|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
29.2.2008 9:08:15   
špelin@
tancho, WELCOME user posted image

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
29.2.2008 9:11:25   
kasso
tancho še ena majčica, superca pravi naval....dobrodošla user posted image

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
29.2.2008 9:13:27   
barbaw
Tancho user posted image  dobrodošla.

Zdaj bi mogla sesat pa ne najdem huduser posted image  eteričnega olja. Uf, kako me to jezi, ko moram nekaj iskat. Mogoče pa je v smeti padel po nesreči. Pa še ta SNP me daje, ker sem ga hotela včeraj kupiti. user posted image  Bo se treba znajt. Samo kako? user posted image  Nič pametnega ne morem delat, ker ne smem ven zaradi mojega pikca. user posted image  Upam, da bomo s čvekom odgnale veter, da greva lahko vsaj malo ven.

Še ena stvar me jezi. Trgovci bi se lahko malo bolj na temperaturo zadnjih let ozirali ne pa na mesece. Ful stvari je že, ki bi jih lahko nehali prodajat ali pa je celo prehitro. Iskala sem namreč tanko kapipco in je kot zakleto nikjer ne dobim.

Zdaj pa dovolj jokanja, pot pod noge se roke vzet pa sesalev vlečt. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
29.2.2008 9:14:22   
špelin@
Katina, joooooooooooj, kako srčkan kompletek z živalcami gor user posted image  Me je firbec zanesel v tvoj album user posted image  Kje si pa tole krasoto kupila??

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
29.2.2008 9:16:45   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Zdaj pa dovolj jokanja, pot pod noge se roke vzet pa sesaleç vlečt. user posted image

Uf, sem ravno na hitro presesala stanovanje in sem se zdaj spravila na žogo gugat, ker me takooo boli križ, da se komaj zravnam user posted image

Pridi k meni, imam eteričnih olj na voljo, kolikor hočeš user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
29.2.2008 9:28:21   
kodrana
jutro.

mene je včeraj ponoči spet krč v eno nogo, vendar ni bil tako močen, kot zadnjič. potem zjutraj pa še v ta drugo nogo. čist čudno. mogoče, ker zvečer nisem spila mlekauser posted image . ali vpiva tudi to,da veliko hodišuser posted image .

ju3 gremo v celje. še kolega in kolegica gresta z nama. mislila sva vzet še mojo mami in sestro, vendar mami nekja jamra,da ima težave z avtom in tako finance.. no, kakorkoli jaz si moram kupit kaj lepega za na birmo, pa če bi slučajno diplomirala še do poroda..

a v celju je tudi Miller? gotovo, kajne?user posted image

Jana, kaj počneš ju3? mogoče bi se alhko vseeno na kratko videle? kljub temu,da bom imela celo prikolico s sebojuser posted image .

dobrodošle vse nove majčiceuser posted image user posted image user posted image .

včeraj sva imela z mojim user posted image drugo obletnico. na akr sva sicer majčkeno oba pozabila. no, važno da sva se potem spomnilauser posted image . pri nama je ista vsak dan obletnicauser posted image .

drugače pa sem amlo nervozna, ker me tale diploma že lovi, jaz pa še kar v izi.user posted image učinkovitosti in delovnega elana mi manjka..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
29.2.2008 9:31:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
a v celju je tudi Miller? gotovo, kajne?user posted image

Žal ga ni user posted image

Iskrene čestitke za obletnico!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
29.2.2008 9:37:14   
MARTINA25
JUTRO MAČKICE!!!

Kako ste spale?Jaz moram rečt, da kr solidno....nočni pohodi do wc-ja...se mi zdi da jih izvajan napol v spanjuuser posted image

AURORA hvala koffe!!Sem pogledala slikce bušijauser posted image user posted image , super lep!!!

ŠPELIN@ midva sva zbrala ime samo za punčko, tko da če kej presenetiuser posted image ....bo mogu nositi roza cotke...hehehe

KATINA ful lepo rišeš!!!!Veliko majčic obvlada risanje sem opazila!!!Bravo, meni kaj takega ne rata nikoli!!Res lepo!!!user posted image user posted image  Pa ful mi je všeč kompletek z žirafko!!!user posted image user posted image

TANCHO, dobrodošla med majskimi nosečkami!!!

Vsem še enkrat hvala za lepe želje glede avta-ne vem katera je rekla,ja tud midva sva se odločila za karavan izvedbo, glede na to da bomo vozili malo lumpiko v HAUCK-u, se mi zdi da kr precej prostora zavzame!!

Drgač pa glede kraj avtomobilov...kok sm jst opazila je tko;ukradejo tisega katerega rabijo, oz. dobijo zanj naročilo.Je pa res, da grejo najbolj v promet golfi IV in V izvedbe, clioti, passati....prednjačijo golfi. Prej so se neki zaganjali tud za megani, ampak ne več tako. Tistih avtomobilov ki je največ na cesti, tiste tudi posledično bolj kradejo. Sicer je pa tako-če ti ga mislijo-ti ga dobo, ker ga imajo nagledanega!!!Pa čeprav iz garaže....
 V začetku tega leta (vsaj mislim) so eni družini iz garaže odpeljali kar dva-z original ključi, ki so jih dobili v hiši!!!BMW 5 in ML.Preden vstopijo v hišo, spustijo v notranjost uspavalni plin...tko da no variante da se zbudiš.... 
Dovolj o tem.....
Danes se nam očitno obeta spet en lep sončen dan!!!Upam da pride Trontelj (beri narava) čimprej nazaj, ker jo že kar malo pogrešamo!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
29.2.2008 9:45:06   
Katina
Špelin@: Katina, joooooooooooj, kako srčkan kompletek z živalcami gor   Me je firbec zanesel v tvoj album  Kje si pa tole krasoto kupila??

Sem si privošla mal šopinga. Ne morem iz svoje ženske kože - to je blo za dobro opravljen UZ. Kupila sem ga v Emporiumu - Prememan (10,90€). Sem mogla kupit kaj tacga za k zdravniku al pa za na lepše -vse ostale stvari so že precej stare.
Si pa hitr pogruntala, da imam nove slikce v albumu (Cotke in stenska slikca za hči moje sestrične, ki si je želela tak motiv).
Joj, a vi ste že dokončno izbrali ime? Bravo! Mi2 sva še vedno na ožjem izboru. Jaz mislim, da imam favorita, ampak še ni potrjen. Naša user posted image pa kar oči obrača ob najinih predlogih. Sicer bo pa ona svojim user posted image lahko dala tako ime kot se bo njej zdelo.
barbaw, a tud tvoja sestra je donatorka. Še dobro, da je imela zavarovanje in je dobila nov avtoček. Naš je bil prestar in premalo vreden, da bi ga zavarovali in je pač šel po gobe...
kasso, a ti si tud v klubu, ki se jezi, ker pozabi kopirat user posted image . Sej jeza čez en čas mine in kopiranje postane navada.
Pa srečno vožno z Volvičem.
tancho, tudi ti dobrodošla user posted image . Zdej pa že počas lezemo proti 80, dejmo še kakšna majčica naj se pridruži!

Kodrana, čestitke za 2.obletnico user posted image . Kaj ko bi vprašale naše majčice, kje se kupi delodiš ki te pripopa za računalnik in poskrbi, da začeto delo dokončaš?user posted image

martina25 :Sicer je pa tako-če ti ga mislijo-ti ga dobo, ker ga imajo nagledanega!!!Pa čeprav iz garaže....

Kruto, ampak resnično.

Sem pozabla zjutraj povedat, da sem našo user posted image peljala v šolo in nato odhitela v laboratojij, da bi opravla vse pred gužvo. Pridem v čakalnico, kjer je bil samo en gospod, ki so mu ravno vzeli kri. Vsa vesela stopim k okencu, kjer me laborantka oprha s hladnim tušem: Žal gospa, tega ob petkih ne delamo user posted image . Si lahko predstavljate kako mi je polepšala jutro user posted image user posted image user posted image . No, v ponedeljek bom pa ziher imela srečo, da jih bo 20 pred mano!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
29.2.2008 9:55:44   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
martina25 :Sicer je pa tako-če ti ga mislijo-ti ga dobo, ker ga imajo nagledanega!!!Pa čeprav iz garaže....

Kruto, ampak resnično.

Ja, žal res user posted image  Sem bila po službeni dolžnosti skoraj priča takemu "podvigu" - nič hudega sluteč v nočni... Intervent na tretjem nočnem obhodu ene luksuzne vile ugotovil, da je dragocen mercedes izginil izza zaklenjene ograje, ki je bila pod alarmom user posted image user posted image  Lastniki pa spali zraven user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
29.2.2008 9:56:30   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Sem pozabla zjutraj povedat, da sem našo user posted image peljala v šolo in nato odhitela v laboratojij, da bi opravla vse pred gužvo. Pridem v čakalnico, kjer je bil samo en gospod, ki so mu ravno vzeli kri. Vsa vesela stopim k okencu, kjer me laborantka oprha s hladnim tušem: Žal gospa, tega ob petkih ne delamo user posted image . Si lahko predstavljate kako mi je polepšala jutro user posted image user posted image user posted image . No, v ponedeljek bom pa ziher imela srečo, da jih bo 20 pred mano!

O, madona user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
29.2.2008 10:01:16   
čbela
punce spadam pod junijke...ampak vprašanje ali je katero bolel popek....tak smotan filing da ne bmorš bit naravnost....da bo počl....??

hvala

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
29.2.2008 10:03:27   
Anitka
Grem malce proč pa napišete tako veliko, da komaj preberemuser posted image user posted image user posted image user posted image Bomo dosegle 200-tko v šusu.

Katina
, a te hlačke dobiš le v Tosami? Jaz bi si jih kar vzela pa ne vem kako do njihuser posted image

Špelin@ nam izbira imena še dela malce sive lase. Se še nisva dokončno odločila. Ime, ki je meni že od nekdaj zelo všeč sprva dragemu ni bilo, sedaj je pa tudi že njemu postalo zelo všeč. Imava še nekaj časa.

Saj res, tudi jaz sem pozabila, da se naša vremenarka narava seli. Jo že pogrešamo. Sicer pa lahko jaz povem, da je pri nas prekrasno sončno vremeuser posted image

Ja barbaw in Naty saj vem, da je to pač naravna selekcija, ampak bi bila raje, da mi ne bi pobvedal o tej zajkljici.user posted image Pa tudi dragemu je bilo težko pri srcu.

Juhu, še ena majčicauser posted image

user posted image user posted image Pozdravljena Tancho in naj ti čas do poroda v naši veseli družbi prijetno mine. A sem rekla, da ne bomo ostale pri številki 70? BOmo presegle magično mejo 80 majčic.user posted image user posted image user posted image

Kodrana user posted image user posted image za drugo obletnico. Midva jo imava pa konec marca.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
29.2.2008 10:08:41   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: čbela
punce spadam pod junijke...ampak vprašanje ali je katero bolel popek....tak smotan filing da ne bmorš bit naravnost....da bo počl....??

To je normalno - tkivo se tudi tam razteza in se mora "navaditi" na novo stanje user posted image  Počasi bolečina poneha, je pa zoprno, ker moraš vedno iskati pravi položaj - sploh, ko sedeš ali ležeš user posted image

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
29.2.2008 10:13:41   
špelin@
Malo smeha ne škodi user posted image

"PA PRAVIJO, DA CERKEV NI ZA HECE

Oglasi na župnijskih panojih (vsi so prepisani z resničnih župnijskih panojev).

* Za vse, ki imate otroke, pa tega ne veste, imamo prostor, opremljen za otroke.

* Skupina za ponovno pridobitev zaupanja vase se zbira ob četrtkih ob 19h.
Prosim, vstopite pri zadnjih vratih.

* V petek ob 19h bodo otroci iz oratorija v župnijski avli uprizorili
Shakespearovega Hamleta. Župljani ste vabljeni, da se udeležite te
tragedije.

* Drage gospe, ne pozabite na dobrodelni sejem! To je odličen način, da se znebite vseh tistih neuporabnih stvari, ki vam jemljejo prostor v stanovanju. Pripeljite svoje može.

* Tema današnje kateheze: Jezus hodi po vodi. Jutrišnja kateheza: Iščemo Jezusa.

* Zbor nadšestdesetletnikov za vse poletje preneha delovati, s hvaležnostjo vseh župljanov.

* Župnijska košarkarska turneja se nadaljuje s tekmo v sredo zvečer:
pridite navijat za nas, ko bomo skušali premagati Kristusa Kralja.

* Cena za udeležbo na seminarju o molitvi in postu vključuje vse obede.

* Prosimo, da vase darove položite v kuverto skupaj z rajnimi, za katere želite, da molimo.

* Župnik bo prižgal svojo svečo pri oltarni sveči. Diakon bo prižgal svojo svečo pri župnikovi, potem se bo obrnil in prižgal vse vernike v prvi vrsti.

* V torek zvečer bo v župnijski avli večerja na osnovi fižola. Sledil bo koncert.
"

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
29.2.2008 10:41:05   
Anonimen
Špelin@ do solz sem se nasmejala... Bom posredovala še kam naprej...Prav to ( dozo smeha) sem potrebovala, kajti počutim se grozno.Zelo.zelo slabo.

Dobrodošle vse nove majčice... in upam da ste tudi vse stare uredu...

Ajd grem ležat, ker se res ne počutim dobro...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4616
29.2.2008 10:49:49   
tulipan13
user posted image user posted image
no, take rabim zjutraj, da pridem k sebi user posted image

sicer pa, majčice, nekaj omenjate, daste imele srečanje... kdaj in kje ste ga pa imele? Škoda, ker sem ga zamudilauser posted image
Bo pred majem še kakšno srečanje? user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
29.2.2008 10:50:31   
jana81
ola bejbike... dobro jutro še od mene.

IZVIRNO SPOROČILO: tulipan13

3. Pia od Lipa Poljčane je punčkasta? Hm... potem pa res upam, da bova imela punčko, ker sem jaz tista, ki je rekla, da ima to posteljico. Sicer sva vzela barvo ivory, pa meni se takrat ni zdela nič "spolno usmerjena" user posted image  Ampak zdaj, ko sem to prebrala... kaj pa vem... ostale so mi izgledale pa preveč bolnišničneuser posted image

tulipan sej to ni bil napad nate, samo meni osebno je bila ful všeč v katalogu, pol sem jo pa vidla v živo, pa mi ni bila več tako všeč. Glej vsak maler ma svoje oči.

tancho...še tebi dobrodošlica.

barbaw dans pa pri nas nič ne piha, ti pošiljam sonček brez vetra.

kodrana bi me zelo veselilo...ti pošljem št. na zs, pa me pokliči če boš v Celju a prav?

čbela ja tud te težave so nas pestile.user posted image

Jst sem mela pa ponoč borbe z bolečino in krči v spodnjem delu trebuha, skos sem mela trdega, bolelo me je pa tko kot da bi mela najhujše menstrualne krče...KRIZA...sem misla da se bojo začel že popadki.

zdej grem pa jest user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tulipan13)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
29.2.2008 10:51:24   
Anitka
Špelina@ user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala za prijetno dozo smeha.user posted image user posted image

**** upam, da bo s tvojim počutjem kmalu bolje.user posted image user posted image user posted image

Mene pa sedaj čaka stroj opranega perila katerega moram dati na štrik in dva kupa nezlikanega perila za zlikatuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
29.2.2008 10:53:13   
Anitka
Jana dober tek

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
29.2.2008 10:54:57   
Čmrlika
pozdravljene majčice, preden odšibam na kavico na to lepo sonce, vas samo lepo pozdravim, in povem, da je voziček bil pravkar pofotkan in je že v albumu- lahko verjamete, danes je šlo vse brez težav...upam, da mi ne pobegne zdaj post..user posted image  že kopiram!!!user posted image
Aurora-lep buši, sem skočla pogledat, da ga malo primerjam, ker sma čisto blizu....

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
29.2.2008 10:57:15   
špelin@
****, da nam ne boš ti zbolela user posted image  user posted image  user posted image

jana81, ti pa le počivaj, tile krči ne zvenijo nič kaj prijetno user posted image

Na srečo sama teh težav nimam, je pa hudo, ko me ponoči zgrabi krč v nogah in zatulim, da user posted image  kar pokonci vrže user posted image  Sicer krč tudi kar hitro poneha, je pa vseeno zoprno user posted image

Danes sem spet polna energije in ne morem biti pri miru, čeprav bi me moj križ raje videl v horizontali user posted image  Zložila sem dve rundi perila, obesila novo, zlikala kup moževih mikic, posesala, pospravila kramo, fajn počistila kuhinjo, zdaj pa resno razmišljam, da grem zdrgnit kopalnico user posted image  Pa še mala pika mi tako fino pomaga zraven user posted image  Zdaj sem ji dala vrečko z dojenčkastimi oblačili in jih sortira user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
29.2.2008 10:58:58   
Anitka
http://www.kiddies24.com/shop/product_thumb.php?img=images/MaxiCosi/Cabriofix/2008/500/cbf_topline_papillon.jpg&w=220&h=220
To je pa naša lupinicauser posted image user posted image

Čmrlika obilo užitkov ob pitju kavice. Zdaj grem pa pogledat vaš vozek.

< Sporočilo je popravil Anitka -- 29.2.2008 11:01:17 >

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
29.2.2008 10:59:57   
špelin@
Anitka, kako lepa lupinica, barve so prav čudovite user posted image
Čmrlika, krasen voziček user posted image

Nič, grem zdaj v boj s kopalnico user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
29.2.2008 11:00:08   
Soncnica Sandra ***
Zdravo, zdravo user posted image !

Evo, danes sem bolj pozna. Pa vse je kazalo, da bom že pred 6 uro zjutraj visela na netu, potem pa sem po slabih 2h urah premetavanja le malce nazaj zaspala, potem pa zajtrk, čajček, .... in sedaj sem tukaj in prebiram vso dolgo "kačo" ki se jo včeraj napisale od 12h naprej, ko vas nisem več brala.

Pa da vam še povem, moje zdravje je malce boljše, tako da bom še kar naprej prakticirala vaše nasvete od včeraj, pa bo jutri mogoče že dobro!!!user posted image user posted image user posted image

No donc se bomo morale res potrudit in veliko naklofat, da pridemo do 200-ke, ampak, se bomo potrudile ane?

Čmrlika: midva sva jogi že kupila, ker sva posteljico dobila v dar od moje tete. Tako, da nama jo je moj oče samo prebarval in je kot nova. Lahko ti povem, da midva nimava klasiče veličine posteljice, tako, da sva imela bolj malo izbire glede jogija. Sva pa vzela ta mehkega in tistega "bambusovega".
Drugače trgovci priporočajo trše(ki so seveda tudi občutno dražji), ampak, vsi otroci, ki jih jaz poznam, niso prav dolgo časa spali v teh posteljicah, tako da sva se odločila za mehko izvedbo, in bova potem najini žabi, ko bo malce zrasla kupila kvaliteten jogi za v pravo posteljico.

Tulipan13: pozdravljena med nami!!!!!user posted image user posted image  Več ko nas je, bolj je veselo!!!

Krissttina: dobrodošla tudi ti med nami!!!user posted image user posted image

Martina25: se pridružujem tvoji misli glede amnio. Tudi jaz je ne bi rada doživela, ker je mislim da to res precej zastarela metoda. No ja mogoče bova pa kak dan prej podile, pa nama tega ne bo treba dati skozi, kajne?
Aja pa user posted image  za passata.

Majbo: pozdavljena med nami!!! Me veseli, še ena, ki bo rodila v Kranju, na začetku sem mislila, da bova samo dve, sedaj pa nas je že kar veliko ta  "kranjskih" user posted image user posted image  Kar se pa spanja tiče je pri meni tako, da en ali pa dva dni spim kot polh, potem pa spet nekaj dni nič, tako da že pred 6h uro zjutraj visim na RR. Hvala bogu za RR! user posted image user posted image

Aurora28: lepo, da si dobro opravila. Glede unega gela ne ne vem kaj je zd. misli. Imam občutek, da včasih sploh ne vejo kaj človeku predpišejo. Mojemu očetu je 1x os.zd. predpisal neka zdravila, ki jih ljudje, ki imajo težave s srcem nikakor ne smejo uporabljati. On pa kot srčni bolnik dobi to!! MISLEM; KAJ JE DOHTAR MISLIL?????
U, pa da ne pozabim LeP BUŠI!!!!

****:ti pa le počivaj pa veliko pij, pa vitaminči insadje, med in propolis pa bo bolje. Tudi sama sem bolj slaba, ampak danes je malce bolje. Grem tudi jaz malce počivat nazaj.

Punce, pridno pišite, da čim prej pridemo do 200-ke!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.