|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
20.2.2008 21:21:59   
banga
Mismis - žal mi je, da se tokrat ni izšlo, ti pošiljam en velik user posted image , kapo dol pred tabo, da imaš še voljo za izpit - evo dobesedno user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
20.2.2008 21:24:57   
banga
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Čvekeeeeeeeeeeeeeee, sej se vas ne da sledit. user posted image     user posted image user posted image user posted image

Pri meni je pa že padla prva šprica superfacta. Huraaaaaaaaaaaaaaaa, začelo se je.
A se že dans začnem nalivat s pirom al počakam še kak dan? user posted image

če ti pivo paše, ti kar gas user posted image user posted image  Čestitke za prvo špikouser posted image user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
20.2.2008 21:31:55   
ledenka
ste ze spet pri pivu user posted image
user posted image

pa na zdravje! jaz bi ga tud, pa sem prelena, da bi sla ven user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
20.2.2008 21:34:59   
lara light
Mismis, je resuser posted image ? user posted image Saj veš...user posted image ...drži se in upam, da ti v petek ratauser posted image , naj ti gre učenje dobro v glavo!

Dejzika, lepo, da si prišla...sem te zavohalauser posted image  vidim, da ni bil švic, saj je kolo prašnouser posted image ...bodi lepo, veliko mislim nateuser posted image

Dajamaja, super si se porihtala. Fajn!user posted image  Jaz bom poklicala konec aprila za datum v maju. Še kar nekaj časa...sej mislim, da mi tako paše zdej. Pa ogromno dela...

Pikovit, pija, abra, kajsica, sulfinija, sayuri, banga, dakec, shuka-carica 2 muhi na en mah, vse nosečke, vse ostale...Bodite lepo prav vsaka posebej...vas berem, ko le utegnem...

Še to, danes sem prodala motor, včeraj sem bila prvič na jogi - super!...v petek grem žurat z mojimi pupami...moj dragi gre jutri v službo po dolgem bolovanju...lubčke vsem!user posted image  Nočko!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
20.2.2008 21:40:03   
banga
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Lep večer, v čast mi je, da me občasno pogrešate.user posted image

Se hecaš? Ko sem jaz šele čakala na postopek in nisem še aktivno čvekala, sem vedno najprej pogledala tvoje in Larine poste, ker sem bila običajno v takšni pozi user posted image  V glavnem dži se punca, če imaš zdaj takšno gužvo, bo čas en dva tri minil in boš kmalu spet aktivno med nami, ki te kot vidiš pogrešamouser posted image  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
20.2.2008 21:44:32   
banga
Lara lepo, da si se javila. Bodi lepo in mirno noč ti želim, približno takole user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
20.2.2008 21:48:57   
banga
Ledenka, ti si caricauser posted image
Drage dame, moj user posted image  se že pritožuje, da sem poročena z računalnikom, tako, da se poslavljam, lahko noč želim vsem skupaj.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
20.2.2008 21:59:02   
Abra
Mismis, tale user posted image te je pa prav zafrkavala, ko bi le prej prišla, če je že mislila. Bo pa naslednjič uspelo!

Shuka, smo na koncu le prišle skupaj user posted image

Ste pa vse tko luštne s temi novimi smajliji user posted image

Dajamaja tolko je novih stvari, skor za vsako zadevo naj bi bli lahko tudi imunološki razlogi - od neprehodnih jajcevodov, do visokega FSH, premalo progesterona ... za te sicer poznamo učinkovita zdravila, en kup pa je bolj "nevidnih", te pa je tudi težje zdravit. Pa kar neki zanimivosti, npr. ženska postane v cca 9. letih lahko neplodna, če ne uporablja nobene kontracepcije in ima istega partnerja. Imunski sistem začne proizvajat protitelesa na spermo, ker se nekako prepriča, da se je reprodukcija končala ... to je tko, bolj za zanimivost user posted image drugače so stvari zelo nazorno opisane, zakaj do česa pride. Na splošno pa priporoča tudi akupunkturo, ročno limfno masažo in zdravo prehrano (naš seznam je kar približno enak). Včeraj sem spet brala, prej sem imela pa kar neki pavze. Zaenkrat zase nisem še nič posebnega našla, nobenih simptomov, ki jih opisuje, razen neuspešen postopek in splav. Nekako govori o dveh neuspešnih postopkih, ki bi lahko že bili razlog za testiranja ... jaz si pravim, da je bil samo prvi neuspešen, drugič je le bila nosečnost, čeprav neuspešna.

Daisy, meni včasih tudi motivacija pade, zdej sploh, ko me je še prehlad začel zafrkavat, pa sem še nedolgo nazaj govorila, kako se me nič ne prime. user posted image

Pija, še kar gužva v službi?

Lara, ti bo kaj hudo za motorjem, zdaj ko se začenjajo topli dnevi? Ti kar jogo treniraj, baje je dobra tudi za neplodnost.

Pozdravček vsem!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
20.2.2008 21:59:49   
mismis
Hvala, hvala z vse ki ste tako lepo držale pestke zame...cenim to in spoštujem in seveda vračam objemčke user posted image

Sem že malo boljše volje, še dobro da se moram učiti, ker nimam časa misliti na ta neuspeh...

Lara, res res, mogoče pa februar ni dober mesec za 74 letnik
če je slučajno še katera 74 letnik naj se ne prestraši, od zdaj naprej bo bolje....

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
20.2.2008 23:07:31   
pikovit
Čer,

čisto na hitro.Bilo je super za jest.Zraven je padu en heiniken pol pa še v Mc donaldsa na sladoled in večer je bil poplen.Aja pol pa še v šopng in večer je bil popolen.

Mismis zelo mi je žal.Sem pa že mislila da ti je ratalo. user posted image

Vidim,da so se naše bivše,bodoče akterke javile.Lepo,lepo lahko bi se večkrat.Sorči Dejzi  ni bilo namernouser posted image .A bo zdej kul?user posted image

Lepo spite in se beremo jutriuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
20.2.2008 23:08:53   
pikovit
Lara pridem v soboto na vaš konec-mogoče

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
21.2.2008 6:50:58   
ANIME
Dobro jutro vsem!

Najprej Mismis ... full mi je hudo zate! Sem le upala, da danes skupaj delava test. user posted image user posted image  Držim pesti, da v petek dobro opraviš test in da čim prej zagledaš svoj +!

No jaz pa sem danes zjutraj delala test in  pozakazl se je en velik in debel +. Prvič v življenju!!!!!!
Sem šla dvakrat preverit navodila, ker se je najprej začela dela pokončna črtica, šele nato vodoravni dve.

Pikovit, kako je s tabo ... kakšni znaki?

Ostale ... pridne bodite!

Zdaj se grem pa zrihtat in v službo!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
21.2.2008 7:27:51   
arneja
Dobro jutro user posted image .

Porkadijo, kaj bi dala, da bi bila enkrat tu gor prva zato, da bi sporočila, da sem dve črtici ugledala user posted image . Anime, čeeeeestitke user posted image . Tako se dela, punca user posted image .

Mismis, ti pa zdaj kar pridno za ta drugi test študiraj, boš pa prvega v drugem roku naredila user posted image . Veš, koliko izpitov sem jaz na faksu butnila? V drugem letniku, ko mi je bilo važno le vandranje user posted image , cel kup. Očitno še pri teh postopkih zadevo ponavljam. No, upam, da mi tokrat uspe. Bo že jutri stol resnice vse pokazal. Imam že danes nekaj drisko user posted image . Živčki verjetno.

Bioenergetik me je pa nafilal z energijo, pa pokazal mi, kako se naj sama filam z njo. Pa povedal mi za tehniko 4-8 (vdihuješ 4 sekunde, izdihuješ 8, oboje skozi nos) za umirjanje. Ker jaz sem ena takšna velika nervoza, da je joj. Pa da moram malo pomeditirati tako, da skušam misli v svoj popek usmeriti. Sem ga pogledala kot budala (sodelavka mene tudi, ko sem ji povedala user posted image ), ampak misliš samo na tisto področje pri popku, ostale misli vse odženeš stran. In rekel je, da naj misli, ki jih nočem (kaj če celic spet ne bo), enostavno ignoriram. Poskušam, ampak se packe, znajo pretihotapiti skozi najmanjšo špranjo.

Zdaj še malo preberem, prav veliko časa nimam.

Dan bo pa spet popoln, tako kot naše življenje enkrat, ne user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
21.2.2008 7:28:15   
Pija76
Dobro jutro,

Lara super da si motor prodala, jaz moram pa avto user posted image , vidim da si se tud ti vrgla v delo user posted image , sej ta nas ponavadi rešuje a ne?

Abrica moja pri meni ne bo boljše na šihtu še 1 mesec, pol pa počitnice in priprava na postopek. Kako si ti? Ej meni ena prijateljica tudi Beera študira, ti enkrat napišem naslov knjige.

Dajamaja pri tebi tud gužva?

Dajzi še zdaj ne vemo ker projekt izvajaš, al sem kaj spregledala?

Anime user posted image user posted image user posted image , srečno naslednjih 9 mesecev.

Mismis koeficient pospešeno likvidnosti je 2:1 a ne? Srečno jutri!

Pikovit a kr pivo, pa brez mene user posted image ? A greva jutri?

Arneja kakšna je narkomanska, kej modric?

Pozdarvček, grem delat, danes je naš lepo prosi da pridem prej domov user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
21.2.2008 7:29:55   
anadejka
Oooo Vauuuu Anime čestitke user posted image user posted image user posted image .Sej si mi kar polepšala jutro, kok morš bit šele ti vesela user posted image .Super res, ti želim velik sreče in zdravja še naprej.ČESTITKE!user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
21.2.2008 7:33:04   
spelka12
mišmiš hvala za odgovor, pa veliko sreče jutri na izpitu. Po njem bo pa sigurno hajniken padu a ne? No al pa dva, trije, štirje.....user posted image
m.rudovič ni blema. Ti povej kam dostavim pa jo dobiš. Celo flašo ti je prav. Ma sej se bo prikazala. Ma da ta mesec že trepetava.
tia- na user posted image  za 1 špiko. Kar hitro na pivo, da ne bo prepozno.
ajsika sej tuki jim pivo limaš nam pa samo kavice? A smo ti kdaj kej hudega naredle?user posted image user posted image  No povej no!!!
ANIME user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke nosečka. Zdej boš pa lahko kupila te cortkane zeleno- bele copatke za tvojo pikicouser posted image .
Danes sem imela UZ (jp user posted image  se je končno poslovila). In seveda reško je pač reško in butne ven:
reško: vidim folikle na levi in desni strani ampak so bolj majhni. Ja malo bolj počasni ste.
jaz: kak to mislite počasna semuser posted image
reško: ja eni pač rabijo 1 deci vina za sprostitev vi pa pač liter.
jaz: to pa ni res.user posted image
reško: folikli ne lažejo
jaz:user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
Pol sva se pa oba smejala. user posted image Naslednji UZ imam 24 v nedeljo. Upam, da bo liter piva pomagal pri rasti.
Da se boste še ve mal nasmejale: kaj je razlika med sojo in vibratorjem? JE NI? oboje je nadomestek za meso.user posted image user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
21.2.2008 7:34:09   
arneja
Abra, ta je pa močna. Zdaj pa vem, zakaj sem neplodna: ker imam že predolgo istega partnerja brez kontracepcije user posted image . Aja, saj kontracepcije šele 7 let ni user posted image .

Šibam, uživajte user posted image . Anime, ti še sploh user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
21.2.2008 7:35:44   
arneja
Pija, sem že čisto ufurana narkomanka: niti ene modrice nimam user posted image .

Zdaj pa res letim.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
21.2.2008 8:04:34   
mismis
Anime
jeh bravo za plusek, dobro da je vsaj tebi uspelo, če že meni ni. Čestitke

Špelka12
nič se sekirat, če bolj počasi rastejo folikli, pač potrebujejo več časa, da razmislijo o vsej zadevi.

Arneja
špikarka, tudi jaz sem že ogromno izpitov pogrnila, telebnila...sedaj pa ko jih je samo še 7 do konca, pa komaj čakam da se jih rešim...

Pija,
nimam pojma o koeficinetih, a sem jest tebi že povedala, da sovražim poslovne finance.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
21.2.2008 8:06:37   
pf
Anime čestitke za plusek, Mis mis tudi ti se ne kar tako dat in naredi testek. Držim pesti.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
21.2.2008 8:07:41   
mismis
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 20. 02.
Kikaa - špikanje
Tia-na - špikanje
Banga - UZ
Četrtek 21. 02.
Linda25 - UZ
Sulfinija - operacija
Špelka12 - UZ
Petek, 22. 02.
Arneja - UZ
Kajsica - UZ
Sobota, 23. 02.
Anadejka - UZ
Nedelja, 24. 02.
Gita14 - ET
Mihi78 - ET
Špelka12 - UZ
25.02.
tejki - UZ
cukica gre po drogo

25.02.
naše nosečke
dobrovoljčica - UZ

29.02.
naše nosečke
Goldfish - 2 UZ + NS
Lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image user posted image
(beri TESTI)

Pikovit greje user posted image user posted image  - TEST 26.02.2008
Mijavček greje user posted image user posted image  - TEST 03.03.2008
Črni tulipan grejeuser posted image user posted image  - TEST 04.03.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Lara Light - user posted image
Tejki  - user posted image
mismis  - user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image   V JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor (javi se)
  • Rmeli nadaljuje v februarju (javi se)
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki, (javi se)
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje, (javi se)
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki, (javi se)
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M, (javi se)
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj (javi se)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact, 29.1.punkcija, ET 1.2.
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) 29.januarja pregled krvi pred prenosom zamrznjenčkov, 30.1. - 01.02 UZ,
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) 28.1. , 30.1. prva špika
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact, ET 29.1.
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 24.1.Diphereline, 7.2.UZ, punkcija in ET po 19.2.
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor in začetek špikanja, ET 28.1.
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor,7.1. začetek špikanja
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ)  11.1.začetek Suprefact, 25.1. UZ
  • Shuka (32 let), (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. Diphereline, 22.1.Menopur, 28.1. UZ+stopka, 30.1.punkcija, ET 2.2.
  • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš) 15.1. Suprefact, 24.1. Menopur, 30.1.,2.2. UZ, 3.2. Stopka, 5.2. punkcija,  ET 8.2.
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact (javi se)
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Anabanana(spontan ciklus;PO;Reš,Merlo) 31.1.UZ, 1.2.UZ + stopka
  • Žirafca(ICSI;LJ) začetek 9.2.2008
  • dobrovoljčica (IVF, dr. REš/PO) 25.1.punkcija, ET 28.1.
  • banga (?, ?) predvidoma špikanje 9.2., 1.2.Menopur ?
  • Ajedat (2 ICSI, dr. Reš/PO) 3.2. punkcija, ET 6.2.
  • Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
    user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
    • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
    • dajamaja, 3.4. pregled
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
    • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
    • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
    • Pija76 ponovno v boj
    • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
    • ušula spomladi v nov boj
    • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
    • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
    • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
    • mami26 (LJ), začetek aprila začne
    • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
    • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
    • sonček75 (IVF;LJ)
    • ledenka naj se aprila res začne
    • paki dobrodošla
    user posted image user posted image    
    koala user posted image , *medica*user posted image , Špelka user posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy user posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra,Pikovit,Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_Puser posted image ,
    Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image

user posted image user posted image  

user posted image  NOSEČKE december/januar user posted image

user posted image   Johnie,user posted image
    user posted image Pikica26, pregled 07.02.
    user posted image sonček 75

user posted image DejanSenka
    user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica (25.02.)

user posted image Lejla007 (29.02.)

user posted image Shuka (03.03.)

user posted image Anime

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil mismis -- 21.2.2008 8:19:55 >

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 2071
    21.2.2008 8:12:02   
    Shuka
    ANIME - čestitke ZA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pazi naseuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2072
    21.2.2008 8:20:08   
    anadejka
    Ha ha Špelka si me full nasmejala zdej user posted image
    Je pa tut men zdravnica rekla učeraj da sem počasna, ampak jest pa pravim, da počasi se daleč pride user posted image  tko da nič sekirat user posted image

MisMis kaj morm narest da pridm tut jest na seznam?No sej sm že gor med navijačicami, ampak sej zdej sm tut jest v "igri" pa bi me lohk mal premaknil user posted image V soboto imam 2. UZ

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2073
    21.2.2008 8:21:17   
    Shuka
    mismis - srečno tebi jutri za izpituser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2074
    21.2.2008 8:24:00   
    mismis
    Ne vem Anadejka,
    a si me kdaj lepo pogledala... user posted image

(odgovor članu anadejka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2075
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
    Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?