|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
27.2.2008 18:31:09   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: anja31

A KATERA MOGOČE VE, KOLIKO ČASA JE TELO ŠE POD MENOPURJEM, DIPHERELINOM ...ITD... IN OSTALIMI STIMULANSI GLEDE RASTI FOLIKLOV PO NEUSPELEM IVF...???
A POMAGAJO TEJ STIMULANSI TUDI V NEKAJ NASLEDNJIH CIKLUSIH??

ANJA

Hvala anja, mene bi tudi to zanimalo in lepo prosim za kakšno informacijo o ciklusih tudi kar zadeva user posted image ...je drugačna, je cikel krajši, daljši, verjetno zlo različno...če je več izcedka, namreč jaz že par dni opažam večje količine izcedka, od roza do krvavega...ni še čas za M, kaj lahko to pomeni? Kdo bi vedel...punce, danes je res en tezak dan. Imejte se vseeno čimlepše!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
27.2.2008 18:38:50   
zarja1
Ja drage punce, punkcija je uspela. Imamo 20 celic. user posted image
Prej se vam nisem mogla javit, mi je bilo kar malo slabo po narkozi pa sem rajši odspala. Krvavitev je skoraj popolnoma prenehala, bolečine so minimalne. Če bo vse ok imamo 3/3 transfer.

Še enkrat hvala vsem za pesti!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
27.2.2008 18:42:14   
zarja1
Arneja mislim nate.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
27.2.2008 18:45:54   
zarja1
Pikovitek, bomo vidli akako bo z joški. Zdaj trenutno me boli, ko "lulam". Saj veš skozi mi nekaj fali.

Banga čestitke!!!user posted image user posted image

Bambi in Mihi78 vama pa držim močne pestke.

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
27.2.2008 18:47:18   
anja31
Res je en tak čuden dan....Meni bo že kar kmalu en cel teden čuden....Od tistega zblojenega petka prejšnji teden...ko sva se z dragim vozila v Postojno na prvi transfer...
Zjutraj sem se umila in "svečano" oblekla...potem sva pa šibala iz Gorenjkse proti Postojni...imela sva dobro muziko...Pred LJ nama zazvoni telefon in ne boste verjele...dr. Reš. Vpraša naju: JA KJE STA VIDVA??URA JE ŽE 8,00. Midva pa: JA SEJ SVA NAROČENA OB 9,30....On pa : NO KAR HITRO...DEJMO DEJMO....Odloživa telefon in jaz dragemu še rečem: NO, SIGURNO JE VSE OK, ČE NAJU JE TAKO POKLICAL. Prispeva v LJ in spet klic, ponovno dr. Reš. Oglasi se moj dragec in en čas posluša....ja ga z velkimi očmi gledam on pa samo  : aha...aha...aha...in zavije s ceste na prvi avtobusni postaji. Meni je bilo takoj vse jasno in se mi je stemnilo pred očmi.....3 oplojene in vse 3 so se ustavile v rasti....
Od takrat dalje so vsi dnevi čudni...vseeno je pa iz dneva v dan bolje....

Vseeno pa moram reči, da sem na nek način kar navezana na tega našega dr. Reša......:))))))  Jutri grem na podrobno razlago tega, kar se je zgodilo in dogovor za naprej....

Lepo se imejte drage moje....Anja

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
27.2.2008 18:52:13   
mihi78
zarja1, čestitam za pridelek - pridna kokoška!user posted image user posted image user posted image
anja31, pošiljam ti user posted image user posted image user posted image pa upam, da greš kmalu spet v akcijo!

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
27.2.2008 19:12:30   
blanč
Lara jaz sem po neuspelem ics-iju šla k Rešu in sem bila ravno sredi ovulacije (no tako sem mislila) in je Reš reku zdaj pa hitro na stol, da pogledamo folikle in bomo naredili nov icsi kar v spontanem ciklusu. Jaz vsa vesela na stol, vendar na žalost nobenega folikla. En mesec prej pa 7.
To je moja zgodba. Ne vem kako je pa to pri drugih.

Arneja user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
27.2.2008 19:12:56   
pikovit
Arnejči sem brez beseduser posted image

Lara nisi mi odgovorila kako si ga žuralauser posted image

Dakec absolutno se dobimo na pijači.Ja danes pa je res en ful beden dan.

Dejzi nas pa skoz bere sam oglasi se bolj poredko.Kako pa kaj Mlinčka?Nič se ne oglasi.

Pija kaj je zdej z najinim Promakom?

Anja31 user posted image  ,se potolaži,preveri kaj je bilo narobe,potem pa brž v novo akcijo

Zarja si jih pa pridelala.Si pa res ena kokoška.Bom držala pesti da boš imela naslednjič pod tušem še večje kopalkeuser posted image user posted image user posted image

Banga pato je superuser posted image .Zdej pa veselo nosečnostuser posted image

Mismis daj si duška!

Shuka pa lepo napreduje.user posted image user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
27.2.2008 19:22:10   
lara light
Blanč, hvala za odg. A dej no, si kar šla k njemu? In praviš od  7 do nobenega...ma kako smo mi to naštimani, ne moreš verjet...meni je rekel: se vidiva za 4 meseceuser posted image  in tko...čakam in čakam...
Če ima še katera kakšno izkušnjo s cikli po neupelem ivf (glej zgornji post)...hvala!
Pikovitek, ja...medtem pa žuram in žuram in delam in žuram...v petek do 6h, sob do 4h...nedelja zvečer...v ponedeljek pa rezultat:user posted image user posted image user posted image user posted image ....user posted image
Veš, da tudi mene mika poročni sejem? Mogoče pa grem...user posted image

Grem spucat najino user posted image  gnezdece...pa pauser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
27.2.2008 19:39:14   
DaisyE
Mah pikovit, jaz tud nisem za na forum... Sem preveč user posted image , pol lahko pa vse samo zamorim. Doma mam živ primerek trpečega moža user posted image , ki me mora prenašat. Za vse mi dol visi, mam neke cilje, pa ne naredim nič, da bi jih uresničila, kar nekako se ne najdem. Ali bit če bolje. Kakor je rekla dajamaja, a češ nehat? Ne! No pol je treba pa čim bolje vse skup pregurat. Pa ne pozabit dihat vmes.

Ta teden vas kar pridno berem, drugače pa ne utegnem. Ste preveč gobčne, pa mi ne uspe. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 2810
27.2.2008 19:42:13   
DaisyE
Anja, moje embrije tud pobere. Do tretjega dneva jim gre ok, peti dan pa še komaj kaj miga. Sicer sem še vedno prišla do ET, ampak moji zarodki na peti dan ustrezajo velikosti nekje za 4 dan. Če sploh. Kaj je narobe pa še nismo pogruntali in pri moji sreči tud ne bomo. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
27.2.2008 19:42:55   
DaisyE
Zarja čestitke! Itak da bo, pri 20 bo ziher nekaj ta pravih. Navijam.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
27.2.2008 19:44:46   
DaisyE
Lara, jaz to nič ne vem, da bi še kaj držalo, ampak je pa res, da tud gledam ne, ker itak pri meni nima haska. Jaz lahko ovuliram ko norc, ampak oplojena pa nimam bit s čim, razen, če se me sveti duh usmili.

Neposredna povezava do sporočila: 2813
27.2.2008 19:54:58   
pikovit
Lara a pol si ga preveč žurala.user posted image Sej se boš navadla,da preveč včasih tudi ni dobrouser posted image Kaj Lara ti še nisi poročena?Jst bom verjetno kar šla na sejek.Me že kar ferbec matra.

Dejziuser posted image  takole nekako bi jst tebe.Kaj zaj to jaz poslušam?Nema!!!!Zdej sem spet v akcijo stopila in ko bom imela en dan časa ti bom par stvari razložila in maš da bosta delala tako in tisti bedni izgovori jst tega ne bom al pa ne verjamem.Brez kakršnega koli ugovarjanja!!!!!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
27.2.2008 19:57:43   
blanč
Bemti Marjetka, škoda da nismo vetrocvetke.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
27.2.2008 20:01:21   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Dejziuser posted image  takole nekako bi jst tebe.Kaj zaj to jaz poslušam?Nema!!!!Zdej sem spet v akcijo stopila in ko bom imela en dan časa ti bom par stvari razložila in maš da bosta delala tako in tisti bedni izgovori jst tega ne bom al pa ne verjamem.Brez kakršnega koli ugovarjanja!!!!!!!

user posted image  Razumem herr kapitan!!!!

Hvala. Saj včasih samo to rabim, da me nekdo malo zboksa. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
27.2.2008 20:03:23   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Zdaj moram pa takoj na wc! Sem bila že na meji, da mi uide!user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
27.2.2008 20:06:47   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Zdaj moram pa takoj na wc! Sem bila že na meji, da mi uide!user posted image

se kar pridružejem user posted image user posted image user posted image

samo ne vem, če bi meni tut to kaj pomagalo

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
27.2.2008 20:07:13   
dajamaja
Arneja, žal mi je .... res. Vsekakor pa to ni noben znak za karkoli. Pravijo, da živemu človeku se vse zgodi. Eni pač več dogodkov pokasiramo. Važno je, da je preživel in da poškodbe nisto tako zelo hude. Ti si pa tudi ugotovila po vseh teh špikah, da lahko lepo število celic pridelaš. Zdej dragega pocajtaj, pa vzamita si trenutke zase, potem pa s polno paro naprej! Nič ne obupuj, ker ni še nič izgubljeno, le en mesec se je obrnil naokoli. Srečno!!!

Kako ste kaj drugače babuške? Vidim, da mal dobre volje fali tle gor!? Je blo res nekaj slabih dogodkov, ampak bo že sonček posijal za vse nas user posted image  Bo treba mal na vzdušju razdelat...user posted image user posted image
Jaz sem pa OK. Že pridno delam na kondiciji, čeprav je zaenkrat bol mazohizmu vse skup podobno user posted image . Še dvakrat grem, pa bom upam, da že ujela ritem.

Abra, a veš, da mal o akupunkturi razmišljam. Si jo ti tudi zadnjič omenila, ne? Sem poslala mejl na Dobrno, pa me ne šmirglajo kej dost.

Pija, kako si kaj? Se tudi bolj malo oglašaš.

Vsem res lep pozdrav!!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
27.2.2008 20:11:07   
Abra
Zarja, čestitke user posted image to pa je jajčk

Banga user posted image user posted image zdaj pa mirne živčke do user posted image user posted image user posted image

Dajamaja, veš da me ta akupunktura mika. Jaz sem jo v OŠ dala čez, ko sem imela migrene in mi je pomagalo, mi niti ni blo treba na celo kuro. Jaz sem našla enga dr. v Radovljici, pa ne vem ... mogoče bom pa poklicala. Bom poiskala link.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
27.2.2008 20:16:21   
dajamaja
Men je Radovljivca mal daleč. Sem ga jaz mislim, da tudi izsledila, ko sem po internetu iskala. Razmišljam pa da bi šla osebno na Doberno težit. ker sem zasledila, da dr. Ocvirkovo hvalijo in da naj bi bila tam.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
27.2.2008 20:16:54   
dajamaja
Zarja, tudi od mene čestitke. Pridna putka!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
27.2.2008 20:20:08   
Abra
evo: http://www.bai-hui.com/ ta je tudi popov zdravnik, al je vsaj bil

pa še en članek: http://kofetek.com/content/view/887/269/
piše, da so potrebni samo 3-4 tretmaji. Se ne spomnim več, ali je bolelo. Se mi zdi, da v čelo. Tuki pa piše tudi o konicah prstov, to zna bit mal ....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
27.2.2008 20:20:32   
zarja1
EJ ŽENSKE....kokoška vas ma rada........fejst.......................user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
27.2.2008 20:27:47   
kikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Kikaa kako gre tebi?

Uf, danes je res en težk dan... po par dnevih Suprefacta sem imela tudi jaz danes stranske učinke, ne vem, ali od vremena ali od Suprefactauser posted image . Bolela me je glava za znort, pa en čas vročina en čas mrzlica... res kot v meni. No potem sem vzela Daleron plus C, kot je ena zadnjič napisala, da so ji priporočali ob glavobolu, pa je bilo oz. je zdajle bolje. Ponavadi za glavobol vzamem Nalgesin S.
Kako pa si ti, Pija?

Arneja - tudi jaz nimam besed, ampak res VSE DOBRO ti želim, ... user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?