|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
17.2.2008 22:50:40   
sandra85
duska če pogledaš na uno sliko, ki sem jo prilimala, na skrajno desno, vidiš eno stavbo...to je bernardin (laguna)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
17.2.2008 23:00:07   
guppy
sandra, doma sva bila z izjemo enega sprehoda po sončku, ampak sem bila toliko busy, da sem komaj zadihala. Zdaj grem direkt spat, ko nahraniva tamala2, pa se slišimo jutri. Sem vesela, da ste v redu!!!!!!!!!!!!!!!!

M&M sta danes prvič probala naribano jabolko. hehe, Prav vedela sva, kako bo. Maja je poskusila, se nakremžila in zbruhala pol prejšnjega obroka ven. Ista mamica. Jaz sem še danes taka, če pojem nekaj, kar mi ne paše. Marko je pa vse pojedel, se sicer kremžil zraven, ampak hoče še. Smešna sta. Nista niti eno žličko pojedla, ampak povsem dovolj za prvič.

Lahko noč mamice
in uživajte ob svojih sončkih,
vsak dan odkrijejo nekaj novega!
user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
17.2.2008 23:09:13   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

M&M sta danes prvič probala naribano jabolko. hehe, Prav vedela sva, kako bo. Maja je poskusila, se nakremžila in zbruhala pol prejšnjega obroka ven. Ista mamica. Jaz sem še danes taka, če pojem nekaj, kar mi ne paše. Marko je pa vse pojedel, se sicer kremžil zraven, ampak hoče še. Smešna sta. Nista niti eno žličko pojedla, ampak povsem dovolj za prvič.

user posted image user posted image user posted image
lumpija mala! ej jutri ti pošljem uno in v torek 100% dobiš! obljubimuser posted image upam da ti bo koristilo

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
17.2.2008 23:43:28   
nena80
Hej mamice,

samo toliko se javim, da vas malo pozdravim,....nisem nič na tekočem, kaj se dogaja, tako da ne morem nič komentirati (nisem bila na netu že cca 4 dni)....

V glavnem sem ful prehlajena in diham skoraj na "škrge" in upam, da se user posted image  ne bo nalezel!!!
Mali je sicer v redu in upam da tako tudi ostane,...kar se tiče GH gre pa tudi več ven kot ostane noter, razen rižeka, jabolčka sploh ne mara, niti sokca,...eh bo že, ko bo čas, bo vse jedel...

grem pod kovter, ker komaj gledam

nočko

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
17.2.2008 23:50:16   
sandra85
nena80 en zdravilen pozdravček! hitro se pozdravi! user posted image

je prišel dragi, grem tut js spat......user posted image user posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
18.2.2008 7:57:24   
LINA31
Dobro jutro,

danes sem pa budna že od 6.00user posted image . Celo noč je Žan full slabo spal, pa jaz zraven. Ob 6 sem bla pa že tolk utrujena od vsega tega uspavanja in nošenja, da sem ga vzela iz postelje in sem ga preobekla in prižgala luči. Je bil prav tečen...sem vedla, da je premalo spal. No, zdaj mi ga je že uspelo uspavat nazaj...jaz grem pa tudi še malo v mižale.

frutek...mi smo mu probal žličko korenčka dat pa mu ni bilo cool. Mal je pogotnil, ostalo pa je šlo po slinčkuuser posted image user posted image . Bomo kar na mleku, pa vsake tolk časa mu bom dala kej od sadja za polizat, pa bomo čez ene dva tedna spet mal probal.

morje....sandra, prav zavidam vam, čeprav je tudi pri nas lepo, ko je sonček. Jaz pa tudi že full gledam kam bi šli na dopust letos.

anab...kje pa si ti zadnje dni...ponavadi si bila vedno prvauser posted image ?

duskamb...si se najedla torte...njamski...danes pa sadni danuser posted image . december06...ja, ja je že en teden...hitro gre, kajne.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
18.2.2008 8:36:16   
Anonimen
Jutro!

Pri nas gre še malo na slabše. Nežika je začela kašljatuser posted image . Ponoči je na eno uro jokala in se želela dojiti....v bistvu je želela bit skoz priklopljena. Po moje jo boli grlo. Zjutraj ob 5h pa je začela neutolažljivo jokat. Nič ni več pomagalo.
Sedaj pa spi in kašlja. Bom morala kakšno inhalacijo narediti, ko se zbudi.....

Pravi čudež bi bil, če se nebi nalezla od mene. Jaz pa tudi nisem kaj preirano bolje. Še vedno imam zamašen nos in boleče grlo. Se mi zdi, da bom kar dva prehlada naenkrat prebolela.
Sicer pa ni čudno, da sem zbolela ob vsem tem stresu.

December: user posted image pije kar iz navadnega steklenega kozarca. Jo včasih na finto vržem in jaz pijem komarčka in zato hoče tudi sama. Babica pa ji da grenke kamilice kar iz skodelice za kavo. po moje ji paše, ker je hladen kozarec in ga pritisne ob dlesni.
Iz magičnega lončka noče piti.user posted image

Jaz danes še nebi dala novih mer, ker se verjetno niso še nič spremenile. Res, da sem ločevala, ampak dnevov pa nisem imela v kakšnem zaoredju. Še zlasti sadnega dne nisem imela, ker bi se preveč izčrpala.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2407
18.2.2008 8:58:46   
ana b
user posted image user posted image
Jutro!

Ni bilo časa. Smo se spet malo potepali. Sem pa zdaj bila pridna in prebrala vse za nazajuser posted image .

Sandra:Super za Eneja in morje vam hudo zavidam, tudi burjo preživim ali pa vsaj zamenjam za ljubljansko meglo. No saj zadnje čase je tudi pri nas lepo user posted image .

Se pa mene prav konkretno en prehlad loteva, pa naš tavečji ima poln nosek, user posted image  se pa nekako drži. Nočno spanje z zbujanji na 1-2 uriuser posted image , preko dneva pa v vozičku tudi 3 ure, doma pa 40 minut. GH še vedno ne gre user posted image . Toliko na hitro iz naše strani.

Lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
18.2.2008 9:05:11   
babyrok
Vse o ravnaju pri vročini:...upam, da bo treba čimmanjkrat

http://med.over.net/forum5/read.php?46,4080682

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
18.2.2008 9:07:35   
Anonimen
Dobro jutro.user posted image

Danes pa je sadni dan.user posted image user posted image user posted image

MERE po 1. TEDNU

17.2.     ŽELJENA TEŽA   PAS    STEGNA   BOKI   IZGUBLJENA TEŽA
                  -10                  85        58           102            -2

Domača naloga narejena - to so moji podatki za seznam.

Nefretiti, Nena in vse ostale in malčki, ki niste zdravi - da čimprej mine. user posted image

Moj Matija pa nekaj tečka..... GREM.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2410
18.2.2008 9:36:09   
lumpa6
ojla

mene pa spet glava boliuser posted image user posted image user posted image , mali tečka, pa otroc majo počitnice, pa moj dela , pa nikamor ne moremo, pa depresivna sm pa.. pa..., pa sm že bolšuser posted image user posted image , sm skašlat sm se morala

http://rajigrad.myminicity.com/ind
http://rajigrad.myminicity.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
18.2.2008 9:48:38   
december06
Dobro jutro. Danes sem pa za spremembo že zjutraj računalnik prižgala, da sporočim mere. Čeprav nimsem bila preveč pridna ta teden. Včeraj je imela še tašča rojstni dan in potem bi preveč "fina" izpadla, če nebi vsega jedla. Ja duska danes pa je sadni dan.

Lina: MERE po 1. TEDNU

17.2.     ŽELJENA TEŽA   PAS    STEGNA   BOKI   IZGUBLJENA TEŽA
                 -17                  108        67           119            -1

Pa lep sončen dan vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
18.2.2008 9:59:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

ojla

mene pa spet glava boliuser posted image user posted image user posted image , mali tečka, pa otroc majo počitnice, pa moj dela , pa nikamor ne moremo, pa depresivna sm pa.. pa..., pa sm že bolšuser posted image user posted image , sm skašlat sm se morala

http://rajigrad.myminicity.com/ind
http://rajigrad.myminicity.com

Lumpa - user posted image user posted image user posted image

Tudi moja dva sta na počitnicah. Zdaj jim delam zajtrk in upam, da jih bom potem malo vpregla, da mi pomagata pospravit, jaz pa bi si še rada lase pobarvala, ker sem že grozna. Mali tečko pa je zaspal.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2413
18.2.2008 10:11:52   
babyrok
Vem, da je bilo o GH že kar nekaj napisanega, pa zdaj ne najdem to kar rabim. Tiste, ki vam GH že fino lavfa, bi prosila za pomoč - namreč ne vem kdaj se že lahko nadomesti 1 obrok flaške z GH. Midva sva zdaj v dopoldanskem času že kar par stvari sprobala po par žličk in potem mu čez kakšne pol ure dam še flaško. Potem pa do konca dneva samo še flaške. Koliko pa naj bi pojedel, da se za en obrok flaško ukine. In kdaj naj bi začeli z nadomeščanjem GH še za drugo flaško. Ja, zdaj sem napletla celo klobaso, ker se v vsem skupaj še kar lovim. Ko že mislim, da nekaj lavfa, se že druga stvar napleteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
18.2.2008 10:24:20   
jst86
december moj ni hotel pit kaka 2 tedna.ful se je jezil na flaško s čajem.jst sm mu pol dala frutek bananin sok zmešan z vodo pa je šlo tko kot sem ti prej napisala.zdej bi pa mali gospod že 3 dni lahko samo od čaja živeluser posted image .sej ga bo prijel pa bo nadoknadil za nazaj,brez skrbi.nam se tako obdobje večkrat ponavla.zdej samo ponoči spije 140 ml čajčka,zvečer se ogrng naje(300ml rižolinota) pol pa pije samo čaj do 9h zjutraj.user posted image

user posted image ima katera prenosno posteljico?kako se obnese kot stajica?počasi mu bom mogla kupit stajco,da se lahko prosto giblje,pa sem mislila kar prenosno posteljico kupit ker jo bomo itak potrebovali za počitnice.BZ se mi pa zdi oboje kupovat.

18.2.     ŽELJENA TEŽA   PAS    STEGNA   BOKI   IZGUBLJENA TEŽA
                   -14                 91          60           101           -1,5kg

glede kg-4 dni sem imela -2,5kg,dons pa kar 1kg +?!halo?verjetno se pozna en košček tortice več od včerajuser posted image

babyrok midva sva takoj zamenjala 1 obrok flaške-2. dnevni obrok.pa isti dan je zvečer dobil rižolino.midva nisva uvajala tako kot pravijo,ker mi je P rekla(zaradi teže) naj mu ponudim kolikor bo pač hotel.mislim da mu komot 1 obrok v celoti zamenjaš,če lepo sprejema GH in nima reakcij.se pa tud jst sprešujem kdaj je čas za menjavo 2. mlečnega obroka in kateregauser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
   [Brisano sporočilo]
18.2.2008 10:42:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu babyrok)
  Neposredna povezava do sporočila: 2416
18.2.2008 11:14:03   
sandra85
vsem bubančkom en velik topel in zdravilen objemčekuser posted image user posted image vem kako vam jeuser posted image

lumpa ne bit slabe voljeuser posted image prav je, dase tuki skašljaš, da ti je potem mal lažjeuser posted image
carmy revček, vnetje ušeskuser posted image samo da je mimo!!!

ve, ki hujšate: zakaj ste tako žalostne, ko imate sadni dan? a ne marate sadja? js bi lahko živela samo z sadjemuser posted image (lubenica, banane, jabolke,....njami!!!)

enej je danes še vedno mal tečen in ko sem poklicala P, da ji povem da je dobil pikice (da napiše v njegov karton, da je res prebolel 6.o.b.) je rekla, da bo tečen še bolj kot takrat ko je imel vročino, ker jih izpuščajčki lahko srbijouser posted image revček!
je pa rekla, da gremo lahko normalno na sprehoduser posted image user posted image user posted image to sem komaj čakala!!! sam ne smemo v družbo otrok, da se ne nalezejo-to pa mi je logičnouser posted image
prenosna posteljica mi jo bomo zdaj enkrat kupili-imam eno nagledano, imamo pa tudi stajico (prenosna posteljica je mičkena in se bo težko not prosto gibal...) vsaj meni se tako zdi, ker mi imamo kr veliko stajico

punce ne nam zavidat morja, vrjamete ali ne, js vam zavidam gore, hribe, gozdove, svež zrak,.....mogoče sem čudna, ampak čisto vsako leto komaj čakam, da gremo v naš vikend na gorenjsko!!!

no, zdaj spijem kavico do konca in greva vnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
lep sončen da vam želim!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
18.2.2008 11:24:31   
Rožica*
Žvjo!

Jaz imam -2 kg. user posted image

Sem že poglodala jabolko, zdaj pa morava v trgovino po zalogo sadja, da ne napadem kaj drugega.

Sandra jaz tud obožujem morje in komaj čakam da gremo maja malo na primorsko. Imamo prikolico in smo kar veliko na morju, s tabo pa nebi zamenjala, saj mi je na morju res lepo spomladi, poleti, jeseni, ko so lepi dnevi, ko pa je vreme bolj slabo pa je že druga pesem.
Vsekakor pa ne zamnejam bele zime z vašo burjo user posted image . Imamo smučišče za hišo tako da se lahko pripeljem s smučkami čisto do naše hiše in uživam v tej lepi Alpski pokranjini.

Sandra imaš nov voziček?
nameravam kupiti drugega, eno lahko marelo Kaj priporočate.
Gledala sem Zappa pa mi ni všeč ker ni spremnljiv naklon.

mi je pa zanimivo, ko pomislim za nazaj kako smo izberale vozičke. kaj vse mora imeti, sama pa zdaj iščem samo nekaj lahkega in prektičnega pa mi je vseeno kako izgleda. No, čisto vseeno mi res ni. Mi je pa bolj važno, da bova hitro mobilna in da se zraven čimmanj utrudim, ker zdaj vedno pridem kot cota domol, ko imava preglede, fizoterapijo. Samo vlačim za sabo, jajčko, pa torbo, pa.....

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
18.2.2008 11:27:09   
lemavrica
Sandra user posted image  user posted image   user posted image  da jeEnej zdrav in da gresta lahko ven. Jaka se je včeraj že po prvi rundi Plantexa še lepo pokakal, pa sem mu dala zvečer še eno rundo ker je bil proti večeru še vedno tečko. No danes je pa spal celo noč pa še dopoldne do 11h.
Jaz bi se tud tkole ob morju sprehajala. komaj čakam da bo en lep vikend in bo moj fraj ( brez vsakega dela ) da gremo mal morje pogledat.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
18.2.2008 11:44:51   
Rožica*
Guppy ne vem kako si se odločila glede uvajanja, zato ti povem moje izkušnje.
Želela sem ti povedati le to, da sem mu jaz od začetka ponudila nad sopari kuhano jabolko (dala sem kar v cedilnik in v džezvo malo vode) ali sem nalila malo vode in pustila samo da je zavrela in odstavila. Potem sem te jabolke ukašla (zmiksala) ali z vilčko. Vodo porabim pri kuhi, vkuham mu npr. riž in že je pripravljen nov obrok.
Zdaj pa sem mu začela dajati sveže naribana in po njih mi tudi bruha. Mogoče so sveža še pretežka za majhne želodčke.
Tako je meni svetovala P, naj od začetka rahlo prekuham da je lažje za prebavo. 
Pa brez zamere nočem pametovati, ti veš kaj je najbolje in zakaj si se tako odločila.

GH obrok pa sva midva kar hitro zamenjala.
najprej rižolino za večerjo in sadje dopoldan za malico, potem pa še kosilo in popoldanska malica zopet sadje.
Sva včeraj poizkuila že piščančje meso za kosilo, danes pa bova kosilu dodala še bistro juho z zakuho (kupila sem v Dm brezglutenske rezance),  da vidim če mu bo všeč.
Tudi jaz nisem načrtno zamenjala celega obroka ampak se je sam odstavil, enostavno ni več želel mleka po obroku. Raje je na žličko in ga tudi ne silim več z flaško, če jo želi pije če ne pač ne.
Mu pa zdaj navadno dam eno uro po kosilu flaško mleka in ga spije.
Drugače pa popije flaško še preden gre spat, ponoči in zjutraj okoli 6:00, potem pa še zajtrkuje, ko vstaneva (navadno kašo).

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
18.2.2008 12:07:30   
Anonimen
Jaz obroka tudi še nisem popolnoma zamenjala, vedno ga po kosilu še dojim. Sem pa mu včeraj prvič dala dva obroka GH. Okrok 12h zelenjavnega, zvečer pa sadnega.
Sem pa tudi začela s svežim sadjem. Naribano sveže jabolko ali stisnjena banana in nisva imela težav.

Verjetno je od malčka do malčka odvisno, kako sprejme GH. Nekateri imajo krče, nekateri bruhajo, nekaterim pa ni nič. To pa ne moreš vedeti, če ne poskusiš. Zato pa so nam svetovali, da začnemo po žličkah.

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2421
18.2.2008 12:18:13   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Sandra imaš nov voziček?

ne, tega imava od začetka...bi pa tut js menjala, ker nevem zakaj-sem se tega kr naveličalauser posted image
bi kakega 3 kolesnika pa športnega

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

komaj čakam da bo en lep vikend in bo moj fraj ( brez vsakega dela ) da gremo mal morje pogledat.

in z nami na sprehoduser posted image
lani marca je že bilo toplo-tudi do 21°C

midva sva iz kratkega sprehoda, pol gremo še vsi trije, ko pride dragi domov

GH Enej je že dosti stvari probal in za enkrat HB nobene reakcije (bruhanje, driska,..)

te dni ko je bil buban, je začel govorit MA-MA-MA-MA...še posebej ko je stokal in jokal...ampak je vseeno tako lepo slišat te MAGIČNE besede, pa čeprav vem da še dolgo ne bo vedel, kaj to pomeni

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
18.2.2008 12:49:59   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

[
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

komaj čakam da bo en lep vikend in bo moj fraj ( brez vsakega dela ) da gremo mal morje pogledat.

in z nami na sprehoduser posted image
lani marca je že bilo toplo-tudi do 21°C

To itak zraven obiska obale paše user posted image . Upam da bo do letos marca tudi take temp ker me res vleče da bi morje vidla.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
18.2.2008 13:04:16   
Naty 76
Ojla punce.

Naj se še jaz malo javim. Za nami je pester vikend. V soboto smo sami trije shopingirali, zvečer so otročki zaspali že ob 20ih in šla naj bi na tisto prestavljeno večerjo. Je user posted image  rekel da je vse zrihtal. No, pa ni bilo čisto tako ker sta šla babi ib dedi tudi na lepše. Pa tako lačna sem  bila. Drugič moram vse zrihtat sama, drugače ne bo nič. Včeraj pa smo bili pri kolegih ki so pripravili ¨vselitveni¨ žur. Malada sta bila čisto znervirana, čisto druga otročka kot ponavadi. Do sedaj sta vedno povsod zaspala brez težav, včeraj pa nič ... saj vem, bilo je kar nekaj otrok in vsak je malo dreznil vanju. Če so pa dojenčki tako zanimivi. Ko smo prišli domov je pa Jana zagrabil laringitis. Celo noč smo lajali. Dokler časa se ne umiri ne bo šel v vrtec. Ker čez dan je o.k., zvečer pa ga zvije. Še ene tri dni bo treba zdržat. Trenutno stanje, mala spančka, Žan se valja na blazini, Jan pa se igra in gleda risanko.

Žan še vedno zavrača mleko in flaško. Zjutraj ob 6ih še nekaj popije, potem pa je vse kar spravi vase po žlički. Res ne vem kaj bi to lahko bilo. Začelo pa se je v četrtek po cepljenju. Lahko da bo dobil naslednji zobek (videti sicer ni) ali pa mu ne paše povišana doza AD3 kapljic (iz 7 na 10). O vsem možnem razmišljam.
user posted image  Je imela še katera podobno težavo?

Guppy tudi jaz jima jabolko skuham in spasiram. Edino to mi pa ni prišlo na misel da bi vodo od kompota porabila še za drugo jed. Hvala za idejo Rožica. V kombinaciji s korenčkom jima tekne še bolje. Banana je pa tako sladka da ni problema. Odpirata usta kot dva ptička.

Sandra lepo da je Enej bolje in da veste da ste eno od mnogih bolezni že dali skozi. Žan odkar zavrača flaško se dere zraven MAMA-BABA, MAMA-BABA,....

Tudi mi se že par vikendov odpravljamo do morja, pa vedno pride kaj vmes, tako da sem si včeraj zjutraj lahko samo zapela tisto pesmico .... še daleč je do Portoroža ..... možek mi je namreč pozabil povedat da gremo na tisto otvoritev in da sanjam zastonj. Tudi nam bo uspelo in bmo šli malo zadihat morski zrak. Tako je, tistega kar nimaš zraven si vedno želiš, kajne.

Zdajle grem pa skuhat krompirček, da bosta za kosilo probala malo kašice.

Od kar smo na porodniški se ponedeljki nič več ne vlečejo, kajne.

Uživajte.

user posted image

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
18.2.2008 13:11:45   
Anonimen
Naty - meni se je to zgodilo pri Žani, ko je imela 4,5 mesece - pa še na dopustu smo bili (Gozd Martuljek). Takrat naenkrat ni hotela več pit mleka - znorela je, ko sem ji dala stekleničko. Druga ji nisem imela kaj dat, ker nisem pričakovala, drla se je kot zverina, ker je bila lačna  in sva enostavno šla v restavracijo, naročila govejo juho, nadrobila bel kruh in nahranila otroka. Še danes se smejimo na ta račun, ampak naša Žana je zrastla na golažu in ostali hrani na žlico. Mlečnih stvari še danes ne mara, nima nobenih alergij in kaj je najbolje - VSE JE!!!

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?