|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
20.2.2008 21:28:16   
Zamima
Aja1, a Andy pa ti ni všeč? user posted image Pa tak fletn je user posted image , samo mojga fotra bi kap, da mu koga njegovih let domov privlečem  user posted image user posted image user posted image ,... saj se bi sicer potem k sebi spravil ampak vseeno user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 20.2.2008 21:32:44 >

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
20.2.2008 21:29:55   
Aja1
Ta je malo prestar. Mi bo všeč recimo čez 10 let user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
20.2.2008 21:30:32   
Zamima
Ali pa da mi on zašejka se tud ne bi branila user posted image user posted image  user posted image KLIK

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
20.2.2008 21:31:09   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Ta je malo prestar. Mi bo všeč recimo čez 10 let user posted image

ok user posted image , potem bi morala eno 10 let mlajšo fotko poiskati user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
20.2.2008 21:32:22   
ircica
A House da je ota, ti pišče malo!!! Da ti ne bom začela čarat da dobiš enega malega, brezdlačnega, ko se bo z Zalo za pilota cufaluser posted image

Se Housa še s Črnega gada spomnim, pa mi je zdaj res oreng bolj privlačen.

V drugih novicah:

Ob prejemu nagrade Zlati likalnik bi se rada zahvalila vsem, ki so to omogočili: dr. Housu, ekipi Zakon&Redter Mladim zdravnikom. Še posebej pa Kostji, ki je spal od začetka Housa dokler nisem zložila zadnje cunjice v omaro.

Moja shujševalna je bila nasilno prekinjena, ker moj vztraja na tem, da družinsko gledava Ligo prvakov, jaz pa na tem, da zraven nogometa pijem pivo in jem mehiški čips. Tako da nisem jedla čipsa z omakco zaradi šibke volje, ampak zaradi trdnih moralnih načel. Škoda, da se bodo zdaj spremenila v mehki špeh, ampak važen je namen. Ampak zdaj res začnem, samo še po pivo grem, ker ga ob čipsu nisem dobila (moj je prehlajen pa čaje tanka).

Nogavica, hvala za klepet, Živa je ful luškana.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
20.2.2008 21:32:54   
urška76
Andy je pa še zame malo star user posted image , ampak je pa fejst dec ni kaj. Čeprav... mojmu Žigu do kolen ne seže user posted image  
Zdej pa šibam pod tuš pa v horizontalo.
Mirno noč vsem, upam da nam ne bodo Špelini zobje nagajal
Nočko

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
20.2.2008 21:34:58   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

A House da je ota, ti pišče malo!!! Da ti ne bom začela čarat da dobiš enega malega, brezdlačnega, ko se bo z Zalo za pilota cufaluser posted image

ircica, brezdlačnega koga ali kaj? user posted image mogoče bi pa bilo tole lahko še zanimivo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
20.2.2008 21:35:19   
ircica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

ah,... 78 letnik zdaj preverila user posted image , tudi on ni več rosno mlad user posted image user posted image user posted image

Kaj '78 ni več mlad????? Jaz sem pač še v rosnem cvetu. Da te ne pridem čez koleno nagnit!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
20.2.2008 21:35:50   
Aja1
Urška, pa nalimaj Žigata tle, da ga vidimo. user posted image

Danes je baje polna luna....

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
20.2.2008 21:36:23   
Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

ah,... 78 letnik zdaj preverila user posted image , tudi on ni več rosno mlad user posted image user posted image user posted image

Kaj '78 ni več mlad????? Jaz sem pač še v rosnem cvetu. Da te ne pridem čez koleno nagnit!

je že v 30-ih zrelih letih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
20.2.2008 21:37:05   
Zamima
ircica, sprijazni se no,...  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
20.2.2008 21:37:18   
ircica
mulca, Zamima, mulca. Veš, ko še nima izkušenj, pa mu je nerodno, pa ni poslušal pri biologiji, ko so žensko telo jemaliuser posted image

Ampak Andy meni zgleda kot slabo hranjen vampir. Vedno mi je, vedno mi bo

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
20.2.2008 21:38:07   
Zamima
Ja polna luna user posted image  user posted image ,... pa še mrk in ne vem kaj še vse ,... eh,.... jaz bom šla počasi, jutri moramo pa res malecko peljat na pregled za vrtec, je že skrajni čas user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
20.2.2008 21:38:43   
ircica
Moje zanikanje je trdno kot kamenkost! Ni sprijaznjenja! Kakšne gube, to samo luč tako čudno pada.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
20.2.2008 21:38:56   
Zamima

mulca, Zamima, mulca. Veš, ko še nima izkušenj, pa mu je nerodno, pa ni poslušal pri biologiji, ko so žensko telo jemaliuser posted image

Ampak Andy meni zgleda kot slabo hranjen vampir. Vedno mi je, vedno mi bo

user posted image user posted image user posted image mogoče je kdaj igral kakega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
20.2.2008 21:39:46   
Aja1
Jaz tudi grem v horizontalo.

Naj luna in zobki čimmanj nagajajo vašim/našim sončkom.

Mirno noč.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
20.2.2008 21:40:05   
Zamima

Moje zanikanje je trdno kot kamenkost! Ni sprijaznjenja! Kakšne gube, to samo luč tako čudno pada.

user posted image user posted image to je pa izjava dneva user posted image user posted image

ircica, faca si user posted image user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
20.2.2008 21:40:32   
Aja1
Zamima, dobro opravita jutri.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
20.2.2008 21:42:21   
Zamima
hvala,.... bom poročala kako pa kaj,...
joj zobki user posted image   to jih je zdaj pri nas kar nekaj ven prišlo, bom jutri probala preštet user posted image jih ne dohajam več user posted image

NOčko babe user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
20.2.2008 21:56:34   
ircica
Zamima, držita se jutri, če pa bodo kaj težili glede Zaline teže, pa reči, da je tebi tudi ful čudno, da pa se tam ena soseda kar naprej redi, ker najbrž še Zaline kalorije nabira.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
20.2.2008 21:56:37   
Nogavica
Saj ne bi vedela, da je polna luna, če mi ne bi Živa celo pot nazaj iz Qlandije, kjer sva bili z ircico in Kostjo na pijači, kazala na njo in se drla nono.

Kot kaže, jo je srečanje s Kostjo (ki je, mimogrede, zelo čeden pobič) napolnilo z energijo, ker sem se po poti tja bala, da mi bo nazajgrede zaspala v vozičku, ona pa je bila, ravno nasprotno, čisto naspidirana in je uganjala vragolije v vozičku (je tako skakala v njem in plesala sem in tja, da sem morala voz kar krepko držat).

Sem šla danes v lekarno po kremo proti temencam (kaj mi bo že katera povedala, kako se temu prav reče - ne vem niti, kako se prav naglasi in sklanja user posted image ) in sem ji tam v vrsti morala peti pesem od Telebajskov. Bila je namreč sitna in sem ji dala v roke malega Dipsija (ki ga imam vedno v torbici za nujne primere), temu pa vedno sledi nana, kar pomeni, da moram peti. Če njeno prošnjo/zahtevo ignoriram, se jakost nana zelo poveča, torej je bolje, da ljudje poslušajo moje petje kot njeno kričanje. Mislim vsaj user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
20.2.2008 22:01:17   
ircica
Nogavica, samo zate:
         temeníca  tudi témenica -e ž (í; ẹ́) 1. anat. parna kost med čelnico, senčnico in zatilnico: temenica in zatilnica 2. mn., med. krastam podobne luske, zlasti na temenu dojenčka: na lasišču se naredijo temenice

Živa je prava asica, Kostja je šel utrujen in očaran spat brez ugovorov že ob pol 8, kar je drugače težek napor. Bi pa rekla, da je dobre volje, se ne zgodi vsak dan, da te šarmantni poltujci vozijo po nakupih (no, tudi igrač ji najbrž redno ne kradejo). Hvala za kavo in banano.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
20.2.2008 22:03:12   
Nogavica
Zamima, fajn zrihtajta jutri.

Zobje Živo tudi še naprej jezijo (si poleg ostalega tišči rokice v usta in si jih tako grize, da ima na njih sledi zob), čeprav je danes en pokukal na plano, tako da jih tokrat tudi jaz pričakujem več. Saj bi bil že čas, glede na to koliko jih imajo že vaši, ona pa samo 7 user posted image . Ima pa zato več kil user posted image .

Kako merite vaše otroke?
Jaz sem se včeraj zelo trudila, da bi jo zmerila ob steni, pa mi ni uspelo, ker ona pač ne more stati pri miru. Je delala zraven počepe in se guncala sem in tja. Tako vam lahko povem samo, da je velika nekje med 77cm in 82cm.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
20.2.2008 22:06:12   
Nogavica

Nogavica, samo zate:
         temeníca  tudi témenica -e ž (í; ẹ́) 1. anat. parna kost med čelnico, senčnico in zatilnico: temenica in zatilnica 2. mn., med. krastam podobne luske, zlasti na temenu dojenčka: na lasišču se naredijo temenice

Hvala.
Saj to sem pa v bistvu tudi sama že našla, ampak mi je bilo čudno, ker na (skoraj) nobenem forumu nisem zasledila, da bi se pisalo v taki obliki.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
20.2.2008 22:09:04   
ircica
Kostja ob vsem zviranju že 3 mesece meri 76cm - ob vsakem merjenju. V teh mesecih je prešel iz št. 74 na skoraj 86. Moj odgovor je torej: nimam blage veze ali manj kot 90 (ker še pride pod mizo)

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

klavdi*

Koliko otrok imate?

2 (77%)

3 (12%)

4 (11%)

Število vseh glasov: 308

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!