|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
19.2.2008 10:20:15   
pikica36
ene že nestrpno čakate Ns , jaz pa se psihično pripravljam na prvi pregleduser posted image user posted image
o spolu mi še nič ne " debatiramo" bomo po prvem pregledu , če bo vse ok, čeprav pa mojuser posted image  govori kot bi bila user posted image oz. on reče da sta dveuser posted image ( malo mu domišljija dela)sicer pa vseeno- samo da bo vse ok in da bo user posted image zdrav.
tejchy- če ni skrivnost- s kirega konca koroške si??

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
19.2.2008 10:34:26   
Nitty
Prav mate punce ni važn kaj je samo da bo dete zdravo. Tud jst držimuser posted image user posted image user posted image pesti za vse user posted image da bo vse vredu z otročki. Drgač pa men tud nobene hlače niso več prav , tak da zdej kr legice lepo nosim pa tunike, da mojego srčka nč ne tiši.user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
19.2.2008 10:36:32   
Mia007
Punce user posted image user posted image user posted image  se gremo eno zadevco.

POVEJTE MI KOLIKO STE BILE STARE KO STE ZANOSILE IN KATERI MESEC, pa vam povem kakšen spol otroka naj bi rodile. 

Skozi bele oblake in tihe korake
občutim, ko se vračaš k nam.
Zaznam v najbolj samotni tišini
novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas
vem, da si tu, varuješ nas...

HVALA VSEM..

(odgovor članu Nitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
19.2.2008 10:51:09   
Nitty
MIA007,
Sem na netu našla tisto rapredelnico ko je starost ob zanositvi in pol lahk pogledaš kerga spola bo, tam je pr men pokazalo da bo punčka in naj bi blo 90% "točno", no bomo vidli če majo prav kmaluuser posted image user posted image user posted image Pol sem še po znakih v nosečnosti pogledala mam tudi vse znake da bomo meli punčko. Zdej pa sam kolk  hočeš verjet da je to res.
Še enkrat samo da bodo otroci zdravi ni važn spol.
Lahk poveš na kak način pogledaš kerga spola je otrok:stara sem bila 21 let ob zanositvi in novembra naj bi zanosila.

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
19.2.2008 10:57:23   
onina
To je ta kitajska razpredelnica...pri Gašperju mi je kazalo, da bo fantek in je res. Sedaj mi kaže na punčko...to bomo pa še videli. Je pa tudi dilema...kdaj si zanosila...če imaš konec M 10.12. in naslednjo pričakuješ 10.1., kako veš točno, kdaj si zanosila (decembra ali januarja)?

(odgovor članu Nitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
19.2.2008 10:59:09   
Mia007
user posted image user posted image user posted image user posted image  Nitty pol ti boš nosečka 1 mesec večuser posted image user posted image , če bi novembra zanosila , bi imela rok avgusta:)..

No pa tudi če si zanosila novembra bo privekala na svetuser posted image , ker samo če bi v januarju zanosila bi biluser posted image

hahahah poglej si   http://www.mama.si/?menu=A200

Pri moji Lani in Luki je za razpredelnica velja.

NITTY  SREČNO do konca in čim več užitkov v nosečnosti... tako je lepa.,,čao

novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas

HVALA VSEM..

(odgovor članu Nitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
19.2.2008 11:00:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mia007

Punce user posted image user posted image user posted image  se gremo eno zadevco.

POVEJTE MI KOLIKO STE BILE STARE KO STE ZANOSILE IN KATERI MESEC, pa vam povem kakšen spol otroka naj bi rodile. 

ALO DA VIDIMO: 30 LET DECEMBER MESEC

AnonimnaG

(odgovor članu Mia007)
  Neposredna povezava do sporočila: 1132
19.2.2008 11:04:14   
Anonimen
če se zgleduješ po tej razpredelnici pa moram povedat, da, če bi veljala bi v prvo imala user posted image , pa ni tako. za user posted image  bi morala računat na leta, ki sem jih praznovala v tistem tekočem letu

AnonimnaG

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1133
19.2.2008 11:06:09   
Mia007
SAJ NI VAŽNO KAJ JE ALI JEuser posted image  ALI user posted image , SAMO DA JE ZDRAVO, ampak me pa res zanima če ta kitajska tabela drži. Pri mojih dveh je, in pri mojih prjatlcah tudi.:)

Če imate rok septembra ste zanosile v decembru.

SAMO VAŠA LETA OB ZANOSITVI.

HVALA VSEM..

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
19.2.2008 11:08:14   
Mia007
Anonimen, če si imela 30 let decembra in zanosila decembra potem  bo user posted image  fantičekuser posted image

HVALA VSEM..

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
19.2.2008 11:16:02   
bark
Živjo punce
sam tolk, da se vam po dolgem času malo oglasim.
Celotedensko smučanje sem dobro prestala En teden sonček brez oblačka. To bodo kosti zdrave in močne.user posted image
Drugače pa nič posebnega.Slabost je še vedno prisotna, prav tako tudi utrujenost.  Nestrpno pa že odštevam dneve do NS.
En topel objemček vsem

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
19.2.2008 11:33:42   
alysa
Tudi sama sem že gledala to razpredelnico o spolu in naj bi dobila user posted image . Bomo videli, kaj bo rekla G naslednji teden na nuhalni. Sama si sicer bolj želim user posted image , ampak če bo user posted image  pa tut ne bo nič narobe.

Drugače se pa že mal dolgočasim v bolniški, slabo mi je še kak dan, na splošno se pa bolje počutim. Zaenkrat še lahko nosim dvoje starih hlač, pa bo treba počasi it kaj novega nabavit.

user posted image Alysa

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
19.2.2008 11:38:44   
Tejchy
pikica - jaz sem iz SG, pa ti?

Glede te razpredelnice.. če drži, potem bomo mi imeli user posted image .. Pustimo se presenetit user posted image  Sicer pa so bile o tem že debate na forumu - pri enih drži pri drugih ne.. Js bi rekla, da je nam vse to dano bolj v zabavo kot pa zares.

Js grem pa zdj mal na soooooooooooonček.. se mal razmigat.. user posted image  

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
19.2.2008 11:40:04   
Tejchy
Alysa ti si tud iz Koroške - od kje pa natančno?

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
19.2.2008 11:45:46   
alysa
Iz okolice SG - Šmartno.

Fajn, da nas je nekaj tut iz naših koncev.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
19.2.2008 11:51:54   
Nitty
Pr men je bil problem, ker sploh nisem mela menstruacije zadnja je bla 1.11 pol bi mogla met 30.11. tak da mi je G po tem dat in po starosti ploda zračunala kak dolg bi nej bla noseča.
Torej sploh  ne vem kerga mesca točn sem spočela bitjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
19.2.2008 12:01:46   
KAHLO
ejte, pikice jaz sem tud že ta seznamček čekirala, in po tem seznamčku naj bi dobila user posted image user posted image , sicer sem si zmeraj želela fantke............ampak, tud te punčare bomo veseli, se bomo pa lišpali namest z avtovčki igraliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  TAKO KOT PRAVITE SAJ NIMA VEZE SAM DA JE ZDRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image

so pa meni vse te strani skrajno zabavneuser posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
19.2.2008 12:50:50   
pf
Tako je ni važno kaj je, le da bo zdravo. Sem pa jaz za finto tudi pogledala in mi kaže punčko, kar bomo po izjavi ginekologinje na NS tudi dobili. Bomo videli. Se pa baje največkrat zmotijo ravno pri pupah. Moja znanka je do končanega sedmega meseca mislila, da bo punčka, ker so ji tako rekli kar parkrat, dva meseca pred PDP pa je pupa ratala fantek. Je pa mamica že kar precej nakupila, seveda med temi stvarmi je bilo tudi dosti roza, ampak kaj čemo. Niso bili razočarani, pač pa malo šokirani. Drugi znanki pa se je otroček stalno na UZ tako obračal, da so ji povedali da bo fantek teden dni pred PDP, ker se prej ni videl spol nikoli. Važno je, da bomo imeli bebike, pa naj bo kaj bo, le da bodo zdravi in srčkani.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
19.2.2008 13:42:29   
Eolina
Hej hoj!

Dobrodošle nove user posted image !!! user posted image user posted image user posted image
Zunaj je res lep sonček, ampak naša miška je bolna user posted image , tako da se skrivamo notri user posted image , trenutno spančka, mami pa je tu user posted image  ...
Na NS smo že naročeni, 18. 3. zvečer.

Glede spola, sej je res najpomembnejše, da je dete zdravo, ampak pri nas imamo problem pri izbiri imena za user posted image . Za user posted image še imamo nekaj v rezervi od prejšnjič, za user posted image pa že takrat nisva imela... Bomo vidli, če se bo kaj na NS vidlo, pa se bomo potem  z imeni ubadali user posted image .

Ijoj...hlače... user posted image  mene že vse tišči, pa ne bi rada še v nosečniške cote šla, ker v službi še ne vejo, bom po NS povedala, samo ne vem, v čem bom do takrat v službo hodla! user posted image  
No - sej staršem še tudi nisva povedala, sva že imela namen, pa potem nisva. Mogoče bova ta vikend.

Ja, poleti bomo pa res že zelo okrogle. Kam boste šle na dopust? Mi smo mislili kam daleč, z letalom, zdej pa to najbrž ne bo šlo, ker po 6mesecu nosečnosti baje ni dobro več letet z letalom. Ne vem kje sem to prebrala... user posted image  

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
19.2.2008 14:08:27   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Mia007

sem lanska septembrka in vas vsako toliko malo berem in se spominjam...user posted image

samo da povem-to je spet en lari fariuser posted image meni je pokazalo, da bo user posted image in za 1 mesec nazaj in 1 mesec naprej tudi punčka, pa je user posted image ...tako da se ne nanašajte na te stvari, ker nič ne more pokazat, kaj nosi mamica pod srčkom, razen UZ (pa še ta včasih ni zihr)user posted image
lepo nosečnost vam želimuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
19.2.2008 14:59:12   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  dobre ste.... samo meni res ni jasno, kaj bi naj mamina starost imela pri vsem skupaj, če pa spol določi spermij user posted image

Bom pa vseeno pokukala, ko bo čas, zabavno pa je le user posted image

A. septembrka

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1146
19.2.2008 15:28:36   
bučkabb
ja vidim, a ste zašle v veliko debato glede te razpredelnice za ugotavljanje spola.

vam bom zdaj še jaz razložla svoj položaj.
kot si MIA rekla, da če mamo rok septembra pol smo zanosle decembra. jaz mam predviden rok 25. sep., zanosla pa sem sigurn prve dni v januarju, no po vseh izračunih bi mogla met O od 30.12 do 6.01., ker sem imela zadnjo M 20.12 in  ker na starga leta nismo user posted image  ampak smo zaradi različnih okoliščin šele 2.1, računam da je takrat tud blo spočeto.
no tako da se pri tej trditvi ne strinjam s teboj. vrjamem pa tud ne glih v to razpredelnico, ko potemtakem bi mogla če sem zanosla dec. met  user posted image , če pa januarja pa user posted image , to pa je ravno v nasprotju z onimi drugimi metodami ki tud krožjo, da če narediš otroka v začetku O je user posted image , če pa proti koncu O pa je user posted image .

no obglavnim nič ne gre skupi in vse sem zakomplicirala.

postimo se presenetit in bomo dejansko videli kaj bo septembra, pa sploh ni važn kaj sam da bo user posted image  zdrav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
19.2.2008 15:57:03   
Nitty
Jst tudi ne verjamem tem vražam, bom raje počakala na UZ v čet mogoče pokaže kaj nosim pod srčkom, če ne bom pa tak prej al slej zvedla ko bo dete prijokalo na svet.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
19.2.2008 17:26:12   
meta21
Ojla!

Samo na hitro se vam oglašam med svojim potepanjem. Vidim, da smo izgubile Sunny24.user posted image  

Mi se mamo super. Veselo pohajkujemo po Parizu. Naš Pikec je bil včeraj na Eiflovem stolpu. Važič, ne?user posted image

Tako, zdaj pa spet šibamo naprej.

Bise (poljubček)!

(odgovor članu Nitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
19.2.2008 19:16:07   
*nana*
Pozdravljene user posted image ,

včeraj nisem imela volje in energije, da bi poročala kako je bilo na pregledu.
Na žalost vas tudi jaz zapuščam, ker srček moje pike ne bije več. Danes sem bila v bolnici in so naredili abrazijo. Poseg me ni nič bolele, boli pa srce. Pa bo že...."čas celi rane" pravijo.

Vsem vam pa pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image in želim srečno in zdravo nosečnost ter krepke user posted image .

Čav, NANA.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.