|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
20.2.2008 17:31:28   
sezam
Anja - ja tile naši tastarejši jo res že poštudirajo user posted image user posted image user posted image

Kati - evo za Žigija od Žigija user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 20.2.2008 17:32:21 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
20.2.2008 17:41:31   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: sezam
Kati - evo za Žigija od Žigija user posted image

user posted image  Žigi je vesel in pozdravlja Žigija user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
20.2.2008 18:58:47   
tinaaja
No tko... dobila sem po ene 150ih klicih brinino zdravnico na pediatriji glede vrednosti imunoglobulinov. Sem presrecna, ker zgleda je zadeva res prehodna, saj so se vrednosti dvignile user posted image , vseeno pa smo se vedno pod spodnjo mejo user posted image , kar pomeni se vedno odlog cepljenja in tudi v vrtec ne bo sla maja, ko sem upala, da bo. Zarad tega sem kar mal user posted image , predvsem zato, ker bo treba neko drugo varstvo najtiuser posted image Groza...

Erna, user posted image

pridem pol nazaj, ko B zaspi... ce ne bom jaz z njo.. polna luna, sprememba vremena = migrena user posted image pri meni user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
20.2.2008 19:35:41   
pocka
čer
se spet malo javljam, Taja je še vedno prehlajena, vročine pa ni več (tok,tok,tok), tako,da smo včeraj šli končno spet malo ven in je prav pasalo.

zoo - ste se pa res fajn imele, no, mogoče se pa še nam rata kdaj pridružit na kakem vseslovenskem srečanju user posted image

jjasna - uf, to je moralo biti pa hudo, no,samo,da je vse v redu user posted image

barči - tudi jaz mislim nateuser posted image user posted image user posted image , upam,da ste v redu

tinaaja - super,da je vrednost imunoglobulinov narasla, zaradi varstva pa se ne sekirat,začni že zdaj malo okoli iskat, mogoče pa pade kaj dobrega
sezam - ful lušna slikcauser posted image

dajadada - kaj je zdaj s tem darilom, si obljubljala eno slikcouser posted image

No, jaz sem pa danes šla prvi dan v službo. Ja, tole vstajanje ob 5.30 mi ne leži najbolj,ko sem se pa tako razvadila. Taja je bila pridna pri babici, je spala dlje kot ponavadi in po malici je zaspala za 2 urci,kar se meni še ni zgodilouser posted image . V službi pa isto sra... kot je bilo preden sem šla, danes sem predstavljala levo smetalo, jutri bom verjetno desnouser posted image , ma ne, jutri začnem kao zares, uniforma zlikana, še čevlje očistim in akcija....user posted image V glavnem,bo treba kmalu še enega napalituser posted image .

grem,je moj prišel iz službe, pa da še kako rečeva..user posted image

...nočko

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
20.2.2008 19:58:53   
tinaaja
Rdece pikice po trupu ... cemu se lahko pripise in kdaj se lahko caka, kdaj se naj bi slo pokazat P? Opcija - vrocinske, alergija,..??? Se pa cutijo, ko potegnes po kozi z dlanjo.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
20.2.2008 20:22:28   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Rdece pikice po trupu ... cemu se lahko pripise in kdaj se lahko caka, kdaj se naj bi slo pokazat P? Opcija - vrocinske, alergija,..??? Se pa cutijo, ko potegnes po kozi z dlanjo.

naš Maks ima alergično reakcijo v obliki lišaja ... več pikic skupaj ... kot suha koža zgledajo in malo rdeče je vse skupaj in se tudi čutijo, ko potegneš čeznje ... ima B vročino?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
20.2.2008 20:27:03   
K_a_t_i

Hrana, pijača, vročina,... - to bi moralo v par urah izginit. Jaz bi do ju3 počakala In če ne izginejo, šla pokazat. user posted image

Tkole smo pa mi....
Žiga je nagajiv, brez vročine, kašlja še zelo grdo (mami tud). Ju3 imava pregled pri p. pa bom izvedela kaj več (mogoče tudi kakšno gorko na temo "zakaj ga nisem vmes pripeljala pokazat"). Danes sva šla za pol ure ven in mi je bilo kar malo žal - je pihalo za popuser posted image . No, k že ravno sem ga oblekla, sva se šla parkrat po toboganu spustit in zagugat and that's it. Noter na čaj user posted image .
Prvič je jedel ribe in me prav veseli, da so mu šle dol boljš kot meni. Če jih bo z veseljem jedel, bom tudi jaz, pa magari z migreno, vohala smrad po celem stanovanju user posted image  (in jedla). Vse za otroke, a ne? Lahko pa bi si enkrat tedensko omislili kosilo zunaj user posted image .

In zdaj sem se odločila, da naredim nekaj zase - SPAT GREM!!! Nočko.

ps. Barči, mislim nate. Upam, da samo nimaš časa. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 20.2.2008 20:29:18 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
20.2.2008 20:57:35   
Gio
tinaaja...moja Ela je imela zadnjič take izpuščaje po treh dneh vročine. 6 bolezen je že prebolela. P je rekla, da je veliko viroz, ki se zaključijo z izpuščaji. ela jih je imela 2 dni po prsih, trebuščku, malo na hrbtku in trtici. Dokler je izpuščaj naj bi bil otrok v hiši...

sedenje...moja pa vedno sedi z nogicami pod ritko vendar ne s petami skupaj ampak daleč narazen, ali pa ima eno nogico iztegnjeno in eno pod rito. Je pa moj baje ravno tako sedel kot otrok in še vedno kdaj tako sedi, zato je nimam namena popravljat. Ker je čisto normalno razvita punčka, pač tako sedi.

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
20.2.2008 21:16:26   
Žabika
tinaaja: kdaj sta bili na pregledu na PeK? Midve sva bili konec januarja, pa tudi še nimam izvida, klicala pa tudi nisem, ker se mi v bistvu niti ne mudi. Mi je pa že takrat dohtarca rekla, da znajo izvid tudi dva meseca pisat.

draja: kakšne so zdaj kaj vaše noči, ko imata dieto?

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
20.2.2008 21:26:50   
thaiss

thaiss-nimam še nobene fotke,ampak obljubim,ko bo prva priložnost pripopamuser posted image .Pa moram pohvalt Matio,kok je lep fant,res pomoje boš mela čez par let same objokane babe na vratih,ko jim bo srčke lomuuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
ANJA še to je zate...http://www.bolha.com/oglas3052894

Ana in Ela user posted image  user posted image  super izjave!!

cv105 in Maks user posted image user posted image

buske-danes sem zvedla ce tamali padejo in se vdarijo,baje med zelo pomaga ce takoj namazes na busko,vse nazaj potegne ni nobene modriceuser posted image

pri nas pa je do zdej 2x uspešno deloval puter!!!

vrtec-danes sem tamalga pustila 1 uro,je bil cist objokan,pa sploh me ni maral k sm prsla kot da bi prsla kar enauser posted image .me je tok stiskal da sploh ne vem kaj naj

Erna user posted image sej bo vsak dan boljše!! Jaz sem prav vesela da se je Matia navadil na vrtec (po enem mescu) in ne joka več!!!

Tinaaja sem prav vesela da so se Brini vrednosti IG dvignile!!!

Pocka kje te jutri trofnem???user posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 20.2.2008 21:29:30 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
20.2.2008 21:54:45   
tinaaja
Pikice... ima od vceraj zvecer.. Pa niso enakomern razporejene user posted image Bom ju3 klicala. Ker ni nobenega drugega znaka - razpolozenje in apetit super, vrocine nima, nos super,...  Bomo videli, hvala vsem za nasvete user posted image

Zabika, 12.2. sva bili. z dr sva se zmenili, da poklicem glede IgGjev, mene je zanimaloker ce bi se dovolj dvignili, bi si sla vrtec rihtat in nisem imela casa cakat 2m.. So pa B delali kozne alego teste na cepivo in se krvne, pa IgEje pa ne vem kwa se vse. Ampak za rezultate teh pa traja, ker imajo v laboratorij stalo user posted image user posted image Tk da pisno pricakujem sele cez 1-2m..

Nic, grem NAZAJ user posted image spat.. Sem  z B zaspala..

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
20.2.2008 22:21:51   
Pikca
čer,
končno pospravili spat tamalegauser posted image  ne vem, a so krivi zobki, vidi se nič kajuser posted image

Tinaaja, sem vesela za rastoče vrednosti IG! za pikice pa nimam pojma kaj bi to bilo...user posted image

Barči kje si, upam, da ne na Jesenicah... user posted image user posted image user posted image  

Erna user posted image  sej bo vsak dan bolje... je pa menda to dosti pogosta reakcija ob uvajanju - da otrok začne jokat, ko zagleda starša, noče k njemu...

Ana in Ela, fine izjaveuser posted image user posted image user posted image

moram it še kuhno pospravit, sva do malo prejle izmenično uspavala tamalega in zraven poskušala gledat film... zdej pa moj cune obeša, jaz pa nad kuhno...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
20.2.2008 22:27:59   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

draja: kakšne so zdaj kaj vaše noči, ko imata dieto?

še vedno katastrofa. No, pa saj itak sva imeli dieto že prej. Edina razlika je, da sem jaz kakšen teden nazaj ukinila še sojo v svoji prehrani. In zdaj res lahko rečem, da ne jem praktično nič, ker če neko živilo ne vsebuje mleka,definitivno vsebuje sojo. Da ne govorimo slamah, hrenovkah,paštetah,....
Ene par večerov se tudi dojili nisva, pa ni bilo nič drugače. Itak pa je mleka le še za vzorec.

Tinaaja jutri se pejta raje pokazat. Boljše da dobiš uradno diagnozo. Pa držim pesti, da ni nič hujšega.

Thaiss res super, da se je Matia tako lepo navadil vrtcauser posted image user posted image .

Pocka srečno v službi!

Ana in Ela bravo za izjaveuser posted image user posted image user posted image

cv105 drži se! Pa zelo lepo si napisala. Res je najpomembnejše, da je z Maksom vse ok, vse ostalo je nepomembno.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
20.2.2008 22:30:40   
draja
Pikca Živa ga tudi sračka danes. Sicer je bila čez dan super pridna in tudi lepo zaspala že ob 20-ih, samo se je do zdaj že točno 8-krat zbudilauser posted image . In pol naj grem sploh spatuser posted image . Raje tukaj ali pa pred TV-jem visim, kot da se zbudim še predno zaspim.

Na Barči in Žana pa tudi jaz že 3 dni nonstop mislimuser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
20.2.2008 22:49:55   
Sibil_
Tudi jaz mislim na Žana in BArči-a je katera v kontaktu z njo, da bi kaj vedela?user posted image

Drugače smo pa mi doma z trebušno virozo, ki je baje v dveh ponovitvah (beri včeraj sem že resno mislila, kako bo šel danes PAtrik v vrtec in ne, ponoči in zjutraj bruhanje, zdaj pa je že 5 ur meni slabo za umret in taka driska, da ni za povedat) in seveda zdaj čakamo, kdo bo še vse dobil ta drek.Moja tašča je tudi podlegla, ker smo bili pri njih v soboto na kosilu-ko še nismo vedeli.KAko sranje so te vrtčevske bolezni, to ni za povedat.Grr.user posted image

Lepo, da ste uživale v Zoo-ju, ko bo bolj toplo bi tudi mi kdaj prišli se spoznat.PA kakšne slikice bi še videli, seveda.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
20.2.2008 23:40:43   
ninocka
Mal vam uletavam v temo, ampak ziher boste ful vesele, ker mam slikce iz ZOOja user posted image user posted image user posted image user posted image :

Ce bi jih kera rada dobila, pa naj mi na ZS poslje mail, da jih ji posljem! PA me veseli, da sem vas spoznala in upam, da vam je bla kavica vsec user posted image

Marcevke pri marcevski sovi I:

user posted image

Ena blond bejba, k ni nasla svoje zlahte v ZOOju user posted image
user posted image

Marcevke pri marcevski sovi II:
user posted image

Nimfe pri nimfah user posted image user posted image
user posted image

Bodoci maneken Bor
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
21.2.2008 5:48:46   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Pocka kje te jutri trofnem???user posted image

v luki, boš morala kar z ladjo pritiuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
21.2.2008 7:33:17   
A-N-J-A
Danes je bla pa naša noč superuser posted image .Prvič se je zbudu ob 2 30,pol ob 5-h in na konc ob 7 20user posted image .Zdaj pa pametnega kužata prepričuje da je on bl pametenuser posted image .

ninocka super slikce,vsaj ena k ma kaj pametnega .Jaz mam ene 4 pa vse skup niso za eno dobrouser posted image .

thaiss-a pol sem jaz mojga prepocen dalauser posted image .Ah pa saj vseen sam da je šeluser posted image .

tinaaja-super da se vrednosti dvigujejouser posted image ,saj varstvo bo pa tud boš vidla.Za pikice pa nimam pojma.

kati-kašelj vas bo pa še neki časa spremljal,ker to gre najkasnej nazajuser posted image .Mi smo enkrat tud 3 tedne kašljal,pa je rekla P da je vse okuser posted image .

Upam da bo danes kaj lepši dan,včeraj sem bla cel dan not,ker je moj naročil gume,ki naj bi jih pripeljal.Seveda jih nisouser posted image .Danes pa jih ne čakam več.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
21.2.2008 7:47:14   
tinaaja
Jutro.. kljub polni luni je bila nocka kar ok.. Ampak jaz sem se vedno mal skozlana, glava se boli, slabo.. upam, da kavica pomaga user posted image Sem hotla v kr goro, ampak taka ne bi ravno vozila.

Anej, vse naj naj za Enko user posted image

user posted image

tudi mi smo vstopili v zadnji mesec prvega leta in dostevamo.. juhuhu enka bo kmalu tu user posted image joj, kok gre cas user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
21.2.2008 7:50:36   
tinaaja
thaiss-a pol sem jaz mojga prepocen dala .Ah pa saj vseen sam da je šel .

to, da je sel ni tok pomebno, kot to da imas Mac-a user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
21.2.2008 7:51:24   
tejčica

Anej, vse naj naj za 1. svečko.

user posted image

user posted image  Brina in Jure, user posted image  za 11 mesecev. user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
21.2.2008 7:52:27   
tinaaja
No se tole o cakalnih vrstah pri G...
pisem vceraj, da bi se narocila na G pregled, pac maja bo 1 leto pa tko.. In dobim nazaj mail, da moja G nima prostih terminov, da zacnejo marca narocati za septembra user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
21.2.2008 7:53:50   
A-N-J-A
to, da je sel ni tok pomebno, kot to da imas Mac-a

Prav mašuser posted image .

Pa čestitke B od B za 11-kouser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
21.2.2008 7:55:07   
tinaaja
Pa se kavica za vse zaspanke, ki so jo tok potrebne kot jaz

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
21.2.2008 7:55:50   
A-N-J-A

No se tole o cakalnih vrstah pri G...
pisem vceraj, da bi se narocila na G pregled, pac maja bo 1 leto pa tko.. In dobim nazaj mail, da moja G nima prostih terminov, da zacnejo marca narocati za septembra user posted image user posted image

A se zaje***vašuser posted image Jaz bi mogla it že nov.,ker sem dobila pošto da se ni dobro vidl.Joj se moram pol tud jaz spokat.A pa to za pop.termin???

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?