Anonimen
|
Čao punce! Evo, sem na broju. Učeri sem res samo še dol padla - pa nisem bila nič našlukana. Se šparam za vikend, ker jaz se pol skup sestavljam kake 3 dni Najprej vsem najlepša hvala za čestitke. Alen pošilja poljubčke vsem! Včeraj smo se cel dan potepali, tako da smo bili toooolk zmatrani, da je Alen prespal celo noč! To je bilo verjetno darilo za mami, ker sem učeri cel dan rojevala! Sem tudi jaz potočila par solzic, ko sem se spominjala. Pa moj je skoz gledu na uro, pa govoril - aha, zdej si me pa poklicala, da se je začelo neki dogajat. Zdej si pa zvedla da ne greš domov, ampak, da greš rodit... Zdej si me poklicala nej pridem v P. Aha, ob tej uri sma šla v porodno... Zdej pa falita še sam dve uri do poroda... Ma ful dober spomin! Včeraj smo šli kupit tricikel, in od vseh možnih, ni bilo takega, kot bi ga moj dragi kupil Oz. je bil, ampak samo v roza barvi. To je pa tale http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174543 Je baje bolj "kovinski in kompakten", gume so iz gume, ne iz plastike, pa še nekaj mehanskega je naštevu... Se mi ni dalo poslušat. Bi raje kupla neki takega, kot je zbrala Atena, ampak... Alenu se je pa od vsega itak najbolj dopadel nek levček na belanci, ki zapiska ko ga stisneš. Pol smo seveda prišli na moj račun in šli v H&M, najdla jakno - tako podobno, kot ima Maj (kolumbo) bundico. Pa še šilt kapo za poleti sem mu kupla. Pa itak je cel teden dobival neki cotk od mene. Take frajerske puloverčke, pa trenerkico s kapuco in majčko... Se bom pa verjetno do nadaljnjega tepla po buči, ker nisem v H&M kupla srajčke z metuljčkom, ki je STALA SAMO 2 EVRA!!! Sploh ne vem, zakaj je nisem vzela! Bi jo lahka mel juter gor! Kak đekson bi bil! Boma verjetno danes spat šla v H&M, pogledat, če je niso že učeri razgrabili. Zdej rabimo še copatke za v vrtec. Sma včeraj gledala pediped in superfit. Imam eno vprašanje - ker je Alen spal, mu nisem probala copatk, se mi pa ful zdi, da bi ga pri gležnju ožulili, ker so "visoki" in tisti ježek se tako zapre, da se nogica v gležnju skor ne more premikat. Kako to zgleda pri vaših otročkih, ki imajo superfitke? Prosim za odgovore. Ker če mu ne bojo ok, bom naročila shoo-shoos. Nč, grem zdej mal pospravit, pa spisek naredit za trgovino, liker morm skuhat, kosilo... Sej ne vem, kako mi bo ratal, ker ven pa 100% grema, pa naj vse stoji tako kot je. V soboto mamo kr naenkrat 25 ljudi povabljenih. Ampak ok, sej bo. Torto smo tudi naročili - tak plavi vlakec bo! Ful lepa! Nič babe, javite se kaj! Bom danes čekirala forum, ker itak bom mela prižgan računalnik, zaradi kulinarike!
|