|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
14.2.2008 8:45:28   
Aja1
Zdaj vidim, da sem imela srečo, da sem dobila zlato. user posted image  Gužva user posted image user posted image

Nogavica, držimo pesti za taščo.

Viv, zate pa držim pesti, da dobiš tako željen sendvič user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
14.2.2008 8:46:02   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Valentinovo - sem dobila šopek tulipanov in ene čevlje, ki sem jih že dolgo gledala, pa so mi bili predragi. Jaz pa še nič ne vem, kaj bom user posted image .

Bravo za nogavičnika user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
14.2.2008 9:25:09   
viv_
Ja, prej sem se pozabla zahvalt za vse komplimente na račun mojih punc user posted image  Hvala!

U, štumf se je pa izkaza...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
14.2.2008 11:18:06   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Dobro jutro drage moje. Zlata medalja je spet zame.

Danes je valentinovo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj boste (ste) svojim dragim pripravile? Jaz nisem še nič.... Mi je pa moj rekel, da mi bo plačal za frizerja (ja, res sem že nujno potrebna malce olepšav). Že tri mesece govorim, da moram k frizerju.

o bravo, vidim, da bova dans obe dobile isto darilo...denar za frizerjauser posted image user posted image user posted image user posted image ....me je moj že zjutri poklical, da mi bo dal kešuser posted image ..grem pa danes zvečer, tko, da se bosta danes mogla zvečer komplet sama zrihtatuser posted image user posted image

drugače pa dobro jutrooooooo....sva vstali šele ob 10huser posted image  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
14.2.2008 13:08:55   
marella1
No še jaz se vam oglasim.

Petra user posted image user posted image user posted image za tretjega otročka

user posted image za vse bolane.

Nogavica držim pesti za taščo.

No pa še moje poročilo:
jemo že sami, z žlico (malo slabše), vilico ter seveda z rokami. Kar zadeva govora je pa začela ful čebljati, reče mama, tata, ama ama, ta ta (pomeni pa pa), koko (ima malega krokodilčka), teta, jaja (Lana). Je pa ful zanimiva, ko ji rečemo kako Lana bere in vzame knjigo/časopis in govori bla bla bla in s prstkom vleče po papirju kot da bere user posted image Drugače pa Lana tudi skoraj vedno pokaže na plenico, da se je pokakala. Zelo rada pa pleše in riše.

Aja pa še to Mirna in Zarja sta reees taaaaako luštni punci. Zarja se počuti v vodi kot riba, Mirna je pa ena tako prijazna punca, da je mami lahko kar ponosna (saj mislim da je user posted image ). ja pa ne bi o hoji, mi res rabimo ful dolgo, da kam pridemo. Vse jo zanima, pa enkrat bi se usedla, pa šla v naročje, pa spet dol.....

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
14.2.2008 13:25:49   
Aja1
Marella, le večkrat se oglasi. BTW - je poštar že prinesel?user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
14.2.2008 13:29:00   
marella1

Marella, le večkrat se oglasi. BTW - je poštar že prinesel?user posted image

Sem ti ravno hotela napisat ZS. Hvala user posted image

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
14.2.2008 13:37:39   
marella1
Še eno vprašanje za tiste, ki imate Shoo Shoos copatke: ali so jim copatki  od 12-18 m še prav?

Mi imamo dvoje te štecilko, pa so nam ene že skoraj majhne (tiste z žirafo), ta druge imamo pa za vrtec pa so u redu (roza rožica) user posted image . Me kar malo mede, jaz bi ji naročila že tiste ta večje, bi kar tiste roza sandale

LANA 13.11.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
14.2.2008 13:41:09   
Aja1
Marella, naši so še vedno prav 6-12 mesecev. 12-18 so pa full široki user posted image . Sem pa videla, da so malo drugačni. Na tistem listku zadaj piše ima teh M (rdeče rožice) samo shoo shoo, na L (slončki) pa shoo shoo, made in Africa user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
14.2.2008 14:04:09   
krfjolca
user posted image user posted image user posted image Veselo valentinovo, punce! user posted image

Jaz sem dragemu kupila ene After eight pa en mini okvirček za slikico. Samo drobna pozornost, tako sva domenjena, da se ne kupuje vedno dragih daril.

Sem pa danes imela športni dan. Smo šli drsat v ledeno dvorano v Kranju, pa smo morali peš do tja user posted image . Je pa dobra ura hoje tja in nazaj. Sem kar utrujena.

Zdaj pa letim naprej delat priprave.

Ena me je spraševala zadnjič, kako mi je všeč v službi.
Zaenkrat sem kar zadovoljna, vedno bolj. Predvsem sem presenečena sama nad sabo, da mi zadeva kar laufa. Pa tudi z učenci se zelo dobro razumemo, upam da bo pri tem ostalo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
14.2.2008 19:55:21   
Zamima
Samo, da vas pozdravim, da veste, da sem še živa user posted image ,... ne da se mi pisat,...

lep preostanek valentinovega vsem user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
14.2.2008 20:18:04   
Aja1
Naša je šele zdaj zaspala. Ne in ne spat user posted image . Jutri bo pa hudo, ker bo treba zgodaj vstat.

Sem pa danes  pojedla že pol škatle bajedere...njami, kako je meni ta čokolada dobra...

Kje ste vse?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
14.2.2008 20:24:37   
Aja1
Sem pozabila napisat, da je Neja v vrtcu naredila prvo darilce user posted image user posted image user posted image . Delali so vizitke za valentinovo user posted image user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
14.2.2008 20:37:36   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Še eno vprašanje za tiste, ki imate Shoo Shoos copatke: ali so jim copatki  od 12-18 m še prav?

Mi imamo dvoje te štecilko, pa so nam ene že skoraj majhne (tiste z žirafo),

Mi imamo tudi te z žirafo in jih ne bo mogla več dolgo nosit. Sem se pa jaz, trapa, šele pred kakim mesecem spomnila na njih, ker so ji bili takrat, ko smo jih kupili, fuuul preveliki in sem jih pospravila. In skoraj pozabila na njih. Pravzaprav so ji bili toliko veliki, da sem mislila, da jih še dolgo ne bo mogla nosit, zdaj sem pa jih zadnji čas ven potegnila. Škoda. Sicer jih pa ima samo, ko gremo kam na obisk, doma nosi ABS zokenčke.

Sem pozabila napisat, da je Neja v vrtcu naredila prvo darilce user posted image user posted image user posted image . Delali so vizitke za valentinovo user posted image user posted image .

O, kako lepo! Daj jo poslikaj, bi jo rada videla user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
14.2.2008 20:42:12   
Nogavica
Punce, kako si lahko malo raztegnem čevlje?
Me malo tiščijo pri prstih, večje številke pa več nimajo user posted image . Prodajalka je govorila o nekem spreju za mehčat usnje, ampak je rekla, da se bodo raztegnili samo v širino, jaz bi pa rabila par mm v dolžino. Rekla je tudi, da lahko čevljarji raztegnejo na nekem kopitu, ampak ne vem, če tudi v dolžino user posted image .  Res so mi ful dobri in mi je žal, če jih ne bom mogla nosit. Poznate še kako metodo?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
14.2.2008 20:54:56   
urška76
Čer!
Vidim, da nas je kar nekaj dobilo novo frizuro za valentinovo user posted image . Mi smo vsi štirje ko prerojeni. Se vidi, da smo bili že nujni primer. Od dragega sem pa dobila eno malo bajadero (je že včeri zvečer dobu prepoved za rože, k so na današnji dan user posted image drage), on je pa od mene dobu samo lubčka. Pa sej se mava itak vsak dan rada, ni potrebe, da si zdej neka bajna darila kupujeva user posted image
Nogavic, a kake druge prodajalne pa nima ta trgovina s čevlji, da bi trgovka mal naokol poklicala, če imajo večjo številko? Drgač pa kar do kakega čevljarja, pa ga mal povprašej.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
14.2.2008 20:56:43   
Aja1
Evo, izdelek naše umetnice user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
14.2.2008 21:01:22   
Aja1
Nogavica, evlje obuvaj postopoma. Prvič za 5minut,naslednjič malo več,...se bodo že zmehčali in malo raztegnili.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
14.2.2008 21:25:34   
urška76
Vav, prava mala mojstrovina. Pri nas pa nič ne delajo za valentinovo. user posted image  No za novo leto pa vedno čestitko naredijo. user posted image  Pa za osmi marec sem tud lani dobila eno rožico od Miha narisano. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
14.2.2008 21:25:58   
atanja
Joj kok lepooooo!!!!!! BRavo Neja....

No jaz pa doma samevam. Moj je šel na tekmo  v Avtstrijo. Pa sej vem da se moraš met vsak dan rad sam men tok paše da je še ne razlog zato.... Res! pa sem dobila cd-zjutraj me je darilo čakalo. Ful lepo sam men res ni tok do tega da si kupva kaj ampak da  se posvetiš.. K dostikrat zdaj sva tok utrujena da sam dol padeva-dons bi se pa mogla potrudit...user posted image  no tako da mam protesno darilo za njega še pri sebi in ga bo dobil  SAMO v primeru da se mi posvetiuser posted image user posted image

No grem pa mu zdaj še srajce zlikat-to tud dobi az darilo..

No punce kar pejte se crkljat

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
14.2.2008 22:22:32   
krfjolca
Čer punce.
Prav nič se mi ne ljubi danes. Vsega skupaj nisem naredila nič, razen tega, da vsake pet minut letam od računalnika v hladilnik čekirat, če je kaj užitnega (žal ni nič - do zdaj sem pojedla nekaj kislih kumaric s prepečencem in red bull ...hm, treba se bo spravit v šoping počasi).

Anžeta sem pa včeraj ponoči (napol v spanju) nakurila, naj se vsede v klop in bo že tiho enkrat!!! ... potem sem seveda ugotovila, da nisem v razredu (ampak je bilo prepozno, je Dejan vmes že skoraj s postelje padel od smeha).

Ti vražji zobje, upam da čimprej dobi kompletno garnituro user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
15.2.2008 8:13:48   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
Ti vražji zobje, upam da čimprej dobi kompletno garnituro user posted image

Pod tole se pa samo podpišem. Živa jih ima komaj 6.
Sicer je zdaj dve noči spet malo boljše spala, se mi pa zbuja že ob 6h, ko ugotovi, da atija ni v postelji. Potem pa začne dvigovat deko (ker misli, da se ji skriva) in ga kliče.

Pa plenice že kak teden niso premočile user posted image .

krfjolca in marella1, FUL lepa nova avatarčka user posted image . Kaka cukra sta. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
15.2.2008 8:29:39   
viv_
Jutro... zlata medalja user posted image user posted image user posted image

Aja1, ful lepo... Pri nas je Mirna non stop govorila, kako bojo delal srčke v vrtcu, pa čestitke, pod vplivom risanke Franček na valentinovo... Pa nč niso delal. Ma teli dve naši vzgojiteljici... letos nisem ravno 100% zadovoljna...

novi avatarčki so itak luštni user posted image  kako bo pa drgač, če smo me vse, pa naši mulčki tko fletni...

urška - mi smo bili tut "familija nujno za postrišt" user posted image  Vsi 4 mamo "nove glave", kot temu pravi Mirna user posted image

kako kaj mali bolniki? user posted image

marella - itak sem najbolj ponosna mama na svetu user posted image

Grem pa danes ob 12 ven, pa v ponedeljek imam dopust. Urejam zadnje stvari za dopolnitev gradbenega dovoljenja. Upam, da bo šlo zdej skoz. Dršte pesti...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
15.2.2008 9:44:01   
Anonimen
Jaz samo na hitrco sporočam Max81, da imajo v Sparu spet zaboje za igrače. Mislim, da so od 1,19 € naprej.
Sem hotela že zdavnaj sporočit, pa sem vedno pozabila.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4524
15.2.2008 9:57:35   
max81
o dobro jutro moje drage dame....MucaMaca hvala za informacijouser posted image user posted image

lepi avatarčki..moj bo kmalu čisto zastareluser posted image

jeee učer sem bla pri frizerju, je ful pasal mam tud jest novo glavouser posted image , sem mal postrižena, pobarvana pa še  mal pramen je naredila in se zdej ful boljše počutim

pa še otroka mi ni blo treba zihtat, sta vse nardila z atijem user posted image user posted image user posted image , ko sem prišla domov je spala kot angelček pa še celo z kovtrčkom je bla še kr pokritauser posted image user posted image .-učasih pa paše da se onedva zrihtata, zgleda bo treba to večkrat nardituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......