|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
28.2.2008 11:45:36   
TamaraJ
80Kaja... super za pregled. kako je moj obrnjen izvem v ponedeljek. Imam pa občutek, da je z glavico na dol.. Bomo videli. Upam, da bo tako priden kot Timi, ki se je nekje konec 7. meseca obrnil user posted image

Čmrlika... poznam touser posted image

Drugače pa se je moj lepo zredil v moji prvi nosečnosti. je bil zelo solidarenuser posted image . Samo mami je šla potem dol s kilami.. ati pa bolj počasi. Ampak mi je včeč tak kot je.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
28.2.2008 11:46:13   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Zdaj bi pa lahko živčni zlom dobila!!!user posted image  in vrgla bombo na ta RR!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kr zjokala bi se, tak lep post napišem, prvič malo daljši, odgovorim na ful zadev in pol mi ne gre skoz!!!!!!!!!!!user posted image
Grem pizdit kam drugam Grrrrrrrrrrrrrr

Čmrlika...ne se jezit, škoda živčkov, vzam si čas pa še enkrat napiš...tud men se je že to zgodilo.user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
28.2.2008 11:47:30   
Estrella*
Špelin, Katy,Jana: zgleda, da našim decom gre dobr, ker se je naš odkar sva skupaj poredil za 20kg. Sedaj je vsaj za pogledat, prej je bil ko suha južina
Na 184/76kg, sedaj jih ima 96kguser posted image
Če bom tako žrla, ga bom tud jaz kmal ujelauser posted image  Tiste, ki so se pogovarjale o skupnem hujšanju po porodu, se jim bom z veseljem pridružila.

80Kaja: user posted image  sam da so naše pikapoke in misli pomagaleuser posted image  Moja je bla pri 25tednih še vedno v prečni legi. Zadnje čase jo čutim, da se nekaj obrača, samo ne vem v katero smeruser posted image  Mali je bil v tem času že obrnjen na glavo, a obrata nisem nič čutilauser posted image
Voziček...imam eno staro kripo in sem že gruntala(čeprav sem rekla, da ne bom), da bi kaj drugega bolj uporabnega nabavila.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
28.2.2008 11:47:36   
špelin@
80kaja, user posted image  za pregled. In za voziček user posted image

Soncnica Sandra ***: vitaminčki (sadje,...) + čaj in veliko crkljanja user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4454
28.2.2008 11:48:33   
80kaja
sončnica sandra...pa tebi tudi hvala za pikepoke.....pa tooooliko jih je bilo :-)
jana81...jane slalom prouser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
28.2.2008 11:59:39   
Katina
Martina25, bravo za izlet v Villach user posted image . Če bosta šle slučajno kaj v XXXLutz se priporočam za eno malenkost.

TamaraJ , zanimivo darilo za rojstni dan, ni kaj.
Sem tudi jaz opazila, da se je kar nekaj majčic "izgubilo" po drugih forumih. Mislim, da smo preveč divje in nas ne dohajajo. Že jaz komaj sledim dogajanju.
Tudi jaz sem slišala in prebrala kar nekaj žalostnih zgodb o izgubi pred PDP, pa še sama spadam v rizično skupino, tko da mi večkrat na misel pridejo te stvari, samo jih probam čim prej in čim dlje odgnat. Pošiljam pa enuser posted image sestri tvoje sodelavke. Res ne vem zakaj je življenje do nekaterih tako neprizanesljivo.
Špelin@, sta pa zgodaj začeli s šopingom. Katero knjigico sta pa zbrali?
No, ti se pa res nimaš kaj sekirat za kile, k si taka suhla. Ti skor ne verjamem, da boš pridelala 17 kg.

BOJANC:Katina lepo .da se spomniš name.Tudi jaz mislim na vsako posebej in vas redno spremljam in za vsako posebej držim pesti.Želim vam same lepe dneve do konca in veliko .Pri nas je vse po starem in vedro zremo v nove dneve.Ko je najhuje pa grem v park zvončkov do našega malega korenjaka.Pa kaj bi to vam nakladala. Vaši dnevi naj bodo predvsem veseli in sončni.Mi pa se pridružimo mogoče in pa če bo vse po sreči letnikom 2009.Lp

Nič ne nakladaš, smo zlo vesele, da se javiš in poveš kako si. Bom tko stiskala pesti, da postanete letnik 2009, da je kaj. Med tem pa ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Estrella, špelin@, da me ne bodo druge punce kregale, ker čvekamo v nemščini. Kaj pa če pripnemo en KLIK s strani, kjer so seznami objavljeni v seznam PDPjev? Bin ich gut oder was user posted image !

Estrella* Ko boš šla v Klagenfurt mi prosim javi. Mogoče te bom prosila za kakšno malenkost ali pa se celo pridružim, če ne boste v družinski zasedbi. Že tako dolgo nisem bla tam ........... spomini...
kasso, ja naš korenjak tišči glavo v levo medenično kost tako močno, da sem vidla samo slabe pol obraza na 3Duser posted image . Mulc se še nikol ni tolk tiščal tja. Potem pa je zanalašč še boksal in praskal po tem koncu, da me je kar bolelo - že zdaj nagaja. Ko bi mami rada, da se ji pokaže se noče odzvat - ga niti AS ne moti. Ko bi ga fotr rad čutil, se potuhne ...user posted image To bo luštno, ko pride na dan.
Upam, da se bo vaša user posted image kar sama in neboleče postavla na glavo. Mogoče ji bo pomagalo, da ji prebereš Piko Nogavičko, ki je rada hodila po rokah - bo morda dobila navdih user posted image user posted image .
katy82, ne, moj se ni nič zredil - to lepo prepušča meni. Mogoče je pa tvoj prevzel to vlogo nase, ko se ti ne rediš pretirano. Povej v ordinaciji, da imaš pomočnika za kliažo, pa bodo morda zadovoljneuser posted image .
sončnica sandra, takoj uvedi vse preventivne ukrepe, da bolezen res ne izbrunhe. Saj veš, čajčki, pa vitaminčki, pa ..., pa...
kaja80, super, da je pik v ritko mimo in da je z user posted image vse OK.
čmrlika, poznam ta bes ob izgubi posta. Moji so navadno romanoposti in sem še tolk bolj jezna. Zdravilo: CTRL+A, nato pa CRTL+C

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
28.2.2008 12:06:31   
Soncnica Sandra ***
Živjo!

80Kaja:meni je G.ravno rekla, da se je moja "žaba" že obrnila z glavo navzdol. Kdaj in kako pa ne vem, ker nisem nič kaj posebej čutila. Edino sedaj čutim, da ful bolj brca tam spodaj dol.

Sedaj pa grem mal poležat, ker me vseeeee  boliiiiiiiii

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
28.2.2008 12:26:46   
Estrella*
Katina: V Klagenfurt grem ganz alleine y por eso estas muy bienvenida por acompanarmeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4458
28.2.2008 12:34:28   
TamaraJ
Ve pa obvladate jezikov... Uhh, komaj sledim

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
28.2.2008 12:39:22   
Estrella*
tamara: saj ni sile. 3 jeziki v tujini niso prav nič čudnega. Je pa  to edina stran na kateri sem zasledila, da nekdo govori špansko.user posted image
Saj veš vaja dela mojstra.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
28.2.2008 12:44:51   
aurora28
Dober dan! user posted image

Sem bila kar živčna včeraj ves dan, ker sem vas hotela brati, ampak so delavci, ki so nekaj delali v Velenju precvikali kabel in internet je bil fuč. Šele zdaj jim je uspelo popraviti nastalo škodo.

Ste pa se razpisale. user posted image

Za začetek vsem iskrene čestitke za dobro opravljene GP. user posted image user posted image user posted image

Taula zelo lepo darilo.  Bravo za tvojega user posted image . Jaz sem tudi firbčna, kaj je to bil zaročni prstan???

Bojanc
zelo sem vesela zate, da zrete s pozitivnimi mislimi naprej. user posted image user posted image user posted image Lepo od tebe, da se še spomneš na nas, ker me se definitivno nate. user posted image

Mi smo včeraj našo user posted image vpisalai v pasjo šolo. user posted image user posted image
TamaraJ zelo lepo od vas, da ste Šarko vzeli k sebi domov. Psi, ki jih vzameš iz zavetišča so ti celo življenje naklonjeni in verjamem, da ne bo nobenega problema med Šarko in Jakom. user posted image user posted image user posted image Prav fino se bosta razumela.

Meni pa zadnje čase paše fulllll sladko, ampak to ni preveč dobro, ker bodo kile kar poskočile. user posted image

Meni je seznam, ki ga je objavila enkrat Katina zelo všeč in sem si ga kopirala in se po njem tudi ravnam. Ko že mislim, kaj bom vse nakupila za bebico, po nočnem premisleku vidim, da je bolje z določenimi pripomočki počakati, da se vidi kakšna bo situacija. Kot npr. prsna črpalka. Če bo potreba si jo bom po porodu nabavila, prej pa ne. Si pa bom kupila Aventov komplet za novorojenčke, saj so v kompletu 4 stekleničke, ciclji, duda, ščetka za umivanje stekleničk in se splača,stane 24 €. Če bi vse posamezno kupovala bi me stalo več kot 30 €. Se splača malo preštudirati in dobro razmisliti in nato kupiti.

Aja Anitka daj nam pokaži svojo novo prenovljeno podobo. user posted image

Imam en problem: če ves teden me v levem zapestju grozno boli. Nisem se udarila, ampak bolečina je najbolj prisotna kadar z levo roko kaj dvignem in kadar združim palec in mezinec - a si predstavljate? Ni mi jasno od česa ta bolečina user posted image . Jutri zjutraj grem k os. zdravnici. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 4461
28.2.2008 12:45:09   
Estrella*
user posted image

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 103cm, +9kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image     
user posted image  
medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:94 cm, +8kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image   filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:116cm, +12Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , Slovenj Gradec
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra***/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted imageuser posted image ?
, KR (O:114cm, +10kg)  
user posted image  majčica24 
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +9Kg)    

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:103 cm, +13kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +4kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:95cm, +13,5kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )  

11.Maj 2008
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+28/98 cm; +9kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +8,5kg)  
user posted image
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +1kg?)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +8kg)

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +7,5kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Buccka 

user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +5,5kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:100cm, +10kg) 

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza 

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, -2kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +10,5kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image  
Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:97cm, +11kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:100 cm,+10kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image  Omar, LJ 

24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo , user posted image :user posted image
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:100cm, +4kg)

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    

user posted image  
sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +7kg) 

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image :user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:90cm /+20cm/; +8kg )             
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +3,5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted imageuser posted image  Jaka (O:105cm, +5-6kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:74 cm /+3 cm/;+13,5 kg)  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +8kg)

user posted image   MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +10kg)
user posted image   Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +7kg )  

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image  
SKUPAJ NAS JE 72 SREČK user posted image        

nosečniški koledar
http://www.magma.ca/%7Ergiffen/PregnancyCalculator.html

Imamo 12user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfekuser posted image , aradejuser posted image , murva, KAHLOuser posted image , maskauser posted image , mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joob, BOJANCuser posted image user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 15Xuser posted image ,user posted image : 16Xuser posted image  in user posted image : 41X user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
28.2.2008 12:45:16   
Estrella*
user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image          

28.02.2008: 80Kaja (GP + pikica Rh-)

user posted image  PREGLEDI V MARCU 2008user posted image

03.03.2008: TamaraJ (GP), Zalazoya (UZ)

04.03.2008: Katina (GP)

05.03.2008: barbaw (GP), Taula (GP)

06.03. 2008: . muki. (GP), Jana81 (GP)

07.03.2008: Estrella* (GP), Sashy (GP), Tally (GP), Čmrlika (GP)

10.03.2008:  MARTINA25 (GP), edinaos (GP)

11.03.2008: Hijenca (GP), Pepita (GP)

12.03.2008: Suzy85 (GP)

13.03.2008: Kodrana (GP)

14.03.2008: **** (GP), Aurora28 (GP)

17.03.2008: Špelin@ (GP)

18.03.2008: Naty (GP), Valentina (GP)

19.03.2008: Sončnica Sandra***(GP)

20.03.2008: Anitka (GP)

21.03.21008: sesil (GP)

25.03.2008: Zalazoya (GP)

26.03.2008: buccka (GP)

27.03.2008: 80Kaja (GP)

user posted image  PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image

07.04.2008: Kasso (GP)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
28.2.2008 12:51:34   
barbaw
Dober dan!

Naš fantič je fasal gnojno vnetje srednjega ušesa. user posted image  Sicer nič ne joka, tu pa tam malo pojamra in si želi moje bližine. Kar dobro tole prenaša. Mu zdravnica ni verjela ko ji je povedal koliko je star. user posted image  Je še mene vprašala, če je to res. Seveda naš otrok ve koliko je star. Mi je kasneje zaupala, da je fantek, ki je pred nama bil noter na sistematskem star 5 let in slabšer govori. user posted image  Sem ponosna na svojega razvajenca, ker res lepo govori za svojo starost. user posted image

Estrella od 08 pa do 15 marca smo v Moravcih tako da me ne boste pogrešale. Vrta kot vrta nimam, imam pa cvetlično gredo in korita na oknih pa nekaj malega zelenice. Smo namreč v hišici. Aja pa na ograji imam viseče jagode v koritih. user posted image  user posted image user posted image user posted image  za 28t, mi jih imamo pa 30.

Kasso boš videla, da se bo user posted image sama obrnila. Za obrat pa moraš v P, kjer to delajo pod polnim nadzorom, ker lahko rodiš. Vse ima svoj minus in plus. je mene tudi prvič bilo strah, pa se je lepo obrnil. Nekje do 36t se morajo obrnit. Za mojo tudi še ne vem. Mogoče drug teden na GP izvem kaj več.

špelin@ tebi res ni dolgčas. Jaz se nikoli ne vagam z brisačo na glavi, ker me je tudi že skoraj kap. Se bom spet morala odpovedati večerjam, ker bom drugače na +20 do konca. user posted image  Kaj čmo. Nočem bit kregana drug teden. user posted image  Mi kilce pridno rastejo z ritjo vred. Obseg mojega trebuha pa je komaj prilezel na 96. Mogoče bi rajši pisala mere riti, ker je zrasla krepko čez 100. user posted image  Ni mi jasno, da imate take lepe majhne okrogle trebuhe, obseg pa ful večji kot jaz. user posted image

Katy pri nas se je ati solidarnostno redil v prvi nosečnosti. user posted image  Zdaj pa ne. Je bilo dovolj. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 4464
28.2.2008 12:59:41   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dober dan!

Naš fantič je fasal gnojno vnetje srednjega ušesa. user posted image  Sicer nič ne joka, tu pa tam malo pojamra in si želi moje bližine. Kar dobro tole prenaša. Mu zdravnica ni verjela ko ji je povedal koliko je star. user posted image  Je še mene vprašala, če je to res. Seveda naš otrok ve koliko je star. Mi je kasneje zaupala, da je fantek, ki je pred nama bil noter na sistematskem star 5 let in slabšer govori. user posted image  Sem ponosna na svojega razvajenca, ker res lepo govori za svojo starost. user posted image
Upam, da se hitro pozdravi

Kasso boš videla, da se bo user posted image sama obrnila. Za obrat pa moraš v P, kjer to delajo pod polnim nadzorom, ker lahko rodiš. Vse ima svoj minus in plus. je mene tudi prvič bilo strah, pa se je lepo obrnil. Nekje do 36t se morajo obrnit. Za mojo tudi še ne vem. Mogoče drug teden na GP izvem kaj več.

Hvala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katina

kasso, ...... Mogoče ji bo pomagalo, da ji prebereš Piko Nogavičko, ki je rada hodila po rokah - bo morda dobila navdih .

Dobra ideja

< Sporočilo je popravil kasso -- 28.2.2008 13:00:42 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
28.2.2008 13:09:38   
jana81
aurora smo te že pogrešal, ker ponavad nam kavico kuhaš zjutri...Res najboljše da greš k zdravnici, ona bo najboljš vedela, upam pa da si se samo udarila in bo bolečina hitro mimo.

sem se odločla da bom kr tebe za vodiča po nakupih vzela...ti vse lepo preštudiraš, kaj se splača in kaj ne, jst bi kr kupla kar bi se spomnala, kot kura brez glave.
Kje si našla ta aventov komplet?
sta že naročila posteljico? midva jo morava čimprej , če ne me bo mali prehitel.

barbaw upam da bo z malim čimprej vse vredu, da se hiter pozdravi pa enga user posted image  da mu bo krajšal čas.

aja še to....kak to zgleda če user posted image  kolca v trebuhu? mojega še ni, pa me zanima kok to zgleda?

< Sporočilo je popravil jana81 -- 28.2.2008 13:10:34 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
28.2.2008 13:14:34   
barbaw
jana verjetno ga je že kolcalo in ne veš kako to zgleda. Jaz sem to videla na NS in se še takrat ni tako čutilo. Jaz sem gibe čutila na več koncih hkrati. In to parkrat zaporedoma. Na NS je to tako zgledalo, da je ta mala kar cela poskočila. user posted image  Kot da bi skakala po trampolinu.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
28.2.2008 13:28:56   
jana81
aha no pol pa je verjetno našga že tud kolcalo...

jst se zadnje čase sam še smejim temu mojmu bušiju, ker nisem vedla da je zmožen se tolk prestavlat iz enga konca na drugega. kr bule na vseh koncih gledajo ven.user posted image

ena je prej napisala da ji paše sladko...no jst sem ravn pojedla 3 komade milky way minute, pa celo Baci bomboniero, ki mi jo je dragi včeri prinesu.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
28.2.2008 13:36:47   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Meni pa zadnje čase paše fulllll sladko, ampak to ni preveč dobro, ker bodo kile kar poskočile. user posted image

Ah, nisi edina. jaz grem ponoči po vsaj trikrat jest čokolado z lešniki, čez dan pa se mi meša od Haribo bonbonov, ki jih drugače na maramuser posted image

Imam en problem: če ves teden me v levem zapestju grozno boli. Nisem se udarila, ampak bolečina je najbolj prisotna kadar z levo roko kaj dvignem in kadar združim palec in mezinec - a si predstavljate? Ni mi jasno od česa ta bolečina user posted image . Jutri zjutraj grem k os. zdravnici. user posted image

Mene od računalnika oz. tipkovnice bolijo zapestja.

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Bogi... upam, da se čimprej pozdravi in cartanje zihr pomaga. Enega velikega user posted image  za malega junaka

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
aja še to....kak to zgleda če user posted image  kolca v trebuhu? mojega še ni, pa me zanima kok to zgleda?

Meni kar trebuh poskočiuser posted image . pa tako enakomerno se mu kolca...- da zihr veš, da je to-to.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
28.2.2008 13:48:22   
jana81
JOJ...sem zdle vidla da mam dans zobošinterja ob 18h....user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
28.2.2008 13:54:58   
Naty*

Aurora, Edina, Narava, Naty in ostale jutranjke...kje se skrivate?

Oj bejbe...js vas res pridno prebiram, tko da sem na tekočem kaj se dogaja, se pa nekak ne morm spravit komentirat....ker mislim, da sem v predporodni depresiji user posted image . Res, tolk me ni držalo že od začetka nosečnosti. Pol sva še včeri dobila težko pričakovano lupinco od Peg Peregota, pa sva ugotovila, da mava prekratke pasove v avtu...tko da je ne morva vpet user posted image . In zdej iščeva rešitev...

Prej mi je moj čist neki nedolžnega reku med kosilom, js pa v jok pa v postlo user posted image ...čist sm adijo. Pol pridem na RR in preberem post od BOJANC in zdej spet jokam, ker si v živo predstavljam, kaj je dala skoz user posted image .

Notranjke...me je že melo, da sploh ne bi šla danes v MŠ, ampak glede na to, da ste same fajne punce, sm prepričana, da bom vsaj od tam prišla boljše volje. Kar pomeni, da se bom prisilila, da grem!

Aja pa danes sem glih user posted image  rekla, da se mi zdi, da se nama bo rodil un kolcamož (a se kera spomni risanke?), ker se najinemu mulčku kolca vsaj trikrat na dan. Včasih se mi že kr smili, tolk dolgo ga matra.

Nč pozdravček vsem, zdej se grem pa naprej smilit sama seb user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
28.2.2008 14:04:53   
MARTINA25
NATY----mene očitno tud daje predporodna depresija....sem tud že jokala danes,pa mi dragi ni čist nč hotuuser posted image  Pa res nisem jokica...ampak danes je pa podn no....user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
28.2.2008 14:06:46   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Aurora, Edina, Narava, Naty in ostale jutranjke...kje se skrivate?

Oj bejbe...js vas res pridno prebiram, tko da sem na tekočem kaj se dogaja, se pa nekak ne morm spravit komentirat....ker mislim, da sem v predporodni depresiji user posted image . Res, tolk me ni držalo že od začetka nosečnosti. Pol sva še včeri dobila težko pričakovano lupinco od Peg Peregota, pa sva ugotovila, da mava prekratke pasove v avtu...tko da je ne morva vpet user posted image . In zdej iščeva rešitev...

Prej mi je moj čist neki nedolžnega reku med kosilom, js pa v jok pa v postlo user posted image ...čist sm adijo. Pol pridem na RR in preberem post od BOJANC in zdej spet jokam, ker si v živo predstavljam, kaj je dala skoz user posted image .

Notranjke...me je že melo, da sploh ne bi šla danes v MŠ, ampak glede na to, da ste same fajne punce, sm prepričana, da bom vsaj od tam prišla boljše volje. Kar pomeni, da se bom prisilila, da grem!

Aja pa danes sem glih user posted image  rekla, da se mi zdi, da se nama bo rodil un kolcamož (a se kera spomni risanke?), ker se najinemu mulčku kolca vsaj trikrat na dan. Včasih se mi že kr smili, tolk dolgo ga matra.

Nč pozdravček vsem, zdej se grem pa naprej smilit sama seb user posted image .

Naty sej bo jutri boljše..user posted image ..vsaka ima kdaj tak dan, ampak si ne smeš pustit da  depresija prevzame kontrolo nad tabo, ker pol toneš še globlje...reč si pa kaj če sem danes jokala za vsako malenkost, jutri ne bom več...mene je tud predvčerajšnim tak metal, da sem se samo spomnala za nazaj nekaj kar sem že premlela, in sem spet jokala..
in kaj sem naredila, ob pol 10h zvečer sem šla ven na sprehod, jokala in se drla v temo, pa mi je pomagalo, čez pol ure ko sem prišla nazaj, sem bila nasmejana.
solze včasih pomagajo olajšat dušo zato se danes zjoči da boš jutri spet nasmejana.
rade te imamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
28.2.2008 14:08:28   
jana81
martina za tebe velja isto kot sem napisala Naty.. pa še tebi user posted image user posted image user posted image

poskusita moj način odpravljanja depresije, mogoče vama dobr dene.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
28.2.2008 14:12:05   
TamaraJ
Naty... mislim, da sem ravno včeraj pisala o tem, kako me vsake toliko zagrabi. Brez razloga.. Ampak to je normalno in verjemi, da po porodu mine. Če ne nastopi predporodnauser posted image . Ampak ne sme.. se bomo vztrajno borile proti.
Sicer pa upam, da ti bo kakavček pasal in ko bomo pojokale vse s svojimi problemi.. bo takoj bolje.

No, se vidimo pred ZD

Grem predčasno domov na kavouser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.