Alina_alin
|
dober in zdrav dan! Ja, saj vem, da čudno zveni ta pozdrav, samo jaz si še samo tega želim, pa tudi če bo dež ali sneg... En teden je naokrog in nič bolje. Da povzamem: -prejšnji četrtek zbolel moj, 4 dni dobesedno ležal na AB -v soboto zbolela naša dojenčica, diagonoza: vneta ušesa, AB in za zbijanje vročine paracetamol -v ponedeljek zbolela starejša 2,5letnica - peljem k zdravniku, reče da je grlo, ušesa, pljuča bp, torej brez AB: viroza, če ne bo bolje nazaj. Ponoči kopanje, ker vročina ne pade... -v sredo kontrola pri P s Tjašo: Tjaša zgleda zdrava, tudi P potrdi da so ušesa zdrava, vendar AB naj popije do sobote. Špelo peljem zraven, ker je slabša: spet enako: grlo, ušesa, pljuča bp: viroza. -v sredo že mene nekaj "lovi". pijem na litre čaja, med, česen, čebula... vse na sporedu, samo da še jaz ne zbolim do konca -četrtek (včeraj) Tjaša obupno slabša: , nahod (ki ga prej sploh ni bilo), nos zabit, kašlja, joka....glas zahripan (jok zahripan). KLičem P, ali naj spet pridem, po opisu oceni, da je sedaj dobila še virozo in da z AB neham - ne podaljšam kljub virozi. No popoldne je dobila še vročino 38,2 in kopanje, svečke itd itd. -danes pa jaz obupno slabša, še dobro da nimam vročine., Do srede dopoldan sem imela pomoč mame, je bila kar pri nas, da mi je pomagala. Ker to je živ obup: vsi bolani, mi jokata obe hkrati. V sredo popoldne in včeraj sem bila cel dan sama. IN da mi ne bi bil dolgcajt še eno filmsko doživim namesto kavice: moj zjutraj odide v službo, jaz ob 9h s Tjašo v vozeku na teraso, da jo malo zapeljem in zaspi, ta večja me počaka v dnevni. slabo minutko vozim po zelenici tjašo, se vrnem k vratom, sparkiram vozek, hočem not. presenečenje: vrata zaklenjena!!!!!!!! jaz brez ključa, brez mobitela. brezdomka, z enim otrokom zunaj, z enim v hiši in sem ga lahko gledala skozi okno, če sem imela srečo , da ni pobegnila iz jedilnice ali dnevne kam drugam. govorim ji da mi naj odklene (vrata imajo steklo in sva se videli skozi). hoče odklenit, enkrat dvakrat,nič. pravi, da ne more. nič, letim in zaklenem ograjo, da če bi slučajno odklenila,d a kam ne pobegne. potem letim z vozekom k sosedu si sposodit telefon,da pokličem mojega,da pride domov mi odklenit hišo. kakih pol ure je bila naša 2,5 letnica sama gospodar v hiši. dokler sem jo gledala skozi okno je bilo še ok, ko pa je šla v kak drug prostor in je nisem videla, sem pa dobivala sive lase. groza. šola, ni kaj. pa edinkrat, zmerom sem vzela raje še ključ ven, pa tudi če stojijm od vrat 2 metra. takrat nisem, eto. pa nikoli ni obračala ključa... ejeje. ja, sedaj je to smešno, včeraj ni bilo. Vsem hvala za voščilo, da ozdravimo. Noakaki kengorujček imate, rada bi kupila. MOj križ je adijo, odkar sedaj Tjašo nosim 2 dni, ko ima vročino in joka.Lepo se imejte na smučanje, kam grete? jaz bi tudi... izpadanje las -o tem ste govorile. jaz sem po prvem porodu, 1 leto in pol izgubljlala lase, v neomogočih količinah. ok, hormoni so vsi rekli. enkrat sem bila prehlajena in mi je moj osebni zdravnik, ko sem mu to omenila da še po 1,5 letu ni bolje, dal napotnico za lab, in bila sem zelloooooo slabokrvna. tak da bodite pozorne na to. ko sem si izboljšala kri lasi niso izpadali več. papa, že imam alarm, komaj sem si po 1 tednu našla 5 minut da kaj napišem. saj bo, sam ne vem kdaj - bolje. po enem tednu še slabše, ker je viroza, in imam vsga že pol kufer. ajaj. papa, pa brez zamere, mal mi je lažje, ko sem se skaškljala tu gor z napakami tiskarskimi
|