|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
5.2.2008 12:09:04   
lonja
Daaan,

Mi smo tudi imeli danes zjutraj maškarco doma in sicer luštnga malega tigrčka, ki pa si ni pustil namestiti ušes, tako da je pač tiger brez ušes. Veselje pa popolno user posted image .

Alenkica, mi je všeč, da Jure uživa ob pesmicah, pri nas je Ajda čist nora nanje, ko se peljemo kam z avtom, mora bit obvezno spremljava v ozadju. Včeraj je začela sama od zebe pet:''hiphula, cilkuška plestava...''

Včeraj sva bili prvič na telovadbi, se ji je kr malo mešalo od veselja, je skakala po telovadnici, da je ni blo za ustavit. Se je zvečer poznalo pri spancu, še zlasti pri meni, k sem kr padla v posteljo user posted image .

Rahelca, super da je AC že za tabo. user posted image  držim pesti za dobre izvide.

Bobika, ja ta del nosečnosti je bil meni najljubši. Trebuh je bil tak, da sem ga ponosno razkazovala user posted image .

Shooo, nič se sekirat, tudi Ajda se rada ''fajta'', najljubši so ji fantki nekaj let starejši, proti njim itak da nima šans, ampak se vseeno spravlja na njih.

Tinkamiška, helou! Kako si (ste?).

Fajn se mejte!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 901
5.2.2008 13:39:38   
dali30
No da se še jaz malo oglasim.Upam da me niste čisto izbrisale ker tako malo napišem.

Rahelca držim pesti za dobre izvide in se slišiva drug teden ko bo že malo aktualno.

Mi smo v vrtcu.Prva dva dni je jokala zdej pa če mi reče adijo je že velikouser posted image .Čisto je navdušena nad vrtcom.So me pa v petek klicali da je zakuhala in sva šli zdravnici tako da smo na antibiotiku ker ima vnetje ušes.Kar se pa dude tiče je pa pri nas tako.Ko gre spat jih mora imeti najmanj tri-eno v usti in v obeh rokah da zaspi.Me je pa presenetila v vrcu včeraj ker sem ji hotla dudo pripeti na majčko pa je rekla ne mami me čudno gledajo in danes je bilo isto.user posted image .
Se slišimo moram še malo delati.
Lp

17.1.2006 se je rodila naša princeska Tijana

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 902
5.2.2008 16:21:46   
Ovnica78
Samo na hitro dve fotki mojega levčeka!

user posted image  

Dajte še vi kaj prilepit!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.2.2008 9:50:52 >

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 903
5.2.2008 18:41:02   
Anonimen
Jaz vas samo na kratko pozdravim, ker nimam absolutno nobene volje pisat.

(odgovor članu Ovnica78)
  Neposredna povezava do sporočila: 904
5.2.2008 20:51:04   
bobika
eto slikico naše rožice
user posted image

user posted image

Če pa si želi kdo videti še nosečo pikapolonico in atija čmrlja pa vam po zs pošljem geslo albuma.

Levček je pa ful luškan. Taki posebni je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 905
5.2.2008 21:50:44   
renan
pozdravljene!

maškare so prekrasneuser posted image jaz bom našo prilepila pozneje!

spet smo nazaj v zg..novo je to, da smo ukinili dudo: shooo hvala na ideji. sem rekla, ali pospraviš kocke ali mama vzame dude. odločil se je za drugo stvar.user posted image   vladimir nam je včeraj padel iz posteljice. splezal je na ograjo. groza..skoraj me je kap. ne srečo ni hujšega razen buške..zdaj se mi ne ljubi več komentirati, ker sem zmučena...

lp vsem,

renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 906
5.2.2008 22:09:46   
shooo
ojla, neža je bila danes miška. v rs smo koncno imeli otroško povorko in neži so najbolj bili všeč : helijevi baloni, kokice(njamnajm kokice kojuzice) in od mask snežaki.user posted image .

rnenan: ste že prodali hiško? kako vam gre brez dude?
bobika: jaz za user posted image nimam ničuser posted image . no , ja tavečje stvari od neže a nič cotk...pri neži sem imela skor vse kompletirano v tem času. menda že parkrat oprano in prelikanouser posted image .
manca je ful luskana rozica (tudi sicer!)
In levček je tudi super. vi ste vsi imlei take ful upedinne kostime? neža je imela samo ušeska, rep in mašnico.user posted image . bo drrugo leto bolj. sem jo vprašala če bo drugo leto že princeska(user posted image ) li pujsa pepa. pa se je ful razjezla da pepa ne bo!!!

lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 907
6.2.2008 8:42:02   
bobika
Slikice Neže od Shooouser posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

shooo tudi tvoja miška je full dobra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 908
6.2.2008 9:20:36   
srečica
halo punce, joj kake lepe maske. Kak so luštkani... Super ste!!! Shooo ne morem verjet kako je tebi podobna Neža.  Bobika jaz bi geslo. Naš Anže je full užival ob gledanju korantov in ostalih mask. Včeraj je videl pokop pusta takoda zdaj ve, da je za letos konec. Pove, da so pusta zakurili in ga več ni pa pride spet drugo leto.  Na dudo se naš anže po 10 dneh ne spomni več. JUPI!!Bobika jaz sem tudi mislila, da bo pri nas nemogoče vzet dudo. Pa ni bilo sile. Samo priznam, če bi mu jo vzela jaz bi jo že naslednji dan dobil nazaj. Zdaj pa je bil ati bolj odločen. In smo rešli misijo dudo. hihihi.  Lepo se imejte, Darja

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 909
6.2.2008 10:38:14   
renan
tukaj je pa še naš strašen tiger:

user posted image

lp, renan

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 910
6.2.2008 12:30:16   
Rahelca
Kako lepe maškare......Ena lepša od druge....jaz bom našo pikapolonico prilepila, ko dobim slike.
sara je vsak dan zrelejša, včeraj je igrala na orglice pol ure, slinasta je bila, da joj. In seveda je mama (jst) šla danes v BTC po orglice....Pa sem zavila še v H&M in izvedela, da se marca odpre na Rudniku nova trgovina z oddelkom za nosečnice!!! Ju hu hu. In seveda sem bila v Obaidiju, kjer ima 70% popust. Stvari so kar vame skočile....

DUDA: mi jo imamo za spat, razmišljamo tem, da bi jo odstranila. Zobke ima zaenkrat še ful lepe. Kljub temu, da si jih ne umiva redno.

Bobika, jaz bi tudi geslo.
Rija: ne vem, ali si pozabila, naslov tvoje spletne strani bi rada.....
Tinkamiška: javi se!!!
Tašonka: zakaj nimaš volje? Saj bodo kmalu lepši dnevi. Mi se selimo v Trzin. Tam bomo imeli velik vrt. Z veseljem te bom povabila na kavico.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 911
6.2.2008 14:41:45   
shooo
bobika, 100x hvala!
jaz bi rada vidla mamo pikapoko in atija čmrljauser posted image user posted image user posted image
renan, user posted image za tigra.
lp
držite pesti imam izpit ob 4.user posted image

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 912
6.2.2008 19:24:42   
tinkamiška
Evo me, še jst bom prilepila našo pajkico, pa moram še pogledat, če je kakšna boljša slikica...zaenkrat pa ti dveuser posted image :

user posted image
user posted image

Rahelca, Izo dam spat, pa se ti javim na ZSuser posted image  Zelo sem vesela za hiškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 913
6.2.2008 20:31:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rahelca

Tašonka: zakaj nimaš volje? Saj bodo kmalu lepši dnevi. Mi se selimo v Trzin. Tam bomo imeli velik vrt. Z veseljem te bom povabila na kavico.

Glavni razlog je, da bomo kmalu izgubili enega kužata. Tiste, ki berejo moj blog, vejo več o vsem skupaj. Me je pa še nekaj drugih stvari prizadelo.
Hvala za povabilo. Ko boš pri času, se javi.

Se vam javim kdaj drugič. Krasne maškare ste bli vsi!

(odgovor članu Rahelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 914
6.2.2008 20:59:24   
Rahelca
Hojla, preden preberem vsa ZS, naj povem, da smo popoldne preživeli na urgenci. Sara je dobila gibs (mavec). V vrtcu je nerodno padla. Zdaj je OK. Se ju3 javim podrobneje. Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 915
6.2.2008 21:13:26   
tinkamiška
Ojej Rahelcauser posted image , bogica Sara!

Taši...upam, da bo kmalu boljše in sej veš, zelo vam želim, da bi bil Maksi še dolgo z vami!

Pozabila sem pohvaliti vse slikice maškor, res vsak januarček je nekaj posebnega! Prav lepo jih je pogledatiuser posted image

Lep pozdrav vsem!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 916
6.2.2008 22:10:26   
Ovnica78
Iiiiiiiiiii kake lepe maškare!!!user posted image

Bobika tudi jaz bi geslo, prosim!

Rahelca, boga Sara. Pošiljam eno user posted image ! Kako dolgo bo pa imela gibs gor? Si sploh ne znam predstavljat, kako bi to zgledalo pri Tinu, pomojem bi se mu kar zmešalo, ko ga ne bi mogel sneti.

Tašonka user posted image  - za lepše dneve in več volje!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 917
6.2.2008 23:01:47   
shooo
bobika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super pikapoka!zakon!

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 918
9.2.2008 16:51:30   
nemsis
Ojla

Lep pozdrav punce. Kako ste? Kako ste preživeli pusta?
Mi smo bili letos vila. Je bla tako srčkana. Škoda, da vam ne morem pokazati slikice, saj še vedno nimamo neta doma. Sem trenutno na obisku pa sem se malce javila.
Obljubim, da ko bom imela net, vam pokažem slikice.

Papa

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 919
10.2.2008 17:57:15   
alenkica
Me januarke imamo pa kar eno krizo glede pisanja. Prav nobene ni tle gor! Škoda. Jure je bil letos telebajsek, na žalost pa ga nisem mogla slikat, ker nam je šel foto. user posted image

Zaenkrat smo zdravi (trkaaaammm!!!). Ga kar precej pazim, ko gremo ven, da je fajn oblečen, sva pa zelo veliko zunaj, ker je lepo vreme.

Ta teden bom začela hodit na nek klub za iskanje zaposlitve. Tam bom vsak dan po 4 ure. Še dobro da imam starše in bo Jure kar pri njih.

Lepo se imejte, pa upam, da boste velikoooo večč pisale kot zadnje dni!

Pozdravček od alenkice in Jureta!

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 920
12.2.2008 23:56:45   
Anonimen
Drage punce, rada bi vas samo obvestila, da se bom iz RR-ja izbrisala in me ne bo več.  Če me bo katera želela kdaj kontaktirati, pa nima mojega maila, naj se obrne na Tinko.
Želim vam veliko lepih trenutkov z vašimi sončki, nosečkam uspešno nosečnost in lahek porod ter zdrave dojenčke, skratka da bi vam vse laufalo po željah in planih!user posted image Zelo rada sem klepetala z vami in pogrešala vas bom, ampak enostavno čutim potrebo po tem, da se umaknem.

(odgovor članu alenkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 921
13.2.2008 10:03:08   
srečica
Tašonka... full sem šokirana in žalostna, da si se tako odločila. Pogrešala bom tvoje pisanje. Ampak te razumem. Prosim te samo za mail, ker bi še vedno rada bila s tabo v kontaktu.

Vso srečo ti želim.

Kje pa ste ostale punce (Bobika, Tinkamiška, Rija, Shooo, Rahelca.....)?

Lepo vas pozdravljam,

Darja

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 922
13.2.2008 12:17:58   
lonja
Taši, tu gor na RR te bom tudi jst zeloooo pogrešala ampak bomo ubrali pa kake bolj pristne načine za medsebojno komuniciranje....user posted image

Spoštujem pa tvojo odločitev v celoti!!!

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 923
13.2.2008 21:40:01   
shooo
evo me.
Meni enostavno ne znese kaj veliko napisati.
rada pa preberem kaj (če je kaj).
je pa res neko zatišje.
TAŠONKA, ostani dobro in uživaj naprej!!!

lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 924
15.2.2008 21:25:35   
renan
pozdravljene!

sem mislila, da bom imela ogromno za prebirat, ker sem bila nekaj dni odsotna zaradi gripe, pa niste prav nič pridne s pisanjem...pri nas je novo to, da imamo vsi trije gripo: najprej sem jo dobila jaz, zdaj pa še vladimir in mož. upam, da bomo počasi ozdraveli, ker smo kot v bunkerju in cele dni vsi samo stokamo.user posted image

Me lahko katera razsvetli, zakaj tašonke ni več? lahko tudi na Z.S... Tašonka, če boš kaj po prekmurju ali zg hodila, si shrani mojo telefonsko.

lep pozdrav vsem kjerkoli že ste,

renan

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.