|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
21.2.2008 7:55:59   
tinaaja
Punce... se 8 dni pa se selimo med otroke user posted image user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
21.2.2008 7:58:22   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

user posted image user posted image user posted image
Večina vas bo spet kmal na Čvp in pol spet na Sč,jaz bom pa kr na otrocih ostalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
21.2.2008 7:58:30   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

No se tole o cakalnih vrstah pri G...
pisem vceraj, da bi se narocila na G pregled, pac maja bo 1 leto pa tko.. In dobim nazaj mail, da moja G nima prostih terminov, da zacnejo marca narocati za septembra user posted image user posted image

A se zaje***vašuser posted image Jaz bi mogla it že nov.,ker sem dobila pošto da se ni dobro vidl.Joj se moram pol tud jaz spokat.A pa to za pop.termin???

itak da samoplacnisko .. naroc se

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
21.2.2008 7:59:00   
A-N-J-A
Aja Tinaaja a si dobila pošiljko????

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
21.2.2008 8:01:27   
tejčica

Večina vas bo spet kmal na Čvp in pol spet na Sč,jaz bom pa kr na otrocih ostalauser posted image user posted image user posted image

Ti bom na otrocih delala družbo.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
21.2.2008 8:03:30   
tinaaja

Aja Tinaaja a si dobila pošiljko????

hudoooooo user posted image user posted image ene tok hude vojaske hlace.. noro user posted image morda pa ninocka svojga pregovori user posted image user posted image (btw - thx za kufe user posted image )

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
21.2.2008 8:13:39   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Ti bom na otrocih delala družbo.

Zmenjenouser posted image

tinaaja res ga bo mogla pregovort.A ti to na netu pogledaš pol pa sam napišeš kodo,al kako nardiš?

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
21.2.2008 8:14:51   
tinaaja
ja kopiram slikico v word + velikost, ki jo zelim.. in spritntam "narocilo"

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
21.2.2008 8:15:59   
A-N-J-A

ja kopiram slikico v word + velikost, ki jo zelim.. in spritntam "narocilo"

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
21.2.2008 8:50:12   
K_a_t_i
kati-kašelj vas bo pa še neki časa spremljal,ker to gre najkasnej nazajuser posted image .Mi smo enkrat tud 3 tedne kašljal,pa je rekla P da je vse okuser posted image .

Ja, tega me je mal strah - vse "kao" ok, bo šel nazaj v vrtec (upam, da ne bojo težile, ker res grdo kašlja) in bo potem spet takoj nekaj pokasiral, ker je še čist neodporen user posted image . No sej, ju3 bom še doma, z bolniško ali brez. Sicer pa bomo že čez eno uro vedel kako in kaj.

Moram pa še danes ugotovit, kaj je včeraj Žiga matralo - se je do 1h 2krat zbudil, potem je pa 1 uro in pol skupaj jokal. Mater, da ni bla riba user posted image  No, zdej še spi (kar je pa tud rekord v zadnjem tednu...
No, ampak nič v primerjavi z Drajo - še vedno mi je hudo za vaše noči user posted image .

Grem na prežo k še mal pa se mora zbudit user posted image .

Luštne slikce user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
21.2.2008 9:44:03   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
No, ampak nič v primerjavi z Drajo - še vedno mi je hudo za vaše noči user posted image .

Kati jaz sem tukaj javno jamrala, ko se je Živa zbujala enkrat na noč, večina ostalih sončkov pa precej večkrat, tako da...... ne se ozirat name. Vem kako je hudo,če se otrok zbudi večkrat kot si navajen, pa naj bo to enkrat ali dvajsetkrat.

Anja super za boljš nočuser posted image .

Tinaaja upam, da sončen dan prežene glavobol, slabost in nasploh slabo počutje.

Jaz bi šla pa ful v Mercator center v shoping, samo je škoda tega sončka. Ma že 2 meseca se spravljam po kakšne nove supergice za sprehode, pa mi očitno niso usojeneuser posted image . Mogoče jo pa vseeno mahneva peš do tja, saj to je pol ure hoje po sončku v vsako smeruser posted image .

Aja, pa v vrtcu smo se zmenili, da začnemo maja. Če imaš podaljšano porodniško te mesto čaka in lahko prestavišuser posted image .

Brina in Jure vse najboljše za 11-ko!!!

Anej vse najboljše za prvo svečko!!!!!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
21.2.2008 9:50:39   
cv105
Brina in Jure vse najboljše za 11 mesecev !

Anej vse najboljše za 1. svečko !

pri nas pa smrkelj dol do brade ... ampak spal je pa dol 8.30 in to brez nočne malice ...  zdaj sesalcamo nosek non stop in pijemo fiziološko ... hik ...

draja ... ugoden nakup ti želim ... mi smo v soboto v cicibanu kupili prve čeveljce ... so bež barve in že čist obutani spredaj ... mi je  prodajalka rekla, da naj se sprijaznim user posted image  ... pa če vidi9š kake ne4roza superge 18-19 mi prosim sporoči ... jaz jih tudi iščem ... ta novi za v vrtec ne bodo, ker imajo zunaj travo in ko se bo to tajalo nastane blato, da glava peče

barči ... milijon dobrih želja za vašo hišo

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
21.2.2008 9:53:54   
Žabika
Madona kok to klofate!

tinaaja: kakšno številko si naročila? No sej nisem v dilemi katero bi, ampak če je ob 12-18 zdej ful veliko ali ne? Ker Hani je 6-12 zdele že zelo na meji, tako da komaj čakam novo robo.

slikce: super, super! KAj pa vele marčevsko srečanje v Zoo-ju? Kdaj bo?

Barci: javi se!!!!!

Kati: dobro opravita! Jutri pa itak, da bosta še doma in ti na bolniški!

Pa še bdw: o kakšnih Mac-ih to ve?

Anej: čestitke za Enko!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
21.2.2008 10:08:18   
draja
cv105 user posted image user posted image  jaz iščem supergice zaseuser posted image . Joj, jaz čist pozabljam, da so naši sončki že tako veliki, da oni rabijo supergice in se pol tko neumno izražamuser posted image . Lahko pa vseeno pogledam mal za Maksa.
Pa upam, da svečka pod noskom hitro ugasneuser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
21.2.2008 10:21:51   
tinaaja
tinaaja: kakšno številko si naročila?

12-18. Ima ze od prej en bodi te velikosti, pa ji je le malo velik v rokave, pa sirsi po telesu, dolzina pa super user posted image 6-12 pa je tud se ok. kapice pa nujno 6-12m.. 12-18 so prevelikeeee, ne vem kaksna bucke imajo us otroc user posted image kdaj bo pri vas nova posilka padla? kolegica je kupovala gor za svojo nerojeno puncko, prinesla ceu kufer zadev user posted image in kok hudih... sem mojmu rekla, da nujno 1x v us na en ta drag shoping.. men bi se scufal user posted image Mac-i na 8 kolesih user posted image  

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
21.2.2008 10:27:37   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: draja
cv105 user posted image user posted image  jaz iščem supergice zaseuser posted image .

user posted image  ... no, pa vseeno ... upam, da najdeš kakšne fine supergice ... po moje itak nimaš ravno kakšne ultra velike številke in "supergica" kar paše ... user posted image  

... jaz sem si jih kupila tisto jesen, ko sem bila noseča ... zdaj sem razmišljala, a lahko napišem "lansko jesen", pa sem pogruntala, da ne user posted image  ... črne najkice al kwa so že ... ful so fajn in zdaj resnično ne nosim drugega kot to ... no, za na sprehode in v domačo trgovino, da ne bo pomote ... za v službo si moram nabavit ene dvoje čevlje ... sem čist bosa, kar se tega tiče ...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
21.2.2008 10:30:04   
Pikca
jutro,

Brina & Jure čestitke za 11-ko,

Anej vse najboljše za prvo svečko!

Tinaaja, hvala za jutranjo kavico, upam, da ti je pregnala glavobol in boš uživala v sončnem dnevuuser posted image

Ninočka, hvala za slikce (pa za kofe tuduser posted image )

Draja, dober šoping (in lep sprehod do tja)!

Jaz sem si pa včeraj kupla hlače za v službo... pa tamalemu eno frajersko kapico s šildomuser posted image  in Živi roza spodnje perilo z nekimi rožicami... menda si v vrtcu punce na WC-ju gledajo, kakšno spodnje perilo ima katerauser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
21.2.2008 10:30:18   
Žabika
tinaaja: moj gre naslednji teden v LV! Seznamček pa v glavnem že pripravljen!

brcx gvgchj klx"Ć#RZ$cf

Hana pravi, da ma mama dober okus!user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
21.2.2008 10:44:05   
tinaaja
tinaaja: moj gre naslednji teden v LV! Seznamček pa v glavnem že pripravljen!

user posted image user posted image user posted image shopping in vegas ... noroooooo za zenske.. pri nas so tud deci cist not padli, ceprav 70% v tehniko, 30 pa v cunje user posted image user posted image user posted image Premium outlet is the place to go user posted image user posted image npr Tommy Hilfinger strajca je bila v lj cez 100$, tam pa 25 user posted image user posted image user posted image smesne cene so bile..

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
21.2.2008 10:50:45   
erna14
sam nahitr sibam po tamalga nazaj v vrtec

zigatu ze tece iz nosa mal kaslja,nadvse upam da nebo prsov nazaj bronhiolitismker se baje rad vrneuser posted image .drugac jaz cist zabasana z nosom....sranje

aja pa dons sem zvedla da je mela vcer ena punca v vtrcu norice,tko da cakam ce bo kajuser posted image
kati-dobr opravte pr p
barci-jaz tud skoz mislm na vaju,upam da je vse uredu.

grem ........

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
21.2.2008 11:04:46   
cv105
Erna ... koliko dni že uvajaš Žigo in po koliko ur ga puščaš v vrtcu?

danes ima najin ati rojdan ... bi mu z M narisala eno risbico za darilo ... sva že včeraj poskušala malo s flomastri pacat ... ni bilo drugega kot to, da sva bila oba od nog do glave porisana ... sem že cvikala, kako se bova umila ampak so ti crayola flomastri tako carski, da gredo z lahkoto dol ...

M je šel spat ... če ne bi smrkal, bi moral počakat do kosila in šele potem spat ... tako, pa ... naj mu bo user posted image  ...  potem pa ven ... user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
21.2.2008 11:14:01   
draja
mami sam probaj mi dat še eno žlico v usta

user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
21.2.2008 11:20:22   
tinaaja

user posted image

o madona kaksen pogled user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
21.2.2008 11:21:48   
*sonchek*
Hvala vsem za čestitke! user posted image

Naš enoletnik je v vrtcu, jaz pa sem medtem vse pospravila, naredila tortico in vse okrasila z baloni. Po kosilu ga grem iskat, potem pa šibamo na izletek. Danes bomo le mi trije, v nedeljo pa praznujemo.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
21.2.2008 11:23:46   
cv105

user posted image

o madona kaksen pogled user posted image user posted image user posted image

zdaj sem se pa še jaz ustrašila ... Živa, mi smo čist pridni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?