Nasy
|
Medica, dej, ne praši, me vsake toliko zagrab malo panika ja, samo ni nič znakov. Trebuh je napet, to že, sem k kit, v postli se težko premikam, ma sej tud sedim že težko dolgo časa. Ležat na boku mi tud ne gre, me boli, ponavadi zaspim na D boku, ko pridem z lulanja, se dam pa na L bok. Na hrbtu sploh ne morem ležat-itak ne priporočajo, jst sploh ne morem, tud če bi hotla. Na trebuhu itak že dolgo ne. Spim pa z dvema blazinama. Eno mam spodaj normalno, drugo pa čez njo, postavljena pravokotno in jaz ležim po celi dožini na njej, ne samo z glavo. Edino tko mi paše in lahko zaspim. Ne morem pa it spat pred polnočjo, ker pol slabo spim Čez dan me vsake toliko malo zašpika, ma nič hujšega. Včasih spodaj, pod trebuhom, včasih na L strani, včasih na D strani, včasih pa enostavno na sredini. Vidim, da imate ene že kr orng težave. No, edin zatekat sem pa začela v gležnje, to pa. Lulat hodim večkrat po malem. Mali je začel zdej na večer malo bolj razgrajat, čez dan je bil danes dokaj miren. Jutri imam pregled ob pol enajstih, okrog devetih štartava od doma. Če ne pridem več domov, se vam bo moj dragi oglasil in poročal a mislim, da še pridem No, nikoli ne veš, morda me ponoči kaj zagrabi. Lepo in mirno nočko vam želim!