|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
27.2.2008 19:10:11   
kasso
Živijo!

Na hitrco se javljam, spet smo gledali preko UZ...po vsej verjetnosti bo punčka, težka pa je že 1,30 kg, pritisk je bil bolj nizek 95/60 kar je zame normalno, kg pa so narasli na 69, se pravi +7,5 kg. naslednji pregled imam 07. aprila
Hvala ker ste mislile name user posted image zlate ste!
Grem še malo prekontrolirat debatice za nazaj.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
27.2.2008 19:20:17   
Anonimen
****, Estrella: thanx for helpuser posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
  Neposredna povezava do sporočila: 4402
27.2.2008 19:27:26   
Anonimen
Estrella...evo 22.5 nisi več sama...user posted image user posted image user posted image
In tudi jaz ne 23.5....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4403
27.2.2008 19:39:19   
barbaw
Jaz se danes ne grem več.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
27.2.2008 19:41:11   
barbaw
Sem celo jaro kačo napisala in pozabila kopirat (SNP) in zdaj pa imam user posted image .

V glavnem na kratko user posted image  za GP.

Skye user posted image user posted image  smo te pogrešale. Ni mi jasno kako sta lahko tvoji ena na glavici in ena prečno. user posted image  Ne bi nikoli rekla, da je to možno.

Odhajamo pa v Moravske toplice, kjer ste dobrodošle. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
27.2.2008 19:41:55   
kodrana
oj punce.

da se še jaz malo javim.
malo sem vas spremljala, a na žalost vas ne dohajam..

no, jaz sem imela sedaj dva dni sestro na počitnicah. je bilo kar pestro. rada skrbim za koga. vendarle paše sedaj malo počitkauser posted image .

**** meni piše,da sem noseča 27T v nosečniškem koledarju. kar v bistvu pomeni,da sem v 27T. malo čudno je napisano, drugače je pa vse ok. če pa se ti menja teden na napačen dan, je pa potem zato, ker verjetno nimaš pdp postavljen glede na zm.

očitno sem zamudila debato o srečanju. kdaj bo? kje bo? verjetno bo meni daleč?

katy82 mi2 nisva tako daleč narazen doma. mi smo še včasih kdaj zafeštali v Gabrijelahuser posted image .

špelin sem zasledila vprašanje o svakinji. ona še vedno ima nekaj s tem tipom. ah, škoda besed. je še vedno zaljubljena. po eni strani jo razumem. živi doma. nima nikogar tko.. potem pa se oklepa njega. upam,da bo spoznala nekoga njej vrednega.
drugače ravno ne razlagam veliko o user posted image , ko je ona zraven. ker vem,da ji je še vedno težko. sama tudi pravi,da je naredila napako.
drugače se pa kar drži.

Skye user posted image za tvoji dve user posted image .

kasso user posted image tudi tebi za uspešen pregled in za user posted image .

no, upam,da nisme česa pomembnega izpustila..

ostalim, ki ste imele preglede user posted image , za vse, ki vas čakajo v prihodnjih dneh, pa user posted image user posted image user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
27.2.2008 19:49:00   
barbaw
Sem bila pridna in sem oplela taščino gredico z rožicami in si posadila nekaj trajnic. To je moja oaza. user posted image  Noter pa nisem naredila nič razen tega da sem zložila en stroj stvari. Bila sem s škratom na zelo dolgem sprehodu. on se je sicer vozil jaz pa hodila, pa tudi to je šlo. Mi pa zato spet trebuh otrdeva.

Ne vem katera je pisala o Neckermanu in Tom Tailor jakni (jana ali Katy). Jaz sem mojemu lani naročila eno jakno od TT preko Neckermann in je ful zadovoljen z njo. Je iz pravega usnja. Če pa ti kaj ni všeč lahko vrneš. Poštnino izgubiš, denarja pa tudi ne vračajo. Jaz moram rečt, da sem bila zadovoljna.

Zakaj se naj ne bi nosečnica dolgo namakala v topli vodi? Sem že malo pozabila. Meni tako paše topla voda, pa še pika veselo brca ko sem v vodi. Ji je očitno všeč klokotanje vode, saj ji je tako okolje zelo znano. user posted image  Pa še trebuh mi ne otrdeva več tako močno. V toplicah sem ne bom dolgo namakala, ker me je malo strah za vnetja, ki ga sicer do sedaj še nikoli nisem imela. Mogoče pa imam spodaj tako kislino, da vse pocrka. user posted image  V Whirpoll pa tako ali tako ne mislim, ker tisto pa je res pretoplo za moje stanje.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
27.2.2008 19:52:05   
Taula
Zakaj se naj ne bi nosečnica dolgo namakala v topli vodi? Sem že malo pozabila

Zaradi MV se mi zdi.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
27.2.2008 20:26:54   
špelin@
No, punce, jaz sem že ob tretji velikanski skledi solate danes user posted image user posted image user posted image  Zdaj se mi je očitno res dokončno utrgalo user posted image  Jedla bi samo še solato!!! In seveda čokoladne bonbone... user posted image  Pa tono jabolk user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Skye
Toliko od mene, da boste vedel, da še živim...po 07.03.08 pa se me ne znebite več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To bo mimogrede user posted image  In dvakrat user posted image user posted image  za pregled - sem šla pogledat slikico: kakšna ljubka princeska user posted image

kasso, user posted image user posted image

barbaw, zdaj vemo, kje te najdemo user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
no, jaz sem imela sedaj dva dni sestro na počitnicah. je bilo kar pestro. rada skrbim za koga. vendarle paše sedaj malo počitkauser posted image .

Super user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
špelin sem zasledila vprašanje o svakinji. ona še vedno ima nekaj s tem tipom.

Ma točno sem vedela, da se tipa ne bo znebila user posted image user posted image user posted image  Iz lastne pretekle izkušnje vem, kaj je bolestna navezanost... user posted image  No, glavno, da se nekako drži user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
V toplicah sem ne bom dolgo namakala, ker me je malo strah za vnetja, ki ga sicer do sedaj še nikoli nisem imela. Mogoče pa imam spodaj tako kislino, da vse pocrka. user posted image

user posted image user posted image user posted image

80kaja, drži se jutri user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
27.2.2008 20:59:49   
barbaw
Naty, Narava in Aurora kje ste? user posted image  Nikjer vas ni.

Kaj ste šle v krtovo deželo ali TV gledat? Se mi ni za gledat filmov. user posted image  Bo spet treba kakšno knjigo v roke vzet. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
27.2.2008 21:13:00   
barbaw
Ker imam samogovore se vdajam usodi in grem šaltat kanale na Tv. Lahko noč.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
28.2.2008 7:51:53   
Estrella*
Jutro!

Včeraj sem šla za TV in celo uspela pogledat film na popu. Pol sem omagala, čeprav sem imela namen na RR pokukat.

Skye: user posted image  za tvoji user posted image . Še en teden pol pa bo. Sedaj pa imaš že primerno velik  bušiuser posted image

barbaw: si pa pridna v vrtnarskih opravilih. Jaz tega ne počnem ( sicer tud vrta nimam)user posted image  V Moravcih se boš nahajala, do kdaj pa ?
****: super, da nisem več sama, te grem kar prestavituser posted image

Kasso: tudi tebi čestitke za pregled. Maš pa veliko pupo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
28.2.2008 7:56:23   
Estrella*
user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image          

28.02.2008: 80Kaja (GP + pikica Rh-)

user posted image  PREGLEDI V MARCU 2008user posted image

03.03.2008: TamaraJ (GP), Zalazoya (UZ)

04.03.2008: Katina (GP)

05.03.2008: barbaw (GP), Taula (GP)

06.03. 2008: . muki. (GP), Jana81 (GP)

07.03.2008: Estrella* (GP), Sashy (GP), Tally (GP), Čmrlika (GP)

10.03.2008:  MARTINA25 (GP), edinaos (GP)

11.03.2008: Hijenca (GP), Pepita (GP)

12.03.2008: Suzy85 (GP)

13.03.2008: Kodrana (GP)

14.03.2008: **** (GP), Aurora28 (GP)

17.03.2008: Špelin@ (GP)

18.03.2008: Naty (GP), Valentina (GP)

19.03.2008: Sončnica Sandra***(GP)

20.03.2008: Anitka (GP)

21.03.21008: sesil (GP)

25.03.2008: Zalazoya (GP)

26.03.2008: buccka (GP)

user posted image  PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image

07.04.2008: Kasso (GP)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
28.2.2008 7:57:29   
Estrella*
user posted image

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 103cm, +9kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image     
user posted image  
medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:94 cm, +8kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image   filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:116cm, +12Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , Slovenj Gradec
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra***/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted imageuser posted image ?
, KR (O:114cm, +10kg)  
user posted image  majčica24 
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +9Kg)    

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:103 cm, +13kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +4kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:95cm, +13,5kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )  

11.Maj 2008
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+28/98 cm; +9kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +8,5kg)  
user posted image
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +1kg?)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +8kg)

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +7,5kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Buccka 

user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +5,5kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:100cm, +10kg) 

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza 

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, -2kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +6kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image  
Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:97cm, +11kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:100 cm,+10kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image  Omar, LJ 

24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo , user posted image :user posted image
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:100cm, +4kg)

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    

user posted image  
sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +7kg) 

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image :user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:90cm /+20cm/; +8kg )             
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +3,5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted imageuser posted image  Jaka (O:105cm, +5-6kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:74 cm /+3 cm/;+13,5 kg)  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +8kg)

user posted image   MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +10kg)
user posted image   Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +7kg )  

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image  
SKUPAJ NAS JE 72 SREČK user posted image        

nosečniški koledar
http://www.magma.ca/%7Ergiffen/PregnancyCalculator.html

Imamo 12user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfekuser posted image , aradejuser posted image , murva, KAHLOuser posted image , maskauser posted image , mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joob, BOJANCuser posted image user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 15Xuser posted image ,user posted image : 16Xuser posted image  in user posted image : 41X user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
28.2.2008 8:06:28   
Katina
Anitka, upam, da bo danes tvoj user posted image pohvalil delo frizerke.
Valentina2006, kako kaj v službi?

Špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
**** in Katina   kaj vse sta prestali.  za pozitivno gledanje na življenje in da sta vse to tako prestali (kljub brazgotinam). Bi lahko napisali kaj v zbirki zgodbe, ki jih piše življenje. Res sta .

Se podpišem

Še ena, ki ji plačam pijačko. Kaj pa ti piješ?
  Če meni ne verjameš: KLIK KLIK KLIK KLIK

Špelin@ ti si zakon, ups, ne zakon. Špelin@ ti si enostavno KLIK user posted image .

Jana81, čist razumljivo je da  v user posted image zahtevaš več pozornosti. Tud men se je že zgodilo, da sem imela dolg nos, ko user posted image ni bilo takrat doma, ko sem jaz mislila, da bi moral bit ali ko je šel kam, k men ni blo do tega da gre. Pa gre dogodek mimo in je spet vse OK.
****, bogica user posted image - mam kar kurjo polt ob misli na migreno. Veš, baje čokolada tudi sproža migrenske napade. Jaz se sicer nisem preveč ozirala na to, ker ni bilo striktne povezave.
****, portal vedno kaže v katerem tednu si. Jaz sem danes napolnila 29 teden in mi še kaše, da sem noseča 29t, jutri bo pa že kazalo, da sem noseča 30t.
Estrella*, kaj ko bi sezname pripele kot ling na seznam PDPjev?
Katy82, glej da ne umoriš svojga user posted image s temi šoki user posted image . Če mu boš take špilala ga bo še infarkt!
Čmrlika, ma kakšna tatica neki user posted image , ti res nujno rabiš ta pripomoček, ker brez njega ne bo podatkov. To bi pa taščica res lahko razumela, ne?user posted image user posted image za 60 dni!
buccka, ej zdej mi ni pa nič jasno user posted image . PDP imava na isti dan in moj user posted image tehta 1480g in naj bi prehiteval za dobra 2 tedna po izračunih UZ-ja. G mi še v MK napiše prehitra rast  80o/oo (80 percentilov).
A sta s slučajno bolj velika?
Super za uspešen GP.
80 kaja, držim pesti za današnji GP.
Sončnica Sandra, bravo za uspešen GP, še bolj pa za podatek, da se MV ne krajša!user posted image
Taula, tvoj se je izkazal user posted image .
sesil, jest bi tud eno masažco. Kako si ležala, na hrbtu cel čas?
Men se je tud že zgodilo, da se mi je zbrisal post. In to meni, ki vedno pišem romane, ne poste user posted image .

Ne vem katera je rekla, da se ne sme na refleksno masažo stopal. Jaz imam darilni bon, a ga res ne smem zdaj izkoristit?

TamaraJ - a kaj veš, a se je CatJa kasneje še kaj javljala?
Zalazoya, tudi tebi čestitke za uspešen UZ in dopolnjenih 28 tednov. Sicer se boš user posted image lahko nagledala v ponedeljek.
Katy, ****, no pa mamo spet neki skupnega. Tudi moj oče je iz teh koncev - okolice Brestanice in tud jaz imam nekaj žlahte tam.
Skye, bravo za krasni princeski user posted image in uspešen GP. Ti se nam kar pridruži po 7.3. Bomo takrat kakšno rekle.
Joj, kaolk si ti suhica. Že 27t z dvojčki pa tak buši. Luštkan, ampak men se zdi da sploh ni velik. Kolk moraš bit luštna nosečnica.
kasso, bravo za tvojo domnevno princesko, ki pridno raste.
barbaw, lepo se imejte v Moravcih. Še za nas malo uživaj. Samo za info: Necermann vrne denar, če vrneš robo. jaz navadno plačujem s kreditno kartico in označim, da naj mi za vrnjeno blago vrednost vrnejo. Vedno iz relativno hitro mi denar zopet nakažejo na kreditno kartico (na izpisku znesek z - spredaj; torej se zmanjša obveznost do providerja kreditne kartice).

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
28.2.2008 8:16:57   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Estrella*, kaj ko bi sezname pripele kot ling na seznam PDPjev?

Wie macht Man das?

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
28.2.2008 8:24:20   
Katina
Estrella, keine ahnunguser posted image Warte auf špelin@, sie wird sicher ein KLIK klebenuser posted image .

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
28.2.2008 8:25:47   
Katina
BOJANC, vidim, da nas prideš kdaj pogledat. Kako si? Veš kolkrat se spomnim nate . Daj oglasi se kaj.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
28.2.2008 8:42:46   
MARTINA25
DOBRO JUTRO!!!
Kakšno kislo vreme....user posted image
Kako ste punce?Meni danes naša mala lumpa ni pustila da dolgo spim...res je zanimivo da brc ne čutim tako pogosto kot pa kobacanje...prav zanima me kaj počne tam notri....revci mora bit prav dolgčas...komi čakam da pride!!!!
Včeri me kliče kolegica in vpraša, če bi šla v soboto z njo v Fillach, pravi da potrebuje še nekaj drobnarji za dojenčka.Itak sem bila takoj za stvar-in potem meni potegne, da ima ona kmalu rok...in mi reče;ja, čez 20 dniuser posted image   heheheh, upam, da bo še zdržala sobotni izlet.... 

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
28.2.2008 9:06:19   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ojla punce...

Najprej naj se brezpogojno zahvalim Tamari in Katy za brezpogojno podporo...user posted image user posted image user posted image
Prav gotovo zastopita kaj sem mislila...

user posted image user posted image user posted image  ****... tukaj res nima smisla. Sem videla, da si v začetku želela pomagat.. ampak onadva ne rabita pomoči. Očitno se filata s tem, da se smilita javnosti.. Ah, eni to rabijo...

Drugače pa evo.. mene in mi je full bolje...

Super.. se lahko za kavo v Mantovi menimo, kajne? Tako si želim, da bi bila frej dopoldneve in si privoščila kofetkanje... Pa bo treba zaenkrat še malo počakat do porodniške.

Vidim da obujate spomine... lepo,lepo.

Zalazoya, Skye, kasso... čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
Moj dragi ima pa v nedeljo okroglo. Jaz pa še nobene idejeuser posted image

Definitivno predlagam kaj takega, da boš tudi ti soudeležena - beri: česa deležna user posted image

Z mojimi smo se zmenili, da bo dobil kocke. Timi je dobil Lego kocke za RD.. moj bo dobil pa nekaj palet siporex kockuser posted image . Pa še lepilo zraven, da lahko začne takoj sestavljat. Dolgo smo tuhtali, kaj bi mu dali in nima nobene želje, potrebe.. Razen gradnje seveda. Tukaj pa nama vsak € pride prav. In tale siporex pride več, kot sem si predstavljala user posted image . Ena kolegica mi je rekla, da bi morali kaj bolj osebnega za okroglo.. Ja,. samo kaj? Za nov avto pa nimamuser posted image user posted image
In moj si najbolj od vsega želi, da se flatek konča. Pa še okna morava naročituser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

CatJa je odprla temo??? Vedela sem, da jo je ena iz zaćetka seznama in sem že tud enkrat postavila to vprašanje a žal nisem dobila odgovora tako, kot sesiluser posted image  Škoda , da se ne oglasi več.

Bom probala najti dokazuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Estrella: v katerem tednu si ti? Sem se spet izgubila in se mi je najlažje po tebi orientiratiuser posted image

Daj si ticker gor.. Če ti ne gre pa povej, ti jaz zrihtam kodo

barbaw... Lepo se imej v toplicahuser posted image

TamaraJ - a kaj veš, a se je CatJa kasneje še kaj javljala?

CatJa veliko sodeluje na RR... ampak se žal ne oglasi na majčicahuser posted image . Potickerju sodeč ji gre nosečnost ok in je nosečka nekaj čez 30 tednovuser posted image . No, upam, da se nam vseeno kaj javi in nam zaupa, kako se kaj počuti.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
28.2.2008 9:12:58   
TamaraJ
Estrella... evo dokaz, da je CatJa odprla prvi del majčic user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pravkar sem naredila test, kljub temu, da bi morala dobiti danes, ampak ker se mi ponavadi že dva dni prej pomalem najavlja, sem posumila, da nič ne bo s user posted image .

Občutek me ni varal, tako da če bo vse O.K., pričakujemo v začetku maja.

Razkrijem se čez teden ali dva user posted image

Torej, it is I, CatJa  user posted image

PDP 3.5., na pregled se naročim v ponedeljek.

Majčica sem že v drugo, saj imamo doma že triletnega bikca Jana, ki se zelo veseli, da bo dobil družbo.

In punce, če bi si lahko izbirale, si ne bi mogle izbrati lepšega meseca user posted image  Čestitke vsem!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
28.2.2008 9:14:11   
TamaraJ
Sem pravi detektiv, ane?user posted image user posted image  No, ali pa je kaj na tem, da babe vse sorte zbrskamouser posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
28.2.2008 9:30:27   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Danes sva z malo piko že veselo obdelali Spar, Mladinsko knjigo in Baby center. Pišuka, v BC so mi praktično pred nosom podražili žabice do pasu iz 3,5 na 3,95 EUR user posted image  V MK sem našla 7 (sedem!) različnih knjig za vpisovanje dojenčkovih mejnikov - pa kdo se bo zdaj odločil user posted image  No, dve sta mi nekako najbolj sedli - zdaj, ko ni več za dobit knjige "Moj otrok" user posted image

Estrella, keine ahnunguser posted image Warte auf špelin@, sie wird sicher ein KLIK klebenuser posted image .

Auch keine Ahnung user posted image  - wie soll es dann aussehen?? user posted image

Katina, tudi jaz sem že velikokrat videla, da je BOJANC tu in sem že hotela kaj napisati. V bistvu bi ji rada poslala en velik user posted image  In ji povedala, da mnogokrat mislim nanjo user posted image

MARTINA25, glej, da ne bo kolegica kar v Avstriji ostala in boste prišli nazaj trije namesto dveh user posted image user posted image  Drugače pa je tudi pri mojem trebušnem podnajemniku vse skupaj še najbolj podobno kobacanju in pretegovanju, brc ni toliko. Je pa več kolcanja user posted image

Z mojimi smo se zmenili, da bo dobil kocke. Timi je dobil Lego kocke za RD.. moj bo dobil pa nekaj palet siporex kockuser posted image . Pa še lepilo zraven, da lahko začne takoj sestavljat. Dolgo smo tuhtali, kaj bi mu dali in nima nobene želje, potrebe.. Razen gradnje seveda.

user posted image  user posted image

Ja, vidim, da CatJa dosti sodeluje drugje na RR user posted image  Samo sem pa res ne pride...

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
28.2.2008 9:32:38   
BOJANC
Katina lepo .da se spomniš name.Tudi jaz mislim na vsako posebej in vas redno spremljam in za vsako posebej držim pesti.Želim vam same lepe dneve do konca in veliko user posted image user posted image user posted image .Pri nas je vse po starem in vedro zremo v nove dneve.Ko je najhuje pa grem v park zvončkov do našega malega korenjaka.Pa kaj bi to vam nakladala. Vaši dnevi naj bodo predvsem veseli in sončni.Mi pa se pridružimo mogoče in pa če bo vse po sreči letnikom 2009.Lp

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
28.2.2008 9:33:48   
špelin@
Sem pravi detektiv, ane?user posted image user posted image  No, ali pa je kaj na tem, da babe vse sorte zbrskamouser posted image user posted image

Ti si živ norc user posted image  Dobra si user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.