klepetka
|
oj sem mogla še sem na hitro . najprej se moram opravičiti našim današnjim slavljenčkom,Gašperju ,Maticu in Nejcu ,da sem jih zjutraj pomotoma izpustila pri voščilu in pomotoma zaželela vse lepo Neži (2 dni zapored ).Zjutraj sem pogledala na naš seznam in gledala pod 24.-tega namesto 25-tega i n takoj e bila Neža ponovno deležna lepih želja . Torej ,Gašper ,Matic in Nejc ,vse lepo ob 2. obmesečnici Jutri pa moj Domen praznuje 5. rojstni dan.Joj ,kako je hito minilo;kot da bi se včeraj rodil. Lusa ,vidiš ti,kakšne različne cene.Jaz sem pa v DM kupila AptamilAR (za rezervo),pa sem dala 15 eur,v lekarni pa je baje še dražje.Tako da če slučajno kdaj odnehajo mlekarne,se splača iti en dan malo na izlet in po nakupih v Avstrijo. katee,tudi naša Lana je imela ful suho kožo ,kljub mazanju z mandljevim oljem.Potem mi je pa ,ko sva bili na PeK povedla ena učiteljia ,ki je bila s študenti tisti dan tam,da je najboljše za tako mlado kožico olivno in ne mandljevo olje .Res sem probala z olivnim ,pa je res zdaj čisto ok. Resda da ne diši tak okot mandljevo ,ampak ok,samo da je vredu. Verjamem ,da je prav pasala aerobika po tolikem času .jaz bom tud počas začela kaj migat mala pikica ,no ,bom vesela ,če me bvoste naučile še limanja slik(če ste me že citiranja ,ni vrag da ne bomo še tele slike spacale s skupnimi močmi ) Pa za Gašperjeve mere;pa res le ne bo majhen ostal (si me nasmejala zdajle s temi tvojimi domnevami) suny morning ,a veš da sem upoštevala tvoj predlog in dala danes Lano na prednji sedež .Sam mi je mogel mož airbag izključiti spredaj(do danes nisem vedela ,da se da izključiti,zato sem vztrajno LAno privezovala zadaj ).V avtu je bilo mirno kot že dolgo ne . Pa za uspešen šoping dan. mml,Lani niso šli laski nič dol.Sicer pa jih po vrhu itak ni imela veliko ,zadaj pa precej dolge .Amapk zdajle ji ful rastejo po celi glavici. Pa Matic je ful priden ,če ti da vsake 4ali 5 ur vedeti ,da ga imate . Matic limma,Neža je pa pravi cuker.Pa glede obrokov ;ona bo izpolnila normo ,potem pa kakor koli že-in kadar koli .Drugače pa je pri nas čist isto.Danes je Lana npr.jedla ob 11-ih ,potem pa do pol štirih ništa od nje (ob 15.40 sem jo zbudila),no potem pa do večera sem nehala štet ,kolikokrat se je dojila.Res je zunaj čist zadeta ;nič ji ne pride do živega. zasanjana ,vi ste pa že 3 mesece strai Kolk je lep Marc Julien,pravi mali gospodič.Ampak porodniška se vam pa hitro izteče -nič vam nismo fouš karatina , za dobro napredovanje.Pa dobite pri vas adaptirano mleko na recept al kako??!!Zakaj praviš ,da najverjetneje ne boš mogla več dojiti? nana35,to pa imaš ,ker se mami preveč hvališ kakšne hlače ima Klemen in potem komaj obrihtaš Klemena zaradi drekca (hecam se ,da ne boš resno mislila).Tudi pri nas mi je danes Lana namenila eno tako porcijo v plenici ,da sem komaj rešila.Ampak sem nalin in piška miška ,še vedno smo v mislih z vami in še vedno močno stiskamo pesti za vajina borca.Maticu pa želim ,da jutri uspešno prestane operacijo Tako ,zdajle bom pa počasi šla spat. Mirno noč in lepe sanje vam želim vsem skupaj