giotti
|
Vsem najprej en lep pozdravček. Tudi jaz nisem vsega prebrala, ker je preveč žalostno in name to ne vpliva dobro. Takoj potem ponoči sanjam vse zgodbe, ki jih preberem, in se potem v sanjah dogajajo meni... danes ponoči je bilo tudi grozno, pa nisem sploh še bila na tem forumu s to temo... Pa vseeno sodim k vam in zato tudi pišem. Ne želim biti žalostna, ker že celo življenje poskušam živeti na način, da sprejmem vse, kar mi je naklonjeno, pa če je dobro ali slabo... so bile tudi že zelo hude stvari, čeprav ne pa spet tako hude kot rojstvo otrok, ki potem čez par ur umrejo, pa vseeno... imam močno vero v boga, tako da mi to v bistvu ful pomaga, kadar je nahuje... poleg tega si zelo močno želim posvojiti otročke, in to že od malega, ko sem opazovala svet okoli sebe in so se mi zapuščeni otorci neskončno smilili. Tako da res imam to izredno močno željo, tako da mamica vem da bom nekega dne brez dvoma... No, da preidem k bistvu in vprašanju, na katerega upam, da mi mogoče katera odgovori. SS se mi je zgodil točno po petih tednih zadnje M in to je bilo 2.2. Danes smo že 16.2., pa še vedno krvavim. Včasih malo manj, včasih pa tako močno kot sredi najhujše menstruacije. Vmes so bili tudi temno tjavi izcedki. A je to normalno po SS??? Bolečin sicer nobenih, tudi med nosečnostjo nisem čutila prav ničesar, energije imam ogromno, skratka delujem zdrava kot dren, pa vseeno mi je to ful čudno. IMN ni, ker mi hormon pada (skoz hodim dajat kri na par dni...). Koliko časa pa ste ve krvavele po SS, ki ni potreboval abrezije? Kdaj ste dobile prvo menstruacijo po SS? Res bom hvaležna, če mi poveste kakrkšnokoli vašo izkušnjo v zvezi s tem! Pa veliko sreče pri naslednjem poskusu in da še dolgo ne pride (nosečnost + dojenje), ok? Vsem en velik
|