|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
26.2.2008 12:07:02   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gugu

glorija vse čestitke za tvojo user posted image sem ful vesela zate user posted image , hvala za spodbudne besede res je, da so te bolečine grozne ki pa se jih neda dobro opisati je tako čudno, še ko se probam zjutraj pretegniti me v jajčnikih zategne user posted image user posted image user posted image tako, da najprej pomislim na presneto user posted image . Hvala pa vseeno za vsako spodbudno besedo!

Gugu ti samo pozitivno in bosta 2 velika pluskauser posted image

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
26.2.2008 12:08:33   
pikovit
Naša MImis je pa takopridna z seznamom.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
26.2.2008 12:13:49   
zarja1
Pikovit tudi jaz sem pri njem. Ga osebno poznam in ti lahko rečem le, da je pravi caruser posted image . Pa tak smisel za humor. On je tak zdravnik, ki si resnično vzame čas, iskreno pove kako stvari stojijo in kaj te čaka.
Meni so govorili vsi ginekoligi, ko nama ni ratalo "Dajte še probat, vi samo delajte, saj bo". Vraga. Že prvi pregled pri njemu je bil zame šok. Odkril je, da imam maternično pregrado in vsaj tri polipe zaradi katerih bo zanositev težja in splav skoraj zelo verjeten. No, potem nama je po operaciji predlagal inseminacijo, ki pa je bila ena neuspešna, druga pa se je končala s SS. Zdaj sva tu kjer sva. Jutri punkcija in če ne bo hiperstimulacije še transfer.
Lahko ti rečem le to, da sta v MB zagotovo zame najboljša Vlaisavljević in Reljič (tudi ta je full prijazen, na hece in direkten).

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
26.2.2008 12:41:57   
tassi1
Zarja1,a mogoče veš,kdaj prideš na vrsto,če imaš neuspešen postopek?Bila sem pa samoplačniško,zdaj pa čakam,da bodo sprejeli novelo o 6 postopkih.
sicer imam v marcu posvet,sam me firbec matra!zdej mo mi je moj možek dal zeleno luč za nov postopek,..bi pa šla kar takojuser posted image
navijam za vse vas,PIKOVIT ti pa naredi test!poznam kolegico,ki je ful krvavela,pa smo morale iti na krvni test v MB.-pa je skor s stola padla,ko ji je prof.Vlla.rekel-gospa,ja vi ste pa user posted image -še mal pa bo svojo štručko držala v rokahuser posted image user posted image user posted image

lp ,zdej grem pa delat

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
26.2.2008 12:44:49   
Abra
Pikovit, jaz ti na dolgo kao modrujem z odgovorom na ZS ti pa že ful v akciji user posted image user posted image user posted image user posted image ponavadi se punce tolažmo, pa bodrimo čimprej v nov boj, ti pa vse take poste že z novimi datumi prehitiš. Ma, sej sem že zdavnaj rekla, da si tuki največja borka unsmajlikiseklanja

Špelka user posted image user posted image superca, 12 je pa res lepa številka. Naj zdaj še pridno žurajo! Na moji punkciji je tut ful zamujal, je šele ob 8. pršu, midva sva bla pa že pred 7.30 tam, da ne bi spet zamudila, kot na transfer zamrznjenčkov. Je mene tut (kot Sayuri) klical in sva se z user posted image kar hecala, če ga čem poklicat, kje da je user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
26.2.2008 12:48:47   
kajsica
No toliko da vam javim.

Bila na GK in glede izvida je pa takole: naj bi bila sekundarna infekcija zaradi nepravilnosti ploda. Sedaj ne vem kaj naj, možno je res! Bom pa še vseeno piskala drugo mnenje.

Glede operacije pa takole, prestavili so mi jo za 1 cel mesec in tako grem na poseg 28.3. oziroma na ta datum bo pregled, 31.3. pa poseg. Pa tudi pri Tomaževiču. Mislim, ej ko sem sama šla tja, me sestre niti poslušati niso hotele, pa se je Bokalova zavzela zame in to je to. Pa verjet ne moreš. Res pa je da prej ne gre, ker sedaj sem ravno na sredini ciklusa, endometrij že rahlo zadebeljen, tabletk pa nisem jedla. Pa že 1 mesec je veliko!

Sedaj grem še do osebne zdravnice in bom še njo napadla kar se izvida tiče, da mi pove kako in kaj.

Bokalova, je name res naredila vtis in ko je vidla kako so mi ponagajali na GK se je res osebno zavzela zame in hodila z menoj od vrat do vrat, pa UZ mi je tudi naredila. Punce, res me zanima kakšno je vaše mnenje o njej, o Bokalovi!!! prosim za mnenje!!! Ker je res vseeno na GK kateri zdravnik vodi tvoj postopek, saj itak greš skozi vse roke. Mi je pa zatrdila da s pingvinčki ni nič narobe. Pa še to, ko sem povedala da dragi odhaja, mi je rekla, pa saj ni problema, jih bomo pa zamrznili, če sedaj ne bo šlo. Samo mene še vedno muči ta infekcija. Čeprav sluznica je pa sedaj OK.

Imam pa sedaj en malo manjši problem, ker sem datum za prvi razgovor oziroma za drugo mnenje dobila pri Rešu tudi 31.3. sedaj ne vem kako postopek dalje. Naj pokličem sestre in jim rečem, da naj mi datum prestavijo al kako?! Prosim za nasvet.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
26.2.2008 12:51:02   
Ozone
Pikovit sem sedaj prebrala, prej sem bila po sestankih in se nisem mogla zadržat user posted image , shit ej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Te pokličem. Jaz pa še nisem dobila in sem bila pri Rešu, ki mi je dal še dve ampuli za vsak drug dan. V petek, če ne dobim prej sem pri njemu. Zadnjič sem šla od doma ob 04.20 in sem rezala meglo vse do Vipave. Upam, da bo sedaj kaj bolje. Pišuka kako sem jezna.

< Sporočilo je popravil Ozone -- 26.2.2008 12:53:47 >

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
26.2.2008 12:58:13   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Ma, sej sem že zdavnaj rekla, da si tuki največja borka unsmajlikiseklanja

Abrauser posted image  zdej mi je pa že res mal nerodno.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
26.2.2008 13:02:56   
zarja1
Tassi nimam pojma. Tudi mene zanima kako dolgo se čaka če imaš v rezervi zamrznejnčke? Po moje je to že spet odvisno od vrste.

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
26.2.2008 13:04:45   
Abra
Kajsica, se mi zdi, da je Bokalova predstojnica oddelka za reprodukcijo in če nje ne bi šmirglali, bi bla tam že res kriza ... Jaz ti ne morem ničesar svetovat, ker izkušenj z njo nimam. S televizije mi pa ni posebno simpatična, njeni pogledi in izjave pa tudi ne posebej. Se mi zdi, da si ne bi nje izbrala. Ampak saj pravim, nimam izkušenj. Zate se je lepo zavzela. Lahko, da je razlog izvid, ali pa tudi ne in je taka z vsemi svojimi pacienti. Če je slednje, je najbrž zelo dobra izbira.
K Rešu pa danes pokliči sestre in povej, kdaj imaš datum za operacijo in bi pred tem res rada še prišla k Rešu po drugo mnenje, pa da sta zmenjena, da te pregleda preden greš na operacijo.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
26.2.2008 13:06:48   
pikovit
Ja Ozone nimaš kaj.M še vedno ni taka kot bi morala biti.Čakam,da bo progesteron padu pol se bo pa ulil.Stara kaj češ.Glavno,da greva midve v Udineuser posted image Če si kej brala,si mogoče vidla,da sem dobila datum za Mb,p še na genetiko sem se prijavila.Mogoče pa tu najdejo kajuser posted image

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
26.2.2008 13:09:51   
zarja1
Tassi morda le za info. Samoplačniško v Mb čakaš baje tudi do 7 mesecev za ivf.

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
26.2.2008 13:12:12   
pikovit
Kajsica,men je Bokalova zafurala spontanc.Prepozno je bil stop in je šlo vse v maloro.Tomaževič se je pa name drl.Uf sem bila jazna.Bi jo kar zadavla.

Jst mislim,da so vsi dobri.Če se je zavzela zate,mislim,da bo to speljala do konca,kot je treba.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
26.2.2008 13:15:35   
Ozone
PIKOVIT
Glavno,da greva midve v Udineuser posted image

Seveda stara, pa zapravli bova, da naju bo glava pol bolela

Če si kej brala,si mogoče vidla,da sem dobila datum za Mb,p še na genetiko sem se prijavila.Mogoče pa tu najdejo kajuser posted image

Sem, ampak od kje ti ideja za genetiko, kar tako sama ali.....

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
26.2.2008 13:17:21   
zarja1
Punce, mene bodo moji joški čist ob živce spravili.user posted image  Prej sem za tuširanje morala obleči kopalke, ker me je vsaka kapljica tak svinjsko bolela, da je za znoret. Ima kakšna kak nasvet pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
26.2.2008 13:17:47   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Ozone

PIKOVIT
Glavno,da greva midve v Udineuser posted image

Seveda stara, pa zapravli bova, da naju bo glava pol bolela

Če si kej brala,si mogoče vidla,da sem dobila datum za Mb,p še na genetiko sem se prijavila.Mogoče pa tu najdejo kajuser posted image

Sem, ampak od kje ti ideja za genetiko, kar tako sama ali.....

Pravijo,da če po tolkih postopkih ne rata,je fajn,da se greš mal pokazat.Sem bila enkrat na Mon-u na genetiki in postavila vprašanje in mi je svetovala,da pridem malo naokol.Zakaj pa ne.Vse je treba probat v lajfu.

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
26.2.2008 13:17:57   
kajsica
Ma mene tudi jezi to, ker greš na GK skozi vse roke in pravzaprav nobeden ne ve točno kaj se ti dogaja. Se je pa Bokalova (ne vem iz katerega razloga) danes res zavzela zame. Moram vam povedati da ima govorilne ure (za uro in dan najbolje da pokličete SIII) in lahko greš k njej in se vsede s teboj in pogovori. Res mi je pa glede ostalega danes lepo razložila in si vzela čas.

pikovit, kako pa si potem rešla celo zadevo? Si čakala še en mesec ali kako?!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
26.2.2008 13:19:03   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Abrauser posted image  zdej mi je pa že res mal nerodno.

Čisto resno sem mislila, vse vsaj kak dan žalujemo, jaz po abraziji precej dalj, takega plana ni pa še nobena tko hitro nardila! Naklofala sem pa prej res, saj veš, treniranje user posted image user posted image večkrat zapišem, prej si zapomnim, da bom še Rešu lahko pametovala, če si bom upala, seveda user posted image
Pa sporoči, če ti tvoja G da napotnico za medgen. Jaz sem mojo malo tipala o št. zarodkov pa o postopkih, pa mi je rekla "veste, dr. Reš se s tem ukvarja in on boljš ve ...". Si mislim, da mi ne bi dala napotnice, naj mi jo kar Reš da. Mi je že zadnjič kar novo za Reša napisala, ker mi je ravnokar potekla. Je pa njegova soseda v Dravljah.
Pa važno, da gresta z Ozone v Udine, pardon v Videm user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
26.2.2008 13:22:13   
pikovit
Ha,ha,ha Zarja tako to je.Če ne bi imela jutri punkcije bi ti rekla:tako to je če si user posted image .Mogoče si pa fajn odreagirala na zdravila in so hormončki bolj poskočni.Sej jutri bo že boljše.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
26.2.2008 13:25:57   
zarja1
Pikovitek, ti si res nekaj posebnegauser posted image . Te držim za besedo.

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
26.2.2008 13:30:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Lahko ti rečem le to, da sta v MB zagotovo zame najboljša Vlaisavljević in Reljič (tudi ta je full prijazen, na hece in direkten).

Se bom kr podpisala pod to izjavo user posted image  ker drži.

(odgovor članu zarja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2671
26.2.2008 13:32:45   
Tia-na
pikovit, žal mi je, da ni uspelo. user posted image

kajsica, mnenje glede bokalove ... mah, verjetno ima vsak drugačno izkušnjo z njo. Nihče ni popoln. mene je malce razjezla, ker mi je pri tretjem IUI-ji dala na stop injekcijo že pri največjem foliklu 17mm (ostali 14, 13, 13), da so se še sestre čudile, če je zmešana. Vendar je bil vikend, ko bi naj sama delala in sem bila samo jaz za inseminacijo takrat in se ji najbrž ni dalo delat pa tem bogovom v belem nihče ne upa nič rečt ... Skratka, jst se je izogibam. Po drugi strani pa ima sigurno veliko punc super izkušnje z njo in po slo hodi kar nekja otrok, ki jim je "druga" mama.
Zate se je zgleda lepo zavzela in držim pesti, da čim prej poštimaš in prideš zadevi do dna.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
26.2.2008 13:38:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Punce, mene bodo moji joški čist ob živce spravili.user posted image  Prej sem za tuširanje morala obleči kopalke, ker me je vsaka kapljica tak svinjsko bolela, da je za znoret. Ima kakšna kak nasvet pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee

user posted image

Boljšega predloga nimam, kot si ga že sama sprobala.user posted image

(odgovor članu zarja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2673
26.2.2008 13:43:47   
Anonimen
Pikovit, zdej se boš pa res peljala mimo mene user posted image . Povej kdaj, pa greva res na kavo al pa kosilo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2674
26.2.2008 13:51:14   
GITA14
Mijavček držim pesti da bo vse dobro in da boš kmalu doma

Pikovituser posted image

Špelka 12 -  pridna kokoška, v nedeljo bom stiskala pesti

banga, reni70 še malo pa boste grele svoje pikice

Arneja, zarja1   jutri čim manj bolečin pa čim več lepih močnih jajčk

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?