Peli
|
Joj, žiža kaj ne pride otrokom na misel , dobr da ste dobro rešil. Veš kaj me zanima - kako ste vi kej zadovoljni z Bugy Bordom?, jest glih zdej živce zgublam, sploh ne vem kaj mi bo pasal na voziček, sicer kr razmišlam da bi šla v kakšno komisijsko trgovino mal pogledat, pa voz s sabo, da vidim če gor paše... A je na kej posebnga bit treba pozorn? Se tvoja Sara rada gor pelje? Mi smo se danes dopoldan in popoldan sprehajal, dopoldan je Aljaža popadl, da ga kr na lepm "rita boli", in sva mogla pogledat... seveda je bil najbrž zmatran, ampak je kr mogu hodt... nej se navad . Me je danes čist razpi***a moja stara mama, k je pršla popoldne k men, - da zdej pa morva midva z njo do doma peš . Joj, ne vem kaj si predstavlja , sm kr ponorela, ja ona zgleda misl, da če me ni k našim, jest doma zaprata nek ležim , sm ji na žalost kr povedala da ne bo šlo, da sm zmenjena za sprehod, je bla kr užaljena... njen problem . Sploh ne razume da mam svoje življenje in da sm dost stara da počnem kar mi paše, pa brez da o tem njo obveščam, že v petek me je razjezla ko je klicala če nebo (moje)sestre domov? Da je kao pr men... ona pa je bla v službi seveda jest nč vedla, una vsa panična... Upam da nam tolk sitna ko bom stara . (sm mal zatežila ) Mojadva dedca že spita, moj po novem zaspi ko nese Aljaža spat, seveda je lih mal prej pršu domu - potem pa se crkljata... jest pa uživam sama . Vidm da ste vse pr cunjah - no jest mam vse oprano, suho, samo rabm enga palčka za speglat - se je nekej nabral.
|