Maxica
|
Remy, upam, da se izognete škrlatinki. Vava, sem se mogla včeraj prav nasmejati, Luka s tunino pašteto, hehe, to je moralo dišati. Lu, kako je z možem, je operacija uspela? Je zdaj v bolnici al ga imaš doma? Mis, super za fajn opravljeno morfologijo. Ma da si ti že na polovici, pa tudi skoraj dojemam. Joj, gre hitro, tik tak bo tu, vaš novi . Lina, a Tristan ponoči pije še mleko al kaj ti misliš, ko praviš, da ponoči še jeste? Saj ne vstanete, pa imate obrok al kako? Velika noč je pa letos že 23.3. Pri nas sicer ni še kakšnega posiljevanja s pirhi in podobnimi forami. Bo pa verjetno kmalu, ja. Tista Nanny, mislim, da je pri nas na TV3, Varuška na pomoč al neki tazga, ja, jaz tudi kdaj gledam, če le utegnem. Sicer je nekak tako prikazano, kot da se bodo ukvarjali z najbolj nemogočim otrokom na svetu, ki se v enem tednu prerodi v pravega angelčka in vse izpade na koncu tako idilično, ampak tako, za pogledat se mi pa zdi fino, pa morda kakšno idejo za dobit glede vzpostavljanja redu in discipline. Arabela, prav super, da se očka predčasno vrne. Zdaj si pa res privoščite in se posvetita vaši edinki, ki se ji ta naziv počasi odmika. Lucika, kakšen krasen in pozitiven post si napisala, upam, da bo celo leto tako. Anč, le odpočij si, privošči si počitek, certanje in negovanje. Mis, Tina je imela pač slab dan. Kdo ga pa nima. Zato nisi ti nič slabša mamica, zanjo, kot že rečeno, si najboljša. Smo pa tudi me mamice le ljudje, in kakšen dan enostavno pregorimo in storimo kaj, česar kakšen drug, normalen dan ne bi. Danes je verjetno že vse boljše, kajne?! Lina, kakšna super fotka tega vašega čokoladonjama. Piskot, tako ja, kr ne pusti bacilom vstopa v vašo hišo. Upam, da vama po očku ne bo preveč dolgčas in da te Martin ne bo preveč ovijal okrog prsta. Mis, praviš, da Tina teh linotov že dolgo več ne je. Kaj pa ji potem kuhaš za večerjo? Jaz sem že čist brez idej, Lan je pa začel spet bruhati po teh Milupinih kašicah. Frrr, čist prav, da se hvališ z Jaševim govorjenjem, se tudi imaš za kaj. Moci, moj ata je ornitolog in se je zdaj trenutno čisto navdušil nad labodi, gre vsak drug dan na Zbilje. Tako da če boš videla kakšnega fanatika, ki vneto fotka labode, je to on. Joj, Clody, no, vi se pa tudi že pozdravite. Te v službi še čakajo? Remy, pridna, se učiš in pospravljaš hkrati. Arabela, pri nas je Lan Maxu prinesel v porodnišnico, ko ga je prvič Max obiskal, enega velikega Nodija. In se Max še zdaj spomni, od kje je ta Nodi. Baje, da ta velikega na ta način mal podkupiš, da si dojenčka brž k srcu vzame. Čeprav težko rečem, da zdaj ta "ljubezen" še kaj pali. Uf, komaj mi je uspelo napisati ta post, danes, ko je petek, bi pa vsi nekaj radi od mene. Škoda, da nimam treh glav in deset rok.