|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
26.2.2008 4:57:29   
lucalu
san tvoji hčerkici želim vse najboljše za rojstni dan!!! Pa lepo praznujte! user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
26.2.2008 4:58:11   
lucalu
BellaLuna user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešen pregled!!! Zaj pa kar v akcijo! user posted image
gaya tudi tebi čestitke user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
26.2.2008 4:59:00   
lucalu
sonca čestitke za Manjo!!! user posted image Veliko cartanja in prespasnih noči vam želim!

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
26.2.2008 7:21:22   
jagoga
Dobro jutro, zdaj peljem še tamalega v vrtec, potem pa se uštimam za pregled pri G, me prav zanima kaj bo rekel, ali se že kaj pripravlja ali ne. Bomo videli če je nedeljski pohod kaj pomagal pri mehčanju in odpiranju.
Jaz imam rok 20.03. pa nimam še uštimane torbe (je ena spraševala), pa postelje tudi ne, je ravno danes zjutraj vzel moj v službo en kos, ki ga je potrebno zamenjati, da mu bo sodelavec izdelal novega. Končno se je tudi on malo premaknil v to smer. Vam bom zvečer poročala kako je bilo na pregledu, lep dan želim.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
26.2.2008 7:29:41   
Pingvinčica
AZZURA - super da ste že doma. Zdaj se pa le nacartajte. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
26.2.2008 7:31:47   
Pingvinčica
Sonca - čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
26.2.2008 8:04:35   
avak
Čestitke vsem mamicam! Kako hitro se dogajajo zdaj stvari. Res moram pripraviti torbo, čeprav je še več kot 1mesec časa.

Glede živali bom pač uredila po svoji vesti. Vidim, da ne bi smela tuki spraševati, saj sem razhudila preveč ljubiteljic živali.

Lep dan vsem.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
26.2.2008 8:35:02   
perp
dobro jutro moje souser posted image

Moja noč je sicer bila dobra, vendar zjutraj je moj ob 4:15 šel v službo in od takrat naprej nisem mogla več zaspat nazaj. Pa sem danes čist povožena. Jaz srčno upam, da bo naša user posted image  Neja spala ponoči.

Čestitke sonca za malo štručko Manjo. Kolk je bila pa težka in velika, glede na to da si prej rodila?

čestitke vsem za preglede. A zdej ni več tehtanja? ker jaz imam tudi v ponedeljek (bom noseča 37 tednov) svoj prvi CTG.

Plan za danes: malo likanja, malo televadbe, kuhanje kosila, FRIZER user posted image user posted image user posted image  mogoče sprehod in počitek. Zvečer je pa House.

Bodite pridne in uživajte v današnjem  sončku, ker baje jutri bo spet bolj user posted image user posted image

Če pa gre katera rodit, pa veliko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu avak)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
26.2.2008 9:37:22   
marita
pri nas vse po starem, zdele dam še dve rundi cunj prat, pa pol obesim, pol pa vsakodnevni sprehod po sončku. Baje, da se obeta slabše vreme, pa je danes treba še izkoristit.

Včeraj sem se dobila z eno kolegico, pa danes se dobim z drugo, se sedaj še malo dobivamo, ker potem takoj ne bo veliko časa kakšen mesec ali dva, da se malo navadimo na novo situacijo. Tako, da danes me čaka še prijetno druženje.user posted image

Lep dan vsem.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
26.2.2008 9:52:15   
Zofy
Marita, jaz isto izkoriščam zadnje dni za druženje. Sem kar najavila, da sem na porodniški in da sem za druženje ob katerikoli uri (no ja, čez dan, se razume).

Tudi jaz moram izkoristiti ta zadnji lep dan, potem bo bolj kislo vreme menda. No, sej se da tudi z dežnikom it na sprehod, samo ni isto...

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
26.2.2008 10:05:32   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: sonca

Sporočam vam, da smo mi tudi že vsi doma. 20.2 sem rodila punčko Manjo. Vsi štirje se že veselo crkljamo.

Lep pozdrav vsem.

Sonca, čestitke za Manjo user posted image user posted image user posted image
celotni družinici želim veliko zdravja in čim več prespanih noči user posted image user posted image user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
26.2.2008 10:12:56   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Sedajle sem ravno povijalne pleničke oprala in sem se pol ure matrala da sem jih razvozlala. V sušilca jih pa nisem dala, ker bi se mi verjetno ponovno zavozlale.

Lona76, sem bila malce prepozna s tem tvojim postom...sem ravnokar dala prat povijalne plenice, pa sem še neki gledala une trakce, pa nisem nič ukrepala user posted image ....torej me čaka potem nepričakovano delo - razvozlovanje.....jej, jej, jejjjj....... 

BellaLuna user posted image  za uspešen pregled....očitno se tudi pripravljaš počasi za odhod v Rim....me zanima kako bo kaj pri meni pokazalo na pregledu, ki ga imam v petek.
Gaya24, user posted image  tudi tebi za takega korenjaka user posted image

San, tvoji hčeri želim vse lepo za rojstni dan user posted image user posted image , pa da se ji uresniči želja, da dobi naslednjič še sestrico user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
26.2.2008 10:34:02   
*medica*
dobro jutro punce..

še enkat čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda azzuri dobrodošlica spet med nami ...upam da na zaupa svojo porodno zgodbo ko ji bo pač uspelo..

no jest sem pred kratkim prišla domov..sem bla na pregledu in to v porodnišnici..sem mela CTG pa še mal so me pregledal..popadkov al pa kej tacga ni blo vidt da bi bil že čas da grem v rim...me pa seveda spodaj po malem nekaj špika pa dol tišči pa seveda kakor je san omenila me te kosti tako bolijo ubistvu bolj pečejo..user posted image ..no naročena sem spet v ponedeljek če se seveda ne zgodi kaj prejuser posted image ..me je pa ta G takoj mal "kregal" glede kg..sam sem se fajn pripravla nanj ker sem vedla da mi bo takoj omenil..in sva bla takoj zmenjena..mi je pa rekel da glede na moje kg in mojo "debelost" je pa otroček bolj droben ..kao ker pri močnej ženskah so tud malčki bolj debli..kao..user posted image ..ta G je pa čist tak ko haus..tko da mu jest rečem kr  haus..user posted image user posted image user posted image

ena je spraševala glede torbe za tiste ki majo konc marca rok..jest mam čez dva tedna..pa še nimam vseuser posted image user posted image ..no pripravljeno je vse samo v torbi še ni..bolj zame stvari ..za malčka mam vse pripravljeno..ampak si vedno pravim sej mam še cajt.user posted image user posted image user posted image

nasy..kaj zgleda da pa boš šla ti mal čez rok ...no upam da ne boš šla preveč..kaj pa veš lahko da boš rodila na tist datum k so ti ga tapruga dal..a nisi ti mela enakt začetk marca..pol so ti rekl kao feb..user posted image sorry neki se ne spomnem..no upam da se boš čim prej losala in da bo vse ok..

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
26.2.2008 10:36:42   
*medica*
aja pozabla..nosečniška skleroza..

san tvoji hčerkici pa vse najboljše za rojsni dan...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa lepo praznujte jutri..

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
26.2.2008 10:39:45   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Dobro jutro drage moje! Kaj bo dobrega?
Pri nas je bila noč porazna... res dolgo že ni bilo take... Ne vem, če sem vsega skupaj spala 2 uri. Na WC sem šla vsaj 5x, pa celo telo me tako boli, kot bi ravnokar pretekla maraton... GROZA!!! Vsekakor se ne morem več valjati po postelji in sem se odločila, da raje vstanem.
Nič, si grem skuhat kavico, potem vas pa preberem od včeraj zvečer!
Pridne bodite, božajte bejbije in javljajte se!!!

Lucalu, tudi za mano je danes čudna in neprespana noč, sem pa podaljšala spanec potem ko je šel moj v službo in zaspala od 6h do 9h. Ponoči se mi je prvič zgodilo od kar sem user posted image , da sem vstala kar 4-krat za na WC, pa ne, da bi spila kaj več tekočino kot ponavadi...razlog v mojemu nespanju je bil zagotovo tudi v tem, da je moj user posted image  bil ponoči tako nemiren, da si sploh ne znam razložiti zakaj user posted image ...zvečer sva se mu z mojim še nasmejala k je bil tko živahen, ampak potem ponoči me s temi premiki zbuja....joj, joj, joj kakšno bo to dete ko bo ven prišlo...sovica?...ponoči sploh ne bo hotel spati? no, in tako mi je zgleda skoz pritiskal na mehur, pa kar črvičilo me je vse in špikalo....kratko in jedrnato - pestra noč za katero je poskrbel moj mali sinek v trebuhu user posted image . Sem pa prejtle ugotovila, da sem z današnjim dnem v 9. mesecu user posted image , kateri upam, da ne bo imel vseh noči takih....ma še katera takega razgrajača v trebuhu, da jo ponoči zbudi?

...drugače pa uživajte danes max....

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
26.2.2008 10:59:30   
Nasy
san, čestitke tvoji princeski

medica, ja, najprej sem dobila PDP1.3, zato sem tudi med marčevkami, potem mi je moja G spremenila na 27.2. Bomo videli, kaj bo. Danes sem se malo ustrašila, me je ponoči ful potilo, kr teklo je z mene, pa je bil tudi vložek spodaj malo bolj vlažen kot ponavadi. Sem že mislila, da bo treba it, malo me je tudi špikalo. Pa celo noč sem bolj slabo spala, ker sem skozi nekaj sanjala in se zbujala za WC in še vmes. Zvečer nisem mogla zaspat, zjutraj pa sem morala zgodaj iz postelje, ker je prišel z user posted image z nočne en kolega, ki nama bo nekaj elektičnih reči še naštimal v spalnici in v kuhinji. Sej pol sem šla še malo ležkat nazaj in morda bom še šla.

Morda se grem popoldan kam pokazat, kaj mislite, da bi me "moja bodoča" G vzela na pregled? Namreč, po porodu bom menjala G, da se ne bom vozila tako daleč. Sestra je rekla, da ni problema, da naj pokličem kak teden po porodu, da me naročijo za pregled. Zdaj pa ne vem, kaj naj..bojim se, da bi mi voda odtekala po kapljicah, jaz pa bi se počasi odpirala in tega nebi vedelauser posted image v LJ pa mi je zdaj malo daleč se vozituser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
26.2.2008 11:06:41   
marita
Jaz imam rok v soboto, pa nič ne kaže na to, da bo kej. tako, da še veselo okrog skačem, sem se kr odločila, da do ponedeljka, ko imam amnio, ne bo nič. He, he, he. Nimam js cajta it še rodit. user posted image  Je preveč lepo vreme zunaj, pa še toliko stvari za narest. Tko, da pred pon. ne bo nič.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
26.2.2008 11:21:48   
sonca
Tudi jaz vsem čestitam! Sem čisto pozabila napisati: rodila sem ob 15.11 uri, velika je bila 46 cm in težka 2670. Porod so mi sprožili zaradi suma na novo okužbo toksoplazmoze. Punčka se ni okužila in je vse vredu. Ponoči vsi spijo razen mene, ker si moram mleko črpati na tri ure, hraniti pa se mora na 2 uri.

lp

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
26.2.2008 11:22:31   
mergetka
Dobro jutro, marčevke!

Kaka čudna noč je bla , men tudi... 5x obisk wc-ja, zaspala sem šele okoli 2h. 1x sem se zbudila s tako polnim mehurjem in trdim bušijem, da sem komi prišla do kopalnice.

IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

A tiste, ki imate proti koncu marca rok, že imate torbo pripravljeno pa vse ostalo? Js še kinderpeta nimam postavljenga...kr mislim, da je še čas kakšnih 10 dni.user posted image user posted image

Jaz mam torbi pripravljeni, posteljico in previjalno pa še ne. Morma še jogi kupit, pol bova pa naštimala še posteljnino. Oprano mam pa vse in mi je prav fajn, ker zdaj se ful dobivam s friendicami. Vidim, da nas je več takih...

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
26.2.2008 11:25:34   
gaya24
Dobro jutro vsem. Dans sem pa zgodaj vstala, že ob 10.15 user posted image

perp: Ja js nimam več tehtanja zdaj ko se mi začnejo CTG-ji.

Js mam pa danes v planu najprej zelenjavo za juho pripravit, ob 12.30 grem na kofetek za eno uro. Grema s prijatlco mal na sonček sedet. Ob 15h kosilo, pol pa s psi na sprehod. Zvečer pa še ne vem. Verjetno se bova z user posted image lotla kinderpet postavljat. We will see.

Lep dan, pa čim boljše ga izkoristite

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
26.2.2008 11:35:30   
Dinki

FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08: 
user posted image Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ribnica, user posted image , (OT:115, +13 kg)

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2. user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image  

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted image ,user posted image  
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2. user posted image , 30 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice,user posted image   - Nejc user posted image , ( OT:119 cm, +17 kg)

3.3.08:
user posted image anyas , 1. user posted imageuser posted image
user posted image katj 2.user posted image , user posted image - Rok user posted image , (OT:103 cm, +12 kg)
user posted image anlu 3.user posted image , user posted image - Bine user posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1. user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image

5.3.08:
user posted image Vitaena, ?user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image Petrca123, 1.user posted image ,27 let, Ljubljana, user posted image - Tian user posted image (OT:?, +15 kg)

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje,user posted image   , (OT: 102 cm, +13 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted image user posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška,  user posted image
user posted image lencyka, ?user posted image , Ljubljana, user posted image

9.3.08:
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image , (OT:??, +6,5 kg)
user posted image dezurna, 2.user posted image , SG , user posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. user posted image , 24 let, Šoštanj,  user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 116 cm, + 8 kg)
user posted image nika_z , 1.user posted image , user posted image

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted image ,user posted image   -Luka user posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice,user posted image
user posted image Pingvinčica , 2. user posted image , 25 let, Celje,  user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 103 cm, + 10 kg)
user posted image noe 2.user posted image , Celje, user posted image (OT:??, +5 kg)
user posted image Joži79 1.user posted image , 29 let, Ljubljana,user posted image , (OT:101 cm, +12,5 kg)
user posted image Kabija, ?user posted image , Celje, user posted image

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana,  user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2. user posted image ,Maribor, user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted image , user posted image
user posted image štručka
, 2user posted image . , user posted image
user posted image majchika , 1. user posted image , 30 let, Celje, user posted image
user posted image paola 1.user posted image , MB, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image regrat , 1.user posted image , Postojna,  user posted image

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let,  user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2. user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image + user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 119 cm,  + 15kg)
user posted image nye , 1.user posted image ,Ljubljana, user posted image
user posted image orhideja, 2.user posted image , user posted image
user posted image Anay, 2.user posted image , user posted image , (OT:?, +10 kg)

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image , user posted image - Maks ali Filip  user posted image
user posted image max81 , 2. user posted image , 26 let, Jesenice,user posted image   ,  ( OT: 103 cm, +8 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 99 cm, +9 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2.user posted imageuser posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, + kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana,user posted image   ( OT: 103 cm, +11 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana,  user posted image
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let,  user posted image
user posted image Taaja 1. user posted image , 27 let , Jesenice,user posted image  
user posted image Sanca, ?user posted image , user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana,user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 102 cm,  +11,5 kg)
user posted image Zofy , 1user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image - Julijauser posted image ,  (OT: 97 cm, + 12 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 107 cm, +11,5 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let,user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)
user posted image pomlad08 ?user posted image , user posted image

26.3.08:
user posted image Stigmata
, 1. user posted imageuser posted image
user posted image Katiandi , 1. user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +6kg)
user posted image florc
, 1.user posted image , 26 let, Kranj,user posted image   , (OT:94 cm, + 9kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:110, +13 kg)
user posted image nina_r  1.user posted image , 23 let, Ravne na Koroškem user posted image - Matevž  user posted image , (OT:94 cm, +9 kg)

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, Slovenj Gradec, user posted image , (OT:106, +14,5 kg)

28.3.08:
user posted image Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:106 cm, +12 kg)
user posted image Dinki , 1. user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:103 cm, +11kg)
user posted image ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image Vilma , 2.user posted image , 35 let,user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 104 cm, +10 kg) 
user posted image Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image tejca14 , 1.user posted image , Murska Sobota, user posted image
user posted image KRISSY, ?user posted image , Kranj, user posted image
user posted image jasnicko, ?user posted image , Šempeter pri Novi Gorici, user posted image

30.3.08: 
user posted image hope77
, 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 let, user posted image - Matic user posted image , (OT:98 cm, +8 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image avak, 1.user posted image , 22 let, user posted image

85 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 28
user posted image : 20

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustile user posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

MARČEVKE - MARČEVCI 2008:

user posted image Sonnja (PDP 23.03.08) rodila 29.01.2008 ob 9.47 uri user posted image Kristjan

user posted image Bugi (PDP 15.03.2008) rodila 01.02.2008 ob ??  uriuser posted image user posted image Luka (1690g) in Miha (1255g)

user posted image rebeca (PDP 4.3.2008) rodila 02.02.2008 ob ?? uri user posted image Taja (2015 g; 46 cm)

user posted image sonca (PDP 8.3.2008) rodila 20.2.2008 ob 15.11 uri user posted image Manja (2670 g; 46 cm)

user posted image Azzura (PDP 2.3.2008) rodila 21.02.2008 ob 15.08 uri user posted image Daša (3430g, 53 cm)

user posted image Wahoo RR (PDP 9.3.2008) rodila 22.02.2008 ob 1.02 uri user posted image   Nejc (2885g, 49 cm)

user posted image DIANA 5 (PDP 17.3.2008) rodila 23.02.2008 ob 2.45 uri user posted image Neja

user posted image fržolček 
(PDP 5.3.2008) rodila 24.02.2008 ob 17.28 uri user posted image Vito (3590g, 51 cm)

user posted image
Arabela (PDP 4.3.2008) rodila 25.02.2008 ob ?? uri user posted image Sergej (3740 g, 51 cm)

user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem novo pečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
26.2.2008 11:43:22   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Dobro jutro, marčevke!

Kaka čudna noč je bla , men tudi... 5x obisk wc-ja, zaspala sem šele okoli 2h. 1x sem se zbudila s tako polnim mehurjem in trdim bušijem, da sem komi prišla do kopalnice.

Mergetka, a ti tudi al kaj? No, pol smo že tri user posted image ....ne vem kaj je to v zraku....Očitno smo še me "ta pozne marčevke" prišle na vrsto za bolj problematično spanjeuser posted image

Punce, dejte mi povedat, katero hladilno mazilo ste kupile za vaše user posted image ? Jaz sem včeraj po priporočilu moje prijateljice kupila hladilno mazilo (Galenski laboratorij). Ga je kupila še katera oz. ali ima katera že izkušnje z njim?
Prav tako me zanima če je katera od vas kljub temu, da veste, da boste dojile user posted image , kupila kako malo vrečkico adaptiranega mleka za vsak slučaj? mene je včeraj prijateljica odvrnila od tega nakupa, me pa vseeno zanima kako ste se odločile ve.
Hvala.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
26.2.2008 11:48:59   
Katy13
Pozdravljene!

Pa se vam javljam, včeraj sem vas samo prebrala, nisem imela volje, da bi tudi kaj napisala.

Arabela - čestitke za Sergeja. Želim vam, da se boste čimprej cartali doma. Lepo okrevaj po CR. user posted image user posted image user posted image

Azzura - dobrodošla iz porodnišnice. Vsekakor si dobrodošla med nami, čeprav nisi več user posted image , si pa še vedno naša. user posted image  Nam bodo pa vsekakor šrišli prav tvoji nasveti.

Sonca - čestitke tudi tebi in tvoji Manji. Želim vam čimveč cartanja.  user posted image user posted image user posted image

Gaya24 - napisala si, da je to tvoje zadnje vaganje. A te ne vagajo na vsakem pregledu, do konca? A sedaj boš samo na CTG hodila?

Jaz imam namreč v četrtek pregled in CTG in bi bila resnično vesela, če ne bi bilo več tehtanja, ker mi je to najbolj mučno. user posted image

Čestitke vsem, ki ste imele preglede. Na bom naštevala, ker bom sigurno katero izpustila.  user posted image user posted image

San - vse najboljše tvoji hčerkici in lepo praznujte. 
user posted image

Ena je spraševala glede torb. Tudi sam še nima pripravljeno. V večini imam vse kupljeno, vendar še ni v torbah. Bom verjetno naslednji teden pripravila še to. user posted image  Danes verjetno pride kolega od user posted image , da nama namontira vrata na eno omaro in poličko pri previjalni. Potem pa bova lahko končno nalepila borduro. user posted image

Vam moram povedat, kaj se mi je zgodilo v nedeljo. Ne vem, mogoče komplicira, vendar sem ful user posted image  in razočarana. No,pa da vam povem. V nedeljo sva bila z user posted image  v spodnjem štuku in se nekako pogovarjamo o vozičkih in jaz slučajno omenim, da nisva sigurno, če bova dobila najinega v avto (do sedaj ga nisva imela sestavljenega in ga ni še nihče videl) in takoj vstane sestra od user posted image  in njen mož ter tašča in ga gredo gledat. Tašča je nesla zraven nečaka od user posted image  in pridemo zgor, ko je sestra od user posted image  začela razstavljati voz (imela sva zloženega skupaj) in ga še ni čisto razstavila ko je tašča dala ta malega v voziček. Jaz sem bila jezna ko user posted image , ker je to voziček za najinega user posted image  in bi moral biti on prvi v njem. user posted image  ji je rekel (potem ko je videl moj izraz na obrazu), da naj ga ne daje noter, vendar je bilo to zame že prepozno. Po pravici povedano ne vem kaj naj naredim, ker mi je trenutno ravno za ta voziček. Če bi bilo možno bi ga najraje zamenjala. user posted image  Že od začetka user posted image sem gledala vozičke in se veselila dne, ko bom prvič dala user posted image  v nejga in bova šla na sprehod. Sedaj je pa to padlo v vodo. Iz nedelje na ponedeljek nisem nič kaj spala, ker sem gruntala kaj naj naredim. Drugače mi je vseeno glede tega ali je nekaj novo ali ne, vendar sem an začetku rekla, da voziček in kompletek za iz porodnišnice bo imel prvi user posted image  novo. Za drugega verjetno vozička ne bom kupovala novega, če bo seveda ta ohranjen.

Ne vem, če bo katera brala ta roman, vendar sem se morala izpovedat. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu nina_r)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
26.2.2008 11:51:21   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Punce, dejte mi povedat, katero hladilno mazilo ste kupile za vaše user posted image ? Jaz sem včeraj po priporočilu moje prijateljice kupila hladilno mazilo (Galenski laboratorij). Ga je kupila še katera oz. ali ima katera že izkušnje z njim?
Prav tako me zanima če je katera od vas kljub temu, da veste, da boste dojile user posted image , kupila kako malo vrečkico adaptiranega mleka za vsak slučaj? mene je včeraj prijateljica odvrnila od tega nakupa, me pa vseeno zanima kako ste se odločile ve.
Hvala.

Sama sem kupila od Bebival (kremo za ritko). Adaptiranega mleka ne bom kupovala, če bo potreba bom poslala koga, da naj kupi.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
26.2.2008 12:44:39   
Dinki
Katy13...glede vozička in tašče....jaz te razumem, da te je to razjezilo kot 100 user posted image , ampak jaz pravim, da smo tudi me user posted image  malce bolj občutljive trenutno na te zadeve....bolj kot je ubistvu sploh sprejemljivo in razumljivo. Verjetno te je to bolj razjezilo zaradi tega kdo je to naredil kot pa dejansko to, da se je v tvoj voziček vsedel en drug otrok. Boš videla, da te bo kmalu ta jeza popustila in da se boš mogoče čez dva meseca spomnila na to in ti bo smešno, da te je ta stvar tako iztirila....
tko, da draga naša nosečka, nič bit žalostna, bodi vesela, da sta ti, tvoj partner in tvoj nerojeni user posted image  zdravi in da se mate radi...sam to je pomembno...user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Adaptirano mleko
kepica

Katero adaptirano mleko uporabljate?

Aptamil (50%)

Hipp (12%)

Milumil (4%)

Comformil (2%)

Novalac (24%)

Babylove (8%)

Število vseh glasov: 258

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!