|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
21.2.2008 15:38:26   
majoli
Tave, hvala za recept.

Klaudia, meni se zdi tvoja ideja, da bi se za srečanje dobile kje zunaj, super. Sem za to varianto ali pa zaenkrat še za Kolosej. Btw, kako prideš gor v Kolosej z vozičkom?

Oktoberka, ne zmeni se za razpredelnico. Moj mali poje tudi največ 120 ml na pribl. 4 ure, pa ima ful veliko kg. Tvoja punčka že ve, kaj ji paše. Je imel pa Maks tudi eno obdobje, ko je vztrajno zavračal flaško, zdaj je pa spet vse ok.



(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
   RE: Desetke007
21.2.2008 15:52:25   
mama06
Pozabila sem povedati, da sva dobila napotnico za RA. Sedaj pa kličem že cel dan, pa noben ne dvigne slušalkeuser posted image user posted image user posted image

Smo bili danes vsi 3-je na sprehodu in po sprehodu smo se ustavili v naši pizzeriji ter se še najedli, da mi ni bilo potrebno kuhatiuser posted image user posted image . Mali je seveda prespal tako sprehod kot kosilouser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
   RE: Desetke007
21.2.2008 15:54:04   
mama06
Še to, uspela sem izgubit stik z receptom, A ga lahk kera da še enkrat pleaseuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
   RE: Desetke007
21.2.2008 16:13:24   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: majoli
Btw, kako prideš gor v Kolosej z vozičkom?


Greš do McDonaldsa in potem imaš tam dvigalo. Pa se samo zapelješ gor.


mama06 - recept za kornije je pa tukaj... http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=2469295

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
   RE: Desetke007
21.2.2008 16:19:49   
suzanamai
Klaudia oprosti, ampak vseeno, gosta hrana ni za na flaško. Vedno po žlički. Vsaj tako pravi naša P in zobozdravnica.

Jaz sem tudi za to, da se v primeru lepega vremena dobimo kje zunaj.

Eno vprašanje, a so bili vaši kaj pikasti po cepljenju? oji so se pojavile pikice po obrazu, lesišču in trebuhu, saj jih ni veliko, pa ne bi rada zganjala panike.

Sedaj pa šibava po Mai-a. živajte

_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
   RE: Desetke007
21.2.2008 16:34:13   
valči
Klazdia,Suzanamai,
po občutku glede goste hrane.Ti riževi kosmiči,ki jih da v flaško klaudia,definitivno ne škodijo zobkom,preverjeno pri dveh otrocih imata oba lepe zobke,sem obema po 5. mesecu dajala po flaški zadnji obrok in to do kakih18. mesecev.Sprva navadne riževe od milupe,ali nevem kaj,kasneje,po 9. mesecu malo čokolina,keksolina...Glih toliko,da se je malo zgostilo mleko.Sem pa zobke,pol ko sta spala,malo z vatko,namočeno v vodo spucalauser posted image user posted image .Da ni glih na zobkih ostajalo.Poznam mamico,katerega sin ima čisto črne zobke od kariesa,ga je polno dojila do 6. meseca,voda po flaši in nič drugega.Skrajno zdravo vglavnem.Pri treh letih že črni zobki,zobozdravnik,hudo-in tako pazila nanjuser posted image GENI!Reče naša tašča in ima prav!

Vsaka mama pa naredi po presoji,no to sem mogla napisatuser posted image ,še pridem nazaj,grem sina rihtat,je bolan,vročina,hud kašeljuser posted image Se beremo.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
   RE: Desetke007
21.2.2008 18:04:56   
lane31
No moja gospodičnica in njena prijateljica-5 mesecev sta se zmenili, da se bosta drli tako dolgo dokler ju ne vzamemo iz vozičkov user posted image .....kakšen duet sta vdarli na šetnji.....kar hkrati user posted image , ni pomagalo nič, ne čaj,ne duda ne makedam user posted image ....po 15-ih min. ,sva obupale in ju vzeli ven- že zato, da naju keri mimoidoči nebi prijavil na socialno user posted image ....seveda sta od šusa utihnili in se gledali ko veliki user posted image .....Ma a so pametni ti mladički user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
   RE: Desetke007
21.2.2008 18:05:59   
lane31
Mama 06....kaj pa je narobe, da mora v RA ???

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
   RE: Desetke007
21.2.2008 18:07:18   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: majoli
Btw, kako prideš gor v Kolosej z vozičkom?


Greš do McDonaldsa in potem imaš tam dvigalo. Pa se samo zapelješ gor.





Pa ne pozabi not zavit po Nordic- je mnjami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
   RE: Desetke007
21.2.2008 18:39:04   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Mama 06....kaj pa je narobe, da mora v RA ???


Kljub trudu, da mu forsiram levo polovico(roko), še vedno desno in levo ni simetrično. Sploh je noče prav uporabljat, razen za sesanje palca. Pa tudi previjem ga zelo težko, ker se dviguje na pete in dela most, potem pa še plenico s petami ven rine. Kadar pa je zaspan ali pa jezen, se zelo uslučuje na rokah. Skratka zrel za RA ne samo po mnenju mame, ampak tudi po mnenju P, ki meni, da ga naj še dobro pregleda dr. v RA.

Cepljenje - naš nima nobenih izpuščajev in tudi nobenih drugih reakcij(24ur od cepljenja) in upam, da tudi nič več ne bo. Niti to, da bi bolj spal, ne morem reči, saj že itak dosti spi. Sta popoldne oba z atijem za 2 uri žagala drvauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
   RE: Desetke007
21.2.2008 19:05:54   
lane31
Ah seveda....saj si že razlagala to....sorry user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
   RE: Desetke007
21.2.2008 20:20:37   
skuštrana
Evo še meneuser posted image

Je danes prišel možek in sem prišla do svojega lap topauser posted image

Mama06, če te kaj zanima o slingu in podobnih zadevah kar vprašaj, ampak vidim da so ti tule že vse razložileuser posted image Sicer jez čakam, da naš Arsen napolni kakih 6 mesecev potem pa ga nameravam dat v mei tai. Kaj je to lahko vidiš na tem linkuuser posted image   http://www.pixiekid.com/shop/index.php?main_page=index&cPath=68  Bojo pa kmalu naprodaj tudi pri meni, ker imam sedaj novega dizajnerja, ki že razmišlja - a ne mehurčicauser posted image   Moj mali je v slingu že kar težek, za kako dolgo turo, na boku ga pa še ne smem nositi...


Joj, kako vaši že jejo gosto hrano..jaz pa sem mu danes hotela dat malo sladkih kamilic (ker spet ni kakal ne vem koliko dni) pa je skoraj umrl zraven od groze...

Aja, Zapp - no, mi ga imamo, super je ker se zloži na malo in je res lahek. Minus - nima naklona, ampak to ni nek velik minus..je pa zapp za otroke starejše od 8 mesecev , prej sigurno ne..če bi kupovala še nekrat bi spet kupila zappa prav zaradi njegove majhnosti in lahkosti - komot ga daš na avtobus, vlak, avion,...Jaz sem z njim naredila kilometre in kilometre po vseh mogočih terenih, sploh ko sem bila noseča z Arsenom in sama z Lizo..Aja, je pa zapp zelo nestabilen voziček, naša Liza je full živahen otrok in se je skupaj z njim velikokrta prevrnila.


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
   RE: Desetke007
21.2.2008 20:41:04   
mama06
Klaudia hvala za link. Sem šla pogledat, kje je to bilo, pa se spomnim, da sem prebrala post pred tem in za tem, tega pa se ne spomnimuser posted image user posted image . Mi je nekako pobegnilo.

skuštrana res bi rabila inštrukcije s tem slingom ali ta druga zadeva, ki si jo dala v linku. Meni se zdi ful isto kot sling. Sicer sem pa tukaj na tem področju poplni nevednežuser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
   RE: Desetke007
21.2.2008 20:46:05   
Jenny Anny
mama06, jaz mam tud sling in sem zelo zadovoljna z njim, pa tud naša se zelo rada nosi v njem, sicer se nosiva samo tummy to tummy, morava še kaj drugega naštudirat.

GH mi tud še nismo začel, bomo še kar počakal malo.

Lunca je pa grozna, našo punco gunca da je kaj. Nocoj je bla katastrofa. Že do polnoči se je 4x zbudila, pa ne ziza, pa ne flaša pa e duda, kar nekaj....
Ko je bla ura pa pol štirih se je pa začela pogovarjat v postelj pa smejat, jaz pa zraven user posted image , pol je pa zaspala, je pa moj začel žagat, rajši sploh ne bom komentirala kakšna sem bla zjutraj.

Popoldan je bla pa tud tečka, no zdaj me pa spet kličeuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
   RE: Desetke007
21.2.2008 20:51:31   
mišk
A je že katera od vas uporabila Fredov obroč, in kako se je user posted image  v njem obnašal?
 
Razmišljamo, da bi se šli v kratkem v Dolenjske toplice kopat. Baje je tam v ta starem bazenu ful topla voda in ozračje. Sej po mojem sam nimaš velik od kopanja, če vzameš dojenčka s sabo, ampak vseeno. Rada bi jo malo seznanila še z večjimi vodnimi površinami, ker v banjici je postala prava razgrajačka in končno lahko rečem, da v njej uživa sto na uro!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
   RE: Desetke007
21.2.2008 21:09:13   
maja zarja
No da se še jaz malo javimuser posted image ..........user posted image zaspančklala jaz pa malo telovadim in vas berem in tipkamuser posted image .........naša se je zopet odločla,da ne bo večerjala...........user posted image čakam,da trdo saspi potem pa kar v spanju poje brez problemauser posted image oktoberka mogoče pa bi tvojauser posted image na tak način tudi več pojedlauser posted image Naša je danes popoldan spala 3 ure v kosuuser posted image upam,da to ne bo vplivalo na nočno spanjeuser posted image

Nič grem pogledat kakšno je stanje v spalnici

Lahko noč vsem mamicam in user posted image



(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
   RE: Desetke007
21.2.2008 21:19:11   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: mišk
ker v banjici je postala prava razgrajačka in končno lahko rečem, da v njej uživa sto na uro!
Eni pa še vedno ni naštudirala pravih vodnih uživancij. Se kar čudi in gleda kaj se dogaja. Pa ji kažem kako voda šprica iz termometra, pol ga pa prime in se začne slinit na njem. Vem da je David že zelo hitro začel brcat po banici, tako da smo imeli strop moker!user posted image Pri dobrih 5 mesecih pa smo ga dali že v veliko bano v fliperju - ali kako se že reče tistemu stolčku ki se pripopa na dno bane.
Fredovega obroča nismo imeli, ker nismo imeli financ niti za opremo in niti za kake plavalne tečaje. Smo se pa na morju in na Kolpi kopali v tistem rumenem obroču ko sedijo not in pa kar brez vsega, v našem naročju ali pa smo ga vozili v mini kanuju.

Spalna vreča: plišasta brez rokavov ali frotirasata, spodaj pa ima bombažno pižamico(brez ali z nogicami - v nobeni nima nogavičk). Pokrijem je ne, imamo pa cca.21-22 stopinj ponoči.

Hm....na katero vprašanje še nisem odgovorila...."smajli, ki se čoha po glavi" (RABIM LINKE DO SMAJLIJEV!!! PROOOSIIIM!!)

Skuštrana, ja, dizajner že beza po možgančkih.user posted image

Klaudia, kako pa grejo ti riževi kosmiči zmiksat? Čisto v prah? Nisem nikoli tega delala, ker nisem vedela kako.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
   RE: Desetke007
21.2.2008 21:24:41   
Jenny Anny
Evo eni smajliji so tukaj:

http://www.cosgan.de/smilie.php

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3218
   RE: Desetke007
21.2.2008 21:34:52   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica
Klaudia, kako pa grejo ti riževi kosmiči zmiksat? Čisto v prah? Nisem nikoli tega delala, ker nisem vedela kako.


Jst jih prvo skuham in potem miksam, drugače bi blo najbrž težje. Se pa pomoje dobi tudi riževo moko in je potem v bistvu že zmiksan...

smiley-i - tukaj so tudi ful dobri: http://www.33smiley.com/smiley2/index.html
user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3219
   RE: Desetke007
21.2.2008 21:45:34   
miska1
Mama06, sem vesela, da ste se cepili. Martina jutri peljem tako, da sem ga danes po dveh-treh tednih skopala. Ne morem cakat do ponedeljka, ce ga bodo vzeli jutri. Prej ga nisem upala, zdej mu gre ze na bolje in ne smrka vec toliko. Fizioloske sem tud toliko porabila, da jo rajsi kar sama pripravim, prekuhana voda in zlicka soli. Zdej spet tako lepo disi po dojencku mmm.

Skuštrana, sem tud jaz interesent za mei tai. Kdaj se bo to dalo dobiti in koliko bo cena? Za sling se mi zdi Martin ze malo prevelik. Ceprav se tud meni zdi zelo podoben slingu? V cem je sploh razlika? Mi je pa vsec, ko jim nogice visijo dol.

Glede GH mi je P razlozila, kdaj naj zacnem in s katero hrano najprej. Zdej, ko vas berem, da ze dajete kak obrok, se mi zdi prezgodaj, glede nato, kaj mi je blo receno. Tud jz bi zacela z rizevimi kosmici. A lahko zdej, ko bo dopolnil 4 mesece?

Čaj mu dajem po flaski ze od drugega meseca in vedno sladkam. Ceprav sem proti dodatnemu sladkanju, samo drugace noce piti. Po mojem ne bi smelo biti nic narobe zarad zobkov ali pac? Zdej bolj pisete o sladkanju hrane. A bi morala tud nehat s sladkanjem caja? Sej zdej itak se nima zobkov.



(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
   RE: Desetke007
21.2.2008 21:56:07   
mehurčica
Miska1, samo ene par punc tukaj je začelo z uvajanjem GH. Druge še bomo malo počakale. Jaz bom verjetno začela s kako riževo kašico okoli 5,5m. Sem enako pri Davidu začela. Čeprav ni zaradi tega nič kaj lepše spal ponoči. Sedaj pa upam, da Eni bo.user posted image Ker to mleko za ponoči ko je kao bolj kalorično niti ni tako, kot sem mislila. Se kljub temu zbuja potem še za dojenje.


In pri Davidu nisem niti sladkala in niti solila nobene hrane, ki sem mu jo dala. Še sedaj ko je star 4 leta mu manj solimo. Glede pijače pa ima najraje vodo.


Joj, zdaj pa se res morem spravit likat. user posted image

Klaudia, so mi tvoji smajliji vse zablokirali. Si jih kar ne upam shranit.

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
   RE: Desetke007
21.2.2008 22:06:57   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Klaudia, so mi tvoji smajliji vse zablokirali. Si jih kar ne upam shranit.



user posted image  So ful požrešni ja. Ker je toliko .gif sličic, je treba met kar močen računalnik in internet.

Novalac nf pa tudi pri nas ni tisto kar smo mislili. Lia se je še vedno zbujala, le da zdaj ni bila lačna in jo je bilo še težje uspavat. Ker ponavadi jo uspava ziza.

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3222
   RE: Desetke007
21.2.2008 22:23:12   
mama06
Naš mali user posted image pa danes tudi že spi. Sem sicer morala 3x urgirat z zizouser posted image user posted image , pa je ratalo.

Sedaj pa gledam CSIuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
   RE: Desetke007
21.2.2008 22:42:59   
mehurčica
A gledate A kanal? Mi je že začetek filma bil všeč. Ga bom kar do konca pogledala. Naslov v SLO: Starševske norčije. Upam, da ne bom razočarana.user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
   RE: Desetke007
21.2.2008 22:50:27   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: miska1

Čaj mu dajem po flaski ze od drugega meseca in vedno sladkam. Ceprav sem proti dodatnemu sladkanju, samo drugace noce piti. Po mojem ne bi smelo biti nic narobe zarad zobkov ali pac? Zdej bolj pisete o sladkanju hrane. A bi morala tud nehat s sladkanjem caja? Sej zdej itak se nima zobkov.



ja, to je res, sam pol, ko bo pa zobke imel, pa ne bo hotel prešaltat na nesladkan čaj user posted image .

Jaz sem danes peljala otroke v službo user posted image , Anžetu je bilo itak ful všeč, Bor je bil pa tud ves razpoložen in se je vsem smejal iz lupince in oh in sploh šarmiral user posted image .

obleke: jaz sem kar se tega tiče ful pridna - jih posortiram po vrečkah, na vrečeke nalepim nalepke in nanje napišem, kaj je v vrečki, pol pa vse v škatlo, na katero tudi napišem, kaj je notri. In pol ob naslednjem naraščaju vse takoj najdem user posted image .

sling & jasna user posted image : jaz sem bila zadnjič na srečanju čist očarana nad tvojo spretnostjo, sam sem žal opazovala bolj od daleč ... na naslednje srečanje bom prinesla svojega pa te bom prosila za inštrukcije. Saj mi kar nekako gre, sam bi rabila še mal piljenja

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Imena za fantke grškega izvora
Grčija je država s starodavno kulturo, s katero so povezana lepa ženska in moška grška imena bogov in mitoloških bitij. ...




novorojenček
Lelly28 RR

S katero velikostjo bodijev / pajackov ste začeli, ko so se rodili vaši otroci?

44 ali 50 (40%)

56 (48%)

62 (12%)


Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!