|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.2.2008 15:17:38
|
|
|
|
sandra85
|
mi smo malo prej prišli od pediatrinje... vzeli so mu kri iz prstka in ugotovili, da ima virus. P sumi na 6. otroško bolezen, kar pomeni, da bo imel 4 polne dni visoko vročino, šele 4. dan se pojavijo pikice po celem telesu, ki pol izginejo... tako mi je hudo imam ga napol nagega-samo plenička in ena ohlapna kratka majčka vsa nervozna sem, ko ga imam v naročju, ker kar kuha vn iz njega. noč: bila je grozna! itak da nisva nič spala...on se je ob 2h zbudil z jamranjem, sem ga pristavila in pol izmerila vročino (38,5), dala sva mu calpol in jokal se je ene 5 minut pol ga je dragi tolažil in ga cartal (js sm se šla vležt, ker mi je bilo grozno slabo), ob 4h sem se zbudila, ker je Enej jamral. sem ga dala k nama in ga božala, da je zaspal, pol pa sem ga dala nazaj v posteljico. ob 7h se je zbudil, sem ga podojila(vročina 38,3), je nazaj zaspal do 9h30 (vročina 38,6) dala sva mu calpol in šla v ZD. tam naju ni nobena P sprejela, češ da imajo gužvo .ob 13h30 sem takoj poklicala njegovo P (ker je delala popoldan) in rekla, nej takoj prideva... zdaj je brez volje, vroč, malo tečen, zelo malo se nasmeje (drugače je tak dobrovoljček)...no skratka-sploh ga ne prepoznam! ful mi je hudo in vem, da bojo tej 3 dnevi najdaljši v mojem življenju!pa še dragi ta vikend dela od 12h-23h. spala pa itak ne bom nič! mogoče sploh ni tako hudo, sam js včasih malo pretiravam, ker mi je grozno videt eneja brez volje... bojim pa se, da vročina preseže 39°C in da dehidrira! bolj pogosto ga pristavljam, pa sokeca je do zdaj spil 80ml... no, tolko od nas! se še javim, ko bom prišla mal k sebi-zdaj ga grem cartat, ker se je že zbudil
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|