bamby
|
guerina, lepo da sta z Julijo že doma . Glede na to, ker praviš, da imaš invalidno sestro (predvidevam,da je umsko prizadeta) boste mogli pa še bolj paziti na Julijo. Bog ne daj,da se kaj neprimernega zgodi. Jaz res upam, da se pri nas ne bo več in da je mulcu lepa beseda kaj zalegla. Ostalim pa tudi v opozorilo, ki imate že starejše otroke. meti, glede pleničk in uhajanje blata mimo nogic: tudi Anaji je prejšnji dan malo ušlo mimo nogic. To lahko pride, če rob okrog nogic ni navzven poglihan, ali pa če pleničko okrog nogic premalo na tesno pritrdimo, pa tudi kakci sami so lahko preveč redki, pa kaj mimo uide. Jaz se ne sekiram okrog tega preveč. Menjam vse, kar je popacano in operem. Hvala bogu imamo pralne stroje. Pri nas cel vikend laufa, da vse operemo. Se kar pozna, da je en član več pri hiši . srečka nosečka, če bi bile pikice bele, bi se čistila koža, če so pa rdeče, pa res ne vem, kaj bi lahko bilo. Ponavadi so postali dojenčki pikasto rdeči, če jim je bilo prevroče. Vendar skoraj ne verjamem, da bi bil lahko sedaj to vzrok. Počakaj kakšen dan, če se ne izboljša, se pojdita pa k zdravniku pokazat, ali pa če imaš GSM od patronažne, ki je k tebi hodila, jo vprašaj, če te ima za kaj skrbeti. misar, že pri Timu sem vedno sedela v avtu spredaj, čeprav je moja mama glede tega celo večnost pametovala, kaj se lahko zgodi med vožnjo. Zdaj, ko imamo pa še malo princesko, pa za mamico zadaj itak ni več prostora . pina, glede plastelina sem ti že pri februarkah odgovorila, je pa zate bilo res hudo, če ti je Mia očitala, da je ne maraš več . To so zdaj ta obdobja ljubosumja. Saj se bo čez čas navadila, bo pa kar kriza, če se ona tako počuti. Mi imamo srečo, ker je pri nas Tim to obdobje na srečo že prebolel in prerasel. Smo pa imeli izbruhe ljubosumja, ko je imela sestra dojenčka in je bil Tim takrat star dve leti. Ne jaz in ne moja mama nisva smeli Nejo imeti v naročju, ker je Tim kričal kot nor in ves čas tuli, naj jo dam dol, stran, proč... Je bilo res žalostno. In ko se zaveš, da otrok ob tem resnično trpi, te še bolj boli. Sicer je pa Mia že večja punca, pa je to lahko samo prehodnega značaja, ali pa je imela samo slab dan , ali pa se je malce odrinjeno počutila. Ma, hudič je to, če ti otrok nekaj takega očita, kar sploh ni res, v glavico mu pa ne moreš vtepst, ker ima svoje predstave. Upam, da rešita to situacijo . Čestitke, si imela pa res spočito noč . buči, jaz Anajo za ven oblečem samo še v kombinezonček in kapico, v vozičku imam pa en žakeljček in prevleko od vozička. mary lou, jaz sem tudi dobila hemeroide. Sicer mi ne delajo kakšnih težav, bolijo me ne, kar je glavno, vendar ne vem, kako se da to popravit nazaj. Bom malo ginekologa vprašala, ko bom imela prvi pregled. mesečnica, ko jaz kopam Anajo gledam tako, da jo začnem kopat po cca 2 uri ali 2 uri in pol, ko je nazadnje jedla. V banji je čisto pridna, ko pa končava, je pa skoraj 3 ure od zadnjega hranjenja in jo takrat spet nahranim in potem običajno zaspi in jo dam kar v posteljico spat. Danes je bil lep dan, jaz sem bila pa ful zmatrana, zato sta Anajo kar mož in Tim peljala na enourni sprehod, jaz pa sem medtem zaspala na kavču. Se mi je zdelo, da so bili takoj nazaj.
|