l.daisy
|
dobro jutro... vidim, da smo vse tam-tam.... jaz ustajam ponoči 3-4x za na wc... sem jih prav stestirala bejbija... če se zbudim in ne ustanem, potem sta mirna, ko ustanem, začneta razbijat teža: zdaj že vsak teden 1 kg gor... in to hvala bogu zaenkrat samo v trebuh... sem pa še vedno v minusu, tako da upam, da jutri ginekologinja ne bo komentirala tega... delodajalci: treba se je borit za svoje pravice z vsemi štirimi... jaz se moram sprijaznit, da bom imela nizko porodniško, ker se pač obračunava bolniška od lanskega povprečja (ko mi celo leto niso dvignili plače, ko sem diplomirala, ampak šele oktobra, to mi pa ne pomaga nič)... upam da toliko večji dodatek, sploh ker ga bom dobivala za dva otroka... še moram preračunat, kaj naredit z najinim statusom, da bo čimbolj ugodno... prebava: jaz pijem zjutraj 2-3 dc donata na tešče in potem čez dan po malo, tako da ga dnevno popijem 0,5l... in grem na wc sicer vsak drugi dan, ampak nimam težav z odvajanjem... pa še naraven vir magnezija je... tiste šumečke se mi zdijo takooooo umetne... tweetek: vse najboljše pa še ena vesela novica: včeraj sem izvedela, da je punca od bratranca drugič srečka , spada pa v septembrke... aleksandra_silvija: držim pesti, da ti zrihtajo to bolniško, pa mater kolk to komplicirajo, za ta dva, tri mesece jih ne boš stala milijon, če ti jo podaljšajo... kaja08: midva se bova tudi selila, pomojem bo šlo kar na tesno... upam, da nama uspe v dveh mesecih... je treba še položit talne obloge in pobelit, pa potem zmontirat opremo in ogrevanje... iiiiiiii, sta spet začela razbijat... kako lep občutek