barbaw
|
Dobro jutro! Nam je od vsega mojega klamfanja na Rr crknila tipkovnica. Jo je moral moj dragi odnest reklamirat, ker smo jo imeli manj kot teden dni. Res je fino ko smo doma. Še en slaba dva meseca pa bo že porodniška. Midva sva danes porabila božičnico. Komaj! Smo dobili bon in sem ga podarila mojemu . Je bil tako vesel, ker ima zdaj dvojne nove kavbojke in dober pulover. Kot jaz ko dobim sladoled. Špelin@ upam da bo tvoja pika hitro zdrava. Tele bruhice ponavadi hitro minejo, vedno pa ne. Joj, upam da ima samo kaj prehodnega. Jaz sem tudi za srečanje. Ker me prvič ni bilo, bi pa res rada drugič prišla. tokrat se ne mislim pustit motit. Mi pa ugotavljamo, da je naš škrat mogoče le alergičen na psa. Je po strani ful alergij, od papige, mačke, prahu,... Taščin kuža je pobegnil in odkar ga ni, je naš bolj zdrav. Zdaj pa je prišla sestra s psom na obisk pa spet kašlja. Vsem alergikom v družini mojega udari na pljuča in kašljajo in se dušijo. Jaz sem že razmišljala o svojem psu, pa bomo verjetno kar počakali, da se tele alergije malo umirijo, saj moj dragi nima več tako hudih problemov. Pa tako radi imamo živali. Še dobro, da imamo sosede s psmi in mačkami, zajci in kozami, da naš škrat le pozna živali in jih tudi poboža. Ni pa isto. Jaz pa sem celo življenje odraščala z živalmi pa nimam nobenih težav. Bo že minilo se tolažimn. Tamara za sitno. Narava tvoj poba in moja pika bi se lahko skupaj zabavala, saj tudi jaz ne vem koliko sem sploh spala. Bolj malo, samo sem vseeno se nekako vstala. Ni bilo panike. Mučno je bilo, ker sem tako zehala, da so mi že solze tekle, spanca pa od nikoder, ker je imela pika turnir. Ne boš imela časa, da bi te razneslo, ker te bo prej odneslo v P, kjer boš v trenutku shujšala. Sem se morala tvojemu podpisu nasmejat. tale update bo hitro mimo. Če bi čakale na tisto kelnarco bi verjetno pizzo jedla kar v P. ni vajena toliko strank, pa je verjetno imela malo težav. Maska hvala!!! tudi zate in lepo nosečnost in stunfeka Edinaos če si se odvadila kofetka in cigareta , glej da se boš držala tega vsaj pri cigaretih. rajši kaj drugega kupi kot cigarete. Boš še kako veselo zapravljala za svojo princesko. Skye ti se sploh nimaš kaj sekirat. Jaz imam samo eno princesko in isto število pridobljenih kil. Faktor ne rabi bit x2, če pa jih več dobiš kot ostale pa tudi ni nič narobe. Še veliko zaloge boš rabila ko ju boš hranila in skrbela za njiju. Kakor gor tudi dol. Se sploh ne sekiram več. Me je že minilo to kaj bo kdo rekel. Še dva meseca in pol recimo, potem pa dirkanje z vozički. Pri nas je sonček in tudi mrzlo ni več. Je kar luštno it ven na zrak. Samo ni družbe. Špelin@ za tvoj pregled. Očitno bodo naši sončki vsi nekaj zboleli. Ena bruha, en ima vročino, moj kašlja, ... da bodo vsi čimprej zdravi in ve tudi.