Darca_k
|
Evo mene po dolgem času. Pri nas je trenutno takole: Maja ta teden še nismo dali v vrtec. Vikend kot veste je bil naporen (vročina), potem se je včeraj dopoldan ful drl in nekaj po uhici čohljal in sva se odločila, da greva k dežurnemu. Kjer smo naleteli na zdravnico, ki je bila prva zdravnica mojemu, ko je bil še dojenček, potem si lahko mislite koliko je stara. In potem sem imela 20 minutno pridigo, kako bo tako z njim še naslednja 3 leta, pa da je ona srečna, da ji še noben mali ni rekel, da je oglušel zaradi zdravljenja, ker pač otroci, ki hodijo v vrtec ful trpijo zaradi tega .... in tako naprej. Ko pa ga je bilo potrebno pregledati, pa je prišla medicinska sestra, me odrinila stran od Maja, ga zagrabila in držala glavo tako, da je imel oči čist postrani babji... Mali pa se je seveda drl, kot da ga koljejo... Mislim tako sem bila jezna, da NE GREM več k dežurnemu. Na koncu pa še nič nisem dobila. Ker antibiotik tako škodi, drugo pa kao ne pomaga... Skratka danes je bolje, nima vročine, je zelo živahen in gremo jutri v vrtec. Moram pa se zahvaliti moji tašči, ki je ta teden res skrbela zanj in za vse nas kuhala ful dobra kosila . V službi sem se že čist ulaufala, le časa mi malo zmanjkuje. Kolumbo a si ti enkrat iskala tuste 'vrečke' ki se dajo v mikrovalovno in se pogrejejo, pa se lahko greješ z njimi? Sedaj imajp v Mercatorju tako super varianto: zajčka, narejenega na ta način z vonjem po sivki. Stane pa cirka do 16 EUR. Mi imamo medvedka in mi je ful všeč, pa še Maj se včasih igra z njim. Če želiš lahko naložim sliko... Lepo se mejte, grem pripravit perilo za jutri, pa malo zlikat, pa.... spat .
|