|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
23.2.2008 11:23:39   
lucalu
jagoga user posted image user posted image user posted image  super za kuhinjo!!!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
23.2.2008 11:43:50   
*BellaLuna*
Ha, ha, vidim da tudi drugim že zdaj tašče kravžljajo živce. Meni je kr bad filing ko samo pomislim, koliko bo pametovala. Že zaradi imena bo sigurno imela pripombe, pol pa še vse ostalo. Bom mogla kr ostro nastopit. user posted image

Drugače pa tudi jaz že komaj čakam iti v P, pa da bomo končno v 2 kosih. Se že kar malo vleče ta nosečnost. Bom videla, če bo v ponedeljek že kaj sprememb.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
23.2.2008 12:36:48   
mergetka
Ojla, drage moje so-user posted image !

Men se je pa počasi začelo dogajat, da me že mal okornost moti. Mogoče tudi zaradi tega, ker me že od včeraj boli glava. Tko, da nisem prav nič dobro spala, ene 5x sem se zbudila. O pol osmih se mi pa ni vč dalo "vztrajat" v spalnici in sem šla tv gledat, pol sem pa zaspala do pol enajstih in zdaj sem spat mal polomljena....user posted image

A še katero boli glava v pozni user posted image ? Upam, da bo kmalu minilo, ker če ne bo, pol bo najbrž treba kam poklicat user posted image .

Sam jamram, ne? Sej zdaj bom pa nehala počasi....

Lep dan vsem in probajte čimbolj uživat v tem toplem vremenu!

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
23.2.2008 13:23:16   
nina_r
Za glavobol je mal tut vreme krivo.. sama pr seb opazam to... poleg nosecnosti nas pa verjetno se pomladanska utrujenost daje...

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
23.2.2008 13:52:34   
Katy13
Sem ravno po kosilu. Sem si skuhala juhi in noter naribala korenček in dodala rezance. Sva se z user posted image  odločila, da danes ne bova kuhala, ker ni bil noben lačen.

Sedaj pa še malo počakam, da mi sušilec do konca posuši, potem pa grem na sprehod. Sem danes oprala 3 pralne stroje oblačil in sedaj sušim že drugi sušilec.  Pa za jutri me še čaka en pralni stroj (posteljnina).

mergetka - sama nimam težav glede glavobola. Tako, da ti nemorem ravno kaj pomagat. Mogoče ti bi pa pomagal sprehod v naravi v tem čudovitem vremenu, da se sprostiš.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu nina_r)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
23.2.2008 15:07:47   
max81
dan punce, a ste vidle, da nam je še ena pobegnila v Rim, čestitke diana5user posted image user posted image user posted image , obilo spanja, ter cartanja z novim družinskim članomuser posted image ..joj datum je imela tri dni pred menoj...mene¸je pa vsakič bolj strahuser posted image ..itak me vsakič tko čudno štihne, da mislim, da se bo vsak čan začelo
jest sem danes čisto švoh, ful me noge bolijo, tko da ne vem kako bo danes kej s pucanjem po bajti
nč šibam ker mala non stop rine v tipkovnico in se prov histerično dere ker ji ne pustim tolčt po njej

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
23.2.2008 15:36:37   
mergetka
Hvala za vzpodbudne besede, Katy in Nina_r (by the way Nina: welcome user posted image user posted image user posted image ).

Se že bolje počutim, kot  zjutraj.  Bila sem na 45 -minutnem sprehodu in pol kosilo in mi je kr pomagalo to lepo vreme!user posted image

Čestitke Diani5 za user posted image user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
23.2.2008 16:03:48   
lucalu
DIANA5 čestitke!!! Čimprej domov in čimveč cartanja!!! user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
23.2.2008 16:56:57   
janet
Diana- iskrene čestitke še tu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
23.2.2008 17:01:51   
Pingvinčica

Diana5 - čestitke za novega člana še tu in veliko cartanja ter še več prespanih noči vam želim.

Joži79 - kak me je zdajle tale tvoja izjava o taščah nasmejala. user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz mam to srečo, da tašča živi 7 km stran in nima izpita, tako da se mora najavit kdaj bi prišla na obisk in gre potem moj po njo. Danes imam pa popoldne prosto. Moja dva sta se šla kopat v Zdravilišče Laško ko je na novo odprt kompleks. Jaz pa malo pospravljala zdaj pa za računalnikom visim in spremljam, če se z katero marčevko že kaj na novo dogaja.

Me prav zanima katera bo naslednja pobegnila v Rim???

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
23.2.2008 17:22:25   
perp
Diana5 čestitke za Nejo in obilo cartanja. Pa še en user posted image  za tako lepo ime.

Aja, ampak rok je imela 17.03. ???? A potem je že druga polovica marca štartala????? Ups

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
23.2.2008 17:22:55   
gaya24
Hojla!

Sem vas na hitro preletela, vidim, da je še ena šla v Rim. Čestitke Diana5user posted image user posted image

Js sem pa ravno iz popoldanskega sprehoda, zdaj moram pa začet stvari nazaj v spalnico zlagat-so nama danes belili. Jutri pa začneva sestavljat pohištvo za user posted image .

Nina_r: Dobrodošla med nami. Vidim, da si iz Koroške pa rok maš en dan pred mano, tk da, mogoč boma v bolnici še skup v sobiuser posted image user posted image no, če se bojo najini user posted image držali predvidenega roka.

Nevem kateri dve sta že prej pisali glede teže...Moj je pa ravno kontra, prehiteva po teži za malo manj kot 2 tedna. Moja g. pravi, da kako bi pa blo, če bi bli vsi dojenčki enaki.

Lepo bodite in javljajte se.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
23.2.2008 17:31:36   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

mislim da je katy omenjala masažo presredka...no to sem tud jest hotla vpašat..zgleda da jo aktivno izvaja samo dinki..no pa jest se pohvalim ..izvajam jo že en teden ..ubistvu jo moj ker jest ne dosežem fajn in prepustim to njemu..in moram reč da je blo na začetku ful vse zategnjeno in me je kr fejst bolelo no zj pa se je že malo sprostilo in je mal elastično ..čeprav je bolečina še prisotna ampak ne tako ful...

No, evo pa se je našla še ena maserka user posted image , pa Perp tudi....user posted image  punce....
tudi jaz razmišljam tako, da za zgubiti nimamo kej, če pa ne bo čist nič pomagalo, jo bom pa v prihodnje sigurno vsaki odsvetovala user posted image . Medica, tudi meni se zdi, da je zmeraj manj boleče, ampak mi je pa vsakič zanimivo to, da bo ta feeling enak verjetno tudi pri porodu...no, edino 100-krat bolj intenzivna bolečina user posted image user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
23.2.2008 17:35:33   
Joži79
Čestitke Diana5 user posted image !

Moja g. pravi, da kako bi pa blo, če bi bli vsi dojenčki enaki.

Se strinjam. Dr. Pušenjak je na forumu dejal: če bi bli vsi dojenčki enaki, jih ne bi tehtali in merili, ampak samo šteli user posted image .

Drugače sem vas pa mislila nekaj vprašati: ali se vam kdaj zdi da user posted image  tako ritmično "brca". Meni se zdi kot da bi se mu kolcalo. A je to možno?

Pa še to: ali boste vodile dojenčkov dnevnik?

Lep večer.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
23.2.2008 17:37:17   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Joži79

Jaz sem imela danes pregled in ne boste verjele: user posted image  se je po tistih vajah zares obrnil! Jaz nisem mogla verjet! Tok sem vesela - mi je dal najlepše darilo za rojstni dan :) Upam samo, da bo sedaj tako tudi ostal. Drugače pa je vse OK, G pravi sicer da je malce premajhen, zato moram sedaj pogosto na preglede (velik je nekje za 35 tednov namesto 37). Jaz se tolažim s tem, da sem bila tudi jaz zelo majhen user posted image , prav tako moj user posted image  ni bil ravno velikan.

Hmmm, masaža presredka. Jaz si jo želim izvajati, vendar se bojim kakšne okužbe nožnice. Jo izvajam občasno samo na zunanjem delu.

Joži79....to sem pa res prav vesela...čestitke tvojemu user posted image , da je bil tako priden in da se je obrnil na glavo user posted image ....zdej pa le še malce več počivaj na levem boku, da še malce zraste, pa bo.
Presredek je pa tako, moraš pač pred tako stvarjo poskrbeti za higieno, torej si moraš umiti roke. Sej to je pa tako tudi pri spolnih odnosih. Je pa zadeva verjetno malce bolj neprijetna če imaš že od prej kaka vnetja.

Nina_r...dobrodošla med nami marčevkami user posted image  

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
23.2.2008 17:45:29   
Pingvinčica
Joži79- seveda je možno da se mu kolca. Tudi jaz to včasih čutim kot kašen"utrip". 

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
23.2.2008 17:48:02   
Dinki
s
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Dinki sem pa danes nekaj pleničk zlikala in oprala še nekaj pajackov user posted image user posted image Sem začela migati v tej smeri. Zdej bom pa sploh k je rekla da lahko prehiti user posted image

user posted image user posted image , tudi jaz sem pleničke včeraj zlikala....bom pa še malo oprala kakšno rundo ta vikend. Pridna, ti kar lepo počasi in z užitkom user posted image .
Danes dvomim, da bom še kaj naredila, sva ravno prišla domov z mojim iz celodnevnega pohajkovanja. Že zjutraj smo se dobili s parom, ki prav tako pričakujeta user posted image  v maju in sta naju peljala v Mozirje. Sta šla po voziček, pa smo še malo združili prijetno s koristnim in se sprehajali po Mozirju, pa šli na kosilo...je blo prav luštno, toplo kot spomladi....zdej pa samo še počitek in kakšen filmski maraton.....si moram zdaj bolj u izi začeti jemati, ker grem v 9. mesec user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
23.2.2008 17:49:18   
lucalu

Drugače sem vas pa mislila nekaj vprašati: ali se vam kdaj zdi da user posted image  tako ritmično "brca". Meni se zdi kot da bi se mu kolcalo. A je to možno?

Ja, to se mu kolca!!!

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
23.2.2008 17:52:46   
Lona76
user posted image user posted image user posted image Diani za novega člana. Joj ja že druga polovica marca je začela. Jst bi vsaj do 1. počakala. Nič pa ni odvisno od nas to je pa res. Ko hoče user posted image ven hoče ven. Pa če je nam prav ali pa ne.
Ja Vegeta je res dobro ime za taščo. Sem se tudi jaz nasmejala. Si mi dala dobro idejo za novo ime za njo.user posted image Zdej mi pa tok tortica paše. Mojga šuntam da jih gre iskat. Smo imeli bolj lahko kosilo (ribice) in sem lačna zdej k user posted image . Je pa res da smo spali popoldne 2.5 ure. U kako je pasalo. In spet danes nisem nič naredila. Ah vse počaka nihče nič namesto nas ne naredi. Mogoče bom pa jutri bolj pidna.
Joži čestitke za obrat in vse naj naj za rojstni dan.
Lepo se imejte in ne prehitevajte preveč z odhodm v Rim!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
23.2.2008 17:55:56   
Lona76
Ja Dinki nič preveč delati kar počivati da se ne bomo preveč zmatrali do poroda.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
23.2.2008 17:56:20   
ursi84
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08: 
user posted image Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ribnica, user posted image , (OT:115, +13 kg)

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2. user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image  

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted image ,user posted image  
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2. user posted image , 30 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice,user posted image   - Nejc user posted image , ( OT:119 cm, +17 kg)

3.3.08:
user posted image anyas , 1. user posted imageuser posted image
user posted image katj 2.user posted image , user posted image - Rok user posted image , (OT:103 cm, +12 kg)
user posted image anlu 3.user posted image , user posted image - Bine user posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1. user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 110 cm, + 23 kg)

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted image ,Ljubljana,  user posted image
user posted image Vitaena, ?user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image Petrca123, 1.user posted image ,27 let, Ljubljana, user posted image - Tian user posted image (OT:?, +15 kg)

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje,user posted image   , (OT: 102 cm, +13 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted image user posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška,  user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor,  user posted image
user posted image lencyka, ?user posted image , Ljubljana, user posted image

9.3.08:
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image , (OT:??, +6,5 kg)
user posted image dezurna, 2.user posted image , SG , user posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. user posted image , 24 let, Šoštanj,  user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 116 cm, + 8 kg)
user posted image nika_z , 1.user posted image , user posted image

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted image ,user posted image   -Luka user posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice,user posted image
user posted image Pingvinčica , 2. user posted image , 25 let, Celje,  user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 103 cm, + 10 kg)
user posted image noe 2.user posted image , Celje, user posted image (OT:??, +5 kg)
user posted image Joži79 1.user posted image , 29 let, Ljubljana,user posted image , (OT:101 cm, +12,5 kg)
user posted image Kabija, ?user posted image , Celje, user posted image

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana,  user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2. user posted image ,Maribor, user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted image , user posted image
user posted image štručka
, 2user posted image . , user posted image
user posted image majchika , 1. user posted image , 30 let, Celje, user posted image
user posted image paola 1.user posted image , MB, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image regrat , 1.user posted image , Postojna,  user posted image

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let,  user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2. user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image + user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 119 cm,  + 15kg)
user posted image nye , 1.user posted image ,Ljubljana, user posted image
user posted image orhideja, 2.user posted image , user posted image
user posted image Anay, 2.user posted image , user posted image , (OT:?, +10 kg)

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image , user posted image - Maks ali Filip  user posted image
user posted image max81 , 2. user posted image , 26 let, Jesenice,user posted image   ,  ( OT: 103 cm, +8 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 99 cm, +9 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2.user posted imageuser posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, + kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana,user posted image   ( OT: 103 cm, +11 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana,  user posted image
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let,  user posted image
user posted image Taaja 1. user posted image , 27 let , Jesenice,user posted image  
user posted image Sanca, ?user posted image , user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana,user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 102 cm,  +11,5 kg)
user posted image Zofy , 1user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image - Julijauser posted image ,  (OT: 97 cm, + 12 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 107 cm, +11,5 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let,user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)
user posted image pomlad08 ?user posted image , user posted image

26.3.08:
user posted image Stigmata
, 1. user posted imageuser posted image
user posted image Katiandi , 1. user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +6kg)
user posted image florc
, 1.user posted image , 26 let, Kranj,user posted image   , (OT:94 cm, + 9kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:110, +13 kg)
user posted image nina_r  1.user posted image , 23 let, Ravne na Koroškem user posted image - Matevž  user posted image , (OT:94 cm, +9 kg)

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, Slovenj Gradec, user posted image , (OT:??, +13 kg)

28.3.08:
user posted image Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:106 cm, +12 kg)
user posted image Dinki , 1. user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:103 cm, +11kg)
user posted image ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image Vilma , 2.user posted image , 35 let,user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 104 cm, +10 kg) 
user posted image Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image tejca14 , 1.user posted image , Murska Sobota, user posted image
user posted image KRISSY, ?user posted image , Kranj, user posted image
user posted image jasnicko, ?user posted image , Šempeter pri Novi Gorici, user posted image

30.3.08: 
user posted image hope77
, 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 let, user posted image - Matic user posted image , (OT:98 cm, +8 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image avak, 1.user posted image , 22 let, user posted image

88 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 28
user posted image : 20

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustile user posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

MARČEVKE - MARČEVCI 2008:

user posted image Sonnja (PDP 23.03.08) rodila 29.01.2008 ob 9.47 uri user posted image Kristjan

user posted image Bugi (PDP 15.03.2008) rodila 01.02.2008 ob ?? user posted image user posted image Luka (1690g) in Miha (1255g)

user posted image rebeca (PDP 4.3.2008) rodila 02.02.2008 ob ?? user posted image Taja (2015 g; 46 cm)

user posted image Azzura (PDP 2.3.2008) rodila 21.02.2008 ob 15.08 uri user posted image Daša (3430g, 53 cm)

user posted image Wahoo RR (PDP 9.3.2008) rodila 22.02.2008 ob 1.02 uri user posted image   Nejc (2885g, 49 cm)

user posted image DIANA 5 (PDP 17.3.2008) rodila 23.02.2008 ob 2.45 uri user posted image Neja

user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem novo pečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image   

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
23.2.2008 17:56:50   
gaya24

Drugače sem vas pa mislila nekaj vprašati: ali se vam kdaj zdi da tako ritmično "brca". Meni se zdi kot da bi se mu kolcalo. A je to možno?

Pri meni je isto. Ponavadi zvečer ko se uležem najbolj čutim. Men v spodnjem delu to dela, tam ko je glavica. Kot je rekla Pingvinčica: kot utrip. Pomojem je kolcanje.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
23.2.2008 18:02:00   
ursi84
Dan punce!!

Seznam sem popravila, tako, da je to že poštimano user posted image user posted image

Sem pa danes cel dan farbala sobo za našega user posted image . Smo s sestrično gor narisale Nemota (ribica) in njegove prijatelje. Ko bo moj prišel domov, pa jih bom prlimala gor. Če ne danes pa jutri.

Ja jst ne vem, ka se z mano dogaja. Danes, ko sem šla na WC se mi je 2x kr vlila taka sluz (ki je podobna "šmrklju"). Ni bilo prisotno nč krvi ali nitk. Je pa taka bolj trda in ne tekoča user posted image user posted image . Pojavila pa se mi je sluz samo 2x in ne vsakič, ko sem šla na WC. Do sedaj še nisem imela česa takega. Kaj je možno, da se pa res kaj pripravlja user posted image user posted image
Pa to moje zatekanje je nenormalno. Iz dneva v dan bolj zatekam, kjub zadostnemu pitju in obiskov WC-ja. Urin je pa b.p. user posted image

DIANA 5 user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image -Nejo.

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
23.2.2008 18:02:49   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

No toliko o taščah (jaz ji potihem pravim Vegeta iz dveh razlogov: 1. povsod se meša, 2. najboljš izpade zadeva, če je sploh ni).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ta je pa dobra!!!

To si moram pa tudi jaz zapomniti user posted image user posted image user posted image ...user posted image  Joži79
drugače pa tisto ritmično brcanje je kolcanje....moj kolca skoraj vsak dan. Kdaj tudi ponoči in mu pravim "kolca mož" user posted image

Diana5...user posted image user posted image user posted image  za novega člana...obilo zdravja in prespanih noči....user posted image
mater punce, ene ste pa res začele prehitevat, me je kar že mal strah user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
23.2.2008 18:21:42   
Katy13
Evo mene nazaj. Danes sem bila pridna in sem bila na kar dolgem sprehodu, dobrih 8 km. user posted image  Mi je prav pasalo.

Sem ravnokar prišla in sem se odločila, da vas na hitro preberem, potem grem še malo delat za faks, tuširanje & pranje las in nato pride dragi iz službe in greva na rojsnti dan.

Ma, kje ste vi vidle, da je rodila še ena marčevka user posted image

Diana5 - čestitke tudi iz moje strani za Nejo in vam želim čim več cartanja.

Masaža presredka - včeraj sva jo z dragim začela izvajat in res ni nič kaj erotičnega v njej. user posted image  Upam, da bo res zmeraj manj bolelo. Tudi pri meni je tako, kot je ena napisala, da če bo pomagalo bo, če en pač ne in pri naslednji user posted image  pač ne bom izvajala tega. Je pa res, da je to predvsem odvisno tudi od obsega glavice. Meni je ena kolegica priporočala to masažo in je rekla, da jo je izvajala in da ni bila nič rezana ali pa raztrgana. Upam, da bo tudi pri nas tako.

Joži79 - ja to je kolcanje. Je res zanimivo to, ko ga lahko kar nekaj časa skupaj kolca in prav trebuh poskakuje.  

Ursi84 - po moje se pri tebi res pripravlja na porod. Mogoče je to že en del čepa. Sicer nimam izkušenj, mogoče ti bo znala katera povedat, ki je že drugič user posted image .

Dojenčkov dnevnik - se še nisem odločila, ali ga bom pisala ali ne oz. izpolnevala v knjigi. Morala bi iti malo v kakšno knjigarno in pogledat izbiro, ker nekateri so čisto brez veze.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ime za fantka :)
titi10

Katero ime vam je všeč?

Gašper (29%)

Sebastjan (17%)

Matej (28%)

Marko (16%)

Lovrenc (10%)

Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!