|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
28.2.2008 13:56:47   
atena777
Alen user posted image user posted image user posted image !

user posted image

Mamiiiiiiii

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 726
28.2.2008 14:06:36   
atena777
Kolumbo dihaj, penzmontl ti ne uide, enostavno ti je usojen user posted image .

Malecka Mateja a vi ste sedaj zdravi?

Darca_k boscek Maj, ves jaz sem isto razmisljala, da tole ne more biti dobro, da so tako bolani skos v vrctu, pa vsi pediatri tako govorijo kot da je to normalno in nič hudega. Čez 20 let bodo pa rekl, da ima posledice za ne vem čem, ker je bil kot dojenček toliko bolan. Jaz jutri dobim na obisk varuško, držite pesti, da bo sprejela delo in verjetno bom šla jaz na skrajšan delovni čas. Ideja je očitno dozorela.

Tudi jaz se moram lepo zahvaliti svoji taščici, ker prinese ribice in skuha kosilo, pa svoji mami, ki se izmenjujeta v turnusu. No danes pa se počutim že precej bolje in sem ne samo skuhala, tudi že pospravila. Pa že lase pobarvala. Skrtka , zdravje samo mezinec pokaže, pa sem že čisto na spidu.

David drugi teden še ne gre v vrtec, kot sem že rekla, upam, da se jutri zmenimo za varstvo.

Naročili smo tricikel. Margit David se ti zahvaljuje, ker si mamico prepričala user posted image  v enem zamahu! Bogve koliko časa bi ga še čakal drugače. Kupili smo tudi drugi avtosedež. Sicer sem se že jezila na mojega, ker je seveda po stari navadi do zadnjega čakal, da so že vse barve pametne prodali in potem je vzel enega z rožicami user posted image

Jutri pa grem h komzemtičarki in v soboto na manikuro, malo za dušo, pa da se porihtam pred službo, da ne bom ko en robinzon.

Srečanje?

Neposredna povezava do sporočila: 727
   [Brisano sporočilo]
28.2.2008 15:48:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
   [Brisano sporočilo]
28.2.2008 19:18:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 729
28.2.2008 19:42:20   
DeMer
Ja, Kolubmo to pa je res za znort! Jest sem pa mislila, da bomo gledal modno revijo. user posted image

Sej če ne zdejle pa pol na jesen, do takrat si pa obresti piši.

Neposredna povezava do sporočila: 730
   [Brisano sporočilo]
28.2.2008 19:45:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
28.2.2008 20:10:46   
Bubilu
Alen, vse najboljše za 1. rojstni dan.

user posted image

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

Neposredna povezava do sporočila: 732
28.2.2008 20:43:45   
Margit
Alen, vse najboljše za 1.rojstni dan
user posted image

Za mamico pa en velik šopek user posted image

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 733
28.2.2008 20:46:18   
Nenny
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Alen, vse najboljše za 1.rojstni dan
user posted image

Za mamico pa en velik šopek user posted image

Se podpišem pod tole

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 734
29.2.2008 5:26:44   
malecka_mateja
jutro!

evo mi pa še danes pa bomo tudi mi pihali!user posted image user posted image pa hvala bogu je petek!

atena ja recimor da smo zdravi(trkam)pa sej vi boste tud!sam veš kaj je finta da po bolezni ni dobro otroka preveč dolgo doma pščat ker pol prehitro zboli!res!no antibiotike že more doma pojest pa če je  še bogi mal ostat polpa v v rtec ker takrat ma največ proti teles in se telo brani!
daj še meni o teh homeopatskih zdravilih kaj pošlji plis!

višnj apogrešamo te!

jasna je verjetno včeraj se ga našlukala in se ni bila sposobna javit!user posted image

kolumbo tudi penzmontl bo!user posted image

jaz pa letim v službo!pridne bit!veliko sončka pa ne pozabite da je petek!
aja mi smo pa včeraj meli ful sončka pa toplo je blo mal je pihal ampak zakon!upam da tudi jutri ko mi praznujemo bo tako!bomo vidi!
pridne bit papa!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 735
29.2.2008 5:28:38   
malecka_mateja
aja srečanje kaj pravite na 22.marec sobota- CELJE????ker zdaj v ljubljan so že bili čeprav ste rekle da pridete v mb ampak ok! jaz dva vikenda prej nemorem!lahk pa tudi nedeljo!kak vam paše????

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 736
29.2.2008 7:21:04   
DeMer
Kolumbo, šele zdejle sem vidla, da si spremenila avatar in da me ne straši več un stric. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 737
29.2.2008 8:40:51   
Anonimen
Čao punce!

Evo, sem na broju. Učeri sem res samo še dol padla - pa nisem bila nič našlukana. Se šparam za vikend, ker jaz se pol skup sestavljam kake 3 dni user posted image

Najprej vsem najlepša hvala za čestitke. Alen pošilja poljubčke vsem!user posted image

Včeraj smo se cel dan potepali, tako da smo bili toooolk zmatrani, da je Alen prespal celo noč! user posted image To je bilo verjetno darilo za mami, ker sem učeri cel dan rojevala! user posted image Sem tudi jaz potočila par solzic, ko sem se spominjala. Pa moj je skoz gledu na uro, pa govoril - aha, zdej si me pa poklicala, da se je začelo neki dogajat. Zdej si pa zvedla da ne greš domov, ampak, da greš rodit... Zdej si me poklicala nej pridem v P. Aha, ob tej uri sma šla v porodno... Zdej pa falita še sam dve uri do poroda... user posted image   Ma ful dober spomin! user posted image

Včeraj smo šli kupit tricikel, in od vseh možnih, ni bilo takega, kot bi ga moj dragi kupil user posted image Oz. je bil, ampak samo v roza barvi. To je pa tale http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174543
Je baje bolj "kovinski in kompakten", gume so iz gume, ne iz plastike, pa še nekaj mehanskega je naštevu... Se mi ni dalo poslušat. Bi raje kupla neki takega, kot je zbrala Atena, ampak...user posted image Alenu se je pa od vsega itak najbolj dopadel nek levček na belanci, ki zapiska ko ga stisneš. user posted image

Pol smo seveda prišli na moj račun in šli v H&M, najdla jakno - tako podobno, kot ima Maj (kolumbo) bundico. Pa še šilt kapo za poleti sem mu kupla. Pa itak je cel teden dobival neki cotk od mene. Take frajerske puloverčke, pa trenerkico s kapuco in majčko... Se bom pa verjetno do nadaljnjega tepla po buči, ker nisem v H&M kupla srajčke z metuljčkom, ki je STALA SAMO 2 EVRA!!! user posted image Sploh ne vem, zakaj je nisem vzela! Bi jo lahka mel juter gor! Kak đekson bi bil! user posted image Boma verjetno danes spat šla v H&M, pogledat, če je niso že učeri razgrabili.

Zdej rabimo še copatke za v vrtec. Sma včeraj gledala pediped in superfit. Imam eno vprašanje - ker je Alen spal, mu nisem probala copatk, se mi pa ful zdi, da bi ga pri gležnju ožulili, ker so "visoki" in tisti ježek se tako zapre, da se nogica v gležnju skor ne more premikat. Kako to zgleda pri vaših otročkih, ki imajo superfitke? Prosim za odgovore. Ker če mu ne bojo ok, bom naročila shoo-shoos.

Nč, grem zdej mal pospravit, pa spisek naredit za trgovino, liker morm skuhat, kosilo... user posted image Sej ne vem, kako mi bo ratal, ker ven pa 100% grema, pa naj vse stoji tako kot je.  V soboto mamo kr naenkrat 25 ljudi povabljenih. user posted image Ampak ok, sej bo.

Torto smo tudi naročili - tak plavi vlakec bo! Ful lepa!user posted image

Nič babe, javite se kaj! Bom danes čekirala forum, ker itak bom mela prižgan računalnik, zaradi kulinarike! user posted image

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 738
   [Brisano sporočilo]
29.2.2008 10:26:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 739
29.2.2008 14:58:23   
DeMer
Tale poganjalec je zanimiv:
http://www.pikapolonica.com/shop/index1.php?code_no=310037

Neposredna povezava do sporočila: 740
   [Brisano sporočilo]
29.2.2008 15:15:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 741
29.2.2008 17:15:47   
malecka_mateja
evo direkt vroča novica

KOLUMBO IMA PEZMONTL user posted image user posted image user posted image bravo !
me je glih klicala in evo že vročo novičko!čakamo slikice!

evo mi smo v nizkem štartu za jutri!Zdaj letim še po svečko pol pa samo čakam zjutraj na frizera in to je to!sem pa bla zdaj na manikuri pa mam teke lepe nohte!da joj!

no letim zdaj!tolk da veste top novicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 742
29.2.2008 17:53:12   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

KOLUMBO IMA PEZMONTL user posted image user posted image user posted image bravo !

Bravo, bravo !!!!!!!!!!!! Pa je prišel težko pričakovani pelcmontl.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 743
29.2.2008 17:59:46   
Margit
Naša novička pa je ta, da smo spet bolani user posted image .
Ampak smo bili pa vmes 14 dni brez antibiotika in čisto čisto zdravi. tudi to je nekaj, a ne?

Matic cele dneve prespi, očitno ga čist izčrpava tale viroza. Ampak noči sta bili pa že dve prav lepe. user posted image  Take kot bi imeli novorojenčka. No pa saj bo.

Jutri je že marec. Prihaja pomlad, sonček, zvončki, ... , lepše vreme, boljše razpoloženje in vsekakor upam da manj bolezni.

Grem se mal z Mašo igrat, dokler Matic spi.

Se slišmo zvečer.

Neposredna povezava do sporočila: 744
29.2.2008 18:01:36   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Meni marec 22. odgovarja se pofočkam takoj:

1. Mateja
2. Kolumbo
3....Jasna  (ziher ker je Celjeuser posted image )
4. Pikecpokec ???
5......dejmo ajde naslednja

Jaz ne morem user posted image Bomo meli 23.3. žurko za Matičev roj. dan. In ker bo gostov kar veliko, bodo tudi prirpave precej velike.
Pa saj bo še kakšno srečanje, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 745
29.2.2008 18:17:18   
atena777

Marec 22. 3. Celje

1. Mateja
2. Kolumbo
3Jasna  (ziher ker je Celjeuser posted image )
4. Pikecpokec ???
5. Atena_777
6. dejmo ajde naslednja

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 746
29.2.2008 18:26:50   
atena777
Evo zadnji dan bolniške se je iztekel. Sem se čisto zakopala v antične filme in zgodovinske zgodbe. Mnjami. Moja nova strast user posted image .

bom premislila o tvoji teoriji glede protiteles, pediatrinja govori drugače, da ko so po bolezni naj bi bili zelo dojemljivi za nove okužbe in jih potem vsaka najmanjša stvar sesuje. Zanekrat smo imeli na avdiciji eno varuško, študentko, ki se je super ujela z davidom, škoda edinole, ker ne more za dlje časa, samo drugi teden, potem pa priložnostno sem pa tja kak dan. Jutri pride na avdicijo gospa glavna varuška. Poročam kako je bilo.

Jasna 81 ful dober trikolesnik, tvoj ima dober okus! Jutri grem prevzeti našega in javim kako se obnese.
Demer tale poganjač izgleda kul, samo verjetno bolj aktualen za tiste, ki še niso dobro shodili?
Margit bogi Matic, upam, da hitro okreva!

A sem že povedala, da smo pediatrinjo menjali? Sem tok vesela!

Aja mi smo se nekako pozdravili, sicer nos še trokira, ampak to je pač del vrtčeve fiskulture, če tako rečem.

< Sporočilo je popravil atena777 -- 29.2.2008 18:28:49 >

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 747
29.2.2008 18:29:36   
atena777
Kolumbo ekselenca čestitke za plašč! Veliki dogodek za Kolumbino družino in celo za RR forum in februarke user posted image ! Ognjemet!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.3.2008 14:44:15 >

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 748
29.2.2008 20:06:41   
malecka_mateja
čer!

margit user posted image  boščki vi pa morte res nekaj ukrenit pa sej bo tak kot si napisala pomlad ptički....

jasna lepo da ste se imeli super!user posted image

kolumbo tak danes nebo mogla spat!
mojadva že ajata moj gre delat ponoči pa do kakih 8 mislim haloooo še na hčerin roj.dan nima časa kriza!
jaz pa tudi grem!še kuham teranovega pa spat!še malo!danes fitnes odpado ker še mam marsikaj za nardit tako da v torek bom duplo tam!

darca lepo je bilo malo posedet na drinku!user posted image lepo vaju je bilo videt!user posted image res nepričakovano in lepo!user posted image

no to je vse!lep večer še naprej!pa se tipkamo jutri!
papa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 749
29.2.2008 20:39:59   
atena777
Čekiram če je matineja!

Mateja_Malecka a ti pa se nisi mogla potruditi, da bi na Tjasin RD padla na 5 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ? Bi blo ful fency user posted image .
No se imas cas user posted image .

komaj cakam, da ze cestitam tvoji pupi, se enkrat gremo spat pa ima Tjasa 1 RD!!user posted image
Lahko noc

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.