|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
28.2.2008 12:52:59   
srečka nosečka
ojla

Midve sva danes že drugi dan "sami", ker je ati po enem mesecu dopusta odšel nazaj v službo. user posted image  Moram reči, da se kar znajdeva. user posted image
Lana je bila ponoči spet pridna. Je spala od 23. do 5,30, popapala in spet pančkala do 9. user posted image  Je pa imela akcijo od 17. do 23. ure. Takrat ji ni pasalo nič. Ne jest, ne cartat, ne ležat v postelji. user posted image

janey - kot, da pišem svojo zgodbo. Tudi naša točno ve kdaj je na rokah in je pridna, ko pa jo odložiš pa takšna kriča, da je joooj. Pa sem mislila, da tako majhni user posted image  še ne morejo biti razvajeni. user posted image  Jaooo, kako se motim. Se močno trudim, da je vedno ne vzamem nazaj.
Jaka pa je pravi lepotec. user posted image

vrtnica - tvoj je pa pravi korenjak. Naša je isto stara pa je precej lažja. Po mojem ima sedaj cca. 4kg. Upam, da ne gleda že sedaj na postavo. user posted image user posted image user posted image

pina - dobra ideja za podpiranje dude. user posted image  Moram sprobat, čeprav Lana že tako glavico obrača, da ima veliko možnosti, da pade duda ven.

itata - Jakob je tako luštkan, pa kako lepo se smeji user posted image

Sedaj pa malo popokam in greva ven. Celo sonček je nekaj posijal.  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 376
28.2.2008 12:55:33   
itata
larisa: ja midva se tud mal gledava, sicer ga odložim zraven sebe. kadar je razpoložen, drugač pa tud mal lupinca za 10 min, večinoma pa okol po bajti hodva pa gledava rože, perilo dava prat al ga pa pobereva, mačko gledava pa tko... zanimanja za igračke tud glih ni neki še... pa zna bit tud tkole 3 ure pokonc... tko da je kar smeh ja kaj vse se pogovarjašuser posted image
ella.: te školjke so za tko nosit, da ti noter odvečno mleko odteka in so bradavice suhe in "frej"... pač kao na zraku. za dojit je pa silikonski nastavek. definitivno imajo vse to v BC (od Aventa mam jaz vse).

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 377
28.2.2008 12:56:48   
itata
midva sva že nazaj iz sprehoda. zdej komira dalje v vozičku v veži. je bolj mraz danes in sem ga tko zadekala, da mu je sam nos ven gledaluser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 378
28.2.2008 13:08:55   
itata
vprašanje glede kave: mi je jasno, da se je treba, če dojiš izogibat kofeina. ampak ker imam bolj nizek pritisk in se zdej vreme menja pa tko, to pomeni, da me zdej že par dni glava boli. ne ful, ampak mal pa skoz. pa mi je rekla patronažna, da brezveze se preveč sekirat okol tega pa raj eno bolj "lahko" kavo spit in bit zadovoljna mamica kot sitna z glavobolom in da se mi vrti, če prehitro vstanem. tko da sem zdej po kosilu eno spila pa bomo vidl, če bo imel jakob kake posledice. če jih ne bo, bom še kakšno spila - ne pa vedno in velik.
kako ste ve kej na to temo?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 379
28.2.2008 13:24:27   
MetiLu
Itata, kava name nima velike vpliva, jo bolj zaradi gušta pijem. Sem si pa zdej nabavila brezkofeinsko, turške tko ne obrajtam preveč user posted image  Pomojem ti v majhnih količinah, pa res ne ubijalsko močna, nima kaj škodit user posted image

Tud jest sem mojga dones malo bolj oblekla za ven.

Zdele pa že rižev narastek iz pečice diši, upam, da bo mali spal še ene pol urce, da mami v miru poje user posted image
Glava pa tko še ni oprana, ker nimam energije user posted image  sem kar neki utrujena dones...

Glihkar sem še likalno desko ven privlekla, ker me iz sušilnega stroja pozdravlja ena žehta plenic in bodijev user posted image user posted image user posted image ...user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 380
28.2.2008 14:11:11   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: itata

vprašanje glede kave: mi je jasno, da se je treba, če dojiš izogibat kofeina. ampak ker imam bolj nizek pritisk in se zdej vreme menja pa tko, to pomeni, da me zdej že par dni glava boli. ne ful, ampak mal pa skoz. pa mi je rekla patronažna, da brezveze se preveč sekirat okol tega pa raj eno bolj "lahko" kavo spit in bit zadovoljna mamica kot sitna z glavobolom in da se mi vrti, če prehitro vstanem. tko da sem zdej po kosilu eno spila pa bomo vidl, če bo imel jakob kake posledice. če jih ne bo, bom še kakšno spila - ne pa vedno in velik.
kako ste ve kej na to temo?

ja jaz vsako jutro spijem eno švoh kavico. jo moram, drgač pr men ne bi aleluja pelauser posted image user posted image user posted image . sicer je pa strogo ne pijem.le zjutraj

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 381
28.2.2008 14:46:03   
ella79
jaz vsako jutro eno user posted image nescafe pa eno žličko žitne notr. To sem pijem že od nekdaj, pa mislim da ni razloga, da je zdej ne bi.

Naša je tudi pogruntala, da je čez dan duda zakon user posted image sam mam problem, četudi jo podložim, 3x pocuza, pa vn pade in potem jok in se mi zdi da sam vstajam, pa cuclj v usta tišim

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 382
28.2.2008 15:00:15   
lillchy123
Naš mišek je bil tudi ponoči priden (se dojiva na 3 ure), ampa od 6h pa do 10h, mu ni blo pa nič prav. skoz je hotu zizo, ampak se je sam igral. Jst sem bla pa čist koma, ker smo včeraj praznoval roj.dan. Pol je končno zaspal in je spal do enih. In je parkrat potegnil zizo in je spal dalje? user posted image  Men ni nič jasno. Ker res ni skor nič pojedu, pa ga sploh nisem mogla zbudit. Tud med previjanjem je spal. Bomo vidli, kako bo naslednji obrok?
jst sem v BC kupila eno knjigico, ki je na eni strani bolj preprosta (o-3 m), na drugi strani pa bolj zanimiva (+3m) in jo Luka z zanimanjem gleda in se zraven ful pogovarja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 383
28.2.2008 15:03:09   
lillchy123
jst mam tudi nizek pritisk in mi je patronažna svetovala, naj spijem šalico kave, a ne premočne in ne prepozno zvečer. In takoj po in ne pred dojenjem. Ampak še nisem probala, ker mi sploh ne diši.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 384
28.2.2008 15:38:40   
srečka nosečka
Sva nazaj s sprehoda, zunaj piha kot noro. Sem prišla nazaj s fru-fru frizuro. user posted image
Zato pa sedaj pridno pančka. Mi paše malo miru. user posted image

Tudi jaz pijem kavico, eno zjutraj in eno popoldan. Morda bi bilo prav, da popoldansko ukinem, morda mala zato meditira ponavadi do 23. ure. user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 385
28.2.2008 16:11:04   
bamby
vrtnica, koliko cepljenj proti rotavirusu pa je? A vsako stane 140€? Si ga proti TBC tudi cepila?

buči, vi ste pa prav lepa družinica. Zdaj ko imate pa še dojenčka ste pa sploh popolni user posted image .

mala pikica, glede cartanja dojenčkov: Eno je če veš, da ga mučijo krči, drugo pa če je na rokah tiho, ko ga pa dol položiš pa kriči. Če bi ga ščipalo, bi kričal tudi na rokah, kar tudi počnejo, tako pa hočejo samo izsiljevati, na starših je pa, koliko temu dovoljujejo. Pač moje mnenje.
Mene vsekakor ne bo okrog prinašala, ker točno vem, kdaj joka kar tako, kdaj pa gre zares. Ne mislim jo nemreč cele noči prenašat po sobi gor in dol, da bo mala v mojem naročju, pa ji drugače ne bo nobene sile user posted image . Komur pač paše prenašanje, naj izvoli.
Ne strinjam se pa s tabo, ker dojenčki to še kako dobro izkoristijo, če jih starši večinom po rokah nosijo. Se pa res tudi otrok do otroka razlikujejo. Pa da ne boš razumela tako, da je nič ne cartamo. Verjemi, da ni za nič prikrajšana user posted image .

janey, ful luštkan Jakec. Pa oči je zraven omagal, kaj user posted image  user posted image .

misar, me veseli,da si tudi ti dojela kako je z dojenčki user posted image . Včasih so pač zelo utrujeni in tudi od tega jokajo in ko jih mine, lepo zaspijo.

meti, mi dudo prakticiramo predvsem čez dan, pa zvečer za zaspat, če je potrebno. Ponoči pa ji jo ne ponujam. Takrat dobi flaško mleka, potem pa spi naprej.

Mi smo pa sinoči ob 19h imeli spet večerno kopanje, ob 19.30 smo papcali, bili še nekaj časa pokonci in potem sem jo odnesla spat. Kot ponavadi je tudi tokrat protestirala in to kar močno user posted image , pa sem šla enkrat jaz k njej,da sem jo božala in dajala dudo, da se je umirila, pa sem šla ven. Čez čas se je spet oglasila in je šel še on malo k njej da jo je umiril in obrnil na drugi bok in tako je mala zaspala. Niti ne vem, koliko je bila ura, ampak nekje blizu 21h. Ob 22h sva šla še midva spat in se zbudim ob 3h, ko se Anaja vmes ni nič zbudila user posted image . Me je bilo prav strah, če je še živa, zato sem prižgala lučko in jo šla takoj čekirat. Mala je spala kot polh in to na trebuhu user posted image  user posted image . Glede na to,da je bilo že 7 ur in pol, ko je nazadnje jedla, sem ji šla kar flaško uštimat in ko sem jo vzela iz posteljice, je še kar spala. Komaj je odprla usta, da je pojedla svojo porcijo, potem sva v momentu podrle 3 konkretne kupčke zapored in šli spat naprej. V 15 minutah sem bila tudi sama nazaj v postelji user posted image . Anaja se je potem zbudila ob 6.15 in nato ob 9.15. Skratka, noč je bila zame kot praznik user posted image .

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 386
28.2.2008 16:22:46   
srečka nosečka
bamby - krasna noč je za tabo user posted image . Ti želim, da jih je čimveč takšnih.

A veš, tudi jaz se nisem preveč strinjala s tvojo teorijo o otrokovem "izigravanju". Sem bila mnenja, da tako majhne štruce še ne morejo izkoriščat. user posted image  Pa še kako to znajo. Jo poskušam tudi jaz, kadar izsiljuje pustiti, da se umiri sama. Saj grem do nje, jo pobožam in rečem, da jo imam rada, ampak je sedaj noč in je treba ajat. Parkrat ponovim nazadnje pa to traja tako dolgo, da jo vzamem ven in spet je dosegla svoje. Vem. No, potem ponavadi spet papa in zaspi med hranjenjem. In potem imamo mirno noč.

Uffff, kaj vse se še moramo "mladi in novi" starši naučit. user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 387
28.2.2008 16:25:52   
mlavla
ker naša prejšnja tema bolj ali manj sameva..se še tukaj malo javljam..saj me ne boste napodile..user posted image
men se danes namreč tako vleče..pa čeprav ves čas nekaj brkljam...
ko vidim ste že vse čist utečene v nove navade..meni pa se še sanja ne kako bo vse skupaj zgledalo..še prej pa porod..user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 388
28.2.2008 16:30:07   
srečka nosečka
mlavla - ti kar sem prišibaj, če je na prejšnji temi zatišje. Se vidi, da glavne čvekice že zibajo. user posted image  
Tudi meni se ni sanjalo, kako bo vse skupaj potekalo, ko bom rodila. Ampak gre. Saj se kar hitro navadiš na nov ritem. Pa še na bolj izkušene mamice se lahko obrneš po nasvet na RR. Internet dela čudeže. user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 389
28.2.2008 16:36:25   
srečka nosečka
user posted image user posted image user posted image  - naša Lana tako prdi, da sama sebe zbuja. user posted image user posted image user posted image  Glavico pa je čisto v medvedka zarila.
Jo imam ves čas na očeh, če se ji kaj zgodi zaradi slabega zraka. user posted image

A se vaši user posted image  med spanjem tudi tako zvijejo? Naša kot da spi na L. Če je obrnjena na bok. Čez dan jo pustim, da spi na hrbtu, ker jo imam ves čas na očeh. Saj menda to ni nič narobe? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 390
28.2.2008 17:37:21   
MetiLu
Danes naju je spet prišla pogledat moja mamika in mi je zlikala cel stroj plenic in bodijev user posted image  user posted image  user posted image  
Moj mišek je od sprehoda spal skoraj 4 ure, pa sem ga pol kar zbudila, sva se previla, pojedla, pa se malo pogovarjala in ob pol petih je spet nazaj zaspal ( s pomočjo dudike, ker drgač bi skoz na zizi visel), tokrat na blazini za dojenje in spi na hrbtu z rahlo privzdignjeno glavico. Joj je srčakn, ko angelček user posted image  Ga sploh nočem premikat, ko tko lepo pančka.

Jaz sem si pa celo uspela glavo oprat, pa nohte postrižt, pa obrvi populit user posted image  user posted image  zdej grem pa samo še laske posušit, pa zraven mojga Janeza ležkat user posted image , da naberem energijo za ponoč user posted image

Mlavla, jaz vas skoz hodim čekirat na staro temo, samo mi je kar hudo, ker še tako čakate, pa vam ne vem več kaj vzpodbudnega napisat user posted image  Kar sem pridi kaj vprašat pa napisat, pa tud kakšen pameten nasvet se že najde user posted image

Srečka nosečka, moj se med spanjem ne zvija, razen če ga kaj črviči, samo potem se hitor zbudi in joka.
Bamby, sem ti kar malo fovš za tako lepo prespano noč user posted image  No, ampak tudi pri nas se spanje izboljšuje user posted image  Glede dudike, jaz mu zdej več ne dajem flaške in sem dudiko vpeljala z razlogom, da si malo bradavice "prišparam" user posted image ker po 20-25 min hranjenja je samo še crkljanje na programu, to pa lahko traja tudi eno uro user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 391
28.2.2008 17:37:48   
oton
pozdravljene februarčice

tudi midva sva dočakala najlepši dan v najinem življenju
user posted image user posted image
20. 2. 2008, ob 18:20, težka 3930g in 53cm,
se je rodila najina ELA,user posted image
pridno se cartamo, malo nam nagajajo krči, večinoma pa pa se hranimouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 392
28.2.2008 17:40:34   
itata
srečka nosečka: jakob tud popoldne spi na hrbtu - če je v vozičku recimo. pa tud kdaj se mi ponoč tko  zvije da pristane na hrbtu pa se nič kaj dosti ne sekiram na to temo. na trebuhu ne priporočajo, da spi. na hrbtu pa mislim, da ni neka panika. prdi tudi, da ne moreš verjet pa še jamra zraven tko, da mene že pol ure prej včasih zbudi, preden je on sploh pokoncuser posted image  ampak skoz jamra. tud k se doji pa če prdi pa če kaka pa če bi kupček podrl... res mu je "najhuj" v življenjuuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 393
28.2.2008 17:43:52   
Lanchy
Sreck nosecka, najina mala se tudi v L postavi in ocitno ji tako se najbolj ustreza, poleg spanja na trebuhu, samo se je sploh ne upam imet na trebuscku...user posted image
Vceraj sva bile prvic na daljsi poti (70km) in cel dan od doma. Bilo je super, saj je bil v Savinjskem koncu tak lep pomladni dan in nasa mala je uzivala v vozickanju s svojo nani, med tem ko je bila njena mamica na pedikuri in deilaciji. Res je bil poseben dan in nasa prev uziva v voznjiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 394
28.2.2008 17:44:05   
srečka nosečka
oton - čestitke za sončico Elo. user posted image user posted image user posted image  

meti - a bi tvoja mami še kaj k nam prišla? user posted image user posted image user posted image
Saj rada likam, samo časa ni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 395
28.2.2008 17:46:22   
vrtnica76
Bamby,zdele je bil cepljen samo za rota.So 3 runde in vse skupaj 140E.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

Neposredna povezava do sporočila: 396
28.2.2008 17:46:55   
srečka nosečka
lanchy - fino, da še kdo tako čudno spi. Sem se že spraševala, če je vse OK.
Na trebušček pa je še sploh nisem dala spat. Bom poskusila kako ji ta položaj paše kdaj čez dan, ko je zraven mene v dnevni.

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 397
28.2.2008 17:47:52   
Lanchy
Oton, cestike za princeskouser posted image user posted image user posted image

Mlavla in vse cakajoce, upam da ostanete februarciceuser posted image
...no  jaz sem kar med vami ostala ceprav imamo januarcicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 398
28.2.2008 17:48:21   
srečka nosečka
če katero zanima sem nove slikce pripopala od Lane user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 399
28.2.2008 17:49:00   
Lanchy
Vrtnica, a pa 140 everckov das takoj al je to v 3h obrokihuser posted image ....

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?