|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
26.2.2008 13:56:05   
zarja1
Dakec, ja user posted image .  Kopalke so zakon. Samo moj misli, da se mi je totalno zrolalo.

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
26.2.2008 13:58:07   
Linda25
Pozdravček punce.

kajsica, ne morem verjeti, kaj se zgodilo. Moje postoke vodi tudi Tomaževič in moram rečt, da sem kar zadovoljna. Ne rečem, da je nezmotljiv, ampak če se njemu kaj podobnega zgodi se tudi drugim. On je res ekspert. Mja sestra je delala na reprodukciji in je diplomirala na ginekologiji (je dipl. ababica) in mi je rekla obvezno pojdi h Tomaževiču. Rekla je, da so vsi ok, on pa še posebej. Kar verjeti ne morem, da se ti je to zgodilo.
Po drugi strani tudi za Reša vse sorte govorijo. Kar je za nekoga dobro, ne pomeni da je za vse. To je vse relativno.
Držim pestke, da boš zadevi prišla do dna, zaradi sebe, da boš vedela, kje je problem in kaj je res.

arneja, navijam za tebe, da bo ET šel uspešno skozi.

Za vse ostale punce pa, veliko uspehov.

Pri meni je situacija taka, da je danes četrti dan špikanja z gonalom in 20. dan špikanja s Suprefactom.
V ponedeljek imam UZ. Me je kar malo strah, kako se bodo zadeve odvijale. Ful sem utrujena, malo od vremena in malo od teh špikic oz. hormonov.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
26.2.2008 14:07:07   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Ma mene tudi jezi to, ker greš na GK skozi vse roke in pravzaprav nobeden ne ve točno kaj se ti dogaja. Se je pa Bokalova (ne vem iz katerega razloga) danes res zavzela zame. Moram vam povedati da ima govorilne ure (za uro in dan najbolje da pokličete SIII) in lahko greš k njej in se vsede s teboj in pogovori. Res mi je pa glede ostalega danes lepo razložila in si vzela čas.

pikovit, kako pa si potem rešla celo zadevo? Si čakala še en mesec ali kako?!

Ne sem popi....in šla k Rešu

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
26.2.2008 14:12:02   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Pikovit tudi jaz sem pri njem. Ga osebno poznam in ti lahko rečem le, da je pravi caruser posted image . Pa tak smisel za humor. On je tak zdravnik, ki si resnično vzame čas, iskreno pove kako stvari stojijo in kaj te čaka.
Meni so govorili vsi ginekoligi, ko nama ni ratalo "Dajte še probat, vi samo delajte, saj bo". Vraga. Že prvi pregled pri njemu je bil zame šok. Odkril je, da imam maternično pregrado in vsaj tri polipe zaradi katerih bo zanositev težja in splav skoraj zelo verjeten. No, potem nama je po operaciji predlagal inseminacijo, ki pa je bila ena neuspešna, druga pa se je končala s SS. Zdaj sva tu kjer sva. Jutri punkcija in če ne bo hiperstimulacije še transfer.
Lahko ti rečem le to, da sta v MB zagotovo zame najboljša Vlaisavljević in Reljič (tudi ta je full prijazen, na hece in direkten).

Zarja se ti nisem uspela zahvaliti.A pol Maribor rulauser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
26.2.2008 14:12:31   
pikovit
O Mismis je pokukala?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
26.2.2008 14:19:17   
mismis
Čveke, čvekaste...

a ne veste, da sem v službi in vas težko sledim, ko toliko pišete. Če bomo nadaljevali s tem tempom, bomo mimogrede spet na 200-ti strani kot prejšnjič, nas bodo spet moderatorji kregali..

sem sem ku ku

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
26.2.2008 14:43:52   
gugu
kajsica- dr. Bokalova je bila moja 1. zdravnica, ko sem začela z ivf postopkom.Tako kot moje predhodnice tudi jaz nimam dobre besede o njej! Ne rečem, da je slaba zdravnica niti slučajno je pa res da se zame ni niti približno zavzela, naredila mi je tudi laparo in histeroskopijo in po večih neuspelih poskusih na ivf, ko sem morala na pregled ni vedela kdo sem kaj šele, da bi vedela kakšnje terapije mi je predpisala v prejšnjih postopkih neglede na to da je imela mojo kartoteko pred seboj!In vedno so bile po vsakem postopku njene besede iste: JA, NI USPELO Z ISTO TERAPIJO POJDITE NAPREJ user posted image To pa zame ni bilo več sprejemljivo, saj se gre za moje življenje, zato sem se odločila za dr. Požlebovo, ko sem šla prvič k njej na pregled mi je ugotovila, da imam pregrado! Poslala me je še po drugo mnenje k dr. Tomaževiču, ki pa jo je potrdil in tudi sam osebno odstranil! Tako, da so mi dvakrat delali histeroskopijo, ker očitno dr. Bokalova ni dobro opravila. No hvala bogu je vse to za mano in sem vesela, da sem zamenjala zdravnico. Sedaj samo prosim  user posted image da mi uresničijo neskončno željo, da tudi jaz postanem user posted image .
Upam ,da se bo zate bolje zavzela kot se je zame in držim pesti, da ti uspe zagledati čudežni user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
26.2.2008 15:07:10   
Linda25
gugu,

ti verjamem. Moja sestra ima Požlebovo in v prvem IVF je ona imela UZ- je in je tako prijazna in razumevajoča. res je super. Tomaževič je malo grob, ampak kaj čmo.

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
26.2.2008 15:21:03   
Pija76
Pikovit ma naj gre vse nekam..........kdaj greš žurat?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
26.2.2008 15:52:16   
sayuri
kajsica, ti kar pokliči sestro v Dravlje in ji povej, da si ravno dobila datum za operacijo. PA ti bo dala drug datum.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
26.2.2008 16:16:26   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Pikovit ma naj gre vse nekam..........kdaj greš žurat?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v petekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
26.2.2008 16:18:25   
pikovit
Gugu dr.Požlebova je ena res krasna punca.Verjetno ena in edina na GK v Ljubljani.Še takih rabmo.Mogoče me pa maja pot zanese nazaj na kliniko.Ampak samo k Dr.Požlebovi.

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
26.2.2008 16:20:11   
pikovit
Gugu tudi jaz prosimuser posted image  da ti prinesejo to srečo.

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
26.2.2008 19:03:29   
gugu
Joj pikovit kako si prijazna! Da te bi človek kar  user posted image Tudi jaz upam na najbolje!
Požlebova je res zakon in balzam za dušo vsaj po tej preizkušnji , ki sem jo imela z dr. Bokalovo!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
26.2.2008 19:37:39   
dajamaja
Pikovit ... uf... tko se pa ni smelo odviti. Res mi je žal. Vidim pa, da si že v naslednjem zamahu. Tako se dela! Pa še ohcet moraš porihtat in na deklišno ne pozabi user posted image . Drži se punca!!!!

Mijavček, hiperstimulacija user posted image  Čimprejšnje okrevanje!!!!!

Arneja, Zarja, čimmanj bolečo in "rodovitno" punkcijo jutri.

Drugače dečve vidim, da še kr pridno nove strani nabijate. Tak je prav. Sej čez kak mesec, dva bomo pa me prevzele user posted image . Če boste pa kej prej za kakšen pir... pa javteuser posted image !  Srečno!!

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
26.2.2008 19:45:57   
Pija76
Arneja držim pesti za jutri in za naprej!!!!!!!! Mislim nate!

Konina jaz sem šla po ET pingvinov delat in mi je to prav dobro prišlo in tudi po naslednjem ET grem definitivno delat, vsaj do testa. Držim pesti tudi zate!

Dajamaja me pa ne klofamo tolk, smo pa itak zmeri za pivo a ne?

Pikovit kaj je to Mengon, oz. kje?

Kikaa kako gre tebi?

Daisy, Abra in Lara upam, da se imate lepo.
Pozdravčke ostalim!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
26.2.2008 19:47:24   
zarja1
Punce hvala vsem!!! Jutri po punkciji se vam javim.

Bodite pridneuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
26.2.2008 20:24:58   
DaisyE
Arnejči in zarja, držita se jutri!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
26.2.2008 20:25:36   
sabsa
Zarja 1, močno držim pesti, da bo punkcija čim bolj neboleča in da boš imela veliko foliklov.

Jaz sem danes zvečer dobila drugo injekcijo Menopuja, Suprefacta sploh več ne štejem. Me je pa moj možek danes prvič pičil v roko in ni bilo nič prijetno. Še po1 uri imam mehurček in rdeč flek okoli pika, pa tudi boli še precej. Upam, da bo hitro minilo in da je v redu pičil. Če ne, dobi po goli ritki. HAHA.

Držite se punce!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
26.2.2008 20:46:24   
arneja
Hojla, punce user posted image .

Mene je popoldan začel tako strah dajati glede jutrišnje punkcije, da mi je bilo kar slabo in sem skoraj bruhala user posted image . Potem sem šla na srečo k bioenergetiku, da me je pomiril, pa da sem zdajle kolikor toliko pri sebi. Našega še vedno ni s poti, tako da me še nihče miriti ne more user posted image . Sem pa že dvakrat mami klicala. Joj, kaj bo šele jutri zjutraj user posted image ? Če ne bom mogla zaspati, bom kar Apaurin vzela. Pa svečka jutri tudi definitivno pade. Sicer ne vem, kako jo bom notri spravila user posted image , pa menda mi bo že uspelo.  Hvala za pestke, jih bom presneto potrebovala user posted image . Je rekel bionergetik, da naj bi bilo šest celic, Reško je pa tudi toliko foliklov videl. Pa da naj bi bile zrele user posted image . No, zares upam, da bo tako user posted image . Si počasi že zaslužim.

Pikovit, saj še ni rdečka v popolnosti prišla, torej je še upanje. Jaz še vedno navijam user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
26.2.2008 21:03:38   
arneja
Pija in Dejzi, hvaaaala vama user posted image . Zdaj grem pa kar raje v vodoraven položaj, da bo čimprej vse prišlo in minilo user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
26.2.2008 21:36:57   
spelka12
banga, reni70, zarja1 in seveda tebi arneja čimmanj bolečin jutri pri et-jih in punkcijah.
sayuri sem že hotla reškota poklicat pa me je moj dragi sam prestrelil s pogledom (pomoje se ga malo bojiuser posted image ).
Punce zakaj dobimo nekatere 5 dan et druge pa 3? Vsem ostalim je rekel 3 dan, meni pa 5. A sem res tko počasna al kaj?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
26.2.2008 21:44:28   
Abra
Arneja, čimveč lepih jajčk jutri in brez bolečin! user posted image user posted image user posted image
Zarja prav tako tudi tebi!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
26.2.2008 21:52:45   
kajsica
Ne punce, če ostanem na Gk ostanem pri Tomaževiču, samo hudiča, ko greš po vseh rokah na postopku. Mislim da bi bilo bolje, če bi te prevzel en zdravnik in te spremljal in ti delal punkcijo in ET, tako pa....

Ja mojo prvo histero in laparo mi je pa delal Tomaževič in tudi ni dobro opravljena, pa mi je ponovno pregrado našel....ne vem kateri ker jih ne poznam toliko.

Moram pa priznati, da se je Bokalova danes res zavzela zame in hodila z menoj od vrat do vrat in mi tudi uredila prejšnji datum operacije, prej res iz zdravstvenih razlogov ni mogoče. Ali pa se je ustrašila da bi zapeljala orng galamo. Samo ne ve še , dagrem po mnenje drugam!!!!

Sem bila pa tudi pri osebni zdravnici danes in sem ji pokazala svoj izvid, pa mi je kar nekaj stvari razjasnila čeprav ni  G in mi tudi ona svetovala, naj poiščem drugo mnenje pri nekom ki se ukvarja s postopki in semji povedala, da sem že naročena. Mi je rekla, da ni normalno, da niti poskusijo ne ugotoviti opd česa je prišlo do ognojkov in da v kolikor ona pozna ginekologijo ni mogoče, da bi bili le ti od propadle celice, ampak da je verjetno celica propadla zaradi njih.

Ma cela zmešnjava in grem k Rešu!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
26.2.2008 22:41:33   
Crnitulipan
Pikovit user posted image user posted image user posted image Drži se!

Morda pa res na genetiki kaj odkrijejo.
Tudi sama razmišljam o PGDju. Po abraziji so tkivo poslali na genetske preiskave, ker je Reša zanimalo, če je kaj na 'tem'..žal je bilo premalo materiala za analizo in nič od tega..

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?