san
|
hvala vsem za čestitke . sploh ne morm verjet, da ima hči že 9 let! včeraj je bil za mano en težek dan in zvečer, ko sem napisala zadnji post sem se dvignila od računalnika in zgrmela po tleh. sploh ne vem kako mi je to uspelo. na srečo sem se ujela na vse štiri, ampak sem si fajn nategnila mišico pri strani trebuha. še dobro da je bil dragi poleg in mi je pomagal v posteljo. sem bla čist preč. dete se je pa na srečo premikalo, tko, da mislim, da je ok. pa tudi danes me ne boli več. mam pa pomoje mal povišan pritisk od vsega letanja. sem rekla, da bom danes počivala, pa že od 7 zjutraj letam naokoli. no, pripravit mi je pa uspelo vse za rojstni dan. avak ne bit huda, jaz mislm, da te ni hotela nobena napast. ti naredi tako da bo tebi pasalo. aja, pa pri kužkih pravijo, da je dobro, da se jim že iz porodnišnice nese domov kakšen kos oblačila ali pa plenico, ki jo je imel dojenček, zaradi vonja, da se ga že prej privadi. katy, ne sekiraj se preveč , verjamem pa da te je razjezilo. ampak tašča verjetno ni hotela nič slabega s tem. moja ga tud večkrat polomi, še večkrat pa tast (vsak dan kakšno neumnost nardi), pa sem pol v sebi besna ko ris, sam pol na srečo mine. torbe jaz tudi še nimam pripravljene, zdej bom v soboto začela cunjce prat. jutri pa imam pregled pri g, potem bom pa videla ali bom torbo že skup spravila. spanje je pri meni katastrofa. celo noč se vrtim, vse noge imam mravljinčaste. joj, komi čakam, da ne bo več treba na boku spat. dinki moj otrok je tudi ponoči najbolj aktiven, upam da se bo to z rojstvom končalo
|