|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
20.2.2008 23:07:03   
mojčca
Punce, na srečanju danes je bilo super, spoznala sem Vetrnico in njeno princesko in sta obe prav simpatični. Sem se pa za srečanje odločila zjutraj prav po hitrem postopku, ko sem prebrala, da so se punce zmenile (včeraj me ni bilo skoraj  nič tukaj gor), potem pa sem še videla, da je Piškotek odpovedal in da ne bi bile na srečanju same punce, sva šla na kavico in sprehod še midva z Maticem.

No, včeraj je Matic dobil nov zobek, tako da jih imamo že 5 user posted image .

Sem sedajle visela več kot eno uro tukaj gor, ker sem iskala podatek, kdaj smo dobili 4 zobek (sem si napisala na listek, ki pa je izginil - močno sumim, da je bila Manca zraven) in sem morala prebrati vse, kar sem pisala, no, pa še nekaj sem iskala za nazaj. Sem gledala poste od decembra lani in ugotovila, da od kar imamo odprto novo temo, se pravi aprilski lump 07, da ful malo čvekam tukaj gor (ali pa sem bila pri aprilčkih in aprilčicah preveč gobčna user posted image ). Se bom popravila, obljubim (no, vsaj dokler sem še na porodniški user posted image ).

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
20.2.2008 23:31:05   
mojčca
Očitno ni nobene tukaj gor, tako da se bom tudi jaz počasi poslovila.

Moram jutri zgodaj vstati, ker dopoldan dobiva obisk patronažne, potem pa imava ob 13 terapijo, ampak bi bilo dobro, da bi bila okoli 11 že v Kranju, da bi šla še malo naokoli z vozičkom, da bi mi pred terapijo zaspal vsaj kake pol ure.

user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
20.2.2008 23:49:08   
katja pv
No da se vam še na hitro javim.
Mi smo trenutno v največjem navalu šmrkljanja in kašljanja. Noč je bila katastrofalna. Najprej se je zbudila Ana in se dojila do onemoglosti, ko pa sem jo odlagala nazaj v posteljo jo je popadel kašelj in se je zbudila in jok, jok, jok. In sem jo spet morala dojit ker ni šlo drugače in potem ponovi vajo n-krat. Sem mislila, da se mi bo zmešalo, pa še zeblo me je. Vmes se je seveda zbudil še Matija in priromal v spalnico in bil buden kot zajec in nekaj žlobudral, da bi pil mleko (ob 2h zjutraj) - halo? Na srečo je bil mož doma in je nato on uspaval Matija, jaz Ano in je po moje trajalo celo uro. Sta pa imela oba rahlo povišano temperaturo proti jutru, tako da sem kar delila Calpol in sirup za kašelj. Najhujše je pri Ani ki ne mara piti ne Calpola ne sirupa za kašelj in jo moram imobilizirat in vliti sirup v usta.

Odkar sem jaz driskala imam take probleme s prehranjevanjem Ane, da to ni res. Ona bi se samo dojila, dojila, dojila in do onemoglosti dojila, drugo bi pa le občasno jedla in to v vedno manjših količinah. Mi je postalo že skrajno tečno, ker skuham potem pa moram še vse sama pojesti.

Sva pa sedaj z Ano pristali v razvojni ambulanti, ker ima ugotovljeno hipotonijo spodnjih udov in zvrača stopala navzven. Sem dobila izvid in bom naslednji teden, ko bom v Gorici oddala še prošnjo za podaljšanje porodniške. Se je pa Ani poznalo, da ni zdrava, ker je kar obmirovala in se nič ni potegovala za igračke in raziskovala prostora v RA. sem jo komaj pripravila, da se je odplazila do mene, da je dr videla kako se premika. Najslabše je, da se Ana najraje vseda nazaj na nogice, namesto da bi dala noge naprej - jo moram nenehno opozarjat in popravljat. Pregled pri fizioterapevtki pa imava šele 7.3. tako da do takrat moram Ano samo popravljat pri vstajanju (stopala) in sedenju.

srečanje MB: mene naslednji teden ni, tako, da če boste organizirale kaj takrat me žal ne bo. Po 2.3. pa lahko. Bi pa prosila ali juniorko ali tejkog, da mi na SMS javi, če se boste zmenile za 3.3. ali 4.3., da ne rabim gledat na RR takoj ko stopim skoz vrata.

tejkag: plenica lahko premoči iz več razlogov: preveč pije v večernih in nočnih urah, imaš premajhne plenice (vzemi večjo številko) ali pa jo preveč s kremo namažeš in se ta vpije v plenice in zamaši pore, ter plenica ne vpije dovolj. Kakšna pa je sploh Lanina plenica, ko jo ponoči ali zjutraj previješ. Če je polna in ti premoči imaš mogoče premajhno številko. Meni se je to dogajalo pri Matiji in sem šla na številko večje in je bilo OK.

avent stekleničke: iz luknjice kaplja takrat, ko je pod gumico še voda in se včasih naredi tak vakum, da jo kar potesne navzgor. Pri nas se to včasih dogaja pri pitju mleka, ker Matija nekaj časa pije, nato pa kar spusti in ostane del mleka še pod pritiskom. Načeloma pa nam ne pušča. Je pa potrebno nastavek menjati na 3 mesece. Pri nas ga oba tako zgrizeta, da ima kar zareze.

Kaj imate tudi ve take debilne sosede, da lakirajo letvice zvečer in usmradijo cel blok? Naši so čisto nori. Že 2h mi dela ventilator, pa prepih sem naredila in še vedno grozljivo smrdi. Bom morala kar celo noč pustiti ventilator vklopljen čeprav mi to ni všeč, ker me hrup grozno moti ampak ne bo druge. Eni tipi so pa res totalno premaknjeni.

Dobrodošle vse nove čveke in vsem, ki ste v tem času praznovale in še boste praznovale obmesečnico želim vse naj naj.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
21.2.2008 0:02:44   
1vetrnica
Kaj imate tudi ve take debilne sosede, da lakirajo letvice zvečer in usmradijo cel blok? Naši so čisto nori. Že 2h mi dela ventilator, pa prepih sem naredila in še vedno grozljivo smrdi. Bom morala kar celo noč pustiti ventilator vklopljen čeprav mi to ni všeč, ker me hrup grozno moti ampak ne bo druge. Eni tipi so pa res totalno premaknjeni.

ne, mamo pa sosede, ki ob 11h zvečer kuhajo "pasjo hrano" in to požrejo in mi smrdi po celem stanovanju, ker gre vse ven čez napo, da popi......user posted image user posted image user posted image . Aja pa take tudi, k ne luftajo, tako, da odprejo okno ampak vhodna vrata?!?!?!?user posted image user posted image

no, vsekakor tebi in vsem ostalim lahko nočkouser posted image user posted image user posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
21.2.2008 7:08:19   
mojčca
Dobro jutro zaspanke. Kava je že kuhana user posted image

Noč je bila kar mirna. Trenutno še vsi spijo, jaz pa sem hitro skočila sem gor, ker naju čez dan ne bo doma.

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
21.2.2008 7:19:31   
mojčca
Katja pv, vi imate pa noro. Ali imam samo jaz občutek, ali je res non stop eden prehlajen. No, mi imamo srečo, kar se tiče sirupa Calpol. Pri nas ga Matic obožuje in pred dvemi dnevi, ko ga je matral zobek, sem mu dala zvečer eno malo žličko in v jok. Je hotel še user posted image  Kar se pa tiče hipotonije pa nič ne skrbi, na terapiji delajo čudeže, ampak je pa res potrebno hoditi in potem še doma delati vaje. Tako da nič skrbeti, ampak pusti času čas.

Piškotek, kje si pa ti??????? Močno upam, da nisi še kar pri okulistu in da te je včeraj spustil domov, ker se nam nisi nič javila user posted image .

Kaštun, če nas bereš, nam napiši kakšen stavek ali dva. Si čisto pozabila na nas.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
21.2.2008 7:25:30   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

Naša noč katastrofa - ja polna luna ga močno matra!
Drugače sem pa čisto zaposlena in imam kar nekaj opravkov, da vam še sledit ne morem skoz.

Mojčca: nisem oistala pri okulistu, grem pa danes po nova očala user posted image user posted image user posted image  Pa še dobra novica - dioptrija se mi je za 0,25 celo zmanjšala - ja tak vpliv je to če eno leto ne buliš po 8 ur v računalnik

Vsem bolanim želim veliko zdravja, da bo čimprej boljše.

Vsem ki praznujejo pa vse naj naj za obmesečnice.

Grem, ker je tečka že zdele 100/h, kaj šele bo.

Lep dan... user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
21.2.2008 8:05:56   
smotka lonib
za dobro jutro pa ena slikca

user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
21.2.2008 8:10:14   
smotka lonib
user posted image

še enga za dobro voljo.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
21.2.2008 8:18:50   
sabri
Dobro jutro, mojčca hvala za kavo, jaz bi enkrat v živo spila tako slastno,mmm.
Lonib: fenomenalna slikicauser posted image .
Noč kar ok, sam se je zbudila mal čez 6 in nema spanja več. Mogoč gremo dans na štajersk, še ne vem, če pa ne, bomo pa bolj zunaj, ker je videt, da bo lepo. Aja, enkrat samkrat sem zasledila kaštruna, da nas je brala ampak se ni nič oglasila. Tejka si jo spregledala auser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2285
21.2.2008 8:48:51   
1vetrnica
dobro jutro lejdis,

naša tamala je spala celo noč, pojedla zatrjk potem pa spet mal poajat. Pol greva v Leonišče (mam slab bris). Upam, da ne bojo nič težili, k bom imela tamalo s sabouser posted image  (ne vem, če bo moj uspel pridit s sestanka).

Drugač pa kaže na sončka in na lep dan.user posted image

Aja, kaj boste kuhale danes, nimam nobene ideje?

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
21.2.2008 8:52:01   
mojčca
Sabri, podobno kavico mislim, da smo aprilčevke enkrat pile v Kranju v Mercatorju. Ja, pri nas tudi zgleda, da bo lepo, sončno vreme. Upam, da bo patronažna prišla čimprej, da greva potem v Kranj. Bi rada, da bi pred terapijo še malo zaspi v vozičku, ker drugače bo na terapiji zaspan, tečen, jokast.

Jape, nama z Manco v ponedeljek terapija odpade, ker ima najina terapevtka šolo v naravi (gredo otročki smučati v Kranjsko goro).

Tristanklara (ker imaš tako dolgo ime, te bom jaz kar skrajšala na TK, a prav????) , a tvoj lepotec že kaj boljše je???? Drugače bova morala priti z Maticem spet na kakšen obisk user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
21.2.2008 8:54:09   
mojčca
Vetrnica, tudi tebi lepo jutro. Upam, da bo naslednjič z brisom vse ok (no, saj mora biti).

Lonib, tvoje slikce so pa user posted image .

Marijaa, tudi jaz sem te včeraj pogrešala na srečanju. Pa tako sem se veselila, da te končno spoznam. Upam, da prideš naslednjič.

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
21.2.2008 9:05:53   
smotka lonib
Mojčca!
Ti moja nočna žurerka. te kr mal pogrešam. sem prej pozabila čestitat za 5 zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image . naša ima še kr 4user posted image . še eno slikco zate
user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
21.2.2008 9:15:28   
smotka lonib
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2290
21.2.2008 10:06:53   
juniorka
Noč- itak katastrofa, tale polna luna danes... se je začelo že ob polnočiuser posted image  V bistvu traja že cel teden, ko sije v spalnicouser posted image
Marela se meni zloži na 60x40x10, z eno roko vzameš ven iz avta in sestaviš, pa 5 točkovni varnostni pas+snemljivo varovalo ima.
valika- naš se tud zna avtkat user posted image

Jaz pa grem k zobarju zdajle...

Neposredna povezava do sporočila: 2291
21.2.2008 10:38:23   
lilka
Dobro jutrouser posted image !

Midva z možem sva že nazaj iz nakupov, je dobil za rojstni dan bon za Sportino in sva šla nabavit srajčke in hlače zanjga, pa še za tTnko sva kupila ene hlače, dva puloverčka in eno trenerko, je blo 60% znižano.

Midve s Tinko sva bli včeraj pri moji prijateljici, pa sem rekla da moreva bit doma do njenega mlečnega obroka, pa je vseno tam eno skutico pojedla, ker jo je od prijateljice hčerka tudi, pa havla bogu da jo je, ker sva naleteli na prometno nesrečo na poti domov in sva mogli stat v koloni več kot pol ure, še sreča da je Tinka tam jedla, če ne bi bla cela scena, tako sva prispele domov lih za umit in za flašo.

Bomo šli naslednjo soboto v šoping in bomo pomoje res šli kar v Evropark, pa prej še malo v H&M, da vidim če bom kaj dobila. Jaz ji zdej kupujem že 68, al pa za 18 mesecev, ker so ji 80 hlače čisto prekratke in nekateri puloverji tudi.

Vreme:pa kaj je s tem pihanjem nouser posted image , zgleda da po celi sloveniji fuuul piha, a ni škoda ko je tak lep sonček.....

Gaja*:evo moj mož je isti, še takrat ko jo im atoistre dve uri največ, špe takrat morem kar naprej laufat gledat kaj Tinka zna.....

Hariba:za tvoja dva bolnčka s Tinko pošiljavauser posted image user posted image

Marela: sem eno našla na spletni strani BC, tako kar vredu, s strehico, pa naklonom naslona, pa 5t. pasom, pa pride 79 evrov, sej se mi ne mudi, bom še počakala če bo kakšna akcija, pa svaku morem naročit naj malo po e-buyu pogleda.

Takole, zdej pa šibam, mož in Tinka sta iz sprehoda, ker gre zdej on v službo bom jaz prevzela.....joj kako dolgi so ti dnevi ko ima popldanski teden.....

Imejte lep dan!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
21.2.2008 10:51:38   
katja pv
Mojčca: ja pri nas je res noro in ja vedno je kdo bolan. Letošnjo zimo smo imeli največji premor 2 tedna, ko ni bil nihče bolan, drugače pa... Sedaj mi še mož pravi, da se ne počuti najbolje. Je moral včeraj na en pogreb in ga je celega tako prepihalo, da je že zvečer jamral, kako ga boli glava.
Glede hipotonije vem, da bo z vajami šlo na bolje. Je imel tudi Matija rahlo hipotonijo, samo so mu to diagnozo že v porodnišnici postavili in je bil voden v RA od vsega začetka in smo vse sproti popravljali. Pri Ani sem pa bila jaz vseeno malo bolj površna in je nisem toliko popravljala sedaj pa imam. Se bo pa stvar popravila v nekaj mesecih, ko bo gospodična shodila in jo bodo mišice lepo gor držale.

Noč: katastrofa. Je Matija non stop kašljal in jamral in se odkrival in ga je nato treslo, smrkal. Zjutraj pa bi vstal že ob 6:40h, ker je že svetlo. Za znoret. Sem mu kar rekla, da jaz ne bom vstala in naj se da pod kovter in je potegnil še eno urco preden je začel jadrat okoli po stanovanju. Ob 3h se je pa še Ana zbudila in hotela dojiti. Me je kar zvilo, da bo spet težko uspavanje pa je takoj zaspala nazaj. Še dobro, se mi je že Matija dovolj obračal in stokal in me zbujal, da sem bila na trenutke prav koma - najraje ne bi slišala nobenega in spala. Ah, še kako leto pa bo bolje. user posted image

Vetrnica1: moram priznat, da so tvoji sosedje tudi nori. Zračenje preko vhodnih vrat je meni tudi mimo. Pri nas si še polovica stanovalcev ne spravlja čevljev v stanovanje ampak jih raje pusti pred vrati, potem pa izvajaj akrobacije in hodi mimo ne da bi se spotaknil z otroki vanje.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
21.2.2008 10:53:45   
gaja*
Evo me. Danes sem našpičena, me je mož razkuril  nulo user posted image Upam, da ne bom imela kakih izpadov tuki gor, sam me res ima, da bi ga user posted image , da bi zvezde videl user posted image . Ahhh user posted image

Gaja pa zdaj že spi prvo rundo. Sem ji prav videla, da bo zaspala, ker si je ful očke drgnila. Je pa danes tak lep sonček zunaj, da komaj čakam, da bova šli ven. Za kosilo tud jaz še nimam idej, morem zdaj  nekaj pripravit, da se lahko pol brez skrbi potepava user posted image

Lonib: imaš naval slikic user posted image user posted image user posted image

MOjčca:čestitke za peti zobek user posted image user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
21.2.2008 11:23:54   
thumbelina
evo mene.

Spet piha tukaj, tako da greva raje k mojim malo na obisk...
na se je že zbudil, tako da se že poslavljam

pa pa.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
21.2.2008 11:42:30   
Anonimen
hojla!
sma že nazaj od P - in je rekla, glede na to, da je začela kašljat in da je imela včeraj vročino, naj boma raje sedaj 2 dni noteruser posted image . pa tako lep sonček se bo pokazal - mi pa bomo morali biti notriuser posted image . groza!!!!

zgleda da je bila pri vseh noč katastrofalna - pri nas namreč tudi. eva se je zbudila ob 23.45, potem pa ob 5.30 spet - pa vedno me je klicala ven iz postelje, namesto da bi sama vstala in šla pit in na wc - in je zganjala tak hrup, da je  obakrat zbudila še larouser posted image  - sem bila kar jezna....in to jutranjo rundo sta obe zaspali nazaj komaj nekje po 6 uri. ob 7 pa sem itak morala vstat in zrihtat evo za v šolo. no, po eni strani je bilo kar ok, ker sem vse porihtala za  laro za k P.

današnje kosilo - piščanec in gor narezan krompir - vse pečeno v enem piskru in je ful dobro - plus solata zraven

(odgovor članu thumbelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2296
21.2.2008 11:49:54   
zoom zoom
Pri nas je bila pa današnja noč super. Je tamala spala v bistu celo noč,brez da bi kar koli hotela jest ali pit. Je bila pa že od 22h na moji postelji, ker je čim sem jo dala v njeno začela tulit. Samo jaz zraven nje ful ne morem spat, ker se tako vrti po postelji in me potem skrbi, da ne bi dol padla. Sem danes tako malo čudna, ampk sej bo.

Sva bili pa že na vse zgodaj v LJ, sva šli po papir od RA, da bom jutri nesla, potem pa kar bo bo. PA malo v šoping, pa domov in trenutno spi že več kot pol ure.

Je pa začelo pri nas spet ful pihat, bom videla kako bo danes kaj s sprehodom.

Bomo pa iemeli danes za kosilo rižoto. Se moram počasi pripravit kuhat, pa za tamalo še juho od včeraj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
21.2.2008 11:52:24   
Anonimen
vetrnica - mi imamo sedaj mir s sosedi , prej pa sem tudi imela živo katastrofo tukaj. jim je tako smrdelo pred vrati iz tiste omare, da nisem mogla imeti nikoli malo vrat odprtih, da ne govorim o kopalničinem oknu, ki ga sploh nisem upala nikoli odpretuser posted image  - ker je potem od zunaj še bolj not smrdelo, kot kak kakec notriuser posted image . se vam mogoče zdi čuden opis, ampak mi imamo tak blok, da imamo v bistvu hodnik bloka na eni strani odprtega, tako kot en dolg balkon...

lonib pa je že dobre volje vstalauser posted image user posted image

gaja - ah ti moški.....ti se samo spihaj tukaj in ti bo takoj boljšeuser posted image

lilka - ja naš je istiuser posted image . pa poglej kaj lara zna, pa spet me ruka, naj gledam,,..... jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa jaz to vidim vsak dan!!!!!!!!!!!!!!!

juniorka - dobro opravi pri zobarju, da bo nasmešek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2298
21.2.2008 12:03:18   
smotka lonib
valika! gaja!
Sem ful zaspana, ker je bila Zala tečka. Mal me EMŠO daje, vsako leto bolj otročjauser posted image , pa limam slikce gor. Še eno za vse:
JEST IMAM TAKE
user posted image
MOJA SOSEDA PA TAKE
user posted image
JES BI TAKE GLIH NEBI VMESuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
21.2.2008 12:06:28   
Anonimen
lonib - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz enako - samo sosede hvala bogu nimam take, ker drugač bi me v jok spravla, če bi tooooooooo vsak dan vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.