|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
19.2.2008 21:05:14   
pikovit
Sem pozabila še na Bango.Joj tolkrat mi pride,da bi napisala Bankauser posted image .Hvala ti

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
19.2.2008 21:53:58   
bambi75
Joj ste pa res veliko napisale. Ko imam malo časa vas preberem  v debate pa se ne vključujem nekaj zaradi časa nekaj pa zato ker se meni trenutno nič ne dogaja.
Vidim pa da bi bila rada dakec danes šla na user posted image  ali pa user posted image  no jaz pa sem blizu Celja in sem takoj za akcijouser posted image .

Vsem ostalim ki se jim trenutno kaj dogaja želim srečo user posted image user posted image user posted image  .

Zarja glede gonala pa v vsakem pinkalu malo ostane ampak samo za najmanjšo dozico mislim da 37,5, lakho pa da si imela ravno takšno dožo da ti je ostalo 75 enot zaradi kakšne spremembe ker pinkali so mislim da po 300, 450, 600 in 900 enot

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
19.2.2008 21:59:49   
teja*
Živjo punce!

Tudi jaz sem včer začela s 5. IVF s Suprefactom. Sem bila že za prejšnji mesec naročena, pa sem 3 dni pred špikanjem dobila gripo, pa še vročino. Upam, da bo tokrat uspešen postopek, čeprav slabo kaže glede na izvid od spermiograma pri možu. Upam, da bo vsaj eden in ta tak trdoživ, da bo uspel.

Vas pa ne berem pogosto, ker nimam več časa, šola, služba itd.

Lepo vas je videt, kako si dopisujete. Bom poskusla tud sama čim večkrat kej napisat.

Vsem želim veliko uspeha v postopkih, tistim, ki ste pa že srečke user posted image , pa želim vse dobro v naprej.

Lahko noč vsem.

Teja

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
19.2.2008 22:33:43   
pikovit

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Ponedeljek,  18. 02.
Reni70  - UZ
Teja*-špikanje
Torek, 19. 02.
Špelka12 - UZ
Mihi78 - Punkcija
Banga - UZ
Sreda, 20. 02.
Kikaa - špikanje
Tia-na - špikanje
Banga - UZ
Četrtek 21. 02.
Linda25 - UZ
Sulfinija - operacija
Špelka12 - UZ
Petek, 22. 02.
Arneja - UZ
Kajsica - UZ
Nedelja, 24. 02.
Gita14 - ET
25.02.
tejki - UZ
cukica gre po drogo

25.02.
naše nosečke
dobrovoljčica - UZ

29.02.
naše nosečke
Goldfish - 2 UZ + NS
Lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mismis greje user posted image  -TEST 22.02.2008
Anime greje user posted image user posted image  - TEST 22.02.2008
Pikovit greje user posted image user posted image  - TEST 26.02.2008
Mijavček greje user posted image user posted image  - TEST 03.03.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Lara Light - user posted image
Tejki  - user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image   V JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor (javi se)
  • Rmeli nadaljuje v februarju (javi se)
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki, (javi se)
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje, (javi se)
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki, (javi se)
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M, (javi se)
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj (javi se)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact, 29.1.punkcija, ET 1.2.
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) 29.januarja pregled krvi pred prenosom zamrznjenčkov, 30.1. - 01.02 UZ,
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) 28.1. , 30.1. prva špika
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact, ET 29.1.
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 24.1.Diphereline, 7.2.UZ, punkcija in ET po 19.2.
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor in začetek špikanja, ET 28.1.
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor,7.1. začetek špikanja
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ)  11.1.začetek Suprefact, 25.1. UZ
  • Shuka (32 let), (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. Diphereline, 22.1.Menopur, 28.1. UZ+stopka, 30.1.punkcija, ET 2.2.
  • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš) 15.1. Suprefact, 24.1. Menopur, 30.1.,2.2. UZ, 3.2. Stopka, 5.2. punkcija,  ET 8.2.
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact (javi se)
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur

• oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Anabanana(spontan ciklus;PO;Reš,Merlo) 31.1.UZ, 1.2.UZ + stopka
  • Žirafca(ICSI;LJ) začetek 9.2.2008
  • dobrovoljčica (IVF, dr. REš/PO) 25.1.punkcija, ET 28.1.
  • banga (?, ?) predvidoma špikanje 9.2., 1.2.Menopur ?
  • Ajedat (2 ICSI, dr. Reš/PO) 3.2. punkcija, ET 6.2.
  • Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
    • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
    • dajamaja, 3.4. pregled
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
    • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
    • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
    • Pija76 ponovno v boj
    • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
    • ušula spomladi v nov boj
    • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
    • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
    • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
    • mami26 (LJ), začetek aprila začne
    • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
    • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
    • sonček75 (IVF;LJ)
    • ledenka naj se aprila res začne
    • paki dobrodošla
    user posted image user posted image    
    koala user posted image , *medica*user posted image , Špelka user posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy user posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra,Pikovit,Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_Puser posted image ,
    Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image

user posted image  NOSEČKE december/januar user posted image

user posted image   Johnie,user posted image
    user posted image Pikica26, pregled 07.02.
    user posted image sonček 75

user posted image DejanSenka
    user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica (25.02.)

user posted image Lejla007 (29.02.)

user posted image Shuka (03.03.)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1904
    19.2.2008 23:01:21   
    mismis
    Evo jest sam danes popoldne bol jna OFF, ker se kao učim...

Pikovit, da ne pozabim, naš je pogledala za nacho, pa ga žal nimajo.

Vsem ostalim pa želim eno lepo nočko...

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 1905
    20.2.2008 8:01:28   
    Abra
    Dobro jutro!
    To je pa prav čudno, da ni danes še nobene tu, niti Arneje?? Meni še med špikanjem ni nikoli ratalo, danes pa user posted image

Mismis, Anime danes bi pa vidve lahko že kak test nardili! Danes bi moral že čisto prav pokazat user posted image user posted image

Pikovit jaz še vedno vztrajno navijam, samo bolj iz ozadja user posted image
    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1906
    20.2.2008 8:13:38   
    mismis
    Dobro jutro Abra in ostale

danes nikakor ni še pravi čas za test, ker danes je 32 dan mojega najdaljšega cikla, v januarju sem dobila user posted image tečko ravno 32. dan. Če pa je danes ne bo, kar je ne sme biti, delamo jutri navsezgodaj test...

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1907
    20.2.2008 8:14:08   
    zarja1
    Bambi,
    hvala za info. Si me kar pomirila. Enostavno, če ne veš kako je hitro pride "mala panika" da delaš kaj narobe in da bo morda kasneje zaradi tega manj celic.......
    Zdaj pa sem čisto odklopla.

Punce držite pesti prosim!!!

Horny Teddy

(odgovor članu bambi75)
    Neposredna povezava do sporočila: 1908
    20.2.2008 8:14:51   
    arneja
    Abra, navijačica, evo me user posted image . Tokrat mi rata po vsaki injekciji lepo nazaj zaspati.

Sem pa spet nekaj začela obupavati, ker me nič po jajčnikih ne špika, nič me glava ne boli niti omotična nisem več user posted image . Me je zadnjič verjetno špikalo še zaradi M.

V glavnem, če bo v petek spet porazen rezultat na UZ, me bo kap. Ampak potem neham vsaj za pol leta in si zares naberem moči. Pa tole mojo zvezo je res treba pokrpati, ker se za čisto vsako stvar že na hitro skregava.

Šibam zdaj k bienergetiku pa upam, da bom potem manj tečna user posted image .

Pikovitek, zate navijam do onemoglosti. Zdaj si pa res že zaslužiš mamica postati user posted image . Seveda velja tudi za ostale punce, ampak tale naša vitka Pikica se že toliko časa muči, da ji bo tokrat definitvno uspelo user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1909
    20.2.2008 8:19:42   
    ANIME
    Abra  bereš mi misli glede testa. Ampak ga do danes namenoma nisem kupila, da ga ne bi šla prekmalu delat. Danes bom verjetno skočila v lekarno, tako da ga bom jutri zjutraj delala. In če bo slučajno pozitiven user posted image , grem v petek dat kri.

Zanima pa me, če je možno pri umetni oploditvi tudi imeli izvenmaternično nosečnost oz. prazno "vrečko". Samo toliko da se pripravim, da tudi če mi test pokaže user posted image user posted image , da ne bom kasneje razočarana.

Prav tako me zanima (po vaših izkušnjah) ali je res najbolje delati CB ali kakšnega drugega. Reš je napisal CB, ne razumem pa zakaj samo tega!

Mismis ... kako si ti? kaksni so občutki? BT še vedno visoka?
    Pikovit ... kako se pa ti počutiš?
    Mihi78 - sporoči kako je bilo na punkciji!

Ostalim "veselo" špikanje (kakor je pač to lahko veselo) in pa uspešni UZ (ta teden jih je res veliko).

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
    03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1910
    20.2.2008 8:25:54   
    ANIME
    Mismis ... kdaj si imela pa ti zadnjo user posted image . Jaz sem imela zadnjo 23.01.08, Punkcijo sem imela 13. dan, ET pa 16.dan.
    In danes je šele moj 28. dan ciklusa. Kako si pa ti že prišla do 32. dne??? Jaz imam tudi drugače ciklus dolg med 28 in 30 dni ... ampak bom vseeno jutri zjutraj delala test. 

(odgovor članu ANIME)
    Neposredna povezava do sporočila: 1911
    20.2.2008 8:27:29   
    Abra
    Mismis, tvoj najdaljši ciklus tokrat nima nobene veze. Takrat si najbž imela kasnejšo ovulacijo. Do user posted image pride 12 do 16 dan po O, če ne pride do zanositve. Kdaj je bla O veš, zdaj si pa zračunaj user posted image

Arneja, naj te bioenergetik fajn nafila z energijo user posted image jajčka pa valda bojo user posted image user posted image sem ravno včeraj brala o visokem FSH, tu ni problem vedno starost (kot radi razlagajo) ampak so krivci tudi protitelesa na hormone. S stimulacijo se to nadlogo uspešno odpravlja!!! Dragega pa vmes malo pocartaj, ziher tudi njega malo živčki dajejo.

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 1912
    20.2.2008 8:33:25   
    mismis
    Anime
    moja zadnja user posted image je bila 20.01., ET sem pa imela 7.2., to je bil moj 5 dan po ovulaciji

sicer pa mislim, da iz te moke pri nas ne bo kruha, se že nekaj napoveduje...
    joj joj joj pa bo treba še enkrat v postopek

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1913
    20.2.2008 8:35:31   
    Abra
    Anime tudi po OBMP je vse v nosečnosti možno. Drugačna je samo oploditev, vse ostalo ni pa nič drugače, kot pri spontani zanositvi. Ne smeš o tem razmišljat, veš kje je še konec nosečnosti ... Ko si pa si enkrat potrjeno noseč in gre kaj narobe, ni variante, da ne bi bil razočaran, če se še tko dobro pripraviš ... Mislit je treba pozitivno!!
    CB se je že večkrat izkazal za najbolj zanesljiv test.

(odgovor članu ANIME)
    Neposredna povezava do sporočila: 1914
    20.2.2008 8:37:25   
    Abra
    Mismis, 18. dan user posted image user posted image user posted image TEST!!!!!!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1915
    20.2.2008 8:39:39   
    mismis
    Ne Abra bomo kar počakali do jutri, če bo sploh potrebno delati test.
    zdaj ko sem bila na stranišču se mi je že prikazal izcedek, tak rdeče.rjave barve, tako da mislim, da je te pravljice pri nas konec. Žal...

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1916
    20.2.2008 8:44:12   
    Abra
    Mismis, držim pesti!!! Čisto do konca te pa tudi ne mora hecat. Jutri pa kar naredi test, tudi če slučajno user posted image pride. Boš vsaj vedela, ali je do zanositve vseeno prišlo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1917
    20.2.2008 8:45:24   
    mismis
    Bom, hvala za dobre želje in pestke

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1918
    20.2.2008 8:49:18   
    Sulfinija
    Punce a bi bila kera od vas tokle prijazna in mi piše na zs in ji dam svoj mobitel številko,da pol gor javi kak sem opravila operacijo.

Hvala vam da boste v mislih z mano.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1919
    20.2.2008 8:56:18   
    mihi78
    Ojla, pupe!
    Včeraj sem bila na punkciji. Sem jo imela pod narkozo, pridelali pa smo 25 celic! Malo še je včeraj bolelo pa sem doma pojedla še en Naklofen, danes pa sem že ql. Nisem mogla včeraj na net, ker mi je možek predpisal strogo ležanjeuser posted image ! Dobro, da je šel danes v službo, ker če ne bi me menda privezal na posteljouser posted image .
    Vsega skupaj nas je bilo včeraj 6 punc. Tri take, ki že imajo s pomočjo IVF otroke. Takrat jim je uspelo v prvo, ena ima celo user posted image user posted image ! Potem dve, ki sta v 3. postopku in jaz, novinka.
    Ja nič, v nedeljo pa ET potem pa 14 dni čakanja. Ni mi jasno, kako bom preživelauser posted image
    Lepo se imejte.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1920
    20.2.2008 8:57:38   
    mihi78
    mismis, držim pesti za dobre novice!

(odgovor članu mihi78)
    Neposredna povezava do sporočila: 1921
    20.2.2008 9:01:20   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Samo eno vpr. A se je katera špikala z Gonalom? Meni se je zgodilo, da mi je v eni od injekcij enostavno ostalo malo (če smo natančni kar 0,75) zdravila in sedaj ne vem ali je to hudo narobe, ker sem očitno enkrat dozirala premali odmerek?

Zarja

Čao Zarja, hvala za pohvale, kar paše. Jst sem imela gonal in je čisto normalno, da še kar nekaj ostane v inekciji. Nisi si dala premajhnega odmerka. Sem vprašala sestro in je rekla, da vedno mora nekaj zdravila ostati v inekciji. Tko da brez skrbi.user posted image

(odgovor članu zarja1)
      Neposredna povezava do sporočila: 1922
    20.2.2008 9:02:57   
    ANIME
    Ja Mihi78 ... ti si pa prava kokoška, ki dobro nese jajačka user posted image user posted image user posted image  ... kar 25 celic ... si pa odlično reagirala na spodbujevalce!!!! Meni se je pa fajn zdelo, ko sem jih imela 6 user posted image

ja tole čakanje moram priznati je kar zoprno. Pa skoz se nekaj opazuješ in poslušaš kje te bo zapolelo ali špiknilo in nikoli ne veš, ali je to dober znak ali ne ...

Mismis ... držim pesti, da user posted image  ne pride! in da bova jutri skupaj delali test!

(odgovor članu mihi78)
    Neposredna povezava do sporočila: 1923
    20.2.2008 9:05:33   
    mihi78
    anime, sem prava kura, nimaš kaj! Vidim, da imaš tudi ti jutri test, tako da navijam še za tebe!!!!

(odgovor članu ANIME)
    Neposredna povezava do sporočila: 1924
    20.2.2008 9:25:03   
    Anonimen
    Mihi, user posted image kar 25 jajčk. Bravo punca. Držim pesti, da se vsi oplodijo user posted image

mismis, tečke ne bo, tečke ne bo, tečke ne bo, tečke ne bo, tečke ne bo, tečke ne bo, tečke ne bo, tečke ne bo, tečke ne bo.

(odgovor članu mihi78)
      Neposredna povezava do sporočila: 1925
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
    Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?