Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 29.2.2008 21:06:18
|
|
|
|
mala pikica
|
Jaz tudi vsako minuto mislim na Matica. Tolikokrat sem že sem prišla prebrat vsa sporočila in samo jokam zraven
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 29.2.2008 21:18:54
|
|
|
|
klepetka
|
Tudi moje misli so že cel dan pri Maticu in njegovih starših.In tuid jaz imam danes solzne oči. Bo pa zdaj Matic skrbno čuval Nejčka. piškamiška in ati za vaju
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 29.2.2008 21:24:36
|
|
|
|
baby_08
|
piškmiška iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 29.2.2008 21:29:22
|
|
|
|
mateya24
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dekleta, oprostite, ker se mešam v vašo temo. piškamiška, spremljala sem borbo malega Matica in me je tale novica popolnoma strla Iz vsega srca vama izrekam globoko, iskreno sožalje Vaš mali ne bo nikoli pozabljen. se pridružujem tem besedam iskreno sožalje in naj pazijo na vašega malčka
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 29.2.2008 21:57:03
|
|
|
|
obrigit
|
Zdajle sem izvedela čudovito novico in sicer da najin ati pride v petek domov, vendar v meni ni resničnega veselja saj vseskozi mislim na Matica in ob tej misli vzamem na roke svojo Špelco in solze mi spolzijo po licu. Sprašujem se zakaj morajo umirati tudi ta mala sladka bitja? Piškamiška še enkrat bodi močna za tvojega sinka Nejca in Angelček Matic naj vas čuva in bedi nad vami.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 29.2.2008 22:02:10
|
|
|
|
katee
|
Tudi meni polzijo solze po licih, ko pomislim na Matica. In takrat stisnem svojega Žan Luko še močneje k sebi in ga celega polubčkam, ker nočem izgubiti niti enega trenutka z njim. Piškamiška, bodi močna, drži se. Sedaj te Nejc potrebuje, angelček Matic bo pa čuval celo družino!
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 29.2.2008 22:34:55
|
|
|
|
mama06
|
piškamiška iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 29.2.2008 22:42:01
|
|
|
|
nana35
|
obrigit,me ceseli,da ne bosta več s Špelco sami. Tudi meni ne gre iz glave ubogi mali otroček,kaj šele mami in ati! Piškamiška bodi močna!Mislimo nate in na tvojo družino...
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 29.2.2008 23:07:36
|
|
|
|
valči
|
Piškamiška,iskreno sožalje za hudo izgubo Zelo mi je hudo,ker morate kaj tako nedopustnega dožvljat
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 1.3.2008 7:47:39
|
|
|
|
Lunca1
|
Jutro. Luka še spi, tamala se je pa ponoči prikradla v najino posteljo, bila enkrat izseljena, pa se je potem spet vrnila. no zjutraj smo bili potem vsi štirje v postelji. No Luka je seveda hitro romal nazaj v svojo posteljo. Danes gremo pa mal okrog firbcat za ploščice in parket. Obrigit super.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 1.3.2008 8:34:54
|
|
|
|
mala pikica
|
lunca vi pa ste zgodnji. Sicer pa je tudi Gašper že od sedmih pokonci. Danes je spal od pol desetih pa do treh, potem pa do sedmih obrigit sem zelo vesela, da vam bodo atija poslali predčasno 'z zamudo' domov
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 1.3.2008 9:13:49
|
|
|
|
Lunca1
|
Mala pikica to je za nas že pozna ura.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 1.3.2008 10:15:30
|
|
|
|
nana35
|
Dobro jutro,dober dan! Skoraj vse smo postorili po stanovanju-razen sesanja,prahu,likanja... to še pride,Klemen pa spančka,ga mučijo prdeci.Upam,da bo.Zjutraj je tudi on pristal pri naju v postelji,no,potem je bil kopan in negovan,pa nahranjen. Lunca,pa najdite kaj pametnega po trgovinah!! mala pikica,super da Gašper spi tako dolgo,jaz zaenkrat o tem le še sanjam. Klemen spi prvo rundo res mogoče 4-5 ur,naslednja pa je 3 ure ali 3 in pol. Saj bo,verjamem,da kmalu,ker je ponoči vedno zelo priden in spančka,nič ne joka,pa tudi ko se prebuja,ne joka,samo mrcka in nekaj jamra.Ah,če bi ga predolgo pustila,bi tudi on verjetno jokal,ampak je mami hitrejša.
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 1.3.2008 10:47:26
|
|
|
|
vaney
|
dan. midva sva tudi imela super noč...Anže je spal od 20-4h. To je 8h, rekordno, kaj takega še nismo doživeli. No, potem je pojedel in zaspal še do 8h. Če bi bilo skoz tako... Naš ati danes dela 12ur in sva cel dan sama, imela sem cel plan, kam vse bova šla, pa ne bo nič, ker zunak piha, da bi nama še avto odneslo, povrhu vsega je pa Anže še prehlajen, ima zamašen nosek in malo kašlja - kako to rešujete, razen s čiščenjem noska in veliko tekočine? Včeraj sem naročila baby vac...a pri vas (tiste, ki imate) to deluje? Meni je sicer grozno slišat, da mu s pomočjo sesalca čistim nos, ampak če bo pomagalo... s pumpico jaz namreč ne naredim kaj dosti, bolj mu pomaga kihanje. Še nekaj; a jim po "zalivanju" s fiziološko tekočino dajete pit? Anže je po vsakem čiščenju noska ratal tečen za znoret, razdražljiv in na videz lačen (kljub temu, da je jedel). Potem pa sem mu dala čaj oz. mleko in je zaspal brez jamranja. Danes sem po čiščenju mu spet dala čaj in je bilo takoj dobro. Zgleda, da ga sol draži in rabi tekočino, da spere. Glede krsta, mi ga bomo imeli predvidoma 6. 4., takrat bo star pribl. 2,5 meseca. Nekateri pravijo, da je prezgodaj, ampak midva bi pa to rada dala čimprej čez. A bo naslednji teden res sneg?
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 1.3.2008 11:02:20
|
|
|
|
mala pikica
|
Danes je tako težko z Gašperjem, že celo jutro samo joka, sploh ne vem, kaj mu je. Vročine nima, previt je, sit je, zdaj mi je malo zaspal na rokah, je že bil prav utrujen od tega joka. krst... mi ga bomo imeli enkrat maja ali junija, da lahko še potem kakšen piknik naredimo
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 1.3.2008 11:37:01
|
|
|
|
mml
|
Dan ena toritca za vas, ker imam danes RD
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 1.3.2008 12:13:37
|
|
|
|
mala pikica
|
mml
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 1.3.2008 12:51:13
|
|
|
|
vaney
|
mml, vse najboljše za rojstni dan tale tortica pa prav nesramno dobro zgleda
|
|
Sončki januarčic 2oo8 1.3.2008 12:54:21
|
|
|
|
urssyy
|
Mml vse najboljše , tale tortica pa zgleda tako mična, da sem skoraj pojedla monitor . Lepo praznujte in se močno stiskajte, da vas veter ne odnese . Vaney žal ti ne znam odgovoriti glede fiziološke, ima pa moja Vivien tudi skozi zamašen nosek, ampak jaz ji samo nalijem v nosek fiziološko in nič druga. Te pumpice so res zadnje, na kar bom pomislila, če bom res res primorana.Poročaj, če boš najdla kakšno rešitev. Obrigit vesela sem zate, da boste končno skupaj s tvojim dragim. Izkoristita vsako sekundo, ko bosta skupaj, da si povesta v oči, kako se imata rada in ob tem stiskajta svojega sončka. . Mala pikica naši dojenči včasih kr jokajo, pa nikakor ne moremo vedeti zakaj. Jaz včasih mojo previjem, nahranim, zmasiram, uspavam...pa še kr joka....pol celo pretipam če jo kaj boli, črviči, cotike tiščijo...pa še kr joka....in potem od utrujenosti zaspi. Ko pa se naspi in ko očke odpre mi pokloni tako lep nasmešek, da pozabim na vse skrbi od prej.......upam da bo tudi pri vama tako in da bo čimprej minilo. Poljubček Gašperju.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 1.3.2008 13:04:20
|
|
|
|
limma
|
mml - vse najboljše! ob tvojih torticah mi vedno slina teče po tipkovnici ali po neži.. cele dneve, in tudi tokrat, je na rokah... krčki so še kar tu, nana, tako, da klemen ni edini revček berem, kako vam otročki spijo in se samo čudim. neža zadnje čase ne spi niti 2,5 ur v kosu, pa to še ne bi bil problem. večji problem je, ker ne zaspi nazaj in joka, pol ure podre kupčka, pa joka, duda not, ven, not, ven, spet jok in se nosimo... in že spet jemo.... nana - čestitke za izpit! lunca - upam, da ste uspešno nakupovali.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 1.3.2008 13:08:49
|
|
|
|
limma
|
obright - vesela sem zate, da boste končno skupaj kot družinica in da vaju bo ati končno objel.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 1.3.2008 13:41:08
|
|
|
|
aurora6
|
Včeraj sem naročila baby vac...a pri vas (tiste, ki imate) to deluje? Meni je sicer grozno slišat, da mu s pomočjo sesalca čistim nos, ampak če bo pomagalo... s pumpico jaz namreč ne naredim kaj dosti, bolj mu pomaga kihanje. Nč bat ta pumpica sama regulira jakost...mene je tudi skrbelo, da ni premočno pa sm najprej probala na svoji roki in je to tako nežno, da ne moreš verjet. Pomaga pa ful res tko lepo vn vse izsesa. Jst uporabljam fiziološko tekočino v spreju, otročki jo dosti bolje prenašajo, kupiš pa jo v lekarni, fajn zadevca.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 1.3.2008 14:05:25
|
|
|
|
vaney
|
obright, tudi jaz sem veela, da boste končno uživali v družinskem življenju. samo pazi, da ati ne bo pojedel vajine princeske...je ni še videl v živo in ko bo videl, kako je sladka...
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 1.3.2008 14:06:40
|
|
|
|
mala pikica
|
Mi še kar naprej jokamo
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?