|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
28.2.2008 22:25:26   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
sunny, kdaj pa pride ta lekarna iz dopusta?

Na dopustu so do 10.03.
Lekarna Arnika tel. 04/513-10-84, GSM 040/896-707

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
28.2.2008 22:28:28   
majra
Baby želim vam veliko cerklanja doma. Glavno da so vse težave mimo user posted image
Nana čestitke za uspešno opravljen izpit user posted image user posted image  Vsaka čast, te prav občudujem. Jaz pa s svojimi samo odlašam user posted image

Špela, Manja in Anže user posted image user posted image  za pridobljene kilogramčke in centimetre

Vaney mi imamo AD3 kapljice in nimamo krčev. Od začetka jo je 2 dni nekaj šraufalo, ampak je bilo zgleda naključje. Sem pa začela dajat postopoma, sedaj smo na 6 in, moram trkat, nimamo problemov. Probaj, če bodo krči lahko še vedno zamenjaš kapljice

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
29.2.2008 8:52:47   
vaney
martinca, meni je včeraj pediatrinja strogo prepovedala Anžetu pomagat kakat z raznimi palčkami v olju namočenimi, toplomer...je rekla, da se črevo in otrok navadi na ta dražljaj in obstaja precejšna verjetnost, da bo potem vedno čakal na ta dražljaj in sam ne bo več kakal.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
29.2.2008 8:56:58   
Lunca1
Vaney se strinjam s tvojo P. To se mi zdi primerno samo za občasno, če res že predolgo ne kaka. ne sme pa to postati navada. No na srečo našemu pomagajo sladke kamelice, čeprav je zdaj po bebi bolje. Kaka sam, res da pa na 2 dni. Aja ta fora s palčko pa našemu nič ne sproži refleksa.user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 29.2.2008 8:57:51 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
29.2.2008 9:23:11   
klepetka
oj

išćem in iščem kje smo ,pa nas najdem na drugi straniuser posted image

Najprej pa user posted image user posted image Jonas,borec mali.sEm res vesela ,da mu gre na bolje.
Pesti pa še vedno stiskamo za Matička ,da bo teh nekaj takritičnih dni hitro mimouser posted image .

Naša noč je bila danes super ;spali sm ood 20.30 do 1.30 in potem dalje do 6.30user posted image .Včeraj pa cel dan ni spala vsega 3 ure.KEr nisva bili nič zunaj ,je tud spanje nekam šlouser posted image .

Včeraj sva imela z Domnom sistematski pregled pri 5 letih in vam povem da bi se najrajš vgreznila v zemljo tam, enkrat med pregledom.
V glavnem ,med.sestra ga sprašuje vse tisto kar ga more ,on ji lepo odgovarja ,nakar prideta do naloge ,da naj nariše človeka z vsemi deli.On pa njej prav resno  ;to pa ne znam (PA GA ZNA DRUGAČE),ker me mami ni naučila ,ker nima časa ,pa še barvic nimamo doma.
Mene je kar zalimalo tja na stol.Med.sestra se je zaleča smejati;še dobro da nas pozna ,ker druagče bi si še kaj mislila ,ko jo je Domen vztrajno prepričeval svoje.On pa resen zraven nje.
NO ,na koncu je vseeno narisal človeka in dodal ,da se je samo hecaluser posted image -mulo mali.

vse čveke ,ki ste se dobile,super da ste se načvekale včeraj.user posted image Čez kakšna dva meseca se vam pridruživa z Lano.Sem se pa včeraj kar enih parkrat spomnila na vas ,akko uživate tam na kofetkuuser posted image

Štajerkeuser posted image ,ve ste bile še bolj množičneuser posted image

Suny morning,Medo je pa zakon ja.ravno par dni nazaj sem jedla kremšnite od tam ,pa se še danes oblizujemuser posted image .Ampak so pa res dobre,pa jih drugače ne obožujem preveč.Tako da zdaj ko vem ,da  poznaš naš konec ,bomo obvezno morale se tja obkljukat,kajneuser posted image

Lunca ,pa ti sploh veš ,da imaš Luko ,ko tako pridno  spi?user posted image Bravo Luka ,priden.Le tako naprej

nussyy,kolk lepe slikice ,sploh tista taprva od Monie ;kakšen cukerček je.res
glede kapljic pa so meni tud na gasto rekli ,da so najboljše oleovit ali pa plivit al kaj so že te.Ad3 so mi tud odsvetovali ,že zarad refluksa

obrigit,upam da Špelince ne zvija več tako močno in je že boljeuser posted image

baby, boga si bla ,zdaj pa uživajte z Lanicouser posted image user posted image

nana,user posted image za opravljen izpit.PA me itak nismo dvomile vate ,ker smo vedele da boš naredila

vaney,Anžeta s i pa prav fletno poredila.Bravo Anže-priden.

sani 1,Manja se je tudi lepo poredilauser posted image ;prava mala ženskica je žeuser posted image .

Punce ,tiste ki boste otroke krstile ,že kaj veste kdaj?Mi bomo verjetno kar aprila ,čeprav bi še rajš maja.Bomo vidli.

Še nekaj sem vas mislila vprašat (sem med dojenjem prej razmišljala)pa se zdajle ne spomnim,tako da bom mogla danes še najmanj enkrat priti na RR,ko se bom spomnilauser posted image

Zaenkart to ,zdaj grrem pa na kolena user posted image ...... včeraj smo imeli dimnikarja in sem zvečer smao na grobo pobrisala po tleh ,zdaj pa moram to temeljito narest.Je pa rogovilil tud po dnevni sobi ,ko se je spravil pucat kamin,pol veste ,da moram vse prebrisat.user posted image

lep dan ,čeprav kaže da brez sonca

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
29.2.2008 9:41:11   
sani1
Dobro jutro dober dan!
Pri nas je sonček ne moreš verjeti. Tako, da bo danes zopet en konkreten sprehod padel...

vaney- potem sta pa najina otroka približno isto velika. Kdaj pa je Anže rojen?

mala pikica- dej prilepi še enkrat tabelo otrok, ker jaz ne najdem prejšnje in zdej tu vaney vse na novo zaslišujem. Mi je kar nerodno.

vaney oprosti ampak nekako sem si tudi bolj zapomnila ženske takrat še user posted image s katerimi smo kofetkale... In zdej boš tudi ti mogla priti na kakšno kavo, da moja pupa spozna tvojega fantiča...

ja, ja sunny morning-  bomo pustili tudi za tvojo Nejo kakšnega...user posted image

lunca1- jaz sem tudi zamenjala hrano takrat, ko je bilo tako hudo z kakanjem. Sva zdej na Aptamil comfort in lepo vsak dan kaka... sem prvo isto mislila iti na Bebo kot si ti takrat predlagala ampak sem se nekako odločla za ta amtamil.

Koliko pa pojedo vaši user posted image , ki so na adaptiranem mleku? Tako malo za primerjavo?
Moja ima sedem obrokov na dan po 100ml včasih popije tudi manj. Čeprav po formuli bi zdej mogla več. No sej bom videla kako bo zahtevala...

Drugače je pridna in pravi mali cuker, čeprav je zdej že prava baba...

nussy- lepo, da si zopet med nami...

klepetka- zdej pa jaz tebe pogrešam...

Pa piškamiška se vam vsem zahvaljuje za podporo in še kakšen dan držimo pesti za Matica!!!

Nalin kako pa Jonas?

Obema pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image in enega oz. dva user posted image   user posted image za srečo!!!

pečem skutin zavitek- a vohate kako diši?  Se mi že cedijo sline... Pa na dieto bi mogla, ne vem kako bo zdej to šlo skupaj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
29.2.2008 9:43:31   
sani1
vaney- ja sem pa res blond, da nisem pri podpisu videla kdaj je vajin sonček prišel na svet...
klepetka- prideš na kavo'

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
29.2.2008 9:48:56   
Lusa
Nalin-super za Jonasa ,da mu ne bodo več šle na jetra te cevke.

Piškamiška-mislim na tvojega Matica.je pa prvih 24ur najbolj kritičnih ,zato upam ,da bo zmagal mali borec.

nussy-kakšne lepe očke ima tvoja lepotička-uau

Čvek je fajn uspel (prehitro),sem morala potem kar hitet ,da bi prišla pravočasno po Lušo v vrtec ,ampak me je moja mami rešila ,tako ,da je ona šla po njo.Domocv sve prišle ok.18 ure.user posted image Je bila daša pridna in sve izkoristile dan.

Zaprtje-glede tega teh toplomerov itd  se pa jaz ne morem popolnoma strinjat z vami ,ker so Ajši 5mesecev vsak dan pomagali s črevesno cevko(kot klistiranje) in potem ,ko še je bila zadnja 4operacija črevesja za njo ,pa je sama lepo kakala ,tako ,da ne verjamem tem besedam.Pač svoje izkušnjeuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
29.2.2008 9:53:37   
sani1
Zdej sem iskala telefon in končno ga našla. Jočem in ne morem nehat...

Matic je danes ponoči postal angelček... 

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
29.2.2008 10:10:40   
klepetka
piška miškauser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
29.2.2008 10:14:22   
dašabina
Piškamiška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj ga angelčki čuvajo...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
29.2.2008 11:12:19   
Alfabeta
Ojej, Piškamiška iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image . Imam kar kurjo polt. Držite se! Sem popolnoma brez besed.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
29.2.2008 11:52:25   
zofija nr.2
piškamiška srce se mi trga! sem brez besed.... iskreno sožalje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
29.2.2008 12:03:28   
urssyy
piškamiška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............sem z mislimi s tabo........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zofija nr.2)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
29.2.2008 12:12:43   
katee
piškamiška; iskreno sožalje user posted image . Naj ga angelčki čuvajo user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
29.2.2008 12:24:35   
Sunny Morning
Jokam in ne morem verjet...Matica naj zdaj čuvajo vsi ostali user posted image  januarčic...piška miška, nate in na očita pa mislim jaz in vama pošiljam neskončno user posted image . Bodita močna za Nejca.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu zofija nr.2)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
29.2.2008 12:33:20   
aurora6
Iskreno sožalje Piškamiškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
29.2.2008 12:54:08   
mml
Joj...mene je kar stisnilo pri srcu ob tej novici user posted image user posted image user posted image ...piškamiška mislim nate in vse tvoje user posted image . Ostani močna za Nejca in vse, ki te imajo radi. Naj vas vaš user posted image  Matic vedno čuva user posted image user posted image user posted image user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
29.2.2008 13:02:01   
mala pikica
user posted image user posted image user posted image piškamiška naše iskreno sožalje user posted image Naj vas vaš mali angelček Matic čuva vsako minuto, še posebej Nejca. Kako mi tečejo solze...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
29.2.2008 13:13:46   
Lunca1
Sani naš ima obrok adaptiranega 100 ml, samo zraven tudi dojim, tako da ne vem koliko je skupaj na dan. Očitno dovolj glede na to, da spi. raje trkam na les, da ne bo že danes štala.user posted image

Lusa potem pa se očitno telo le ne navadi tako hitro.user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 29.2.2008 13:14:05 >

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
29.2.2008 13:14:23   
Lunca1
Ojoj Piškamiška moje sožalje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
29.2.2008 13:18:49   
lutiropan
user posted image user posted image user posted image Iskreno sožalje Piškamiška.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
29.2.2008 13:37:31   
ursalara
Piskamiska iskreno sozalje!!user posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
29.2.2008 13:39:25   
nussy
Piškamiška iskreno sožalje. Nobena beseda ne pomaga v teh trenutkih, želim da boste dovolj močni.user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
29.2.2008 13:55:08   
majra
Piškamiška user posted image user posted image user posted image , iskreno sožalje user posted image

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?