pocka
|
čer se spet malo javljam, Taja je še vedno prehlajena, vročine pa ni več (tok,tok,tok), tako,da smo včeraj šli končno spet malo ven in je prav pasalo. zoo - ste se pa res fajn imele, no, mogoče se pa še nam rata kdaj pridružit na kakem vseslovenskem srečanju jjasna - uf, to je moralo biti pa hudo, no,samo,da je vse v redu barči - tudi jaz mislim nate , upam,da ste v redu tinaaja - super,da je vrednost imunoglobulinov narasla, zaradi varstva pa se ne sekirat,začni že zdaj malo okoli iskat, mogoče pa pade kaj dobrega sezam - ful lušna slikca dajadada - kaj je zdaj s tem darilom, si obljubljala eno slikco No, jaz sem pa danes šla prvi dan v službo. Ja, tole vstajanje ob 5.30 mi ne leži najbolj,ko sem se pa tako razvadila. Taja je bila pridna pri babici, je spala dlje kot ponavadi in po malici je zaspala za 2 urci,kar se meni še ni zgodilo . V službi pa isto sra... kot je bilo preden sem šla, danes sem predstavljala levo smetalo, jutri bom verjetno desno , ma ne, jutri začnem kao zares, uniforma zlikana, še čevlje očistim in akcija.... V glavnem,bo treba kmalu še enega napalit . grem,je moj prišel iz službe, pa da še kako rečeva.. ...nočko