|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
18.2.2008 9:59:36   
Katina
Kljub trdnemu sklepu, da se ta teden izklopim, me je premamilo, da pokukam na forum.

Srečanje je bilo supeeeeeeeeeeer in sem tudi jaz za ponovitevuser posted image . Žal mi je le to, da nisem uspela z vsemi klepetat. pa drugič.
Seveda prosim vse fotoreporterke za slikice. Pliiiiiiiiiiiiis.
****, sicer pa ni bilo panike z mojo malico - sem veliko prej kosila kot ve. pa še nihče ni pogruntal, da jem lunch paket, ker so imeli tako gužvo. Mal sem sicer zabluzila, ker sem jedla prepozno in sem zato spustila večerjo in s tem povzročila prevelik cuker, ampak naslednjič bom ob udarcu na gong odprla malho in pomalicala kar mi pripada.

Zelo sem vesela, da dobivamo sporočila o tem, da so naše bivše majčice že zagledale plusek. Bravo za Masko in stunfekuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
18.2.2008 10:03:18   
jana81
ojla...

spet imam gužvo na vidiku, tako da vas samo malo pozdravim.
brala bom kasneje ko  bo mal lufta..

vidim narava da si dala slikce gor, a mi pošlješ geslo, al pa kera druga če ga veste, sej mogoč je blo kje napisano, sam se opravičujem ker še nisem vse prebrala.

narava pa če je možo mi jih pošlješ na mail??
ti ga bom poslala na zs

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
18.2.2008 10:05:26   
Skye
Lep sončni pozdravček z štajerkega koncauser posted image

Da se vam na hitrco javim, da me ne pozabite.

Vidim da je srečanje uspelo......sem pogledala slikice in vidim, da ste se res morale imeti maksimalno fajn user posted image user posted image user posted image   Res mi je žal, da se vam nisem mogla priključiti...pa drugičuser posted image

Pri nas še vedno z polno paro obnavljamo stanovanje. Otroška sobica je prebarvana (rumeno-oranžna), štoki tud (bordo rdeči)........ta teden pa pride parketar. Zato tud nimam dosti časa, da bi se več javljala.
Komaj že čakam, da bo tega konec in bom počasi lahko začela nabavljati pohištvo za naši princeskiuser posted image

Maska in Stunfek joj kako sem vesela, da vama je tko hitro ponovno uspelo zagledati magičen user posted image ...iz vsega srca vama čestitam in želim čudovitih 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Pregled pri G imam danes ob 13h - krasno, spet se bom tehtala direkt po kosilu user posted image user posted image

Špelin@ držim pesTi za današnji GP user posted image user posted image user posted image user posted image ....glede kg....jaz se sploh več ne sekiram...do zdaj sem pridelala 13,5kg...dokler je z user posted image user posted image  vse vredu ni panikeuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
18.2.2008 10:14:22   
kodrana
špelinuser posted image user posted image user posted image , da gre tvoja mala pika čim prej kakat.
pa da boš danes dobro opravila pri g. user posted image user posted image user posted image .

Skye ti imaš dve bebice v trebuščku. tebi so dovoljene te kile. jaz imam eno bebico in imam že +8kg, če ne že malo večuser posted image .

Katina nisi edina, ki naj bi se malo odklopilauser posted image . moram pisat diplomo in ne smem viset tu gor.

drugače pa najina bebica ni pretirano živahna. sem pa sedajle opazila,da me brcka kar v nekem ritmu..kot bi mi trebuh utripal in sem šla poslušat z AS in so res brcike. čudnouser posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
18.2.2008 10:15:08   
Anonimen
No umetnost mojega pošiljanja slik je uspela.

Če jih katera ni dobila, naj mi javi.

(odgovor članu Skye)
  Neposredna povezava do sporočila: 3305
18.2.2008 10:18:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Edinaos kje pa imata zajčka a prosto teka in se sprehaja po stanovanju al je v kletki? Je pa tak luškan. user posted image

aurora28: naša zajčica je svobodna in teka po celem stanovanju. Ima pa svojo sobico, kjer in wc in pa kuhinji. Drugače je pa fuul pridna, niti enkrat se ni ne polula ne pokakala tam kjer ne bi smela. Je fuul pridna zajčicauser posted image , sva ponosna na njeno vzgojouser posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3306
18.2.2008 10:19:39   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

Skye ti imaš dve bebice v trebuščku. tebi so dovoljene te kile. jaz imam eno bebico in imam že +8kg, če ne že malo večuser posted image .

user posted image  Pa kljub temu mislim, da pri dveh ni faktor kg x 2 user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
18.2.2008 10:22:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

TamaraJ in ****, slikice sem vama ravnokar poslala user posted image

Dobila, hvala.user posted image user posted image
Hvala tud Edinios..tud dobila!!user posted image

Špelina...upam da je pupa že bolje...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3308
18.2.2008 10:25:29   
jana81
skye ne se sekirat....jst mam sam enga pa sem že na +13 kg...ampak jih držim že 20 dni, pa obseg bušija tud na 97 cm...no ampak vseen upam da mali pridno raste kljub mojemu štopanju kg. user posted image

edina in špelin hvala za slikce...

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
18.2.2008 10:27:56   
TamaraJ
maska in stunfek... sem bila zelo vesela informacije. A ni stunfek na začetku vodila majski seznamček? Moram jima čestitat na hmmm...oktoberkah?

spelin@...slike sem dobila. Grem direkt na server pogledat maile. Razen če moj ne odpre doma mojega userja in jih sname dol. Hvalauser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
18.2.2008 10:29:29   
TamaraJ
narava... jaz bi te tudi prosila za geslo ali pa slike na mail, če se ti da. Ti pošljem na zs in če boš utegnila se priporočam. Thanx

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
18.2.2008 10:30:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

skye ne se sekirat....jst mam sam enga pa sem že na +13 kg...ampak jih držim že 20 dni, pa obseg bušija tud na 97 cm...no ampak vseen upam da mali pridno raste kljub mojemu štopanju kg. user posted image

Jana81: če smem pripomniti, pri temi je ogromen le trebušček, ostalo imaš vse na mestuuser posted image . Ej kako imaš obseg: 97, jaz ga imam 96 pa je razlika med nama očitnauser posted image Ahhh samo da naši user posted image pridno rastejo

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3312
18.2.2008 10:33:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

narava... jaz bi te tudi prosila za geslo ali pa slike na mail, če se ti da. Ti pošljem na zs in če boš utegnila se priporočam. Thanx

Tudi jaz se priporočam... na e-mail, pošljem na zs.

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3313
18.2.2008 10:40:29   
narava
no tako.

vsem prisotnim na srecanju sem poslala zs z geslom za album. glede na to, da pri skoraj vsaki pise "kera je kera", nisem bila prepricana, ce je ok, da tudi ostale vidijo kdo je kdo. user posted image
po mailu zal nimam casa posiljat, lahko pa si kar iz albuma kopirate na svoj comp.

spelina srecno na GP..

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
18.2.2008 10:43:52   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Jana81: če smem pripomniti, pri temi je ogromen le trebušček, ostalo imaš vse na mestuuser posted image . Ej kako imaš obseg: 97, jaz ga imam 96 pa je razlika med nama očitnauser posted image Ahhh samo da naši user posted image pridno rastejo

edina ka si nisi prebrala posta ene par strani nazaj ko sem ti napisala da bi ti lahk peli uno od čukov: modna pista to je prava stvar, lepe punce te božji dar, dolge noge.....
men je ful carsko tko kot maš ti, dolge noge pa sam okrogel buši.(jst sem na žalost med tanižjimi)
ja glede cm pa nimam pojma, sam men se ni zdel da bi bla taka razlika med nama, mogoč ker sem manjša, pa se drgač porazdeli.user posted image

špelin... user posted image user posted image  in user posted image user posted image  za GP...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
18.2.2008 10:50:41   
80kaja
punce.....
ste se imele fajn na srečanju....blagor!!!! jaz žal nisem mogla priti, ker smo praznovali moževo 30.tko... kako ste luštne na slikcah pa bi tudi jaz rada izvedela....kje najdem kakšne v albumčkih? preko e-maila v službi ne morem pogledat :-(
pozdravček in na naslednje srečanje pride tud kaja!
kaja

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
18.2.2008 10:54:33   
Anonimen

edina ka si nisi prebrala posta ene par strani nazaj ko sem ti napisala da bi ti lahk peli uno od čukov: modna pista to je prava stvar, lepe punce te božji dar, dolge noge.....
men je ful carsko tko kot maš ti, dolge noge pa sam okrogel buši.(jst sem na žalost med tanižjimi)
ja glede cm pa nimam pojma, sam men se ni zdel da bi bla taka razlika med nama, mogoč ker sem manjša, pa se drgač porazdeli.user posted image

špelin... user posted image user posted image  in user posted image user posted image  za GP...

jana81: user posted image user posted image to si pa lepo napisala.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3317
18.2.2008 10:56:17   
Anonimen
****, Naty, TamaraJ: še kaj k notranjkam pogledat, da ne bom imela tam samogovorovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3318
18.2.2008 11:02:38   
Katina
Narava, hvala za geslo. Se pa strinjam s tabo, da pošiljaš geslo na zs, ker meni res ni do tega, da bi me cel vesoljni RR poznal.  Bom kasneje probala prekopirat slike na comp. Drugače sem se pa ob šoferski sliki kar zgrozila. Ni čudno, da ste mi vse rekle, da je velik buši (no pa .it tudiuser posted image ). Še dobr, da so moji domači špegli prizanesljivi.

Špelin@, plis še meni slikce, pa jana in edinaos.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
18.2.2008 11:10:20   
jana81
punce jst bom kr na une maile ko je edina vam pošiljala , še svoje slike poslala, sam so meglene (na žalost).

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
18.2.2008 11:32:09   
Estrella*

Edinaos kje pa imata zajčka a prosto teka in se sprehaja po stanovanju al je v kletki? Je pa tak luškan. user posted image

aurora28: naša zajčica je svobodna in teka po celem stanovanju. Ima pa svojo sobico, kjer in wc in pa kuhinji. Drugače je pa fuul pridna, niti enkrat se ni ne polula ne pokakala tam kjer ne bi smela. Je fuul pridna zajčicauser posted image , sva ponosna na njeno vzgojouser posted image

edinaos: super vzgoja. Sedaj vem komu peljat še "neuvedeno" živalco na trening čistočeuser posted image

Špelin@: Me je kar stisnilo, ko sem prebrala težavotvoje pike. Upam, da ji je kakanje pomagalo. Moj mali je spet fasal vročino. Spet je očitno nekaj v zraku, da naši malčki zbolevajouser posted image
Za pregled pa velikooo sreče in živcev. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
18.2.2008 11:44:11   
aurora28
Edinaos in Jana hvala vama za slike. Super so. user posted image
Estrella* a zdaj pa je še tvoj mali zbolel, sam potem pa je nekaj v luftu. Vsega je krivo tole vreme, ki je čist zmešano. user posted image

Pri nas sonček sije, ampak zunaj pa je hladno ko user posted image . Bom raje doma ostala. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
18.2.2008 11:47:37   
Anonimen

Pri nas sonček sije, ampak zunaj pa je hladno ko user posted image . Bom raje doma ostala. user posted image

Ja, tudi jaz se že 1 uro pripravljam, da grem ven kao na sonček, samo je mraz kot user posted image in še kar zavlačujemuser posted image .

Joooj komaj čakam poletjeuser posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3323
18.2.2008 11:57:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Narava, hvala za geslo. Se pa strinjam s tabo, da pošiljaš geslo na zs, ker meni res ni do tega, da bi me cel vesoljni RR poznal.  Bom kasneje probala prekopirat slike na comp. Drugače sem se pa ob šoferski sliki kar zgrozila. Ni čudno, da ste mi vse rekle, da je velik buši (no pa .it tudiuser posted image ). Še dobr, da so moji domači špegli prizanesljivi.

Špelin@, plis še meni slikce, pa jana in edinaos.

Ja prosim punce dajte fotke pod geslo!!!Pls... men tud ni do tega da me cel forum pozna...user posted image

Zdele sem se zagledalaše pred prijavo na prvi strani.... in to mi ni cool...user posted image

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3324
18.2.2008 12:00:44   
barbaw
Dobro jutro!

Nam je od vsega mojega klamfanja na Rr crknila tipkovnica. user posted image  Jo je moral moj dragi odnest reklamirat, ker smo jo imeli manj kot teden dni.

Res je fino ko smo doma. Še en slaba dva meseca pa bo že porodniška. user posted image  Midva sva danes porabila božičnico. Komaj! user posted image  Smo dobili bon in sem ga podarila mojemu user posted image . Je bil tako vesel, ker ima zdaj dvojne nove kavbojke in dober pulover. user posted image  Kot jaz ko dobim sladoled. user posted image

Špelin@ upam da bo tvoja pika hitro zdrava. user posted image  Tele bruhice ponavadi hitro minejo, vedno pa ne. Joj, upam da ima samo kaj prehodnega.

Jaz sem tudi za srečanje. user posted image  Ker me prvič ni bilo, bi pa res rada drugič prišla. tokrat se ne mislim pustit motit. user posted image

Mi pa ugotavljamo, da je naš škrat mogoče le alergičen na psa. Je po user posted image  strani ful alergij, od papige, mačke, prahu,... Taščin kuža je pobegnil in odkar ga ni, je naš user posted image  bolj zdrav. Zdaj pa je prišla sestra s psom na obisk pa spet kašlja. Vsem alergikom v družini mojega user posted image  udari na pljuča in kašljajo in se dušijo. Jaz sem že razmišljala o svojem psu, pa bomo verjetno kar počakali, da se tele alergije malo umirijo, saj moj dragi nima več tako hudih problemov. Pa tako radi imamo živali. user posted image  Še dobro, da imamo sosede s psmi in mačkami, zajci in kozami, da naš škrat le pozna živali in jih tudi poboža. Ni pa isto. Jaz pa sem celo življenje odraščala z živalmi pa nimam nobenih težav. Bo že minilo se tolažimn.

Tamara  user posted image user posted image  za sitno.

Narava tvoj poba in moja pika bi se lahko skupaj zabavala, saj tudi jaz ne vem koliko sem sploh spala. Bolj malo, samo sem vseeno se nekako vstala. Ni bilo panike. Mučno je bilo, ker sem tako zehala, da so mi že solze tekle, spanca pa od nikoder, ker je imela pika turnir. Ne boš imela časa, da bi te razneslo, ker te bo prej odneslo v P, kjer boš v trenutku shujšala.  Sem se morala tvojemu podpisu nasmejat. user posted image  tale update bo hitro mimo. Če bi čakale na tisto kelnarco bi verjetno pizzo jedla kar v P. user posted image  ni vajena toliko strank, pa je verjetno imela malo težav. user posted image

Maska hvala!!! user posted image  tudi zate in lepo nosečnost in stunfeka

Edinaos če si se odvadila kofetka in cigareta user posted image , glej da se boš držala tega vsaj pri cigaretih. user posted image  rajši kaj drugega kupi kot cigarete. user posted image  Boš še kako veselo zapravljala za svojo princesko. user posted image

Skye ti se sploh nimaš kaj sekirat. Jaz imam samo eno princesko in isto število pridobljenih kil. user posted image  Faktor ne rabi bit x2, če pa jih več dobiš kot ostale pa tudi ni nič narobe. Še veliko zaloge boš rabila ko ju boš hranila in skrbela za njiju. Kakor gor tudi dol. Se sploh ne sekiram več. Me je že minilo to kaj bo kdo rekel. Še dva meseca in pol recimo, potem pa dirkanje z vozički.

Pri nas je sonček in tudi mrzlo ni več. user posted image  Je kar luštno it ven na zrak. Samo ni družbe. user posted image

Špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoj pregled.

Očitno bodo naši sončki vsi nekaj zboleli. Ena bruha, en ima vročino, moj kašlja, ... user posted image user posted image da bodo vsi čimprej zdravi in ve tudi.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.