Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:06:28
|
|
|
|
gugu
|
Hvala punce, sedaj bom prenehala piti krvomočnico, če res škoduje! Se mi zdi da sem prebrala na forumu ,da krvomočnica omogoči, da se zarodek lažje vgnezdi, zato sem ga veselo pila dvakrat na dan , ker so punce na forumu pile in so imele zelo dobre razultate z njo! pikovit jaz jemljem utrogestan 3X po 2 tableti na dan v vagino in še naj povečam?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:08:48
|
|
|
|
gugu
|
Aja še to pikovit jaz sem sedaj bila v kratkem postopku in sem dobivala samo menopur 4 ampule na dan!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:09:01
|
|
|
|
pika74
|
gugu pomoje je najboljš, da poslušaš dohtarje. Če so oni rekli 3x po 2 na dan, je to ok. Če so rekli drugač, pa drugač. Jest bi njih vprašala, sej so študiral. Tablete so le tablete. Tle se ni za hecat.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:13:30
|
|
|
|
Mijavček
|
no evo jest tut tko mislim. Sej ne vem gugu če krvomočnica škoduje, ampak s horoni se pa ni za zaj...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:15:17
|
|
|
|
Mijavček
|
4 Menopurje so ti dal. Si mela pa kojnsko dozo . Kok je blo pa celic pol?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:15:50
|
|
|
|
pika74
|
točn tko... sej jest tud študiram... a bi mogla zdej, k sm tik pred tem, da dobim zamrznjenčka, jemat kakšen aspirin tamalo dozo pa kakšne progesteron pa še kej podobnga... sam, če niso nč rekl, oni že vejo. Na suh ne bom nč jemala. Vem sam to, da bom v nedeljo po transferju bolj na izi... npr. kakšno bordanje na snegu opade, pa plavanje tud za kake 2 tedna... pa savna tud... tko, drgač pa vse normalno. brez pretiravanj.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:29:23
|
|
|
|
DaisyE
|
Kje ste zdaj pijanci? Jaz mam mlinčko pri roki, pa jo lahko kaj vprašate. Jaz še s pirom ne zvlečem kaj iz nje.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:31:55
|
|
|
|
blanč
|
evo za boljše razpoloženje nekaj velikegaaaaaaaaaaa , tak izgleda po nekaj pivih itak ga bojo takoj skenslal...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:34:52
|
|
|
|
DaisyE
|
Nam ga je ratalo videt, preden ga skenslajo. Sicer ga pa težko zgrešiš. A maš ti to doma? j e b e m t i
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:39:05
|
|
|
|
blanč
|
Ja skor takiga ,če verjameš v palčka smuka.
< Sporočilo je popravil blanč -- 29.2.2008 19:40:40 >
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:40:07
|
|
|
|
blanč
|
eh, ni ratal slikce prlept
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:40:39
|
|
|
|
DaisyE
|
A misliš taka
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 29.2.2008 19:42:27 >
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:43:40
|
|
|
|
blanč
|
ej, packa. Točn tole sem hotla prlept pa mi ni ratal.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:45:40
|
|
|
|
DaisyE
|
Pa znam ja tebe.....
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:46:34
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE A misliš taka čaki, čaki to je pa heineken, tacga mam pa jest ponavadi nekje vmes... ampak še bolj vmes...v želodcu
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:47:27
|
|
|
|
pika74
|
tlele se pa vid, da že hormoni sekajo
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:48:43
|
|
|
|
DaisyE
|
Saj bi dala uniona, samo nima takih seksi slik. Tale je pa itak čist na blančinem zelniku zrastla, ampak sem bla dost hitra, da sem link prekopirala. Kje si mismis? Piješ kaj, al ja?
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:49:02
|
|
|
|
mismis
|
o Pikica, kako kej, se že pripravljaš na otroke... je nova že padla, da boš šla lepa po otroke??
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:49:21
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 tlele se pa vid, da že hormoni sekajo Pa še sploh v postopkih nismo...
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:50:04
|
|
|
|
mismis
|
Daisy zaenkrat ga še ne pijem, čakam kaj se bo naš zmislu, je rekel, da bi pa on šel danes ven na pir...
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:50:11
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis o Pikica, kako kej, se že pripravljaš na otroke... je nova že padla, da boš šla lepa po otroke?? ne še... ampak res zadnje čase razmišljam, da bi blo dobr mal frizurce narest
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:51:00
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pika74 tlele se pa vid, da že hormoni sekajo Pa še sploh v postopkih nismo... kaj bo šele pol, ko bojo hormoni v igri... pol bomo pa nov podforum odprli
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:51:02
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: mismis o Pikica, kako kej, se že pripravljaš na otroke... je nova že padla, da boš šla lepa po otroke?? ne še... ampak res zadnje čase razmišljam, da bi blo dobr mal frizurce narest a brazilsko???
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:52:33
|
|
|
|
pika74
|
ja sej res, dobr, da si me spomnla... se spomnem, enkrat mi je ena sestra tam rekla... u gospa je pa rdečelaska... jest pa une pa v smeh
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 29.2.2008 19:54:54
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 ja sej res, dobr, da si me spomnla... se spomnem, enkrat mi je ena sestra tam rekla... u gospa je pa rdečelaska... jest pa une pa v smeh ja, ja to je pa smešno , če se ne zgodi ravno tebi
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?