|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
15.2.2008 10:30:10   
Anonimen
Ojla vsem!

Ja ne vem kaj bo danes z našim srečanjem Celjanke..ful čudno vreme se drži, gledam ven. Meni je pa še tamala pravkar - končno - zaspala tak, da ne vem kako bova do dvanajstih sploh lahko kam prišle. Ponoči smo meli spet veselico ob enih, pol je zaspala spet nekje ob treh, ob šestih pa gotov spanec in do zdaj nič prav še ni spala, jo nosim v kinderpet pa iz njega vsakih petnajst minut. Pa povijam, zavijam v štručko pa nič pa duda ji ven pade pa...eh, ne vem kam to pelje, po moje v kronično utrujenost- vsaj mojouser posted image .

A vse ste že dobile porodniško? Jaz še kar ničuser posted image . Bi pa blo fajn, če bi bil vsaj kak eur več, ko mam tak najmanjšo možno, manj nobena ne dobi.
user posted image Sem že včeraj klicala kolegico pa  bom še tu vprašala enako- kolko kg bi naj tehtala punčka pri skoraj 5. mesecih? Moja je namreč imela malo manj kot 5 kg pa 68 cm vlka pa ne vem ali je to premalo, ker mi zdravnica ni rekla čisto nič?? Zdaj sem pa menjala zdravnico in bom videla kaj bo le ta rekla čez en mesec, ko imamo spet cepljenje.

Aja pa še to - na google skupino sem naložila neke pravljice pa prvo pesmico iz Avsenikovega cd-ja Sladko spančkaj 1, saj celega cd-ja ne morem. Če pa katero zanimajo pesmice pa ji lahko pošljem prek msn-ja, ker je 60 MB. Nikamor drugam pa ne moreva z mojim naložit, ker bi mogla vedet original naslove pesmi kakor si sledijo po vrsti.
Lep dan!

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2251
15.2.2008 10:30:57   
LINA31
Dobro jutro,

tudi jaz sem sadni da preživelauser posted image . Sem pa bila na orbitreku in potem full utrujena. Sem že ob pol desetih zaspala, tako da srčka sploh nisem dočakala.

Danes pa je grdo vreme, a ne? No, upam, da bo vikend že lepši.

nefretiti...upam, da se kmalu pocajtaš. Ti kar vzemi lekadol. Full ga gre malo v mleko, pa dojenčku ne škoduje tolk zlo.
sandra85...kako je Enej? En velik user posted image za oba.

O, guppy...tvoja sta pa že prava mojstra. Mah kje...naš Žan se je začel malo na bok obračat, pa za prstke na nogah vlečt. O kakšen obračanju še ni pokazal želje. No, res, da je Žan skoraj 2 mesca mlajši. Kaj pa ostali vaši user posted image , kaj se že vsi obračajo na trebuh? Naš je začel grabsti za igračkam, ko pase kravice, pa full je navdušen nad pojočo knjigico. Tako vriska, da je joj.

Aha...tudi jaz sem dobila slabih 50 € več porodniškeuser posted image user posted image .

helenav...lepo, da si pogledala k nam. Še pridiuser posted image . Glede kašic je meni P rekla, da je pomembno, da so brez glutena.

Nč...grem si glavo posušit, pa vas malo kasneje še preberem.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
15.2.2008 10:49:13   
aljab
Dobro jutro...
Prav fajn vas je blo brat, ko ste malo več napisale.
Medve sva še vedno user posted image . Malo je zbudila atijeva budilka ob 6h in ni več hotla spat. Potem pa smo pozajtrkovale, spucale nosa in obe spali še 2 uri. Komaj čakam pomlad, da ne bomo več toliko bolni.

Kolk so vsi vaši že spretni. Moja se še ne obrne, sam zvija se ko kača in rito dviguje, obrnt pa nikakor. Pa tud sedi ne. Pa jest tud noče. Sedaj so se ji še AD3 zamerile in ne odpre več ust. Jaz bom očitno dojila do 4 letauser posted image user posted image No ampak bo že. Ma pa dva zoba in reče buuu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa skoz usta zna dihat če je sila.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonce tud mene si nasmejala. Jaz tud nisem izpolnila dolžnosti.user posted image user posted image Aja Tobrex so pa antibiotične kapljice za oči in se jih včasih res da za gnojni rinitis, ma ni po smernicah. Pa še te prehlade povzročajo virusi tko da... Sorry k sem tako skritizirala bioresonanco.  Vsi v klasični medicini strastno sovražimo alternativce. user posted image user posted image Mislim, da sam dnar pobirajo. Tolk kot hočejo met za en obisk ne dobim jaz za 2 celodnevni dežurstvi.....pa nič kaj novega ne povedo. Pa saj ni stvar v denarju sam velikokrat se okoriščajo s stisko drugih. (akupunktura je izvzeta)
Hm zdaj sm napisala cel roman.
Grem mal pucat...

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
15.2.2008 11:04:34   
Rožica*
Hojla!

Jaz tudi ne dajem glutena, sem se odločila, da ga še nekaj časa ne bom. vsaj do 9 meseca, čeprav eni pravijo da lahko po 6 mesecu.
Bom pa začela zdaj z mesekom.
glede breskev, marelic,... jaz sem mu že nekajkrat dala kašo kjer so zmešane breskve marelice, jabolka, hruške. Pa je bilo OK.
Mislim da vse v zmernih količinah da se privadi, zato mu tudi dam še kaj drugega kot samo jabolka.
Bova zdaj poizkusila še z borovnicami, čisto malo za dodatek v sadno  ali žitno kašo.

Sem iskala kekse brez glutena, mislim da je enkrat ena govorila da jih imajo v BC. No v našem jih nimajo, tudi v Dm jih nimajo. Ve katera kje se dobijo, oz. katrei proizvajalec?
Sem mu pa včeraj dala za glodati tisti rižev kruhek (stiropor). Bil je navdušen.

Guppy Marko je pa res že močan. Naš se še ne postavlja na vse štiri. Se pa prime za rob banjice in se potegne na kolena, ko ga umivam, radoveden je ni kaj user posted image . Tako zanima ga kaj je tam spodajuser posted image .
A že katera kopa v fliperju?

Jih že odlagate v hojco?

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
15.2.2008 11:19:31   
guppy
rožica, kljub temu, da se sama vlečeta v sedeč položaj, ju še ne posedam (razen, ko ju držim v naročju). Bosta že sama, ko bosta dovolj močna in bo hrbtenica zdržala vso težo. Zato tudi nismo preizkusili fliperja, ju pa imam doma, ker sem ju dobila (rabljena) od sodelavke, ki nama je podarila tudi ležalnika. hojice nimamo in nočemo met za zdaj.

Ko bo čas za sedenje, ti sporočim, kako je šlo :))

user posted image  Kje lahko kupim steklen strgalnik? user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
15.2.2008 11:25:17   
aljab
Aja, da ne bo pomote...ful rada berem kaj vse že vaši počno, ker se veselim, da bo moja tud to enkrat  pogruntala.
Glede na to, da je po tašči pa tud ne more bit ne vem kako motorično spretna....mi je pravila, da je imela telovadbo 1 (vse ostalo pa 5), ker ni znala preskočit koze.user posted image user posted image user posted image

Edino to da radi jejo sm pa fouš. Ker bo moja očitno tko k ati in tašča. Mleko in piškoti.user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
15.2.2008 13:06:52   
lumpa6

Kje lahko kupim steklen strgalnik?

mene tu tut zanimauser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
15.2.2008 13:19:06   
Rožica*
Hoj, sem nekaj preskočlauser posted image  Nevem?
Zakaj steklen strgalnik?
V čem je fora?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
15.2.2008 13:21:29   
Anonimen
V kakem Šparu ga ni za dobit?!

Edino kar mi pade na pamet, kjer je največ možnosti je steklarna Hrastnik. Tam delajo vsega boga, predvsem takih stekl reči, ki so za vsak dan. Nimajo ravno neke izbire kristala.
Ali pa vmogoče v kakšni trgovini v stilu Dote. Ko sem še študirala je bia v podhodu pri OnaOn trgovina s takimi gospodinjskimi rečmi. Ne vem, ali je še.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2259
15.2.2008 13:23:27   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Hoj, sem nekaj preskočlauser posted image  Nevem?
Zakaj steklen strgalnik?
V čem je fora?

naj nebi uničevau vitaminou

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
15.2.2008 13:36:49   
sonce78
Steklen strgalnik sem jaz kupila v Mullerju v Lj. Dobi se ga tudi v Merkurju, za ostale trgovine pa ne vem.

Smo prestali cepljenje, zaenkrat brez večjih problemov. Zdaj šibam malo stanovanje v red spraviti. Se kasneje oglasim.

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
15.2.2008 13:38:04   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

user posted image  Kje lahko kupim steklen strgalnik? user posted image

Jaz sem ga pred časom kupila v Lesnini na Brdu.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
15.2.2008 14:04:48   
jst86
Rožica piškoti brez glutena se dobijo v DMu.ampak ne na oddelku za otroško hrano. imenujejo se pa Savoiardi- rumena škatla.jst sem skor doktorila zarad teh piškotovuser posted image

guppy kaj pa Muller?tam bi po moje mogli imet steklen strgalnik. jst ga mam na srečo še od mene in sester,ga je mami uporabljala.

LINA Leonu se rata obrnit na trebuh če leži na povštru.drugače pa ne.ravno dons se je ponoči tko name skotalil.user posted image za moje poznavanje dojenčkov se mi zdi da lepo že sam sedi za to starost.

no jst sem spet zapravljala,sem kupila darilo za mojga za rojstni dan.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
15.2.2008 14:19:31   
lemavrica
Ojla,

kok grozno vreme je danes. JAz bi tak sonček kot je bil včeraj. Sva mogla it na občino nekaj urejat pa seveda nisva nič uredila ker tega se pač ne da na vsaki občini narest in bo treba v pon v LJ.

Sem vidla da so se Celjanke nekaj menile za pijačo za 8. marec.
user posted image  A ste Ljubljančanke in tiste iz okolice LJ za kako žensko srečanje 8.marca, pa naj imajo moški tisti dan user posted image . Bi prav pasalo it na kako "pivce za živce"user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
15.2.2008 14:24:16   
bodoča
a to so vsem povišali porodniško? moram se spravit do bankomata pogledat. upam, da je kaj več.

za vse ki ste bolani pa user posted image user posted image , upam, da se čimprej pozdravite.

in hvala za tolažbo, glede mojega srčeka.

mali se je zdaj najedel, je pil flaško in grema ven, potem pa bo jedel zelenjavno juhico z mesekom.

mojeustvarjanje

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
15.2.2008 14:36:06   
Anonimen
Mene še nekaj zanima:

Kako se borite z zvitimi ušeski?

Meni se zdi, da Nežiki že štrlijo, ker je taka žverca, da stalno miga z glavo sem in tja. po moje nikoli ne spi na ušesku tako, da nebi bil polomljen.

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 2266
15.2.2008 14:39:28   
ana b
Edino to da radi jejo sm pa fouš

Sva že dve. Našemu še soka ne morem dati, ko vidi žličko stisne usta user posted image .
Sva s fizioterapijem kjer mi je postalo jasno, da bo Matic tako kot njegov brat najbrž prej hodil kot plazil user posted image .

Mah bo treba v vrtec po tavelikega fanta in malega še četrtič danes spakirat v voz.

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
15.2.2008 14:42:07   
lemavrica
nefretiti našemu tud ušeska malo štrlijo ampak nimam kaj naresti. P mi je odsvetovala da bi jih prilepla ker tako samo kožo okoli ušes poškoduješ tako da pustim tako kot je.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
15.2.2008 15:02:24   
jst86
nefretiti Leonu tud ušeska mal štrlijo.ful pazim da nima ukrivljenega ampak se med spanjem premika in mu ne morem skoz popravljat. parkrat sem mu jih zalimala,pa je bil jok ko sem mu dol dajala tko da sem nehala.sem malo prej gledala slike od mojga ko je bil tok star ko leon,pa so mu tud štrlelauser posted image ,dons pa mu ne. pa Leon je res identični atiuser posted image .

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
15.2.2008 15:08:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Mene še nekaj zanima:

Kako se borite z zvitimi ušeski?

Meni se zdi, da Nežiki že štrlijo, ker je taka žverca, da stalno miga z glavo sem in tja. po moje nikoli ne spi na ušesku tako, da nebi bil polomljen.

Težko.

Moja Žana že ima operirane, Jurčku pa tudi štrlijo. Pri tem pa se mučim in mu ves čas popravljam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2270
15.2.2008 15:17:38   
sandra85
mi smo malo prej prišli od pediatrinje...
vzeli so mu kri iz prstka in ugotovili, da ima virus. P sumi na 6. otroško bolezen, kar pomeni, da bo imel 4 polne dni visoko vročino, šele 4. dan se pojavijo pikice po celem telesu, ki pol izginejo...user posted image tako mi je hudo
imam ga napol nagega-samo plenička in ena ohlapna kratka majčka
vsa nervozna sem, ko ga imam v naročju, ker kar kuha vn iz njega.

noč: bila je grozna! itak da nisva nič spala...on se je ob 2h zbudil z jamranjem, sem ga pristavila in pol izmerila vročino (38,5), dala sva mu calpol in jokal se je ene 5 minut
pol ga je dragi tolažil in ga cartal (js sm se šla vležt, ker mi je bilo grozno slabo), ob 4h sem se zbudila, ker je Enej jamral. sem ga dala k nama in ga božala, da je zaspal, pol pa sem ga dala nazaj v posteljico. ob 7h se je zbudil, sem ga podojila(vročina 38,3), je nazaj zaspal do 9h30 (vročina 38,6) dala sva mu calpol in šla v ZD. tam naju ni nobena P sprejela, češ da imajo gužvo user posted image .ob 13h30 sem takoj poklicala njegovo P (ker je delala popoldan) in rekla, nej takoj prideva...
zdaj je brez volje, vroč, malo tečen, zelo malo se nasmeje (drugače je tak dobrovoljček)...no skratka-sploh ga ne prepoznam!user posted image ful mi je hudo in vem, da bojo tej 3 dnevi najdaljši v mojem življenju!pa še dragi ta vikend dela od 12h-23h. spala pa itak ne bom nič!
mogoče sploh ni tako hudo, sam js včasih malo pretiravam, ker mi je grozno videt eneja brez volje...
bojim pa se, da vročina preseže 39°Cuser posted image in da dehidrira! bolj pogosto ga pristavljam, pa sokeca je do zdaj spil 80ml...

no, tolko od nas!
se še javim, ko bom prišla mal k sebi-zdaj ga grem cartat, ker se je že zbudil

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
15.2.2008 15:21:47   
lemavrica
Sandra en velik user posted image  za vas. Si kar predstavljam kako ti je. Mene je skoz strah Jakove prve bolezni. Upam da bo Enej hitro ozdravel user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
15.2.2008 15:24:02   
Anonimen
Sandra, user posted image user posted image user posted image  za vaju z Enejčkom! Sporoči kako sta.

Sonce78, user posted image user posted image user posted image  za uspešno cepljenje!

Guppy, steklen ribežnik sem jaz kupila v Merkurju.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2273
15.2.2008 15:29:31   
Anonimen
Aljab, ti sigurno veš. Zakaj je HERPES tako nevaren, če ga dobi user posted image ?
Ga katera mamica ima?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2274
15.2.2008 15:35:48   
Anonimen
Sandra - jaz tudi upam, da ti bo hitro minilo. Če bo imel visoko vročino, mu lahko na podplate zavežeš surov krompir. To pomaga. In čim več tekočine mu poskusi dat oz. ga čimvečkrat probaj dojit.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?