|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
18.2.2008 17:01:34   
Nitty
Tejchy, jst mam pregled že ta četrtek tak da bom verjetn lahk jst iz prve roke povedla kak je blo.....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
18.2.2008 17:34:36   
Anonimen
zivjo cveke, kako ste kaj?
A tehtnica ze kaj vec kaze? jaz sem se v prvi nosecnosti zredila za 22kg - bil sem sicer suha kot prekla, zdaj pa se lepo drzim - samo dve kili v dveh mesecih user posted image .... Ceprav sem vse spravla dol v 4 mesecih, se tokrat tega ne grem. Raje sem malo lacna, kot debela kot pujs...user posted image

(odgovor članu Nitty)
  Neposredna povezava do sporočila: 1102
18.2.2008 17:48:57   
Nitty
Jst sem ste zredila za 2 kg v treh mesecih, sam men se je takoj poznal že po mescu in pol nisem mogla več hlač zapret, ker sem pač bolj suha, tak da zdej lahk sam še legice pa tunike nosimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
18.2.2008 17:53:37   
jakoLUlana
lep pozdrav
Meni so NS prestavili na 3.3 , se mi zdi se cela vecnost do tja. Nikomur se nisva povedala in res ze tezko cakam NS pa se trebuh je taksen, da ga komaj skrivamuser posted image

(odgovor članu Nitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
18.2.2008 18:02:45   
Nitty
Joj,dobra si da lahko skrvaš, pr men so takoj ugotovil da neki ni vredu ker sem kr naprej lačna, kar prej niti slučajno nisem bla. Sorodniki zdej vejo, na faxu pa bodo tudi ugotovili ker trebuha ne morš skrit...

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
18.2.2008 18:19:56   
pf
Punce tudi jaz sem nova nosečka in bi se vam pridružila. PDP je 1.9.2008. Prvi pregled sem imela 20.1.2008, v petek 15.2.2008 sem opravila že nuhalno, v sredo pa imam pregled pri ginekologinji za krvno sliko, toksoplazmo in urin, pa srčka bomo spet poslušali. Na nuhalni smo imeli dobre rezultate. Ena je prej vprašala kako se opravi nuhalna. To je ultrazvok, ki se opravlja preko trebuščka. Traja pa cca 20 minut. Mi bomo imeli punčko in smo ful veseli. Ko se je pregled začel je spala, ko pa se je zbudila je dala rokice na glavo in se je lepo videlo vse, da je lahko ginekologinja izmerila. Drugače pa začenjam jutri prvi dan dvanajstega tedna. S kilogrami sem še kar na istem, le trebušček že imam ful. Pa veliko, veliko slabosti. Kupila sem že tudi nosečniške hlače, ker mojih starih ne morem več zapreti, tiščati pa te itak ne sme čez trebušček, tako da jih dam odrezati malo in bomo novi. Vsem želim, da dobro opravite preglede in nuhalno.

(odgovor članu Nitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
18.2.2008 19:04:51   
Nitty
Čestitam za punčko!Kje pa si bla na merjenju NS?Partner pa je lahko zraven na UZ?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
18.2.2008 19:10:34   
petra1978
ojla punce.
No, naj vam povem, da sma včeraj doma povedala, da bodo dedek in babica. To je bilo veselje na vasi.user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa že komaj čakam četrtek, da spet vidim našega srčka.

Za tiste, ki pa vas zanima kaj več o NS pa imam jaz nekaj teorije in par slikic, kako to izgleda. To je preveliko, da bi pripela sem, zato vam lahko pošljem na mail, če katera želi. Sicer je pa vse na netu, če malo prebrskate.

(odgovor članu Nitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
18.2.2008 19:11:27   
RAČKAPK
Pozdravček
malo pozno se vam javljam
bila sem na pregledu v petek
in spet imam pregled ta četrtek.
zaenkrat je pikica  uredu srček bije tika taka
tista vrečka zraven pa je še tudi prisotna
tako da imam skos tedenske kontrole

se vam javim

(odgovor članu Nitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
19.2.2008 7:40:28   
onina
Na nuhalni je partner lahko zraven. Malega bomo pa doma pustili, ker drugače se ne bomo mogli skoncentrirati na pregled. Ga imam pa v Dravljah. Kar se tiče glede poizvedbe o spolu...midva sva bila prvič prepričana, da bo punčka in sva govorila samo o punčki. Ko sva na nuhalni vprašala, kaj bo in je rekla, da bo fantek, sem rabila kar ene dve uri, da sem se pripravila na to, da bomo imeli fantka (pač predstava o fantkih, ki tepejo in razbijajo stvari, mi ni najbolj dišala). No, sedaj imamo enega tolk fejst fantiča, ki je priden, samostojen in se tudi rad pocrklja. Zdaj mi je vseeno, kaj bomo imeli, ampak bi vseeno prej rada vedela, kaj bo.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
19.2.2008 7:46:14   
KAHLO
user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  maybebaby        -1. user posted image , PDP 1.9.
user posted image   pf                       -user posted image . 2P 20.2., PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image P 21.3., PDP 1.9.user posted image
user posted image  A.septemberka  - 2. user posted image , NS 27.2., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                  - 2. user posted image , 2P 15.2., PDP 4.9., user posted image

user posted image   Nitty                  - user posted image , NS 21.2., PDP 5.9.,user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,  PDP 6.9.
user posted image  KAHLO             -2. user posted image , 2P 13.3., NS 25.2, PDP 7. 9. user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , 2P 12.2., PDP 8. 9.,user posted image  
user posted image  petrax               -1.user posted image , NS 3.3., PDP 9.9. user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , 2P 11.3., PDP 10.9 user posted image
user posted image  anchy82          -1. user posted image , 2P 20.2.,NS 29.2.,PDP 9.9.user posted image
user posted image  *nana*            -1. user posted image , 2P 18.2., PDP 9.9.user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 2P 28.2, NS 28.2, PDP 10.9 user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 2P 5.3., NS 27.2, PDP 9.9.user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 2P 6.3.,NS 6.3., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image   3P 11.2., NS 6.3., PDP 11.9.user posted image
user posted image  AnonimnaG      -2. user posted image , 2P 27. 2., NS 27.2., PDP 11. 9. user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image 1P 29. 1., NS 3.3., PDP 12.9.user posted image

user posted image   nynna               -1.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image  
user posted image   račkapk           -3. user posted image P 21.2, PDP 13.9.
user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image  2P 25.2, PDP 13.9.user posted image
user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , 2P 14.1., PDP 14.9.
user posted image  nynna               -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image  babywish         -2. user posted image , 1P 11.2., PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image 2.P 20.2., NS 6.3., PDP 15.9.
user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , 1P 6.2., PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image ,1P 4.2., PDP 16.9.
user posted image  mokatela          -1. user posted image 1P 19.2., PDP 16.9.
user posted image  lana17              -1. user posted image 3P 20.3, NS 6.3.,PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina               -2. user posted image , 2P 18.2., PDP 17.9. user posted image
user posted image  uršula83           -1. user posted image P 14.2., PDP 18.9.

user posted image  nosecka08       -1. user posted image 1P 12.2.,PDP 18.9. user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image 1P 19.2., NS 7.3. user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 2P 10.3., NS 11.3., PDP 19.9. user posted image
user posted image  taja1235          -1. user posted image
, 2P 19.3., NS 4.3., PDP 19.9 user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , 2P 28.3.,NS 12.3., PDP 18.9. user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , 2P 21.2, PDP 20.9. user posted image

user posted image  amor real         -1. user posted image ,P 11.3., PDP 20.9.user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image , NS 11.3., PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , 2P 21.2., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image1P 1.2., PDP 23.9.

user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 2P 6.3., NS 13.3., PDP 25.9.user posted image
user posted image  anonimna L       -2. user posted image  2P 7.3., NS 4.3., PDP 26.9.user posted image
user posted image Čarli08             -    user posted image , 1P 6.2., PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image 2P10.3., PDP 28.9.
user posted image  pikica36           -3. user posted image , 1P 25.2., PDP 30.9.
user posted image  ajcom1              -?. user posted image , 1P 11.2., PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image ,
user posted image  majaS80          - 2. user posted image , 1P 20.2.
user posted image  Saraya             -2. user posted image , NS 21.2.
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image   morango          -?. user posted image , 1P 6.2.,  
user posted image  jolly123           - user posted image
user posted image  metuljčica27     -2.user posted image , 1P 12.2. 
user posted image *dotika*           - user posted image , 2P 17.3., user posted image

user posted image  najcom             -user posted image
user posted image  tejči28             -user posted image ,NS 5.3.,

z nami so začele:
C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

mokotela ma danes pregled in držimo pesti, upam da so se tud tiste ki so imele včeraj preglede dobro odrezaleuser posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
19.2.2008 7:53:07   
KAHLO
Hoj dobro jutro pupe!!!

Tejchy nisem prva sta pred madno še Saraja in Nity no pf pa je že imelauser posted image user posted image user posted image

Nitty jaz mam tud v domžalah NS v ponedeljek, glej da boš mi vse poročala kaj se bo dogajalo v četrtek!!!!!!! pa povej mi če boš cd nesla zraven pa kakšnegauser posted image

Pf.....čestitam za dobro opravljeno NS, a boš še šla na kakšne te preglede!?!?!

Mene tud pošteno že zanima kakšnega spola je najin/a user posted image , sicer mi je vseeno, ampak zaradi lažje predstave si želim pa vedet ali se bo okrog naju sukala mala pupa, ali kak navihanec!!!!user posted image

Jaz se drgače počutim super, se mi zdi da tud moja utrujenost počasi izginja, včeraj po dolcem cajtu, k sem prišla iz službe ni bilo treba it pančkat za kako uro, no zdaj upam da se bo vse umirilo. Je pa res da me že daje malo prpa če bo vse vredu na NS....

Moje kilce, je ena več kot pred nosečnostjo in upam da bo še tako ostalo do konca marca, pol se pa lahko spet kaka kilca pridružiuser posted image user posted image user posted image  ampak itak kaj dost vpliva nimam, edino kar lahko nadzorujem je izbira hrane k jo bom vnašala user posted image  ampak kaj k sem zdaj še čist nora ratala na sladoledddddddddd, pa tud pomfrijek mi občasno zadiši!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
19.2.2008 7:58:01   
taja1235
user posted image user posted image user posted image  vsem novim nosečkam. Sm vesela da bomo poleti okol skakale z bušiji..iiiii kok bomo lepe user posted image  user posted image  user posted image

No js sm se v dveh mescih zredila za 1kg, sm sicer suha sam se mal pazim, če po pravici povem, zvečer
sam pojem kako sadje in to je to. Čez dan pa kr dostkrat jem sam ne v velikih količinah. Kavbojke so pr men
že odpisane in čakajo na oktober user posted image  trenutno furam žametke bo pa treba kmal v soping za kake lepe hlače.

Pravlep pozdravček od srečne user posted image  vsem user posted image    user posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
19.2.2008 7:59:41   
anchy82
Dobro jutro! Evo, pa sem zdrava in cela prišla s smučanja!user posted image Pa tudi smučala sem, čeprav sem najprej mislila, da ne bomuser posted image - mi je prav pasalo, da sem se malo razmigala! Pa še tak lep sonček je bil...
Jaz pa odštevam dneve do nuhalne...čez 10 dni bo tudi moj dragi vido najinega user posted image ! Komaj čakam! Pa upam, da bova zvedela ali bo fantek ali punčka. Jaz mislim, da bo fantek, moj user posted image pa da bo punčka! Sicer pa ni važno, sam da bo vse vredi.
Jutri imam pa 2.pregled pri svojem G! Jupiiii!!!!  Gredo ti dnevi res hitro mimo nas...

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
19.2.2008 8:12:14   
Nitty
DOBRO JUTRO NOSEČKE!
Seveda bom povedala kak je blo v Domžalah, bom pa mela CD zraven za vsak slučaj, ker sem brala po forumih da baje ni možno dobit CD-ja v Domžalah, sam ga bom vseen nesla, da mi ne bo potem žal....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
19.2.2008 8:20:02   
KAHLO
Nitty to sem tud jaz brala, samo še zmeraj nevem a vzet tud tistga filmčke snemat, čeprav sem nekje brala da tega v domžalah nimajo!!!

No pa saj konec koncev ni važno, jaz tud komaj čakam reakcijo mojega k bo zagledal pikeca (upam da bo vse vredu res),user posted image in da bo tetka rekla gospa vse je vredu, no pol pa drugi dan še v službi povem da sem nosečka.........čeprav sploh nevem kako naj šefu povem da sem nosečkauser posted image user posted image  po moje bo me full na veliko pogledal, ker je pri nas pravi bejbi boom  v službi, user posted image user posted image

(odgovor članu Nitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
19.2.2008 8:42:06   
Nitty
Joj KAHLO jst tud že tak nestrpno čakam ta četrtek, da mi reče TETICA da je moj srček zdrav. To se tak vleče, pa še bolj mi je smotan ko nimam občutka da je eno bitjeceuser posted image v meni, razn po trebuhu in po lakoti sodeč. user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
19.2.2008 8:52:51   
KAHLO
jauser posted image user posted image  meni je tud full čudno, ker nimam nobenga filinga da bi v meni kaka beba rasla....tak da si včasih moram prav rečt da sem nosečka, ali pa materinsko knjižico pogledat da vidim slikico da nekaj rase v meni!!user posted image user posted image   upam da bo kmalu še nekaj teh tednov minilo in bomo začutile brcike, tak da bomo vsaj vedle da smo nosečkeuser posted image user posted image  no enim je bl jasno k jim je še slabouser posted image

(odgovor članu Nitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
19.2.2008 8:58:48   
pf
Dobro jutro punce. Nitty pregled sem imela v Dravljah in seveda je lahko partner zraven. Takrat se prvič prav zave, da bo očka, ker vidi malega pikeca.  Boš videla, da bo vse vredu in kak fajn je občutek, ko G reče to je vredu, to je vredu, to je vredu. Tak da itak da bo vse vredu. Samo pozitivno razmišljaj. Jaz CD-ja nisem vzela, dobili smo slikice naše babike.

Kahlo glede drugih pregledov bom šla, ko bo čas za to še na  3 D ultrazvok. Sem se že  pozanimala in je priporočljivo, da se naročiš okoli 17. tedna, ker se baje izvaja od 20. tedna pa nekje do 25. tedna. Upam, da sem dobro razumela med. sestro. Kaj druga razen rednih gin. pregledov pa ne.

A že ima katera oblečene nosečniške hlače? Jaz jih bom jutri oblekla prvič, ko grem k ginekologinji. Mi je rekla ginekologinja na nuhalni, da te ne sme prav nič tiščati, tak da je čas. Tudi glede kopanja v bazenih sva se pogovarjale, midva sva prej dosti plavala in se savnala, tak da sem vprašala kako je s kopanjem. Rekla mi je, da je priporočljivo in da naj si le preoblečem kopalke, ko pridem iz bazena, ter se obrišem in to je to. Da plodu ne more škoditi. Malo sem edino pazila, da sem bolj tam plavala, ko je bil bolj prazen bazen, saj veste da otroci skačejo, da te kdo ne brcne v trebušček, ali pa da ti ne spodrsne na mokrem. Drugič bom edino obvezno japonke še zraven nesla. Zdaj je treba s takimi aktivnostmi pohiteti, ker trebušček bo hitro velik, tak da julij, avgust ne bo več za bazen zame, ker se ne bi fino počutila, pa tudi razmišljala sem zadnjič, da ful ne vidiš nosečnic dosti na bazenih, mislim v pozni nosečnosti oziroma v zadnjem tromesečju, v bistvu tudi na morju ne.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
19.2.2008 9:05:42   
*zoe*
Ojla,
tud jaz imam jutri drugi pregled in mi bo pregledala kri in vodo, pa user posted image  in me je že kar mal strah. Ful ne maram laboratoritjev, zmeraj rabim ene pol ure da sploh k seb pridem. Sej drug bo že šlo, sam tista kri user posted image

Drugače imam pa jaz nosečniške hlače že ene 14 dni doma, prvič sem jih pa oblekla v nedeljo, ker enostavno nič več pametnega ne spravim gor. Te hlače za v službo so mi še glih za glih prav in mi je prov bedn skoz v enih in istih hlačah bit.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
19.2.2008 9:12:43   
*zoe*
Pa dobrodošle vse nove user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
19.2.2008 9:16:58   
bučkabb
dobro jutro tud iz moje strani, vidim da ste že vse v velikem pričakovanju kaj bodo rekli na nuhalni, jaz jo imam šele čez dobre tri tedne, tak da raje ne razmišljam veliko o tem.
zelo dobro pa vem, da sem noseča, čeprav ne čutim da mi kaj raste v trebuhu. namreč slabost kr ne neha, spremlja me skozi ves dan, občasno pa tudi kaj zbruham. včeraj zvečer sem imela zelo naporno, saj sem letala na wc ko nora, dokler mende nisem spraznila želodca.

no pri nas že vsi vejo, da sem noseča, ker so pogruntal, jaz pa sem jim pol še sam potrdila. najprej je glede na mojo slabost in dejstvo da mi vse smrdi pošinla moja mama, pol še kolegica in tako naprej. tak da sedaj že vejo vsi bližnji, ostali pa bodo tak hiter zvedl.
res že počas obopujem, ko ne vem več kaj naj dam v sebe, ker zadnje čase pojem zelo veliko kruha, se mi je tudi ta začel opirat. na meso sploh ne poštudiram, ker ga enostavno ne spravim vase. skratka pojma nimam kaj bom jedla v prihodnje če se ne bo stanje izboljšalo.

vidim, da imate tud debato glede spola user posted image , midva si oba želiva imeti fantka in upam da tud bo, kar pa bomo zvedl šele čez tri tedne.  sploh pa ni važn kaj bo sam da bo vse vredo
držim pesti za vse user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
19.2.2008 9:25:04   
*zoe*
Tudi meni je vseeno glede spola, samo da bo dete zdravo. Moj si pa ful želi punčke, čeprav tudi daje prioriteto zdravemu user posted image

Se mi kar smiliš bučkabb, jaz te težave na srečo nisem nikoli imela. Mi sploh ni bilo slabo, pa tudi drugih znakov nimam - zaenkrat. Upam, da bo tko tudi ostalo, pa da se tebi tole mal umiri.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
19.2.2008 9:43:01   
bučkabb
ja hvala jaz tud upam, da bo tega čim prej konec, ker drgač bom res obupala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
19.2.2008 10:04:57   
Tejchy
En lep sončen pozdravček vsem user posted image

No glede datumov NS.. sem mal spregledala, se opravičujem. Itak pa ni važno katera bo prva, važno je, da bo pri vseh vse ok user posted image  user posted image . Tako, da čestitke vsem tistim, ki so pregled že uspešno opravile, ter user posted image  user posted image  za srečo tistim, ki jih NS še čaka.. vključno z mano user posted image  user posted image  .

Kar se spola tiče... men je praktično vseeno, samo da bo vse ok in dete zdravo. Ima pa partner nenormalno razvit 6. čut (tako pravi user posted image  )- je slutil, da sem noseča, še preden sem mu sploh povedala (na poudarku, da user posted image  nisva načtrovala) in pravi, da bo ziher fantek. Tako da nekak dobra 2 mesca poslušam samo to - fantek, fantek in po moje bom tud rabla lep čas, da bom dojela, če bo slučajno punčka.

Bučkabb.. vse bo ok, boš videla user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.