|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
22.2.2008 18:14:42   
zarja1
Pika74,
havala za odgovor. Zanima me ali so ti kljub temu delali punkcijo in transfer in ali imaš po tem iste možnosti za zanositev kot če ne bi imela teh problemov?

Horny Teddy

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
22.2.2008 18:15:37   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: anja31

DRAGE PUNCE,

KONEC ME BO OD ŽALOSTI....DANES BI NAJ BIL  ET...

NA PUNKCIJI 19.2. SEM PRIDELALA 5 JAJČEC...

DANES REČENO, DA SO BILA JAJŠECA V REDU IN DA SO SE 3 PRAV LEPO OPLODILE. DO TUKI VSE LEPO IN PRAV....

VENDAR SO SE TA LEPA OPLOJENA JAJČECA USTAVILA V RASTI....TAKO, DA NI NIČ....

ANJA31

Ojla Anja31,

moja statistika pri IVF je bila naslednja:
1. IVF
7 celic, oplojenih več, za ET primerni samo 2, rezultat -> negativen test

2. IVF
18 celic, oplojenih več, za ET primerni samo 2, rezultat -> negativen test

3. IVF
15 celic, oplojenih več, za ET primerni samo 2 --> zaradi hiperstimulacije so še ti 2 zamrznili

V bistvu ni pravil. Vse skupaj je ena loterija. Lahko ti samo položim na srce, da se na podlagi enega IVFja ali ICSIja nimaš kaj sekirat. Lahko, da bo v drugem primeru situacija obratna in boš imela 5 celic, pa se bodo vse oplodile in bodo vse super dobre. Samo ne se sekirat... čeprav vem, da je to lahko rečt, težje pa potem upoštevat.

Držim pesti, da bo drugič bolje!!!

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
22.2.2008 18:23:06   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Pika74,
havala za odgovor. Zanima me ali so ti kljub temu delali punkcijo in transfer in ali imaš po tem iste možnosti za zanositev kot če ne bi imela teh problemov?

Meni se je hiperstimulacija pojavila v noči tik pred transferjem. Tako sem tisto jutro (na 5. dan po punkciji) prišla na kliniko... in bila takoj sprejeta v sobo... in dobila 4 flaške infuzije... čist sm bla hin user posted image . Transferja mi potem niso naredili... in so zarodka samo zamrznili. Glede možnosti za zanositev... hmmm... konec maja 07 je bila hiperstimulacija, novembra sem naravno zanosila user posted image ... vendar se je nosečnost potem končala s spontanim splavom v 8/9 tednu nosečnosti.  

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
22.2.2008 18:24:05   
gold fish
Zarja1 - jaz sem v tem postopku fasala hiperstimulacijo..... imela sem Suprefact in Menopur...sicer mi na UZ niso nič rekli, na punkciji sem imela 18 celic...koliko je bilo skupaj vseh foliklov ne vem...vem pa da so bili na punkciji veliki okrog 21-22.
Meni je hiperstimulacija ven udarila po punkciji, so mi na ET komaj vstavili eno pikico....(včasih celo odpovedo ET).... mi je pa to po vsej verjetnosti pomagalo do user posted image  (sedaj12t)...sicer se mi še zdaj zdi, da imam posledično bolj napet trebuh.....

Več o hiperstimulaciji si lahko prebereš na:

http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=184&Tekst2ID=186&Show=1925 

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
22.2.2008 18:33:16   
pika74
Sem pa jaz tudi danes user posted image . Na UZ mi je namreč Ribičeva videla, da imam eno cisto na jajčniku... in za povrh je odkrila še endometriozo user posted image user posted image .

Zdaj ne vem... jutri jo bom vprašala, če je to dvoje lahko ovira za zanositev in donositev. Če bo odgovor pritrdilen, bom prosila, da mi zamrznjenčkov v tem ciklusu ne vstavijo. Potem bo najbrž treba na laparoskopijo (pa sem eno že imela leta 2005, kjer so mi odstranili zarastline, septum...)... in spet se bo zavrtelo par mesecev zaradi vrste in še potem zaradi okrevanja... in nenazadnje še zaradi poletnih dopustov. Pa smo tam. Leta pa tečejo...

... če ma ktera z endometriozo in cisto kaj izkušenj... prosim za kak nasvet oz. komentar.

Na polip, ki so mi ga omenili na decemberski abraziji, sem že pozabila... upam, da je to vse, ker zdaj imam počasi že dovolj teh komplikacij v zvezi z neplodnostjo...user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 22.2.2008 18:36:35 >

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
22.2.2008 18:44:19   
dajamaja
Anja, žal mi je, vendar ne obupaj prehitro. Kot so že dekleta napisale, v naslednjem postopku se lahko še vse obrne! Srečno!

Banch, kaj je to zdej za en pesimizem!? Pred dopustom si razmišljala, da bi šla prej v posotpek, ne po izbrani pavzi, zdej pa tko!? Če je tvoj že starejši, pojdita čimprej v nov postopek. Pa srečno!!!  

Pika, pa to ni res! Kaj za eno sranje tebe doletava. Žal s temi pojavi nimam izkušenj. Glede operacije - jaz sem se šla naročit, mal potožla in bila v 10 dneh na vrsti. Sulfinija je šla tudi hitro skozi. Upam sicer, da boš lahko šla brez tega naprej. In RES vso možno srečo ti želim!!! Zdej je čas zanjo v vseh pogledih!

Več nisem uspela prebrat, ker sem mal razkurjena domov prišla.... razmišljam, da bi morala že 1 mesec prej na bolniško, ko pravijo, da moraš sproščen v postopek... al bom pa pol noči laufala, da se bom lahko sprostila. Grrr.

Srečno vsem!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
22.2.2008 18:44:35   
zarja1
Hvala punci,
zanimivo je, da se učinki pokažejo šele po punkciji. Jaz sicer ne vem ali bom to hiperstimulacijo sploh imela, ker mi danes ni nihče hotel nič reči, razen da je na testu E2 vidno malce povečanje.

Jaz pa se počutim krasnouser posted image . Malo, a res čisto malo imam morda povečan trebušček, a to ga imam vedno pred ovolacijo, tudi ko ni bilo zdravil ali priprav na ivf je bilo tako.

Upam pa, da bo še vse v najlepšem redu. Ker tudi tu ko prebiram debate vidim, da je več punc imelo po 10, 12, 14 foliklov pa nobena izrecno ni napisala, da je imela kakšne hude probleme.

Goldfish ti pa sedaj verjetno uživaš user posted image že 100/h in prav je tako. Upam, da te vsi po vrsti zasluženo razvajajo. Pika 74 tebi pa želim....saj veš polnouser posted image

Hvala še enkratuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
22.2.2008 18:51:30   
zarja1
Pika74,
meni so takoj na prvem pregledu v ambulanti za zdravljenje neplodnosti ugotovili maternično pregrado in polipe. Operacija, ki naj bi bila kratkotrajna a ni bila. A moram priznat, da ni bilo hudo. Bolečine niso bile omembe vredne, le slabost po narkozi me je dajala dan ali dva. Meni so že v štartu rekli, da je to tudi del razloga, da ne morem donosit (beri spontani splav pred 6 meseci preden so ugotovili pregrado in polipe). Potem sva še poskušala, a sva čakala zaman. Ni in ni hotelo ratat. Zdraj sem nekje tri dni pred prvo punkcijo in znova neki problemčki.
To je moja izkušnja. Vem, da ne gre za endometriozo a morda le toliko za podporo. Vse bo še ok.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 22.2.2008 18:53:27 >

Horny Teddy

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
22.2.2008 18:56:28   
pika74
Hvala zarja1user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
22.2.2008 19:05:37   
orto2
Pozdravljene punce!

Da se še malo jaz oglasim. Tudi meni že načenja psiho. Imela sem dve histeroskopski op., laparoskopsko op., dve neuspešni IUI, neuspešen 1. IVF in brez zamrznjenčkov.

Poleg drugih stvari imam pCO,ki je kar hud. Vsakič imam hiperstimulacijo, na IVF sem imela več kot 14 celic, uporabnih 7, oplojenih 2, in še to le morule. Seveda M že 5 dan po ET!!!!!

kAJ MI SVETUJETE? Kaj vam rečejo da pomaga pri pco za boljše celice?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
22.2.2008 19:07:16   
pika74
o hudiča... to je pa orto...

držim pesti, da se oglasi kšna s pco... in še bolj držim pesti, da ti kmalu rata!!

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
22.2.2008 19:08:23   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Pikovit sedaj bi pa res bil že čas za kakšen testek.

nič ga še ne bomuser posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
22.2.2008 19:10:42   
pikovit
Orto pravijo,da je dobro pravilno prehranjevanje.Dieta prav za pco.Na sosednjem forumu boš kaj več našla.Ti bom probala kakšen link najt.

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
22.2.2008 19:15:24   
pikovit
Za Orto:

http://www.neplodnost.info/ziva/portal/article.php?story=20050509013324568
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4365612,4366980#msg-4366980

Pobrskaj še malo in boš našla kaj več

Veliko sreče

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
22.2.2008 19:20:10   
pikovit
Mismis zdej si pa že doma.Kako je šlo?Po mojem moraš bit zmatrana in boš sam dol padla.Prej še kakšen H. ruken,pol boš pa res za v postlo

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
22.2.2008 20:18:22   
kikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Medve se pa vidiva 5.3. na UZ user posted image

Ja, saj sem te že spraševala, predno sva se začeli špikat, če začneva isti dan, pa si nabrž spregledala...
Se vidiva 5. 3., sam če te ne bom zamudila...jaz ponavadi prišibam med zadnjimi  user posted image   user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
22.2.2008 20:29:11   
banga
No, sem vas na hitro prebrala, sem namreč po  punkciji kar boga, še kar krvavim, pa malo se mi vrti - itak, imam nizek pritisk, in se mi v osnovi skoz vrti user posted image user posted image
Dobrovoljčiva - super!!!! Sem fuuulll vesela zateuser posted image user posted image Zdaj ti pa želim, da z svojo pikico mirno preživita preostanek nosečnosti
Pikovit, Mijavček - vaju bom pa res za ušesa!!!! o kakšni user posted image  pa vidve govoritauser posted image user posted image user posted image
Kajsica - žal mi je, da se ti to dogaja, mislim nate in takole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo čimprej spet vse ok pri tebi
Konina - tudi zate user posted image user posted image user posted image

Sulfinija - upam, da je s teboj vse OK, in da se nam boš kmalu lahko javila v živo
Anadejka - itak tudi zate samo user posted image user posted image user posted image  
Shuka - mamica, hvala za lepe misliuser posted image
Dakec - ti si pa itak moj idoluser posted image user posted image
Anja - en velik user posted image  Zakaj se je to zgodilo, pa verjetno nihče ne veuser posted image
Mismis - upam, da je padla vsaj 6user posted image user posted image user posted image

vsem ostalim pa lahko noč, grem nazaj počivat, da bom v sredo ja v najboljši formiuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
22.2.2008 21:23:50   
mismis
evo mene...malček pozno ampak nikoli ni prepozno,

da ne pozabim Pika74 v temi E-zmagovalke so mislim da punce, ki imajo endometriozo, milsim pa da sta tudi naši Lejla  in LaraLight med njimi, pa seveda Mijavček. Te včasih zasledim na tej temi.

Anja31, ti smola ti, žal imaš prav, če pride do punkcije se ti šteje celoten postopek... Bo pa drugi boljši

Pikovit in Pija, kje ga pijeta brez mene, zdaj ga pa moram sama doma, kot kakšen star, sam sebi odvečen alkoholik. Pismu kaj meni paše vedno pir po izpitih...

Banga, ti kar počivaj, da boš ja spočita za sredo, ko dobiš otroce

Vsem, ki ste držale pesti danes zame se zahvaljujem iz vsega srca, če mi bo uspelo narediti ta izpit, bo samo zaradi vas. Pa mislim, da mi bo ratal vsaj za tisto ubogo 6-ko nabrati, pa kaj zato, ker tak izpit kjer se 135 minut potiš ne bi rada prav kmalu ponovila...

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
22.2.2008 21:30:00   
pika74
Ja mismis, sej men se zdi, da je bla glih Mijavček tista, k je mogla še drugič na laparo in to zarad endometrioze.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
22.2.2008 21:30:32   
mismis
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sobota, 23. 02.
Anadejka - UZ
Pika74 - UZ
Nedelja, 24. 02.
Gita14 - ET
Mihi78 - ET
Špelka12 - UZ
Zarja1 - UZ
Ponedeljek, 25.02.
tejki - UZ
cukica gre po drogo
Žirafica - UZ
Sreda, 27.02.
Banga - ET
Ponedeljek, 03.03.
Linda25 - UZ
Sreda, 05.03.
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ

NAŠE NOSEČKE
Ponedeljek,  25.02.
dobrovoljčica - UZ

Petek, 29.02.
Goldfish - 2 UZ + NS
Lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Pikovit greje user posted image user posted image  - TEST 26.02.2008
Mijavček greje user posted image user posted image  - TEST 03.03.2008
Črni tulipan grejeuser posted image user posted image  - TEST 04.03.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Lara Light - user posted image
Tejki  - user posted image
mismis  - user posted image  

user posted image  KANDIDATKE ZA user posted image    V JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor (javi se)
  • Rmeli nadaljuje v februarju (javi se)
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki,
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje, (javi se)
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki, (javi se)
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M, (javi se)
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj (javi se)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš)
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš)
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1.
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact (javi se)
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Anabanana(spontan ciklus;PO;Reš,Merlo) 31.1.UZ, 1.2.UZ + stopka
  • Žirafca(ICSI;LJ) začetek 9.2.2008
  • banga (?, ?) predvidoma špikanje 9.2., 1.2.Menopur ?
  • Ajedat (2 ICSI, dr. Reš/PO) 3.2. punkcija,
  • Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Anja31 (I. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur)
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) prenos zamrznjenčkov

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image
  • netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka naj se aprila res začne
  • paki dobrodošla
    user posted image user posted image

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelka user posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy user posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra,Pikovit,Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_Puser posted image ,
Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image

user posted image user posted image  

user posted image  NOSEČKE december/januar user posted image

user posted image   Johnie,user posted image
user posted image Pikica26, pregled 07.02.
user posted image sonček 75
user posted image DejanSenka
user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica (25.02.)

user posted image Lejla007 (29.02.)

user posted image Shuka (03.03.)

user posted image Anime (06.03.)

user posted image   Cati       

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil mismis -- 22.2.2008 21:45:12 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
22.2.2008 21:34:18   
pika74
mismis... sam za evidenco - če se lahko pridružim -
pika74 33 let (zaenkrat še user posted image ), 3. IVF 2 zamrznjenčka, dr. Drobnič GK Lj. V soboto UZ (danes mi je izmerila 17mm velik folikel na levi strani... pomoje bo kmalu za ET)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
22.2.2008 21:38:10   
pika74
U si hitra user posted image user posted image user posted image

tenksuser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
22.2.2008 21:39:05   
mismis
Veš de, ti sam povej, kaj lažjega pa res ne morem naresti za človeka, ki je tolk dober letnik user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
22.2.2008 21:41:55   
pika74
A ti si tud 74?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
22.2.2008 21:44:39   
mismis
Imam pa nekaj vprašanj glede seznama, in sicer:

1. Kaj je z dekleti, ki se nam niso že zelo dolgo javila
dole, Rmeli, M.L.B.K., mandarinca, Goldy, šemalo, majc
ali jih še obdržati na seznamu, ali jih črtati. Zbiramo predloge...

2. Ali dekleta, ki so imele žal neuspešen postopek v jan/feb lahko dopišemo med  dekleta, ki so za postopek mar/apr ali celo kasnejši mesec, da malo zmanjšamo seznam za feb.
To so dekleta, kot sva npr. midve z Laro...

kaj pravite, a se gremo demokracijo

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?