Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 21:16:34
|
|
|
|
*Mišika*
|
no sj jst bom tudi počas šla pod kovter, ker morem jutr kr zgodaj ustati. NOČKO punce
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 21:22:45
|
|
|
|
spps
|
sej jaz tud ne bom več dolgo vztrajala ,ura bo kr kmalu 5,sam ,ko ne morem ponava zaspat pred polnočjo ajd,lepo se mejte
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 9:07:00
|
|
|
|
tasa.m
|
Dobro jutro punce, uh ste se včeraj razpisale, včeri zvečer sem imela občutek, kot da se bo glih kar vlila , pa sem jo odgnala, danes pa sem hotela kupiti test, pa jih niso imeli (v DM) , katera je bila tista, ki je vse pobrala . Bom šla pa popoldne v lekarno. Držim pesti, da bo danes kar ROZNE barve.
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 9:13:03
|
|
|
|
Tiki55
|
Jutro dečve! Pa kaj je s tem seznamom, prav žalosten izgleda . Nobene nove nosečke? Jaz imam do dneva D še nekaj dni, pa me že vse boli in špika. Se bojim, da ta mesec ne bo nič... spps, *Mišika*, neyka7, sončnica24, srecna_zvezda in ostale borke, je pri vas kaj novega? tany83 odštevamo dneve že na prste ene roke, a ne ... Joj, ta neučakanost Dajmo rozike na plano!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 9:14:38
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m Dobro jutro punce, uh ste se včeraj razpisale, včeri zvečer sem imela občutek, kot da se bo glih kar vlila , pa sem jo odgnala, danes pa sem hotela kupiti test, pa jih niso imeli (v DM) , katera je bila tista, ki je vse pobrala . Bom šla pa popoldne v lekarno. Držim pesti, da bo danes kar ROZNE barve. Držim pesti, da ugledaš velik plusek . Glej, da nam takoj sporočiš, bomo čakale...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 9:39:54
|
|
|
|
tasa.m
|
Tiki55, verjetno še ne bom dons delala testa, ker imam še 3 dni do najdaljše , pa bom verjetno počakala do takrat. Kaj pa ti, 27. bo kar hitro.
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 9:51:38
|
|
|
|
Alkestis
|
Živijo punce! Sporočam vam, da sem opravila test in je bil POZITIVEN. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Še vedno ne morem verjet. Kako krasen občutek je, ko končno zagledaš +. Držim pesti za vse, ki še čakate. Upam, da se mi čimprej pridružite LP
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 9:53:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Alkestis, čestitke!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 9:57:48
|
|
|
|
little angel
|
cestitke!!!!!!!!!!!!no punce pa lahko eno pobarvate v roza pa mogoce bote konc mesca lahko se mene... upam. pa ostalim ki je v teh dneh ne pricakujete drzim pesti!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 9:58:55
|
|
|
|
trinity22
|
Alkestis iskrene čestitke Jaz pa vam sporočam, da me je grda packa vseeno obiskala neglede na to da se m ji prepovedala, neglede na to, da je prepovedana tudi modra barva, žal se ta mesec ni izšlo, čeprav sem jedla Klomifen in pila čaj krvomočnice, ne eno ne drugo ni dalo željenih rezultatov. Obarvajte me modro, plese... Za drug mesec pa bom samo navijačica, rabim mal pavze ... Bom pa še vedno navijala tudi za vas, da ste zdaj do konca februarja vse roza, da mal dvignete procente, dajmo punce, dajmo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 10:24:50
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alkestis Živijo punce! Sporočam vam, da sem opravila test in je bil POZITIVEN. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Še vedno ne morem verjet. Kako krasen občutek je, ko končno zagledaš +. Držim pesti za vse, ki še čakate. Upam, da se mi čimprej pridružite LP drzi zdaj se za nas pestke!!!!! aja, pa...dobro jutro ! v vsej tej vznesenosti sem vas cisto pozabla opzdravit..
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 10:26:51
|
|
|
|
tasa.m
|
Alkestis; čestitke , kakšne znake si pa kaj imela Trinity22;
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 10:27:33
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Jutro dečve! Pa kaj je s tem seznamom, prav žalosten izgleda . Nobene nove nosečke? Jaz imam do dneva D še nekaj dni, pa me že vse boli in špika. Se bojim, da ta mesec ne bo nič... spps, *Mišika*, neyka7, sončnica24, srecna_zvezda in ostale borke, je pri vas kaj novega? tany83 odštevamo dneve že na prste ene roke, a ne ... Joj, ta neučakanost Dajmo rozike na plano! Tiki55 ne smes biti crnogleda vceraj si ti mene bodrila danes pa jaz tebe! Dokler je ni....??? JE UPANJE! Kaj ne da? Nasmesek na obraz da jo se bolj preplasis in sploh ne pride! Pri meni nic kaj novega, mogoce da me prsi zacenjajo malo bolj bolet, cutim neko cudno ampak res cudno spikanje spodaj in v preponah pri nogah(kar ne pripisijem prevec ) zakaj pa tocno ne vem... No ce je zaradi potem naj boli! Jaz tudi drugace ne morem docakat tisti torek, prav bojim se ga....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 10:28:54
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Alkestis iskrene čestitke Jaz pa vam sporočam, da me je grda packa vseeno obiskala neglede na to da se m ji prepovedala, neglede na to, da je prepovedana tudi modra barva, žal se ta mesec ni izšlo, čeprav sem jedla Klomifen in pila čaj krvomočnice, ne eno ne drugo ni dalo željenih rezultatov. Obarvajte me modro, plese... Za drug mesec pa bom samo navijačica, rabim mal pavze ... Bom pa še vedno navijala tudi za vas, da ste zdaj do konca februarja vse roza, da mal dvignete procente, dajmo punce, dajmo Trinity22 in da je v marcu ne bos vec videla!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 10:48:04
|
|
|
|
Alkestis
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m Alkestis; čestitke , kakšne znake si pa kaj imela V bistvu samo malo bolj občutljive prsi, nič drugega. Tudi v prejšnji nosečnosti skoraj nič znakov. Včasih mi je bilo že skoraj brezveze. Razen trebuha in brcik sploh nisem vedela, da sem noseča. Držim pesti. LP
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 10:49:24
|
|
|
|
Tiki55
|
Nova nosečkaaaaa! Alkestis čestitke Trinity22 žal mi je, da te je obiskala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 11:01:26
|
|
|
|
Tiki55
|
srecna_zvezda hvala za vzpodbudo! Saj vem... Upanje umre zadnje S tamalo sončico sva danes doma, ker je nekaj zbolela, pa hoče smeška, ki iz lončka pogleda . Tako da je tale zanjo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 11:03:23
|
|
|
|
lunica 85
|
je bravo čestitke,končno ena rozika.Jupi.Zdaj pa le pogumno navijaj za vse nas ostale. hitro jo obarvajte v roza je še ni na seznamčku.Jaz nebi da ne bom spet kaj zbrklala. lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 11:07:17
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 srecna_zvezda hvala za vzpodbudo! Saj vem... Upanje umre zadnje S tamalo sončico sva danes doma, ker je nekaj zbolela, pa hoče smeška, ki iz lončka pogleda . Tako da je tale zanjo a bolna al kaj? No potem pa bom se jaz enga dala .... Mas ze kake znake,razen da te boli spodaj?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 11:13:30
|
|
|
|
glen
|
Punce a se vam lahko pridružim? M ne pričakume 24. feb. ZM sem imela 20. jan.ampak imam ciklus na 30- 35 dni tako da bom počakala do pon.25.feb. s testom. Vsem ki ste ta mesec zagledale želim čim lepšo in čim mirnejšo ,ostalim pa da bi čim prej zagledale čaroben . Lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 11:24:37
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
IZVIRNO SPOROČILO: glen Punce a se vam lahko pridružim? M ne pričakume 24. feb. ZM sem imela 20. jan.ampak imam ciklus na 30- 35 dni tako da bom počakala do pon.25.feb. s testom. Vsem ki ste ta mesec zagledale želim čim lepšo in čim mirnejšo ,ostalim pa da bi čim prej zagledale čaroben . Lp Drzimo pesti tudi zate!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 11:26:51
|
|
|
|
Alkestis
|
Dajmo punce, še malo. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 12:09:45
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Punce dajte mi nekaj povedat; v torek moram it delat tudi zdravniskega(za sluzbo). Ce jaz nic ne povem, ko bodo mi vzeli kri al vodo(nimam namrec pojma kako to gre, ker bo to zame prvi zdravniski-slazba) a lahko oni sami ugotovijo ali sem noseca??Ker ravno takrat mislim tudi jaz test delat ce je prej ne bo namrec.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 12:41:19
|
|
|
|
*Mišika*
|
Pozdravljene! No včeraj sem imela prav, se je res napovedala in danes zjutraj prišla. ampak nič zato, gremo pa v nove boje v marcu. samo se mi zdi nekm čudna, kar rjava sploh ne rdeča. ne vem zakaj. no obarvajte me na modro, držim pesti za vse vas
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 13:02:36
|
|
|
|
little angel
|
misika mogoce pa je ne bo in je to samo vgnezditvena?drzim pesti za vse!pa dobrodosla glen!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?