Nasy
|
jst se tudi strinjam s tem in to čist resno, da tudi fantje lahko znajo marsikatero hišno opravilo! Sej zato po eni strani upam, da bo punca, ker bo vsaj kaj znala, če bo fant, bo pri nas bolj malo znal kar se opravil tiče, moj ga že ne bo naučil kaj dosti no, bo pa definitivno znal pomit posodo, pomest po tleh, tudi likat. Jaz pravim, da nobeno delo ni sramotno. Nikoli ne veš, kdaj ti kaj prav pride. Včasih si mislim, da kako je bilo včasih bolje, ko so fantje odhajali v vojsko, tam je bila disciplina in so se morali marsičesa naučiti, sploh taki mamini sineki. No, moj itak ni služil vojske, ker ima že tako službo..bi mu pa nič ne škodilo, če bi jo, da bi mal zlagal postlo z geotrikotnikom pa glancal s krpicami tla. Joj, punce, si zamislite, kako so včasih morali fantje to delat? Prav rada bi to videla kje s kašno skrito kamero. Enkrat so rekli, moški imajo življensko preiskušnjo vojsko, ženske pa porod. In itak, nam je vse ostalo.. Ja, tašča ja..a misliš, da jo imam rada?! Ko pridemo k njim, tast ne dvigne riti izza mize, prinesi to, dej mi onoi..matr, bi ga vžgala pa kaj si invalid ali kaj?! Ampak, si je sama kriva. Že ko smo tam, moj prime in odnese kaj z mize, pa je že narobe, da ni treba pospravljat, da bo ona..sem ji rekla že enkrat, da sej ni bnepokreten, da bi ne mogel mal zamigat..in seveda sem pol jst žleht