|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
24.2.2008 10:15:20   
Arabela
Dobro jutro!

Mi smo še vedno tu... in vam moram priznati da se fizično vedno boljše počutim..user posted image ... se mi zdi da se malemu nič ne mudi, ampak jaz bi pa že enkrat rada dala to skozi... ko pospravljam in pripravljam stvari še gre, ko pa počivam pa me naekrat obide tesnoba in mi je kar malce hudo..  verjetno živčki..
Pa malecka ko da ve da grem ker se cel čas k meni stiska in me pogleda globoko v oči in pravi MAMA... joj mam kar slabo vest, čeprav vem da ji ne bo hudega... se mi zdi da ati komaj čaka da ju končno pustim sama...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
24.2.2008 10:38:58   
Dinki
Pozdravljene user posted image  tudi iz moje strani...
tudi mi smo se danes lepo naspali, smo bli tolk zmatrani od včeraj, da nismo šli ponoči niti enkrat na WC user posted image .

San, dobrodošla nazaj user posted image

Arabela, torej jutri imaš dan D....jaz ti želim, da danes še poskusiš čim več uživati s svojim trebuščkom, ker jutri ga ne bo več. Si pa poskušam predstavljati kako te more stiskati predvsem tudi zaradi Katarine. Ampak prej ko boš to opravila, prej boš spet doma s svojimi sončki. Jaz ti želim veeeliko sreče pa javi se nam čim prej ko boš lahko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva bova danes šla po kosilu nabirat regrat, tko se je zdaj moj dragi odločil...jaz bom stala z vrečko, on bo pa nabiral user posted image , pol bomo pa kakšen film pogledal, pojedli skledo regrata, pa bo nedelja mimo.
Uživajte vse na max...

lp

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
24.2.2008 10:42:50   
lucalu
Arabela, bi rekla, da te stiska... pa boš videla, da bo vse vredu!!! Itak bomo vse marčevke v mislih s tabo!user posted image  Ob kateri uri pa imaš?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
24.2.2008 11:20:32   
mergetka
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Pa malecka ko da ve da grem ker se cel čas k meni stiska in me pogleda globoko v oči in pravi MAMA... joj mam kar slabo vest, čeprav vem da ji ne bo hudega... se mi zdi da ati komaj čaka da ju končno pustim sama...user posted image user posted image user posted image

Arabela, želim Ti, da uživaš še zadnji dan, pol pa fajn porod, nato pa same lepe trenutke s povečano družinico. Tko lepo si to napisala, si čist predstavljam tvojo malo....user posted image . Držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Ostale punce pa tud: carpe diem, ker je tak lep dan. Midva greva nekam, sam še ne vema še kam. Hm...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
24.2.2008 11:38:32   
Pingvinčica
Arabela tudi jaz ti želim, da preživiš čim lepši zadnji dan z svojim trebuščkom. Fajn izkoristite takšen lepi dan. Si pa kr ne znam predstavljat kako ti mora bit, ko veš kaj te čaka jutri. Držim pesti, da ti hitro mine današnji dan, jutri pa boš že imela ob sebi svojo štručko.user posted image .

Ursi kaj novega?

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
24.2.2008 11:40:42   
avak
Dekleta, ali ima katera kakšno domačo žival? Jaz imam mucko in psička oz. sem ju imela. Začasno sem ju oddala našima, pa se bojim, da bosta v prehudo breme. Boste ve obdržale živali?

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
24.2.2008 11:57:22   
Katy13
Arabela - tudi jaz ti želim, da današnji dan preživiš čim lepše in da poskusiš uživat, čeprav verjamem, da je težko. user posted image

Avak - midva imava le akvarij in tega bova kar obdržala. Njegovi imajo pa mačka (živijo v spodnji etaži) in nima že celo mojo user posted image  vstopa v najino stanovanje in ga tudi še nekaj časa ne bo imel.

Tudi pri nas imamo tako čudovito vreme. Sem ravno prišla iz trgovine in je zunaj precej toplo.

Izkoristite današnji sončen dan.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu avak)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
24.2.2008 12:12:27   
ursi84
IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinčica

Ursi kaj novega?

Jah, kaj na rečem user posted image user posted image user posted image . Spala sem kot ubita, celih 5h v enem kosu, ob 6h pa auf user posted image user posted image . Še vedno ima tu pa tam ta izcedek, ki definitivno ni beli tok (izgleda kot žele user posted image ). Pa user posted image danes še enkrat ni pošteno brcnil user posted image . Pustimo se presenetiti, kam nas to pelje

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
24.2.2008 12:13:39   
ursi84
Drugače pa dober dan tudi vsem ostalim marčevkam user posted image user posted image user posted image . Pri nas se že veselo kuha južna, po kosilu pa mal vn na sončka sedet in uživat user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
24.2.2008 12:19:27   
lucalu
avak jaz imam dva kužka... in sploh ni variante, da ju kam dam... Imata full rada otroke, in moji nečaki so čisto nori na njiju, ker sta tako prijazna! Imam pa zato user posted image , da ju bo peljal ven, ko bom jaz po porodu počivala. Kasneje bo pazil detece, ko ju bom jaz peljala ven... in še kasneje bomo na sprehode hodili skupaj! user posted image  V glavnem, ne dam ju za nič na svetu!

(odgovor članu avak)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
24.2.2008 12:47:30   
janet
Dober dan dekleta!!!

Arabela - tud js ti želim da preživiš lep dan, jutri pa lepo opravi, bom držala pesti.

Urši - js sem mela že dvakrat v nosečnosti tak izcedek-prvič že pred kakim mesecem, drugič pa prejšnji teden, pa je bil bel tok tak, ker mi je ginek.delala test zdaj v torek če je plodovna voda, ker je bil tak brezvonja in barve, sama sluz,kot smrkelj,pa ni tudi ne vnetje, pa sem še zaj v enem kosu-hvalabogu, naj mali zdrži še en teden, pol pa lahk pride če želi, da bi bla vsaj v 37.tednu, da bi bil donošen, čeprav ga vsi že komaj čakamo.user posted image

No drage, js bom danes naredila za kosilo makarone z mesom, pa paradižnikovo solatko zraven, mnjam. Grem zdaj kuhat.user posted image

Se javim še kaj popoldan, pa vse en lep user posted image dan, pa izkoristite ga!!!!!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
24.2.2008 13:14:14   
max81
ja punce danes je res prekrasen dan,je greh če bi se danes valjali po kavču in buljili v tvuser posted image .....no mi2 z našo princesko sva iz skoraj 3h sprehoda, priznam da me vse pošteno boli, sploh pa križ, pa mali mi ful dol tiši...zdejle se bom šla pa malo počit, južna je skorej kuhana...mala je tudi že na popoldanskemu počitku in upam, da bo kšne 2h mir k je ponoči ful malo spala in zjutrej zgodej vstala
U Arabela jutri pa dan Duser posted image user posted image

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
24.2.2008 14:00:41   
san
hvala vsem za dobrodošlicouser posted image

mi smo se danes že dopoldan potepali tir urce, zdele smo pa pokosli in počakamo, da se hrana še mal poleže, pol jo pa še za kakšne dve do tri urce mahnemo ven. počitek pride na vrsto jutriuser posted image .

arabela, jaz sem ti pa kar malo fouš. držim pesti, da bo jutri vse potekalo brez zapletovuser posted image . joj, pa kar svojo pikico boš že pestovalauser posted image

no zdej pa gremo na zrak.
lep dan vam želim

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
24.2.2008 17:47:18   
*BellaLuna*

IZVIRNO SPOROČILO: avak

Dekleta, ali ima katera kakšno domačo žival? Jaz imam mucko in psička oz. sem ju imela. Začasno sem ju oddala našima, pa se bojim, da bosta v prehudo breme. Boste ve obdržale živali?

Zame to vprašanje ne ostaja, ker je odgovor jasen: JA bomo obdržali. Že ko sva se odločala za živali, sva vedela, v kaj se spuščava in da živali ne jemljeva le za eno leto ali 2 ampak za celo njihovo življenje. Če ne bi bila takega prepričanja, si jih ne bi omislila, ker žival pač ni plišasta igrača, ki jo zavržeš, ko se jo naveličaš.
Imamo pa psico in 2 mačka in vsi imajo non stop vstop v hišo. In tako bo tudi, ko pride bejbi - že komaj čakamo.

(odgovor članu avak)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
24.2.2008 17:53:19   
Zofy
Ciao punce, tudi jaz sem še kar v enem kosu, čeprav mi trebuh žwe 2 dni tako otrdeva, da ne vem, če se že kaj ne pripravlja. Sem bila na Štajerskem čez vikend in resnično uživala v naravi in tako lepem vremenu. Upam, da so se vremenarji zmotili in da ne bo naslednji teden dežuser posted image
Urši, sem brala, da je lahko čep tudi prozoren in da seveda to še ne pomeni, da boš isti ali naslednji dan letela v P, ampak da se počasi pripravlja. Tako da user posted image user posted image
Diana, čestitke tudi tebi user posted image user posted image user posted image in mnogo veselih dni in dooosti cartanjauser posted image .

San, welcome back! Smo se vmes že spraševale, če si šla v Rim, pa smo se pol spomnile, da si šla v Tamar user posted image . Lepo, da si uživala - meni so tudi tisti konci zelo všeč, saj smo do  dedkove smrti (7 let nazaj) imeli vikend v kozdi pred Kranjsko Goro in smo vsako leto hodili tja na dopust. Zdaj pa žal nič večuser posted image .

Glede masaže presredka, pa je jaz še nisem začela izvajat, ampak sem pripravila "teren" user posted image . Je bila res cela umetnost se uredit tam spodaj, ampak hvala bogu sem uporabila kremo, ker če bi to delala z želetko... Res je čudno to delat preko ogledala. A vam to greuser posted image . Meni ni uspelokar se simetrije tiče user posted image .

Poleg tega pa naj vam povem, da sem začela ful zatekat v roke. Prste imam kot klobasice in členki me ful bolijo. V četrtek imam pregled, ma pomoje je voda OK, tako da je to pač tegoba user posted image . Sej bo kmalu konec...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
24.2.2008 18:00:12   
Zofy

Avak, jaz imam mačka, ki hodi čez dan ven, le spi doma. Sem ga navadila, da ne hodi več v spalnico in tudi v dnevno ga ponoči ne pustim, ker nočem da mi skače po kavčih. To predvsem zaradi dlak. Se pa bojim, da mi bo pa potem z veseljem zahajal na previjalno mizo, ker bo tako pripravno mehka. To pa ne vem kako bom uredila, ker v kopalnici ima on svoj wc in res ne vem kam drugam bi mu ga prestavila. No, bomo vidli takrat, zaenkrat kaže dobro...

Mi je pa rekla soseda, da je ona imela skozi doma mačke in da so bile mačke ful obzirne in jo celo prišle v dnevno poklicat, če je dojenček v spalnici jokal. Samo jaz take svobode svojemu mačku vsaj do user posted image 6. meseca ne mislim pustit. Vem, da mačka ni agresivna, je pa zelo komot in če se ji bo zdelo, da je na dojenčku tako fino toplo in mehko ležat, se bo brez slabe vesti nanj ulegla. Zato pa sem našega navadila, da v spalnico ni vstopa in ne vstopi niti, če so vrata odprta (ok, ma sem porabila ful živcev in energije, da sem mu to dopovedala, ampak je na koncu skapiral).

Za psa pa ne vem. Sem slišala, da zna bit ljubosumen in zna tudi ugriznit dojenčka. Znanci so ga imeli kar nekaj časa doma, pa so potem, ko je bil mali star malo manj kot 1 leto ugotovili, da zna biti nevarno in ga dali staršem v oskrbo. Ok, samo uni pes je bil res malo nor...

(odgovor članu avak)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
24.2.2008 18:00:57   
Zofy
Uf sem napisala. Za 2 dni nazaj in naprejuser posted image . Lep večer vsem in Arabela, srečno jutri!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
24.2.2008 18:04:46   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: *BellaLuna*

Zame to vprašanje ne ostaja, ker je odgovor jasen: JA bomo obdržali. Že ko sva se odločala za živali, sva vedela, v kaj se spuščava in da živali ne jemljeva le za eno leto ali 2 ampak za celo njihovo življenje. Če ne bi bila takega prepričanja, si jih ne bi omislila, ker žival pač ni plišasta igrača, ki jo zavržeš, ko se jo naveličaš.
Imamo pa psico in 2 mačka in vsi imajo non stop vstop v hišo. In tako bo tudi, ko pride bejbi - že komaj čakamo.

Bravo BellaLuna, tako se govoriuser posted image
Meni sta že G in sestra pri G rekli, da morem dati mačka proč, ker nisem prebolela toksoplazmoze. Mislim, halo??? Pač mož čisti wc, ostalo pa je ostalo nespremenjeno. In tudi mama in tašča me sprašujeta, če bom dala mačko proč. Se vidi, da nimata radi živali oz. mačk. Bolje da niti ne vem kaj si babi misli, ker se je že itak smejala moji mami, ko je našega pokojnega mucka zakopala in mu nesla rožico na grobek...

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
24.2.2008 18:26:38   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: *BellaLuna*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To si pa tako lepo povedala... nekaj takega sem jaz mislila, ampak se nisem znala tako lepo izrazit! user posted image

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
24.2.2008 18:29:42   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Meni sta že G in sestra pri G rekli, da morem dati mačka proč, ker nisem prebolela toksoplazmoze.

Meni je pa ravno G rekla, da ne ve zakaj vse nosečnice delajo tako paniko zaradi mačk... namreč toksoplazmozo lahko dobiš samo prek njihovih iztrebkov... in še če WC čistiš z rokavicami, ni nobene panike... Je rekla, da je večja nevarnost, da se okužim s kako solato kupljeno na tržnici... user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
24.2.2008 18:53:11   
Čakajoča
Pozdravljene!

Arabela: jutri bomo vse mislile na tebe! user posted image user posted image user posted image Tako bomo delale, da bo šlo vse OK! Pa javi se kaj!
Avak: ne vem, kako to sprašuješ! Saj živali nisi dobila na izposojo! Živali so kot družinski člani, ali ne!? Ne moreš jih kar oddati, ali pač!? Upam, da si tega vprašanja (kam z njimi) ne boš več zastavljala!
Moram ti povedat, da ima mama doma zlto prinašalko in je bila zelo huda na otroke. Odkar ima sestra (živi v isti hiši) sineka, se obnša popolnoma drugače. Prav zaščitniška je do njega. Samo moraš vedeti, da žival čuti kot človek in mora imeti tudi nekakšno pozornost. Ne pozabi na njihova čustva.
Ursi84: tudi jaz imam nekakno takšno sluz. Vendar pri meni res izgleda to kot izcedek, samo, da je bolj gost.
Tudi mi se pripravljamo, da gremo po user posted image !
Najbolj mi pa je hudo, ker je možek bil do sedaj doma, jutri pa začne s polno paro delat in ima cel marec že zaseden (s.p.). Upam, da user posted image ne bo hotel takrat ven, ko ga ne bo doma! Bo pa oddaljen cca. 15 minut. Vsaj to. Bo pa z očetovskim problem, ker so stranke navalile. Pač bova z Nikom sama. Bova tudi preživela, saj nimava druge izbire. To so pač slabosti podjetnikov.

Lahko noč in mirno spanje.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
24.2.2008 19:15:49   
FLASK_A
Pozdravljene! Sporočam vam, da je Fržolček danes pred eno uro rodila deklico Vito. Čestitke mamici, mali Viti in seveda očku ter sestriciuser posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 24.2.2008 19:17:37 >

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
24.2.2008 19:42:21   
san
ooo, čestike fržolček in veliko cartanja vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
24.2.2008 19:45:04   
Dinki
Fržolček čestitke za novega družinskega člana user posted image user posted image user posted image

celotni družinici želim čim več lepih trenutkov z malo Vito user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...pa je rodila še ena marčevka user posted image .....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
24.2.2008 19:49:33   
san
zofy, jaz tudi zatekam, pa ne sam v prste na roki, ampak tudi v noge, pa obraz. verjetno od premal počitka in me bo G kregala. bom pa zdej bolj počivala. mam take klobase na rokahuser posted image .

glede živalic. mi imamo tudi mucko in to že vseskozi. ko je ena odšla (umrla), se je k nam pritepla druga. pa tudi še nisem prebolela toksoplazmoze, ampak mucke pa ne bi mogla kar stran dat.

zdej morm pa mulčke dat spat.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Strahi bližajočega se poroda
Uredništvo RR

Dragi bodoči starši. Česa vas je najbolj strah glede bližajočega se poroda?

Ali bom v porodnišnico prišla pravočasno. (8%)

Dolžine poroda. (8%)

Bolečine. (18%)

Prereza presredka ali raztrganin. (10%)

Zapletov in posledic za moje zdravje. (4%)

Zapletov in posledic za zdravje otroka. (51%)

Število vseh glasov: 125

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!