Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 22:20:46
|
|
|
|
N _ B
|
Ko smo že ravno pri zobkih. Včeraj sva bila z Jakom na kavici s prijateljico, ki ima pučko 10 dni starejšo kot Jaka in ima 6 zobkov. Mi smo še vedno pri čisti ničli in tud še nič ne kaže na pozitivo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 22:22:42
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde joj, jaz sem pa sedaj ostala ful presenečena, da se naju še spominjate No, jaz tudi. Ne vem od kod ste se zdaj vzele. Hanna1, je bila tudi ravnokar tukaj. Se pravi, da smo kar opažene.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 22:26:26
|
|
|
|
KT
|
melaverde - sem kar brez besed ostala - to se mi pa ne zgodi prav pogosto Še večkrat se kaj oglasi!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 22:31:25
|
|
|
|
KT
|
nena max uživajta in probaj se malo spočiti! Kati maš prav, taka poglobljena sporočila so ratala, da se človek kar zamisli. N & B mi smo tudi še brezzobi pa že par mesecev iščemo razloge za vso to slinjenje
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 22:39:56
|
|
|
|
n€na
|
danes ste pa res prave čvekice, samo malo skočim na mail pogledat če mam kaj pošte za prečikirat in ko se vrnem kje vas najdem na drugi strani a bi rada da dohitimo julijke to nam bo uspelo in na koncu jih bomo še prehitele. Zadnje čase opažam da nas full berejo nihče pa nič ne napiše, verjetno rabijo samo nasvete, ki pa jih mi premoremo veliko saj imamo različne izkušnje in smo strokovnjaki vsaka na svojem področju IZVIRNO SPOROČILO: N & B Ko smo že ravno pri zobkih. Včeraj sva bila z Jakom na kavici s prijateljico, ki ima pučko 10 dni starejšo kot Jaka in ima 6 zobkov. Mi smo še vedno pri čisti ničli in tud še nič ne kaže na pozitivo. Od moje kolegice mali ima pa 15 mesecev in ima samo štiri zobke, tako da ni panike enkrat bodo že prišli ven.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 22:47:25
|
|
|
|
N _ B
|
Punce, pridno čvekajte. Jaz grem spat. Nekaj me glava boli. Škoda, ker so trgovine že zaprte, bi šla po drugo (samo za spat), ker če kaj ne maram, pa ne maram it z glavobolom spat . Mirno noč in naj vas luna čimmanj oplazi. Aja, pa če katera ponoči ne bo mogla spat. Okoli 4-ih je lunin mrk in bo menda lepo viden. Nočko
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 21.2.2008 7:39:10
|
|
|
|
KT
|
Dobro jutro! Kavicaaaaaaaaaa!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 21.2.2008 7:41:33
|
|
|
|
nky 23
|
dobro jutro!! [link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://najinskupni.blog.siol.net/files/2007/10/kava4.jpg&imgrefurl=http://najinskupni.blog.siol.net/2007/10/11/kaj-me-moti-pri-gostincih-ki-taranajo-zaradi-kadilskega-zakona/&h=477&w=710&sz=49&hl=sl&start=6&tbnid=3MuNhIP7IybwkM:&tbnh=94&tbnw=140&prev=/images%3Fq%3Dkava%26gbv%3D2%26hl%3Dsl][/link] je kuhana, če jo katera želi...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 21.2.2008 7:42:02
|
|
|
|
nky 23
|
upssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 21.2.2008 7:42:41
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B Punce, pridno čvekajte. Jaz grem spat. Nekaj me glava boli. Škoda, ker so trgovine že zaprte, bi šla po drugo (samo za spat), ker če kaj ne maram, pa ne maram it z glavobolom spat . N & B kak glava? Meni bo stran padla, al mi je pa že saj ne vem, se kar neki derem tuki gor po forumu Mirno noč in naj vas luna čimmanj oplazi. A je bla kaka noč? Nič ne vem, jest sem jo spregledala, sem tko povožena kot, da bi šel bataljon traktorjev (a to sploh obstaja ) čez mene. Aja, pa če katera ponoči ne bo mogla spat. Okoli 4-ih je lunin mrk in bo menda lepo viden. Ja sem ga vidla, mi je tak mrak na oči padu, da sem šele sedaj spregledala. Nočko
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 21.2.2008 7:43:21
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23 dobro jutro!! [link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://najinskupni.blog.siol.net/files/2007/10/kava4.jpg&imgrefurl=http://najinskupni.blog.siol.net/2007/10/11/kaj-me-moti-pri-gostincih-ki-taranajo-zaradi-kadilskega-zakona/&h=477&w=710&sz=49&hl=sl&start=6&tbnid=3MuNhIP7IybwkM:&tbnh=94&tbnw=140&prev=/images%3Fq%3Dkava%26gbv%3D2%26hl%3Dsl][/link] je kuhana, če jo katera želi... Ja nky kaj si hotla rečt? A kava bo kava?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 21.2.2008 7:43:20
|
|
|
|
nky 23
|
kavica je kuhana!!!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 21.2.2008 7:44:12
|
|
|
|
nky 23
|
se mi vidi da še na pol spim . kakšna je bila kaj nočka?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 21.2.2008 7:47:32
|
|
|
|
nky 23
|
punce eno vprašanje: Ali se že vaši malčki kaj hodijo ob opori? naš se seveda noro dviguje naredi pa samo korak ali dva in pač upa da je nekdo za njim saj se kar tako spusti
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 21.2.2008 7:49:38
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: N & B Punce, pridno čvekajte. Jaz grem spat. Nekaj me glava boli. Škoda, ker so trgovine že zaprte, bi šla po drugo (samo za spat), ker če kaj ne maram, pa ne maram it z glavobolom spat . N & B kak glava? Meni bo stran padla, al mi je pa že saj ne vem, se kar neki derem tuki gor po forumu Ne sprašuj. Sinoči sem vzela Lekadol, ob treh in sedajle. Imam občutek, da mi jo bo razneslo. Mirno noč in naj vas luna čimmanj oplazi. A je bla kaka noč? Nič ne vem, jest sem jo spregledala, sem tko povožena kot, da bi šel bataljon traktorjev (a to sploh obstaja ) čez mene. Obstaja, obstaja...čez mene je tud peljal. Poleg tega je pa Jaka luna zadela. Je hotel videti mrk in se je zbudil ob 4:10 , potem pa....hvala bogu se me je mož usmilil in sta malo pred 5. uro vstala in šla v dnevno. Saj nazaj zaspala tako nisem. Aja, pa če katera ponoči ne bo mogla spat. Okoli 4-ih je lunin mrk in bo menda lepo viden. Ja sem ga vidla, mi je tak mrak na oči padu, da sem šele sedaj spregledala. Nočko Jaz že čaj pijem, z veliko limone in še Sinupret sem si dala noter. Imam sinuse čist zabasane. Kavico bom pa kasneje. Samo, da Lekadol prime.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 21.2.2008 7:57:31
|
|
|
|
KT
|
N & B sam, da ne boš zbolela. Šccc, šccc! Sinusi te pa od glavobola bolijo, mene tud, pa še cosinusi, tangensi, cotangensi - vsi me bolijo
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 21.2.2008 7:59:49
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23 punce eno vprašanje: Ali se že vaši malčki kaj hodijo ob opori? naš se seveda noro dviguje naredi pa samo korak ali dva in pač upa da je nekdo za njim saj se kar tako spusti Koga? A otročki to delajo? A misliš, da Alina to ve?! BRAVO Kevin
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 21.2.2008 8:00:15
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT N & B sam, da ne boš zbolela. Šccc, šccc! Sinusi te pa od glavobola bolijo, mene tud, pa še cosinusi, tangensi, cotangensi - vsi me bolijo Razen tono težke glave in tega, da je čez mene peljal bataljon traktorjev, se drugače dobro počutim. Ampak bom preventivno povečala dozo C vitamina. Ne bi bilo pa nič čudnega, če bi kaj nabasala. Saj me že tri tedne napadajo bacili mojih doma.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 21.2.2008 8:02:20
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23 punce eno vprašanje: Ali se že vaši malčki kaj hodijo ob opori? naš se seveda noro dviguje naredi pa samo korak ali dva in pač upa da je nekdo za njim saj se kar tako spusti Kevin. Pri nas se sicer nekaj upira na nogice, ko ga skušam posest na tla. Mi spodmika ritko. Ampak dviguje se pa še ne.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 21.2.2008 8:08:14
|
|
|
|
nky 23
|
pri nas pa ko se on dvigne misli da že vse obvlada tako da če ga poskusim malo prijet med tem ko on stoji me začne kar tepst Aja pa od vikenda ima naš falot nove cicibanove čevelčke, ki pa mu nekako ne odgovarjajo saj protestira ko jih ima na nogah, pa saj se bo navadil. So pa ti čevlji kar pošteno dragi so bili celih 50€ no samo da so vredu in da bo z nogicami vse OK, kajti jaz sem imela platfus in upam da ga tamali ne bo mel, saj same slabe stvari po meni podeduje kot je (kila...)
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 21.2.2008 8:17:09
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23 Aja pa od vikenda ima naš falot nove cicibanove čevelčke, ki pa mu nekako ne odgovarjajo saj protestira ko jih ima na nogah, pa saj se bo navadil. So pa ti čevlji kar pošteno dragi so bili celih 50€ no samo da so vredu in da bo z nogicami vse OK, kajti jaz sem imela platfus in upam da ga tamali ne bo mel, saj same slabe stvari po meni podeduje kot je (kila...) Nika je prve čeveljčke dobila pri slabem letu. Sicer pa je bila največ bosa, kar pravijo, da je tudi najboljše za nogico. Na začetku čeveljčkov sploh ni trpela. Čim je bila šansa jih je zabrisala dol. Je tudi poletna in je bila non stop bosa. Ma je prišla povsod. Še mene je bodlo, ko sem jo gledala. Edino nevarnost so predstavljale čebele in ose v travi, ampak se jim je kar spretno izogibala. Za po stanovanju je imela abs nogavičke, da ji ni drselo. Ja Cicibanovi čevlji imajo ceno, ampak so kvalitetni. Nika ima na sezono (beri: letni čas) najmanj ene. Odvisno, kako hitro ji zraste nogica.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 21.2.2008 8:19:17
|
|
|
|
N _ B
|
nky: kolk pa ima Kevin št. čeveljčkov? Se spomnim, da smo imeli pri Niki problem, ker je imela pri enem letu ful majhno nogico. Je imela št. 16.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 21.2.2008 8:28:41
|
|
|
|
nky 23
|
Kevinu smo kupili 18, verjetno ima nogo po atiju saj ima ta 46 št. noge, čevelčke pa ima tamali gor pol urce na dan, nič kaj več, pa še to ker dela tašča pri otroškem zdravniku in je rekel da je fajn eni odsvetujejo, drugi priporočajo, tako da smo se za srednjo varjanto odločli
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 21.2.2008 8:48:10
|
|
|
|
Kati81
|
Kaja ima tud nogico 18, pa ne vem pokom po moje po stricu 47. Mi smo spali danes kar ok razen ob enih smo se z jokom zbudili ampak smo pol spet nazaj zaspali. Kaja ob opori stoji že šslabe 3 mesece, sedaj ob opori hodi kake 14 dni(kavč, omara, postla,...) poskušala je tudi sama stat sam ji do včeraj ni ravno uspevalo sedaj pa tudi kako minuto že sama stoji, dons zjutraj je držala flašo in stala stala. Grem pogledat kakšen raztur mam v kuhinji. Ker zdaj tam kraljuje princeska.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 21.2.2008 8:55:19
|
|
|
|
nky 23
|
naš je tudi nor na kuhinjo in vse tiste predale je res cel ata (se vidi da je kuhar) , bolj ko ga jaz ven iz kuhne spravlam bol on tja, dobro ve da mama ne mara čistit steklenih ploščic in ji pomaga tako da jih veselo zapaca
< Sporočilo je popravil nky 23 -- 21.2.2008 9:06:58 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?