|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
15.2.2008 15:57:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
Povejte mi , kako naj prepričam G še za en UZ, ker baje zavarovalnica krije samo dva...enim pa delAJO na vsakem pregledu, ta moj pa nič....pa bi tak rada da mi spol potrdi....

Pojdi nekam na samoplačniški UZ - tudi jaz imam od mojega G bore malo, še strogo medicinsko indiciranega le za minimum. Pa smo šli samoplačniško drugam in poleg tega, da smo izvedeli za spol, naredili še eno, veliko bolj podrobno morfologijo user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
15.2.2008 15:58:31   
barbaw
Čmrlika user posted image  in user posted image  za pregled. Sicer ne razumem zakaj ti ne naredi UZ ali si jih imela že kaj več kot 2? Kam hodiš na GP? Meni je sicer prejšnja G zaradi bp nosečnosti naredila samo 2 in ne 3 UZ. Če pa ti res ne bo hotela narediti UZ pa ti na žalost ostane samo samoplačniško. Estrella še vedno vodi podatke.

Taula vsaj ene trgovke razumejo. user posted image  Eni deci in tudi stare babe so pa tako smotani, da je joj. Mene je hotla ena v prvi nosečnosti, ko sem bila že v zadnjem mesecu na vsak način prepričat, da je bila pred mano in je odšla iz vrste in da je ona čakala in se hotela izrinit. Sem rekla, da tako neumna nisem, da je ne bi videla, povrhu pa še noseča in naj kar lepo počaka. Bile pa smo samo 4 v vrsti. user posted image  babe, upam da jaz ne bom taka ko bom stara. jaz grem vedno v leclercu v vrsto za nosečke in invalide. Pri nas je vedno prazna blagajna. Sem zdajle prebrala še tvoj post in očitno imam jaz več sreče na blagajnah. user posted image

Špelin@ user posted image  za novo frizuro. Pa si le prestala. jaz tudi rabim pri večjih spremebah čas, da se navadim, čeprav se jih ne branim.

moram spet pojamrat. tisto igračko smo dobili nazaj, ostali pa danes brez ene majice. user posted image  Če bi bili vsaj vsi starši pošteni tudi ne bi bilo konec sveta. Pa še v tako majhnem kraju smo doma. Da jih ni sram. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
15.2.2008 15:59:58   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Reči mu naj ti naredi UZ kontrole rasti...nekako 30 teden. Namen ni da se potrdi spol (ni nujno da se vidi), ampak da se zadnjič preveri ali je z otrokom vse OK, ali se pravilno razvija.  Sicer je res da plačajo le dva..potrditveni in morfo.user posted image  Meni je moja Ga kar sama rekla da ga imam, drugače bi ji pa rekla da ji plačam. Pri njen UZ stane 25 evrov, tako da bi pač dala ta denar.

No, o tem govorim...

Taula, user posted image  za leclercovo blagajno user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
15.2.2008 16:02:25   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Sicer nimam flašk tommy tipee al kaj so že, pa so mi ful všeč.

Mislim, zdej ste me pa "napalile" in si jih grem ogledat na net, če so vsem takooo všeč, čeprav imate vse že aventove user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
15.2.2008 16:10:25   
barbaw
Aurea v Leclercu jih imajo v akciji 2 za mislim da 5 ali 6 eurov. Aventove pa imam, ker sem rabila pumpico v prvi nosečnosti in so flaške zraven. Drugače pa sem si pred porodom škarat kupila Chiccotovo, ki kao preprečuje oz. zmanjšuje kolike (ima filter na dnu).

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
15.2.2008 16:10:40   
Aurea
No, za tiste, ki jih zanimajo Tommee Tippee flaške:

http://www.tommeetippee.co.uk/

Debata na RR o tem: TUKAJ

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
15.2.2008 16:15:34   
Aurea
barbaw, hvala za info, škoda, ker je meni Leclerc malo od rok... mogoče pa lahko prek neta naročim user posted image  Joj, sploh ne morem verjeti, da zdaj že flaške izbiramo user posted image  user posted image  (da ne govorim o tem, da še vozička nimam - a si ga ti že kupila tistega roza?)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
15.2.2008 16:23:53   
barbaw
Jaz sem ga naročila iz Nemčije in ga čakam.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
15.2.2008 16:30:17   
barbaw
user posted image

Jaka dela čaj z vodenkami. Moram šibat.user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
15.2.2008 16:42:22   
sesil
da bi me sedaj videle, bi se smejale...pridem na net, vidim full strani, pa grem v skrinjo po 2,5 litrsko banjico sladoleda , žličko in akcija. brati poste in jesti sladoled ni slabo, ma kaj ko je blo tolko postov, da se mi je začel topiti sladoled, moj želodček pa poln. sladoled nazaj v skrinjo in še pol ure branja. pa sem le prišla do konca.
jutri se lepo imejte na srečanju.
jaz grem danes na petra graša, ima koncert kao za valentinovo, ma gremo same babe. upam da zdržim, drugače bom pa sedela.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
15.2.2008 16:47:27   
barbaw
Sesil pri takih čvekah se ti res lahko sladoled topi. user posted image  Lepo se imej na koncertu.

Jaka se je prestavil od vodenk k risanki. Jaz pa grem spet malo z barvami za steklo ustvarjat.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
15.2.2008 16:56:10   
Aurea
barbaw, haberkorn rimini je prav lušten user posted image  tak, dekliški. Verjetno si prek e-baya naročala? Jaz sem zadnjič nekaj licitirala in še čakam na dobljeno user posted image ... bi moralo biti že počasi tu...

nekaj me zanima (bom uporabila kar trik od nekaterih user posted image ):

Ali še katero dlesen boli in krvavi? meni se je vnela med zoboma in sedaj jo moram "pocajtati" z domačimi zelišči.. baje pomaga grgranje žajblja? Kakšen nasvet?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
15.2.2008 17:00:32   
aurora28
Čmrlika mene moj G še ni dal na cuker tes, ga pa pričakujem naslednji petek, ko imam pregled. user posted image

Barbaw kak lep voziček user posted image user posted image user posted image . Aurea meni dlesni ne krvavijo, imam pa v nosu polno krvavih krast user posted image .

Prejle sem malo spala in sem se zbudila vsa jokava in tečna, pa mojga sem mal napizdila...ti hormoni, sem mogla iti kar ven na sprehod  z user posted image in user posted image pa je koj boljš. Včasih me kar vse moti in sem še sama sebi tečna. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
15.2.2008 17:11:13   
sesil
nos imam pa tudi jaz vsa zapackan in krvav. je vse zbito in zalimano, pol si pa mal s fiziološko pošpricam, da gre vse ven ko se vseknem.
mi je pa udarila že alergija na cvetni prah in imam že druge probleme. moram do osebne zdravnice, da mi kakšne druge tablete da kot prejšnja leta, ker na njih piše da niso za nosečnice.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
15.2.2008 17:22:09   
barbaw
Voziček je od Herlaga user posted image , naročila pa ga nisem prko ebaya ampak iz ene trgovine, ki ima e-shop. Na ebayu so bili dražji, tu pa imajo še dodatno opremo. Pri nas pa toliko stane, če ga naročim, da me bo ta z dodatno opremo in poštnino prišel 60-70 eurov manj.

Dlesni? Nimam pojma. Moj zobar - kolega priporoča Sensodyne za take primere. Sem imela samo na začetku probleme. Je pa drugače tole krvavenje iz dlesni pri nalezljivo. Se prenaša s poljubljanjem. Pri nosečnicah pa je to normalen pojav.

Jaz sem tudi danes popoldan malo spala. Me daje utrujenost. Sem ugotovila, da ne bom več toliko jedla, ker me potem želodec boli in vse trebušne mišice. Tale pika mi ne da miru. Bom se manj redila. user posted image  Ne morem več pojesti normalnega obroka, ker me že žuli. Pojem pa malo več kot moj dvoletnik. user posted image

Me že škrat vleče ven v tem mrazu. user posted image  Bo treba it!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
15.2.2008 17:50:19   
valentina2006
OJLA souser posted image ...

Tud jest sem mal drnjohala zdejle user posted image .

barbaw: FULL zakon voziček. user posted image

Ena je ta tedn objavla slikice v albumu od roza vozička in previjalne, zakon...sploh previjalna je tko luštkana. user posted image user posted image

Tud mene na D strani pod rebri boli, že 14 dni. Sem se učer kr mal prestrašla, ko sem brala od Pušenjaka. Mam v tork G, me že zdej skrbi...sploh, če omenim vse bolečine, ki jih mam. user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
15.2.2008 17:58:01   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

barbaw, haberkorn rimini je prav lušten user posted image  tak, dekliški. Verjetno si prek e-baya naročala? Jaz sem zadnjič nekaj licitirala in še čakam na dobljeno user posted image ... bi moralo biti že počasi tu...

nekaj me zanima (bom uporabila kar trik od nekaterih user posted image ):

Ali še katero dlesen boli in krvavi? meni se je vnela med zoboma in sedaj jo moram "pocajtati" z domačimi zelišči.. baje pomaga grgranje žajblja? Kakšen nasvet?

kupi si paradontax zobno pasto....sicer je ogabna ko user posted image , sam pomaga pa.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
15.2.2008 18:01:06   
MARTINA25
OJLA NOSEČKE!!!

Prejle sem se odločila, da grem peš v najbližjo trgovino, da se malo sprehodim in da kupim mojmu user posted image  kopalni plašč....Ko sem vse potrebno kupila stopim iz trgovine, najprej opazim da SNEŽI!!!!Potem odprem moj najljubši sladoled-lučko ledenko z okusom pomaranče ter se počasi odpravim proti domu.Kmalu zatem me pokliče moj user posted image . Jaz poskušam na hitro iz žepa izvleči mobitel, pri tem pa mi pri vsej moji nerodnosti iz roke pade dvakrat obliznjena še CELA lučka....user posted image user posted image    jao....najraj bi se tm ob lučki....zjokaaalaaa!!!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
15.2.2008 18:04:09   
kodrana
ojla.

jaz sem danes tudi malo zašportalauser posted image .
zjutraj sem imela G. pregled. vse ok. pridno rastemo.user posted image pila tudi sladko vodo. so rekli,da če bo kaj narobe, me pokličejo, če ne se vidmo čez 4T. upam,da so izvidi že bili in je cukr ok.
danes sme dala tudi vodo,da mi je sestra preverila, če so beljakovine v urinu in na srečo niso. user posted image
pridelala sem +8kg. sm se bala,da bo več.
potem sem šla še h kolegici, kjer sva klepetali 3ure.user posted image je tudi nosečka. aprila pričakuje drugega otročička. samo trebušček ima pa ogromen. user posted image joj, moj je čisto majčken zraven njeuser posted image . ampak mi je po eni strani kar fajn, ker sem še kar okretna in trebušček me ne moti (še), razen pri prepogibanju včasih. user posted image

ju3 vam želim lep dan. vse vas lepo pozdravljam. pa načvekajte se. škoda, da vas en bom (še) spoznala.. pa drugič.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
15.2.2008 18:13:30   
Aurea
Punce, hvala za nasvete user posted image  bom probala s temi zobnimi pastami malo eksperimentirat, pa eno razpršilo Gengigel sem kupila, bomo videli. Saj je baje v user posted image  to res pogost problem.

joj, barbaw, kako sem mogla user posted image ... seveda je Herlag, kakšna napaka od mene, ki sem doktorirala na vozičkih (italijanskih, nemških, španskih, angleških, ameriških - you name it user posted image )

In ker danes hrana ni bila pogosto na debati user posted image  user posted image : sem ravnokar pojedla špagetke z mesno omako in gobicami ter malo solatke (FUL majhno količino), čez pa vrgla še par požirkov kokte in eno marcipan-nougat rezino - ZDAJ SE MI PA ZDI DA BOM POČILA user posted image  joj, res ni več veliko prostora tam notri...

In jutri začnem - ne, v nedeljo, jutri imam še eno praznovanje user posted image  - z zdravim prehranjevanjem - manj čokolade in kokte za začetek (no, saj to je v bistvu edina razvada sedaj, ko sem user posted image , prej sploh nisem pila gaziranih pijač, zdaj bi pa samo to nabijala user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
15.2.2008 18:17:38   
valentina2006
MARTINA25: ŠKODA  za sladoled...tud jest sem si ga učer prvošla v Hipermarketu v Kranju (Modri planet mislim), tm mi je najboljši, un na kepce...mmmmmmmmmm...user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
15.2.2008 18:17:44   
Anonimen
Pozdravljene drage dame,

Tok sem zmatrana da vam ne morem povedat. Pri G sem čakala 2 ure in pol sem mogla še digitalca nest na servis...Vem, vem ve ste vse fit in v formi, jaz pa nisem več navajena, čist sem polenjena.

Drugače je vse uredu, razen pritisk me matra, pa seveda ta moja "bolezen" - kri se ji je zdela mal zaskrbljujooča.Ampak sem povedala, da ima marca hematologa pa je bila mal pomirjena...
Pa kaj naj se zdaj zjokam... sem ji rekla, če se ne da pomagat in če zaenkrat furam pol pač ne bom sam na to študirala, al bom dokončno zbolela la ne...Življenje gre dalje.

G je res enkratna.. vse sva se pomenili. Kako želim imeti CR pa obljubila je da bo šla zraven da bo ziher tko kot sem prosila. Če je maternica fuč sem rekla potem me sterilizirajte, če pa je še o.k. pol pa pustite..Rekla je da lahko tudi lokalno izvedejo CR, tako da si buden zraven ko te režejo.Te omrtvičijo samo spodaj in se lahko pogovarjaš z kirurgom...

Mah tok stvari za napisat pa seveda potem pamet prehiteva prste in ta post nima ne repa ne glave...

Kako je sedaj za jutri? Mal sem samo na hitro preletela vaš pogovor tako da ne mi zamerit če sem kaj spustila...

Aja, aje kera prebrala in pogledala fotke od včerajšnjega bloga. Verjetno niste imele časa..me pa res zanima kako mnenje...

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3147
15.2.2008 18:31:08   
aurora28
**** sem pogledala blog in mi je všeč, pa slike so user posted image , nekateri deli so zelo urejeni in se samo čudiš kako so lepi, spet drugi pa so bolj žalostni, še posebej tisti, kjer je polno odpadkov. 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
15.2.2008 18:33:38   
Anonimen
Hvala Eurora...user posted image user posted image

Povej mi kaj ste se zmenile za srečanje? Kaj veš? Ker me ni bilo tle nimam pojma o pojmu... brat se mi pa ne da vse, ker sem res tok zmatrana...

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3149
15.2.2008 18:38:31   
valentina2006
****: Z eno besedo ZAKON... Čist neki druzga kot pr nas...mam že od zmer željo, da obiščem kak tak kraj.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.