Dinki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy Punce, eno vprašanje. V MŠ so nam rekli, da lahko na sprejemu poveš, da ne želiš, da dajejo informacije o tebi v porodnišnici. Vedno bolj razmišljam v tej smeri, ker mi postaja tole počasi tečno. Naši in njegovi so glih en podoben šmorn in se bojim, da bodo klicarili in klicarili v porodnišnico. Vsem sva povedala, da bova sporočila, ko bo kaj novega, to itak, pa kar kličejo, če je kaj novega. No, sej razumem, da jih skrbi ma počasi mi začenja it na živce, k so vsakič že ista vprašanja, je kaj novega, ste doma al v porodnišnici, je že rodila..mislim..če sva rekla, da bova povedala, bova, sploh nisva razmišljala, da ne bi. No, zanima me, če je katera razmišljala o tem, da bi rekla, da naj ne dajejo informacij. Najprej se mi je zdelo to glupo, zdaj pa vedno bolj razmišljam o tem. Nasy, kot se jaz spomnim iz MŠ je tako, da so pri dajanju informacij v lj. P glede tega zelo skopi, oni povedo le SI ali NISI rodila nič pa kdaj, kaj, kako....ne spomnim pa se, da bi rekli da imaš možnost izbire...ti verjamem, da ti gredo tovrstna vprašanja že prav na živce. Še ne vem kako je to, ker me tega še nihče ne sprašuje , mislim pa da moji ne bodo tako zelo neučakani...no ja, razen moja mami, ki jo kar vidim, da bo u luft skakala od nervoze .... Naj še druge povedo kako je glede tega, če imam jaz kaj narobe.....