|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
22.2.2008 18:44:23   
thumbelina
Ej mojčca ne govori, poln k mam vsega. Ma dones me inma da bi sam še kričala. Pa kaj ko nič ne pomaga....

Gaja - držite se.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
22.2.2008 19:35:25   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: lilka

Kaštrun:no a tako hudo je blo, jaz sem vsak dan gor, amapk ne več kot 10 minut in ni Tinka za to nič prikrajšana,jaz pa si olajšam dušo, po tvojem pisanju sem že skor slabo vest dobilauser posted image

blagor tebi, ker znaš omejiti čas na 10 min. jaz ga ne znam. meni se potem zavleeeeeče... user posted image

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
22.2.2008 19:41:12   
mojčca
Kaštrun, me veseli, da si se nam oglasila. Tvoj blog pa itak pogledam vsak dan, da vidim, če si kaj lepega napisala. Kako pa vaša nova pridobitev na štirih kolesih??????????

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
22.2.2008 19:44:42   
mojčca
Drugače je pa naš Matic postal tak živc, da ni na miru niti minuto. Non stop dirka naokoli, samo da se mu nekaj dogaja, Manca pa je ista. Potem veste, da pri nas ni dolgčas. Sem zvečer prav vesela, ko gresta spat (potem pa se prav po hitrem postopku Matic začne prebujati in adijo moje spanje).

Sem mu danes postavila stajco in ni notri sedel tudi minute, ampak non stop stoji, se meče nazaj, jaz pa ga lovim. Najboljše, da takrat, ko grem na WC, da ga kar privežem notri user posted image . Da bi ga pa s seboj vzela na WC mi pa tudi na misel ne pride. Edino tam imam še mir in temu se ne odpovem, pa pika.

Sedajle počasi spravim v posteljo Matica, ob pol devetih pa še Manco in nato pride prijateljica na eno pijačko. Komaj čakam.

Taško pogrešam, da se nam ni izgubila.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
22.2.2008 19:51:24   
janca77
Živjo,

kako hitro čas beži, bo treba že kmal v posteljo.Sem bila pa danes pridna in sem okna pomivala, pa še s Tilnom sem bila 2x na sprehodu.
Mi je spal čez dan 3 urce user posted image user posted image user posted image , priden Tilen

Zdele bo dobil pa gres pol pa spat.Jest bom pa najbrž gledala Shreka3, ki mi ga je nečak posodil.

gaja upam da vam ne bo treba ostati v bolnici in da so res samo zobkiuser posted image user posted image

lonib "važička" ker so ti podaljšaliuser posted image user posted image user posted image  super veš da ti privoščim

hariba upam da vam rata in greste smučat.Kam pa, če smem vprašat?

Vsem, ki ste imeli obmesečnico čestitam. user posted image user posted image

Vsem bolnim pa, da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image

Čavči

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
22.2.2008 20:01:48   
zalbi
no pa se končno tudi jaz oglašam.

gaja -  user posted image za malčico

piškotek - čimprej  user posted image , za nejca pa  user posted image
thumbelina -  user posted image priporočam...kaj pa vem...mogoč bo pol kej bolj...
kaštrun -  user posted image dobrodošla spet med nami!
lonib - user posted image user posted image user posted image za voziček. naslednjič obvezno prideš... da se boš lahko malo považila.
hariba - kako je stanje, nevem a si mogoče napisala al ne - odhajate na smučanje ali ne?
zoom zoom - a si mela danes ti tut RA?

no midve sva ble danes prvič v razvojni - Sara je ful zategnjena - vglavnem dobili sva navodila, vaje in to je to - čez en mesec kontrola, pa se bo pol odločila če je potrebna fizioterapija ali ne - ker zaenkrat mora osvojiti da so roke tudi del nje... ona jih baje ne uporablja.

Pol pa sem šla na CSD - oddala papirje - jih je blo ene 5 - večino od gastro, pa še n od razvojne. zdej pa bom čakala... user posted image

tko zdej pa grem mal pred TV...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
22.2.2008 20:13:18   
mojčca
Jaz sem pa Matica mogla še enkrat previti, ker se je pokakal (danes že v 6, pa ful rdečo ritko ima, sumim na zobke), sedajle pa se že joka. Grem pogledati, kaj počne. Sem že nazaj. Kot se mi je dozdevalo je vstal v postelji in potrgal dol črke (nad posteljo ima črke, kjer piše Matic, no, je pisalo).

Je dobil za piti, sedaj pa močno upam, da bo spal. Manca ravno umiva zobke, potem pa se oblečeva v pižamo in spat.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
22.2.2008 20:18:32   
mojčca
Zalbi, tudi Matic je na začetku roke uporabljal bolj tako, pa še zategnjen je bil v ramah. Manca pa še sedaj na eno roko občasno kar pozabi oz. npr. ko jemo kosilo, jo moram opominjati, da mora imeti obe roki na mizi (z eno normalno je, drugo pa mora imeti tudi obvezno na mizi, na to me v razvojni ful opozarja). Mi je pa ful čudno, da vaju niso takoj dali na terapije, ampak morata delati doma vaje. Normalno, da ti ne moreš delati z njo tako kot terapevtka, ki točno ve, kakšne vaje mora delati in katere mišice naj otrok uporablja. Čez en mesec pa vaju bomo potem dali na terapije, čeprav bi lahko v tem mesecu, če bi z njo telovadila terapevtka že ful napredovali.
Močno upam, da so vama vsaj dali blazino za telovaditi.

Joj, mi Manca tako nagaja, da je nemogoče pisati. Se javim kasneje.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
22.2.2008 20:36:27   
zoom zoom
Zalbi: bi morale danes imet RA, pa so nas odpovedali, ker sva že pred tem datumom dobili napotnica za fizioterapijo in pregled zdej kao ni potreben, ker se še ne vidi napredkauser posted image Po njihovo. So pa iz komisije zahtevali še ta izvid in ker ga nisva imeli mi je dr. napisala, da hodiva na fizio, tar kdaj bo naslednji pregled.
Bolj kot premišljujem, bolj se mi zdi, da bom edina od aprilčkov, ki ne bo dobila podaljšane porodniške in bom morala že  naslednji mesec v službo. Še vedno močno upam, da bom dobila.
No v glavnem sem danes neska na CSD še to potrilo, da hodiva na NFTH in zdej lahko spet samo čakam in čakam, ter upam in upam. Lahko tudi malo pesti držite.
Sicer je naša že ful napredovala, ampak se mi še vedno ne zdi, da je že "zrela" za vrtec.
Tole čakanje ubija. Oz nevedenje, kaj bo.

Lonib: a si ti imela samo en izvid od RA in si samo tistega nesla na CSD.

Gaja: upam, da ste vredu.

Hariba: uživajte na smučanju.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
22.2.2008 20:37:00   
zoom zoom
Sicer pa Taške ni bilo tu že ene 2 dni.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
22.2.2008 20:45:49   
smotka lonib
zoom zoom!
jest sem imela samo izvid od razvojne. je pa včasih odvisno kakšna komisija je, vsaj tako sem slišala. Eni dobijo podaljšano porodniško, eni pa ne.

Pridem pol še gor, ker Zala zdejle še ne spi.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

Neposredna povezava do sporočila: 2386
22.2.2008 20:52:48   
zoom zoom
Lonib: ja zgleda, da je res vse odvisno od komidije. Bomo videli, kaj bo pri nas. Ampak glede na to, da so že nekaj komplicirali, res nimam dobrega občutka.

Zdej grem pa spat.

Laho noč.-

Neposredna povezava do sporočila: 2387
22.2.2008 21:06:41   
smotka lonib
zoom zoom!
Držim pesti, da bi dobila podaljšano porodniško.

Neposredna povezava do sporočila: 2388
22.2.2008 21:19:14   
taška30
Dečve, evo me.
Sem opazila, da sem bila malo pogrešana.user posted image  Ja, nisem bila kaj dost na Rr čez dan, zvečer se mi pa ni dalo.

Gaja, držim pesti za vaše zdravje, pa javi kaj kako je s punčko.user posted image

Vsem, ki še ne veste glede podaljšanja, želim, da čimprej dobite pozitiven odgovor. Čeprav sem ravno danes razmišljala, kolk veliko vas je tule, ki hodite v razvojno. Mislim tako, procentualno, a se vam ne zdi?user posted image  Jaz sem mislila, da je to bolj redka stvar. No, glavno, da vam jih 'porihtajo', da bodo kmalu veselo tekali okoli.user posted image

Pismo, danes je naša Julija spala 2x po 25 minut, s tem da j4e vstala že ob 6-ih, ej jaz sem misla, da se mi bo kar utrgalo. Pa še prejle ob 20-ih sva se pol ure borili, da je končno zaspala. Mene bo tole uspavanje resnično spravilo ob živce.user posted image  Isto sekundo kot jo dam v posteljico, je ona že na nogah in zato pač stojim zraven posteljce, dokler ne zaspi, ker drugače na nogah tuli v neskončnost in seveda vsakič tisto obračanje nazaj na bok 50x.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2389
22.2.2008 21:21:03   
gaja*
hey gajin ata tu
gaja in mamca sta ostali v bolnici
gaja ima rota virus.ima infuzijo
in se zelo dobro drži.
sester se malo boji,ker so jo fejst napikale
upam,da bo gaja čim prej bolje

LP vsem,
gajin ata

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

Neposredna povezava do sporočila: 2390
22.2.2008 21:30:29   
taška30
Sem pa danes videla 2 stvari, ki sta me čisto šokirali. Saj verjetno ni nič posebnega, ampak jaz enostavno še vedno jemljem Julijo kot nebogljenega dojenčkauser posted image , ki sploh ne ve, da je na svetu in ne razume nič. No, ampak jo zgleda podcenjujem...
Prva je ta, da je našla glavnik in se začela prav lepo česatiuser posted image  po laskih, ne kar tko brezveze, prav po laskih navzdol si je vlekla...druga pa še hujša...obešam perilo in kot ponavadi pride do škafa in začne vleči ven mokre cote, no in najde Mancine nogavičke in si jih hoče na vsak način natakniti na nogico?!? Ej, jaz sem samo buljila, prav sedela je lepo na tleh, eno nogico malo dvignila in nanjo hotela navlečt tisti štumf.user posted image

Kaj pravte na to? Sem se prav zamislila, kolk jaz podcenjujem tele male možgančke. Enkrat sem nekje brala da otrok pri 9 (ali 12?!? se ne spomnim točno) mesecih razume že skoraj vse besede, ki mu jih govoriš, ampak jaz kr mislim, eh, saj nič ne ve, še nič ne razume....user posted image

Pa ne bi rekla, ko bi bil to moj prvi otrok, ampak Manco sem nekak bolj resno jemala, tole miško pa skos tretiram ko enega nebogljenega dojenčka, mamino punčko...hecno res.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
22.2.2008 21:33:38   
taška30
Gajin ati, lepo, da si se javil.user posted image  Držimo pesti še naprej, da bosta kmalu spet doma.
za Gajo user posted image user posted image user posted image  
za Gajino mamico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
22.2.2008 21:34:08   
hariba
Midva sva se z mojim glede nato, da Denis ta večer nima vročinein če bo tudi noč b.p jutri zjutraj gremo. Bi bili preveč razočarani otroci, če bi odpovedali,jker jim je bilo to že dolgo obljubljeno, zato, ker so bili po moji zanositvi in zojinim rojstvom za marsikaj prikrajšani. Gremo pa v Italjnske dolomite v Val di Fasso, pride ceneje kot bi nas prišla Krajnska gora. Upam, da bo vse o.k Je apartma blizu centra krja in smučišča. Krame imamo pa toliko, da je moj rekel, da če mislim vse pripravljeno na hodniku vzeti seboj naj naročim še kamion.
Vsem bolanim želim čimprejšnje okrevanje.
Zoom zoom in zalbi držim pesti da vama podaljšajo porodniško in davajini princeski čimprej napredujeta.
mojčca upm, da boš imela čimbolj mirno noč in ne bo z Maticem nič
hujšega.Evo sem jaz vedela, da ko bo pa matic postal mobilen si boš pa še želela malo miruuser posted image . Kako pa je zdaj kaj s tvojimi starši. Oprosti, če si napisala in sem spregledala.
Punce imejte se lepo

Neposredna povezava do sporočila: 2393
22.2.2008 21:52:37   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: gaja*

hey gajin ata tu
gaja in mamca sta ostali v bolnici
gaja ima rota virus.ima infuzijo
in se zelo dobro drži.
sester se malo boji,ker so jo fejst napikale
upam,da bo gaja čim prej bolje

LP vsem,
gajin ata

lepo ju pozdravi. Mi bomo držali pesti, da se Gaja pozdravi in da čimprej prideta domovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
22.2.2008 22:04:19   
smotka lonib
še en vic, ki sem ga enim sunila oziroma skopirala:

Lojzka je rodila rdečelasega otroka, oba z moľem pa sta blondinca.
Zaskrbljena sta vpraąala ginekologa, kako je to mogoče.
"Imate kakąnega rdečelasega sorodnika?"
"Nimava."
"Sta imela pogosto spolne odnose?"
"No, ja ... tako ... enkrat letno."
"Ja, potem ima pa rdeče lase od rje."

Neposredna povezava do sporočila: 2395
22.2.2008 22:05:11   
smotka lonib
hariba!
Uživajte na dopustuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2396
22.2.2008 22:11:23   
smotka lonib
A bom zdej kr sama tuki gor? O ne vidim, da je sabri tukiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2397
22.2.2008 22:16:07   
mojčca
Gajin ati: upam, da se vaša princeska hitro pozdravi in pride domov. Lepo pozdravi tako Gajo, kot mamico.

Taška: ja, tudi jaz imam Matica za čisto malega, nebogljenega otročka, čeprav je že kar velik. Sta bila pa danes z Manco za mizo kot pravi bratec in sestrica. Najprej je Matic za lase vlekel Manco, ko se je njej uspelo rešiti, pa ga je ona nazaj. Ja, sta kar zgodaj začela. DRugače pa se imata ful rada, lepo se igrata in sta ful navezana eden na drugega. Upam, da bo tako še naprej in da bosta imela pravi odnos med seboj in se bosta štekala.

Hariba: uživajte na dopustu, pa poslikajte, da vam bomo fovš, ko bomo gledale slike. Moja starša sta pa boljše, oče bi moral imeti v pon. operacijo, ampak so jo odpovedali, ker je eden od zdravnikov odsoten. Sedaj pa čakamo na nov datum in upam, da ga dobi čim prej, da bo ta operacija že za njim (seveda pa jo mora tudi uspešno prestati). Kar se tiče Matica in njegove mobilnnosti imaš pa čisto prav: želim si malo miru, po drugi strani sem pa ful vesela, da tako napreduje. Kar se tiče sedenja, pa je še zmeraj obupen. Sploh v vozičku ne sedi lepo pokonci, no, nekaj časa že, potem pa kar zleze skupaj in je ful nagrbančen. Pa ga non stop popravljam. Ja, pustimo času čas.

Zoom zoom: tudi jaz sem dala za podaljšanje samo en izvid. Mislim pa, da boš tudi ti dobila podaljšano, samo zahtevali so pač dokazilo, da hodita na terapije. Držim pesti, da hitro dobiš odgovor.

Lonib, a boš častila a ne boš???????????????

Neposredna povezava do sporočila: 2398
22.2.2008 22:16:31   
smotka lonib
Sabri!
Zdej ko tukaj ni gužve, pa lahko midva mal dirkava
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2399
22.2.2008 22:17:31   
mojčca
Se je že začelo, Matic se že oglaša. Upam, da ni spet pokakan (je prejle imel čisto zelen drekec, bogi), ker je bil danes že 6x in ima že čisto rdečo ritko. Zgleda, da bodo spet zobki, samo videti pa ni nič.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.