klepetka
|
oj išćem in iščem kje smo ,pa nas najdem na drugi strani Najprej pa Jonas,borec mali.sEm res vesela ,da mu gre na bolje. Pesti pa še vedno stiskamo za Matička ,da bo teh nekaj takritičnih dni hitro mimo . Naša noč je bila danes super ;spali sm ood 20.30 do 1.30 in potem dalje do 6.30 .Včeraj pa cel dan ni spala vsega 3 ure.KEr nisva bili nič zunaj ,je tud spanje nekam šlo . Včeraj sva imela z Domnom sistematski pregled pri 5 letih in vam povem da bi se najrajš vgreznila v zemljo tam, enkrat med pregledom. V glavnem ,med.sestra ga sprašuje vse tisto kar ga more ,on ji lepo odgovarja ,nakar prideta do naloge ,da naj nariše človeka z vsemi deli.On pa njej prav resno ;to pa ne znam (PA GA ZNA DRUGAČE),ker me mami ni naučila ,ker nima časa ,pa še barvic nimamo doma. Mene je kar zalimalo tja na stol.Med.sestra se je zaleča smejati;še dobro da nas pozna ,ker druagče bi si še kaj mislila ,ko jo je Domen vztrajno prepričeval svoje.On pa resen zraven nje. NO ,na koncu je vseeno narisal človeka in dodal ,da se je samo hecal -mulo mali. vse čveke ,ki ste se dobile,super da ste se načvekale včeraj. Čez kakšna dva meseca se vam pridruživa z Lano.Sem se pa včeraj kar enih parkrat spomnila na vas ,akko uživate tam na kofetku Štajerke ,ve ste bile še bolj množične Suny morning,Medo je pa zakon ja.ravno par dni nazaj sem jedla kremšnite od tam ,pa se še danes oblizujem .Ampak so pa res dobre,pa jih drugače ne obožujem preveč.Tako da zdaj ko vem ,da poznaš naš konec ,bomo obvezno morale se tja obkljukat,kajne Lunca ,pa ti sploh veš ,da imaš Luko ,ko tako pridno spi? Bravo Luka ,priden.Le tako naprej nussyy,kolk lepe slikice ,sploh tista taprva od Monie ;kakšen cukerček je.res glede kapljic pa so meni tud na gasto rekli ,da so najboljše oleovit ali pa plivit al kaj so že te.Ad3 so mi tud odsvetovali ,že zarad refluksa obrigit,upam da Špelince ne zvija več tako močno in je že bolje baby, boga si bla ,zdaj pa uživajte z Lanico nana, za opravljen izpit.PA me itak nismo dvomile vate ,ker smo vedele da boš naredila vaney,Anžeta s i pa prav fletno poredila.Bravo Anže-priden. sani 1,Manja se je tudi lepo poredila ;prava mala ženskica je že . Punce ,tiste ki boste otroke krstile ,že kaj veste kdaj?Mi bomo verjetno kar aprila ,čeprav bi še rajš maja.Bomo vidli. Še nekaj sem vas mislila vprašat (sem med dojenjem prej razmišljala)pa se zdajle ne spomnim,tako da bom mogla danes še najmanj enkrat priti na RR,ko se bom spomnila Zaenkart to ,zdaj grrem pa na kolena ...... včeraj smo imeli dimnikarja in sem zvečer smao na grobo pobrisala po tleh ,zdaj pa moram to temeljito narest.Je pa rogovilil tud po dnevni sobi ,ko se je spravil pucat kamin,pol veste ,da moram vse prebrisat. lep dan ,čeprav kaže da brez sonca