Nasy
|
Zanimivo je tole ja, kako ene matra, druge nič. Jaz vstajam iz ležečega položaja ali sedečega zelo počasi, največkrat mi roko ponudi, da gre malo lažje. Tudi mene večkrat požene na WC, nimam pa driske, na srečo. Grem pa vsakič po malo, po obrokih Isto je z lulanjem. Čakajoča, a bova midve naslednji? Moj dragi pravi, da bi se najraje šel obrit nocoj, ker mali očitno čaka, da bo oči lep No, bomo videli, kaj bo nocoj. Dinki, jaz bi že želela vedet ja a se je na koncu tako obrnilo, da bo kar presenečenje. Moj je najprej rekel, da noče vedet, potem si je premislil. Na koncu nama na NS ni mogla še napovedat, na morfologiji se je pa sramežljivčak tako skrival in tiščal nogice skupaj, da nismo nič pogruntali. Naslednjič sem že imela nadomestno G, ki ni hotela pogledat-z izgovorom, da se ne vidi več, je pa imela samo gužvo in me hotela na hitro odpraviti Potem sem jo naslednjič vprašala, je pogledala in se na moč trudila, da bi kaj videla, pa je rekla, da ne more nič reči. Ja nič..če smo do sedaj čakali, bomo pa še teh par dni. Malo je morda zoprno pri nakupovanju cunjic, ker je veliko vsega v roza in modrih barvah ampak se da. Bo pa potem bolj veselo. A vam kakšne nonice, tetke, sosede kaj pametujejo, kaj boste imele, saj veste, glede na obliko trebuha, pa kam noste-bolj gor, bolj dol in kaj vem, po čem še? Meni niti ne toliko, mi je pa naša mama rekla, da zna bit, da bo fantek, ker sem široka tašča tudi navija za fanta-kao, da bo le sin. Jaz pa, v bistvu mi je vseeno, obojega bova vesela, da bo le zdravo, čeprav si potihem morda malo bolj želim punčko. Pred leti sem za sestro skrbela in se mi zdi, da bi morda bolj znala s punčko. Ampak, saj tudi pri fantku ti pač vse povejo, a ne? Mislim tko, kakšne zdravstvene reči, z lulčkom in to. Tega se bojim (pa ne se smejat)