|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
26.2.2008 13:11:21   
mergetka
Katy13,  se strinjam z Dinki:

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
 Boš videla, da te bo kmalu ta jeza popustila in da se boš mogoče čez dva meseca spomnila na to in ti bo smešno, da te je ta stvar tako iztirila....
tko, da draga naša nosečka, nič bit žalostna, bodi vesela, da sta ti, tvoj partner in tvoj nerojeni  zdravi in da se mate radi...sam to je pomembno...

Povedala ti bom še svojo zgodbo o vozičku, da te mogoče mal potolažim....

Mi2 sva ga kupila že dolgo nazaj (decembra) in sva ga takoj sestavla, da bi ga preučila in pogledala, če je vse zraven. In ker ga je blo  men tak fajn gledat in ga tud vozit po stanovanju user posted image , ga imama razstavljenega še sedaj (in praha je tud že mal na njem).

In pol so prišli na obisk soseda, pa žlahta, pa friendi z svojimi malimi otročki in men je blo ful fajn gledat, kak pašejo noter in sem si predstavljala, kak bo moj user posted image uživa noter.... Res je, da ni noben kr sam skoču noter (al da bi ga kdo položu), sva zmeri mi2 dala pobudo, zato ti verjamem, da si bla user posted image , ker si si te zadeve drugače predstavljala.

Tvoj user posted image se bo še vedno vozil v novem vozičku, vsaj tko si jaz predstavljam.

Res gleda vsak po svoje...sam , če se le da, se ne  preveč sekirat zaradi teh stvariuser posted image .

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
26.2.2008 13:25:21   
san
hvala vsem za čestitkeuser posted image . sploh ne morm verjet, da ima hči že 9 let!

včeraj je bil za mano en težek dan in zvečer, ko sem napisala zadnji post sem se dvignila od računalnika in zgrmela po tleh. sploh ne vem kako mi je to uspelo. na srečo sem se ujela na vse štiri, ampak sem si fajn nategnila mišico pri strani trebuha. še dobro da je bil dragi poleg in mi je pomagal v posteljo. sem bla čist preč. dete se je pa na srečo premikalo, tko, da mislim, da je ok. pa tudi danes me ne boli več. mam pa pomoje mal povišan pritisk od vsega letanja. sem rekla, da bom danes počivala, pa že od 7 zjutraj letam naokoli.
no, pripravit mi je pa uspelo vse za rojstni dan.

avak ne bit huda, jaz mislm, da te ni hotela nobena napast. ti naredi tako da bo tebi pasalo. aja, pa pri kužkih pravijo, da je dobro, da se jim že iz porodnišnice nese domov kakšen kos oblačila ali pa plenico, ki jo je imel dojenček, zaradi vonja, da se ga že prej privadi.

katy, ne sekiraj se prevečuser posted image , verjamem pa da te je razjezilo. ampak tašča verjetno ni hotela nič slabega s tem. moja ga tud večkrat polomi, še večkrat pa tast (vsak dan kakšno neumnost nardi), pa sem pol v sebi besna ko ris, sam pol na srečo mine.

torbe jaz tudi še nimam pripravljene, zdej bom v soboto začela cunjce prat. jutri pa imam pregled pri g, potem bom pa videla ali bom torbo že skup spravila.

spanje je pri meni katastrofa. celo noč se vrtim, vse noge imam mravljinčaste. joj, komi čakam, da ne bo več treba na boku spat.

dinki moj otrok je tudi ponoči najbolj aktiven, upam da se bo to z rojstvom končalouser posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
26.2.2008 13:27:56   
san
aja, zvija me pa še vedno non stop neki. mal v križu, mal v spodnjem delu trebuha, pa nek izcedek imam, pa ščipa me spodaj, pa glava me boli... ma ni da niuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
26.2.2008 13:32:11   
lucalu
medica user posted image user posted image user posted image  čestitke za pregled!!!

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
26.2.2008 13:36:40   
Katy13
Dinki, mergetka in san - hvala vam za tolažbo in spodbudne besede. Upam, da me bo jeza čimprej minila.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
26.2.2008 13:38:39   
san
medica čestitam za pregled, pa držim pesti, da se bo kmalu začelo. sej zdej je pa pri tebi že cajtuser posted image . pa hitr si torbo pripravi.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
26.2.2008 13:39:28   
san

[
San, tvoji hčeri želim vse lepo za rojstni dan user posted image user posted image , pa da se ji uresniči želja, da dobi naslednjič še sestrico user posted image

user posted image user posted image user posted image
ti ga pa pihnešuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
26.2.2008 13:45:38   
lucalu
Punce, evo mene s pregleda! Zdaj vem kaj je razlog mojim bolečinam in moji neprespani noči... moje detece se je spustilo še nižje (čeprav je bil že prej čisto v medeniciuser posted image ). Drugače se nič ne dogaja... na CTG-ju ni popadkov, je pa maternični vrat zmehčan in malo skrajšan. Detece, hvala bogu, napreduje... še vedno je malo manjši, ampak raste user posted image user posted image user posted image  okvirno ima že okrog 2900 g. S tem, da mu glavice nikakor ne more zmerit, ker jo ima pa res nizko...
V glavnem, odpiram se še ne, je pa rekla G, da se user posted image počasi pripravlja na izhod! user posted image  No ja, še vedno me je naročila čez en teden na kontrolo in je rekla, da je skoraj prepričana, da se še vidimo!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
26.2.2008 13:48:58   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

[
San, tvoji hčeri želim vse lepo za rojstni dan user posted image user posted image , pa da se ji uresniči želja, da dobi naslednjič še sestrico user posted image

user posted image user posted image user posted image
ti ga pa pihnešuser posted image

A ne? user posted image user posted image user posted image
ja, sem se spomnila, da si enkrat omenila, da je tvoja hčera to prijavila, da si želi sestrico, pa sem se zdaj spomnila na njeno skromno željo user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
26.2.2008 13:49:50   
Pingvinčica
San - čestitke tvoji princeski. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
26.2.2008 13:50:12   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: san

včeraj je bil za mano en težek dan in zvečer, ko sem napisala zadnji post sem se dvignila od računalnika in zgrmela po tleh. sploh ne vem kako mi je to uspelo. na srečo sem se ujela na vse štiri, ampak sem si fajn nategnila mišico pri strani trebuha. še dobro da je bil dragi poleg in mi je pomagal v posteljo. sem bla čist preč. dete se je pa na srečo premikalo, tko, da mislim, da je ok. pa tudi danes me ne boli več. mam pa pomoje mal povišan pritisk od vsega letanja. sem rekla, da bom danes počivala, pa že od 7 zjutraj letam naokoli.

san ti pa le pazi nase... pa PROBAJ malo počivat! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
26.2.2008 13:55:18   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Punce, dejte mi povedat, katero hladilno mazilo ste kupile za vaše user posted image ? Jaz sem včeraj po priporočilu moje prijateljice kupila hladilno mazilo (Galenski laboratorij). Ga je kupila še katera oz. ali ima katera že izkušnje z njim?
Prav tako me zanima če je katera od vas kljub temu, da veste, da boste dojile user posted image , kupila kako malo vrečkico adaptiranega mleka za vsak slučaj? mene je včeraj prijateljica odvrnila od tega nakupa, me pa vseeno zanima kako ste se odločile ve.
Hvala.

Sama sem kupila od Bebival (kremo za ritko). Adaptiranega mleka ne bom kupovala, če bo potreba bom poslala koga, da naj kupi.

Hvala Katy13...kaj pa ostale user posted image ?

Lucalu, user posted image  za pregled, sam da napredujete to je važno! Jaz pa držim pesti, da bi se počasi začela tudi odpirati in da bi dobila svoje popadke user posted image  

Aja San, ti pa le poskusi po tem rojstnem dnevu od hčere malce bolj počivat, sej vem, da je težko pri dveh otrocih, a vendar user posted image ....si pa res pomojem da najbolj aktivna marčevka user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
26.2.2008 14:05:26   
san
lucalu čestitke za pregleduser posted image . no če se mv krajša to pomeni, da bo kmalu detece pokukalo na svetuser posted image

joj, sej jaz tudi skoz pravim, zdej bom pa počivala, pa se skoz neki dogaja. ampak zdej je pa že več kot očitno, da rabim počitek.

evo dinki, sem bila prepričana da sem odgovorila na tvoje vprašanje, pa zdej gledam in vidim, da nisem. sej se mi že bledeuser posted image . hladilno mazilo sem jaz imela to in je ok. je imel pa moj sine zelo vneto rito in sem morala veliko posegat tudi po bepanthenu. od brata žena pa ves čas tega uporablja in tamala nikoli ni imela rdeče ritke. sej boš videla, kako bo občutljiva koža od tvojga fantka, pa boš potem zamenjala, če mu ne bo ok. pa tista, ki ti jo v lekarni namešajo je tudi ok, mislim, da je čisto brez dodatkov in ima tudi krajši rok uporabe.

adaptiranega mleka sama ne bom kupovala, ga do sedaj tudi še nikoli nisem. ne vem, če bo slučajno potreba bom pa dragega poslala kasneje ponj. jaz sem do sedaj imela res ok izkušnje z dojenjem, tko da mogoče zato sploh ne mislim na to, da ne bi dojila.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
26.2.2008 14:27:33   
janet
Dober dan!!!!

Ma danes ste pa že dosti načvekale!!!!

San - čestitke tvoji deklici za roj.dan!!!!!

Lucalu - čestitke za uspešen pregled!!!! Tud mene skoz neki spodaj boli, sam da pri men je verjetno zarad rastegovanja kosti, čeprav res hodim bolj pogosto na wc kot prej.

Dinki - js sem kupila 3 vrečkice za enkratno uporabo( 1 vrečkica za eno flaško ) pa še to zato ker mi je pri Neži zmanjkalo mleka zvečer okrog polnoči in ni bila lekarna odprta in se mi je do jutra srota jokala, ker je bla lačna, tk da upam vseeno da bom lahko dojila, če ne pa mam za tolk da se noč preživi, če bi se mi zgodlo podobno. Kupila sem pa zarad svojga občutka tudi da vem da je neka rezerva doma - saj niso drage.user posted image
Tudi moj ma občasno kakšno noč, da me zbudi da je ful aktiven, sam ne vsako noč. Sem pa bolj slabo spala, ker me je danc pa moj dragi tak čudno stiskal, pa je rekel, da ni nič sanjal, tk da ga je verjetno zeblo al kaj, men je blo pa celo noč tak vroče, mi je zdaj že celo nosečnost tk vroče, drugač sem pa ful zmrzljiva.user posted image hORMONČKIuser posted image

No dekleta, lep sončen dan je, tk da ga čimbolj izkoristite, ker je jutri bolj slaba napoved!!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
26.2.2008 14:30:01   
lucalu
Dinki jaz imam lekarniško hladilno mazilo. Mi je pa kolegica zrihtala še praško pasto (če bi slučajno bilo kako vneteje), za vsak slučaj.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
26.2.2008 14:45:50   
Katy13
Lucalu - čestitke za pregled. user posted image

San - ti pa res malo bolj počivaj. Saj ti verjamem, da je težko, pa vseeno...

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
26.2.2008 14:52:33   
Dinki
San, Janet in Lucalu, hvala.

No, jaz imam hladilno mazilo iz lekarne. Za vsak slučaj, v primeru kakega vnetja, sem kupila še bepanthen....ene omenjate še praško pasto...to sem slišala, da je dobra v primeru vnetja, verjetno tako kot bepanthen user posted image ...kaj pa Jekoderm oz. Ribodermin, kdaj pa to pride v poštev? A je to smiselno vse kupovati? Se opravičujem, da sprašujem tako nevedno, ampak ne poznam razlik med temi kremicamiuser posted image ....hvala!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
26.2.2008 15:32:00   
ek76
Jakoderm krema se ne priporoča več, ker je bilo ugotovljeno pri uporabi te kreme dosti alergij.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
26.2.2008 15:45:22   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: ek76

Jakoderm krema se ne priporoča več, ker je bilo ugotovljeno pri uporabi te kreme dosti alergij.

A res? Hvala, ek76.

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
26.2.2008 15:54:14   
marita
jaz pa imam celo škatlo adaptiranega mleka kupljeno, za vsak slučaj. Čeprov je v prvo nisem rabila, dojenje nama je super šlo, ampak zihr je zihr. Če je ne bomo rabili, jo bom komu podarila.user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
26.2.2008 16:15:48   
gaya24
Glede kremic...Js sem kupila lekarniško hladilno mazilo in pa Jekoderm-ki se uporablja mogoče enkrat tedensko, po kopanju namažeš otroka. Ni res, da povzroča alergije, sem vprašala od user posted image sestro-(je dohtarca) in je rekla, da je prve mesce boljše jekoderm kot pa razna mleka od Bubchen, Niveje itd. Itak je pa najbolš, da čim manj mažeš, recimo enkrat na teden po kopanju. No, tako so meni svetovali!
Adaptiranega mleka pa js ne bom kupovala v naprej.

Katy13:Glede pregleda...js sem hotla napisat, da je to bil moj zadnji UZ (sem jih mela 9) in pa rekla je, da zdaj me ne bo več vagala. CTG mam pa js itak pri svoji g., ga ima v svoji ordinaciji, tak da pregled ni zadnji.
Za voziček pa...te čist razumem, ker js sem ista, če se nekaj odločim mora bit tako, drugač.... Js bi pomoje popenla. Sam ne vem zakaj nisi nič rekla, če si vidla, da tamalega daje v voziček. Drugač pa mislim, da smo res mal preveč našopane nekatere z nosečniškimi hormoni...hehe. Pomojem se boš čez par mescev smejala vsemu temu

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
26.2.2008 16:27:48   
lucalu
Katy jaz te čisto razumem... jaz bi tudi znorela, če bi kdo deval otroka v moj voziček... mam pa srečo, da moji tašči kaj takega niti ne bi prišlo na pamet. Je res zlata.
Kar se pa tiče pregledov, imam pa jaz vaganje do konca user posted image  Moja G ima tudiu CTG pri sebi, tako, da vedno narediva cel pregled... sem ravno danes rekla sestri, da, če ne rodim kmalu, me bo kap... vaga za vsako pokaže malo več user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
26.2.2008 17:04:38   
Naša črtica koraka
Te dni mizarim in preurejam omaro, sem sam svoj mojster pa sem vas amo malo preletela, toliko da vidim da po Azzuri ni še nobenega novega user posted image  (če se motim, brez zamere).

Skratka "mizarjenje" mi gre kar od rok (da se pohvalim),
a spet ne toliko, da bi stvar v trgovini kupila ... niti pod oznako SUPER MEGA BOMBASTIČNA AKCIJA  ali ultra UGODNO user posted image .

Seveda bi rada pleskala in prebarvala par stvari, pa si na srečo ne upam, ker s tem imam pa res izkušnje in vem, da je s tem tooooliko dela in potem pa še vse smrdi ... (to pišem za vsak slučaj, če bi katero popadlo kaj takega).

Mi pa pogled uhaja na balkon ... že razmišljam katere rožice bi letos spet poskusila pripravit do cvetenja ... pa glede na izkušnje razmišljam o kakšnem zimzelenu ali kakšno resje ... glede na to, da bom imela user posted image  in na moje vrtnarske sposobnosti bi bilo še najpametneje, če posejem kar travo ali posadim travno rušo ... hm, hm
(Če je kakšna med vami, ki bi vedela svetovati: dopoldne poleti je v balkon močno sonce, potem pa hladna senca, vrtnarica pa se na svoj vrt spomni le občasno ... )

Oči: kateri inštrument bi se učil v glasbeni šoli?
M. (4leta): gramofon ... tuba je še pretežka!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
26.2.2008 17:51:20   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

Glede kremic...Js sem kupila lekarniško hladilno mazilo in pa Jekoderm-ki se uporablja mogoče enkrat tedensko, po kopanju namažeš otroka. Ni res, da povzroča alergije, sem vprašala od user posted image sestro-(je dohtarca) in je rekla, da je prve mesce boljše jekoderm kot pa razna mleka od Bubchen, Niveje itd. Itak je pa najbolš, da čim manj mažeš, recimo enkrat na teden po kopanju. No, tako so meni svetovali!
Adaptiranega mleka pa js ne bom kupovala v naprej.

Katy13:Glede pregleda...js sem hotla napisat, da je to bil moj zadnji UZ (sem jih mela 9) in pa rekla je, da zdaj me ne bo več vagala. CTG mam pa js itak pri svoji g., ga ima v svoji ordinaciji, tak da pregled ni zadnji.
Za voziček pa...te čist razumem, ker js sem ista, če se nekaj odločim mora bit tako, drugač.... Js bi pomoje popenla. Sam ne vem zakaj nisi nič rekla, če si vidla, da tamalega daje v voziček. Drugač pa mislim, da smo res mal preveč našopane nekatere z nosečniškimi hormoni...hehe. Pomojem se boš čez par mescev smejala vsemu temu

Tako kot je napisala Gaya24 - jekoderm (roiboderm) se uporablja po kopanju in še takrat ne namažeš celega user posted image , ampak samo pregibe. To delajo baje tudi v porodnišnicah. Nam so v mŠ svetovali to kremo.

Tudi jaz imam CTG kar pri svojem G. Srečnica si, ker te ne bo več vagala. user posted image  Mogoče pa tudi mene ne bo več, bomo videli kaj bo rekel v četrtek.

Glede vozička - niti nisem utegnila reči, ker je bil tamali že v njem. user posted image   V bistvu je stala pred mano, čisto zraven vozička in bum ... tamali v njem.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
26.2.2008 17:54:20   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Katy jaz te čisto razumem... jaz bi tudi znorela, če bi kdo deval otroka v moj voziček... mam pa srečo, da moji tašči kaj takega niti ne bi prišlo na pamet. Je res zlata.
Kar se pa tiče pregledov, imam pa jaz vaganje do konca user posted image  Moja G ima tudiu CTG pri sebi, tako, da vedno narediva cel pregled... sem ravno danes rekla sestri, da, če ne rodim kmalu, me bo kap... vaga za vsako pokaže malo več user posted image

Lucalu - verjemi, da si tudi jaz nisem mislila, da bo naredila kaj takega. Do sedaj sem jo vedno zagovarjala, sedaj sem pa ravno user posted image  rekla, da še sreča, da nimam kompletka kje zunaj, ker ne dam roko v ogenj, da mu ga ne bi hotela natepsti gor, vsaj kakšno kapico. Od sedaj naprej ji ne pokažem ničesar, če pa bo vprašala zakaj, ji bom pa tudi povedala.

Sva že dve, ki se ne vagava radi. Meni na začetku ni bil problem, ker se nisem nič kaj redila, sedaj pa se mi zdi, da se vsak dan zredim za kakšno deko.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

prevara
bybyka_1987

kaj bi storile ce bi izvedele po parih letih(npr.3) da vas je partner na zacetku vajine zveze prevaral?

razsla bi se,saj prevare ne more odpustiti (44%)

bi mu oprostila (56%)

Število vseh glasov: 444

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!