Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:57:16
|
|
|
|
pika74
|
pa še glih tik pred punkcijo je blo... jst sm bla z mislimi čist drugje... pa ful me je blo strah... in pol sm kr mal pozabla na vse skup... k so začele s temi forami... bravo za sestre... vključno z uno, k drži roke na trebuhu, da so jajčniki bolj pri miru...
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:03:06
|
|
|
|
mismis
|
Pika sej ti si na GK LJ, a ne?? ker meni ni tam nobena sestra držala roke na trebuhu, res pa je, da smo se pa vedno smejali... To pa že zato, ker jest nikakor ne morem držati jezika za zobmi
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:04:31
|
|
|
|
DaisyE
|
Evo pike .
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:05:16
|
|
|
|
pika74
|
Ja na GK LJ. Tam mi je prvič maja 2006 držala roke ena sestra na trebuhu. Drugič januarja 2007 je bila zraven in sem jo lepo prosila, če mi jih lahko spet drži, pa je pol cajta ona držala, pol punkcije sem pa sama. V tretjem postopku maja 2007 mi je pa spet pomagala držat. In enkrat sem jo pol srečala v Mercatorju v Lj in sem ji kar eno čokolado častila za to "polaganje rok". Meni pomaga.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:05:29
|
|
|
|
blanč
|
Nč, punce pijete slabo grem jaz mal na playtoy karte igrat
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:06:11
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Evo pike . a to je zame... a ti men namiguješ, da se mal sfenam ... ok vzeto na znanje
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:06:27
|
|
|
|
žirafca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pika sej ti si na GK LJ, a ne?? ker meni ni tam nobena sestra držala roke na trebuhu, res pa je, da smo se pa vedno smejali... To pa že zato, ker jest nikakor ne morem držati jezika za zobmi Mismis, ti si tud taka. Jest sem se enkrat pri zobarju tko režala, ko sem klepetala, da je reku: Zdej pa dost, če ne bomom moral plombo na novo delat!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:07:40
|
|
|
|
mismis
|
O Daisy, sem mislila, da si mi že ušla... ma nč grem jest tut v kevder po 1 pir, dokler se naš ne zmisli, kako pa kaj , a še pridno nabiraš čbelice
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:09:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: žirafca IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pika sej ti si na GK LJ, a ne?? ker meni ni tam nobena sestra držala roke na trebuhu, res pa je, da smo se pa vedno smejali... To pa že zato, ker jest nikakor ne morem držati jezika za zobmi Mismis, ti si tud taka. Jest sem se enkrat pri zobarju tko režala, ko sem klepetala, da je reku: Zdej pa dost, če ne bomom moral plombo na novo delat! ja tudi moja malenkost zelo rada vrti, vrti, vrti jezička
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:10:52
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis O Daisy, sem mislila, da si mi že ušla... ma nč grem jest tut v kevder po 1 pir, dokler se naš ne zmisli, kako pa kaj , a še pridno nabiraš čbelice a ti misliš na unga bajkerja s čebelcami v zobeh (ne najdem fotke na googlu)
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:10:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Nč, punce pijete slabo grem jaz mal na playtoy karte igrat Blanč ne uidet, evo sem ga že odprla in nagnila , evo še nazdravla bom s tabo
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:16:05
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ma nč grem jest tut v kevder po 1 pir, dokler se naš ne zmisli, kako pa kaj , a še pridno nabiraš čbelice Slabo ja to prakticiram... Blanči, a tarok tud špilaš? Pika, kaj je to z unim bicilklistom? Daj ga probi najdit.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:19:12
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: mismis O Daisy, sem mislila, da si mi že ušla... ma nč grem jest tut v kevder po 1 pir, dokler se naš ne zmisli, kako pa kaj , a še pridno nabiraš čbelice a ti misliš na unga bajkerja s čebelcami v zobeh (ne najdem fotke na googlu) ne tega sem iskala, ker je na sobnem kolesu, Daisy je včasih prakticirala sobnega, Dajamaja ji je pa čbelice lepla
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:19:54
|
|
|
|
sabsa
|
OJ! Pridem iz službe, pojem večerjo, dobim obe injekciji, prižgem internet ... in kaj vidim? ... ste že pri pivu. MEGA! Sayuri kako lep trebušček Gugu držim pesti, da pomeni ta vročina dobro novico. Koliko dni po ET- ju si? A imaš razen vročine tudi kakšne druge "nevšečnosti" (npr. napihnjen trebuh, špikanje, bolečine ...)? Mijavček še malo, še malo ... pa bomo izvedele in potem celo nedeljo tebi v čast s pivom nazdravljale. Častiš? Linda25 po 5 injekcijah Suprefacta in Menopurja zaenkrat še ni špikanja in napihovanja. Kdaj si se pa ti začela napihovati? A špika fejst? Žirafa a je mentruacija že izginila? Si poklicala danes GK Lj? Goldy and Žirafa kako sta sotrpinki? Pa je 5 injekcij za nami. Še 4 ... potem pa ... pustimo se presenetiti ... Pozdrav vsem na tem forumu in na zdracje tistim, ki držite pir v rokah.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:21:20
|
|
|
|
DaisyE
|
Blanči, a te lahko probamo s kakšnim velikim tičem zadržat? Čaki, ga bom našla...
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:21:43
|
|
|
|
DaisyE
|
Evo, samo zate...
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 29.2.2008 20:22:30 >
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:24:17
|
|
|
|
pika74
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:26:21
|
|
|
|
DaisyE
|
Bravo pika!!! Ko bi mene slikali!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:27:13
|
|
|
|
mismis
|
to pa je res prava fotoNEstimulacija
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:27:13
|
|
|
|
blanč
|
takle tič mi je še v življenju falil Marjetka. Jaz sem mal tupa za računalnik. Povek kako ti rata prlimat slikco, ki men samo neke povezave napiše namesto slikce, ko jo v sporočilo prlimam.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:27:38
|
|
|
|
pika74
|
hehe... se zgodi... če hitro bicikliraš
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:29:14
|
|
|
|
DaisyE
|
Tako dolgo se matram, da enkrat uspe. Navadno pali, če direkt sliko odprem in pol kopiram. Mismis, na kako fotostimulacijo pa ti trzaš?
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:30:27
|
|
|
|
pika74
|
ja sej če si v postopku brez stimulacije zna bit tud fajn... zakaj pa mora bit zmer stumulacija mismis a ti očala niso všeč...
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:31:30
|
|
|
|
tinkamiška
|
hojla, malo bom posmetila, je pika pisala, da mate slikice od piva, zdej pa tle vidim enega gigantskega petelina in usrane zobe samo pozdravit sem vas prišla lep večer tinka
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 20:31:43
|
|
|
|
mismis
|
Ponavadi na kakšne mlade dečke, ampak ne mladoletne. še imajo pa še kakšen heineken v roki, je pa to še dodaten plus " Za domovino, za Heinekenom vedno naprej!"
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?